Για Άγιο Δομίνικο ετοιμάζεται ο παρουσιαστής και τραγουδιστής Γιώργος Λιανός, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα, όπου και μίλησε για τις τηλεοπτικές του συνεργασίες.

Γιώργος Λιανός: Τι απαντά για το Survivor και την καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο

Ερωτηθείς για τις… μεγάλες δόσεις ριάλιτι στο περσινό Survivor και αυτό θα γίνει και φέτος, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε: «Αυτό εξαρτάται από το τι θέλει να βγάλει ο κάθε παίκτης προς τα έξω. Έχει τύχει ομιλητικότατοι παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι και να είναι έξω από τα νερά τους, να μην μπορούν να λειτουργήσουν. Έχουν έρθει κι άλλοι, που δεν είναι τόσο εξωστρεφείς, αλλά έχουν βγει λαλίστατοι, με πολύ καλό σχολιασμό και πειράγματα. Το ριάλιτι είναι ένα θέμα στο “Survivor” που δεν στήνεται! Είναι τι θα σου βγάλουν οι παίκτες, και κάθε φορά μπορεί να εκπλαγείς από έναν παίκτη που δεν είχες προσέξει και ξαφνικά βγαίνει σαν πρωταγωνιστής».

Μιλώντας για τις ώρες εκτός γυρισμάτων στον Άγιο Δομίνικο, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Η καθημερινότητα εκεί είναι πολύ συγκεκριμένη: ακολουθεί τον ρυθμό της Καραϊβικής. Υπάρχουν οι πανέμορφες παραλίες, αλλά δεν μπορείς κάθε μέρα να πας να κάνεις το μπανάκι σου. Τα γυρίσματα είναι εντατικά. Υπάρχουν μέρες που θα φύγεις 9 το πρωί από το σπίτι και θα γυρίσεις στις 11 το βράδυ, μπορεί και αργότερα. Χρόνος στο ενδιάμεσο υπάρχει και είσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς εύκολα να πιεις τον καφέ σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου».

Η τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού για τον ρόλο του ως παρουσιαστής

«Δεν ένιωσα ποτέ αδικημένος, για να πω ότι τώρα δικαιώθηκα! Νομίζω ότι κάθε πράγμα συμβαίνει για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Και όλο αυτό το πράγμα με το “The Voice”, το “Survivor” και το “Ελλάδα, έχεις ταλέντο” είχε το κατάλληλο τάιμινγκ. Ίσως ήμουν κι εγώ λίγο πιο ώριμος και είχα αποκτήσει περισσότερη εμπειρία. Με πήγαν γενικότερα σιγά σιγά στην Acun Medya, από λίγο μικρότερο ρόλο σε μεγαλύτερο, και όλη αυτή η τριβή με σπουδαία πρότζεκτ δεν με έκανε να πω “αχ, γιατί να είναι αυτός εκεί και όχι εγώ”…

Τα πράγματα κύλησαν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, είχα κι εγώ μια καλή απόδοση, και αν εννοείς ότι όλο αυτό με δικαίωσε απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που ήταν ίσως πιο δύσπιστοι προς το πρόσωπό μου, ναι, ίσως αυτό να το έχω καταφέρει. Η τηλεόραση είναι ένας μαραθώνιος. Δεν αρκεί να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ, πρέπει αρχικά να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συνεργατών σου, να τους δείξεις ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν για να φέρεις εις πέρας μια πολύ μεγάλη παραγωγή. Από κει και πέρα, χρειάζεται πολλή προσωπική δουλειά» δήλωσε ο Λιανός, ερωτηθείς για τις ικανότητες του στην παρουσίαση.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν έχει βιώσει κάποια άσχημη συνεργασία δήλωσε: «Υπήρχαν κάποιες… Όχι άσχημες συνεργασίες, αλλά κάποιες που είχαν ιδιαίτερες συνθήκες. Είμαι όμως προσαρμοστικός γενικά και δεν αφήνω μια άσχημη στιγμή σε μια μέρα γυρίσματος να με επηρεάσει ψυχολογικά. Κοιτάζω πάντα το τελικό προϊόν, αυτό που παραδίδεις στον άνθρωπο που σε βλέπει από το σπίτι του».

Πηγή: pierianews.gr