Την πρώτη θέση στη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών κατέκτησαν οι Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα της Durex.

Λιγότερο φαν του… αθλήματος αναδεικνύονται οι Ιάπωνες ενώ οι Γάλλοι προτιμούν το «ένα στα γρήγορα»!

Δημοσίευμα της «Sun» αναδημοσιεύει τα αποτελέσματα της έρευνας για τις σεξουαλικές συνήθειες στην οποία συμμετείχαν 30.000 άνθρωποι 26 εθνικοτήτων.

Ελλάδα

Το 87% των ενηλίκων Ελλήνων έχουν σεξουαλικές επαφές τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, περισσότερο από κάθε άλλη χώρα που συμμετείχε στην έρευνα. Λέγεται ότι μεσογειακή διατροφή, που περιλαμβάνει ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα, βοηθάει στη λίμπιντό τους.

Ιαπωνία

Οι Ιάπωνες από την άλλη μεριά δεν επιδίδονται στο σεξ συχνά. Για την ακρίβεια μόνο το 34% έχει ερωτικές επαφές εβδομαδιαία. Φαίνεται ότι τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας επηρεάσουν την ερωτική επιθυμία των Ιαπώνων.

Γαλλία

Λάτρεις του «ένα στα γρήγορα» αποδεικνύονται, σύμφωνα με την έρευνα της Durex, οι Γάλλοι καθώς λίγο παραπάνω από τους μισούς προτίθενται να καθυστερήσουν την εκσπερμάτιση και μόλις το 6% διαρκούν πάνω από 13 λεπτά.

Νορβηγία

Αν και ίσως στη συνείδηση των Ελλήνων, οι Νορβηγοί θεωρούνται ψυχροί σαν λαός, σύμφωνα με την εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών Lelo, η Νορβηγία είναι η πρωτεύουσα των οργασμών, με το 35% του πληθυσμού να δηλώνει ότι έρχεται σε οργασμό κάθε μέρα.

Ηνωμένο Βασίλειο

Φετιχιστές με τα πόδια είναι οι Βρετανοί και ιδιαίτερα οι κάτοικοι σε Μάντσεστερ και Λιντς ενώ φαίνεται ότι είναι πρωταθλητές και στα προκαταρκτικά.

Οι αγαπημένες στάσεις Πολωνών και Βέλγων

Το «κουταλάκι» είναι η αγαπημένη στάση των Πολωνών και η στάση «cowgirl» (η γυναίκα από πάνω) είναι η δημοφιλέστερη στο Βέλγιο.

ΗΠΑ

Για τους πιο… τολμηρούς και λάτρεις των τρίο, το καλύτερο μέρος είναι οι ΗΠΑ και συγκεκριμένα η Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την εφαρμογή dating 3somer. Ακολουθούν Λος Άντζελες και Σικάγο.

Γερμανία

Λάτρεις του γυμνισμού είναι οι Γερμανοί, που έχουν τις περισσότερες λέσχες ανταλλαγής συντρόφων από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Ιταλία

Πάνω από 80% των Ιταλών απολαμβάνουν το στοματικό σεξ, σύμφωνα με έρευνα του 2019. Το ένα τέταρτο των ζευγαριών βλέπουν πορνό μαζί και το 24% χρησιμοποιούν αντικείμενα ή φαγητό για να αυξήσουν την ευχαρίστησή τους. Σχεδόν το 50% των ζευγαριών κάνουν σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Πηγή: pierianews.gr