Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον «Έρωτα Φυγά», στο «Άφρικα», αλλά και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει AIDS.

«Γνωρίζαμε ότι θα συνεχιστεί το σίριαλ πριν το καλοκαίρι. Έφτασαν και σε εμάς οι ψίθυροι για την μετακίνηση σε άλλο κανάλι. Εάν πρόκειται να γίνει μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι θα γίνει από τον Γενάρη, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου υπάρχει συμβόλαιο με το κανάλι», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς για τη σειρά του Open, «Έρωτα Φυγά».

Στη συνέχεια ο Σταύρος Ζαλμάς είπε: «Μετά το Άγγιγμα Ψυχής δεν μου προτάθηκε αντίστοιχος ρόλος, αλλά μια διαφήμιση την οποία αρνήθηκα. Η αναγνωρισιμότητα δεν με τρόμαξε, αλλά με έκανε για λίγο χαζό. Από το Άφρικα θυμάμαι το ταξίδι δυο μηνών που κάναμε και γυρίσαμε όλη την Κένυα. Πήγαμε να γυρίσουμε μία σκηνή κοντά σε ελέφαντες που ερωτοτροπούσαν και το αρσενικό άρχισε να μας κυνηγάει, από τύχη είμαστε ζωντανοί. Η εμπειρία στα χωρία των Μασάι ήταν συγκλονιστική, είναι τεράστιοι, καλλίγραμμοι και κυκλοφορούν γυμνοί».

Τέλος, ο Σταύρος Ζαλμάς αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι πάσχει από AIDS: «Έγραψαν εμμέσως πλην σαφώς ότι έπασχα από AIDS. Το μόνο που έκανα ήταν ότι θύμωσα και είπα άστους να πάνε στο δι…λο. Έπρεπε να έχω κινηθεί νομικά, αλλά τότε δεν είχα τα μυαλά που έχω τώρα, ήμουν πολύ αφελής και εκτός συστήματος. Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια, δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ο κόσμος δε με ρωτούσε αν έχω AIDS, αλλά άνοιγε δρόμο να περάσω. Εκείνα τα χρόνια θεωρούταν πανούκλα. Οι άνθρωποι που έγραψαν ότι έχω AIDS είναι αλήτες, αν είχα κινηθεί νομικά τώρα θα είχα μία πολυκατοικία παραπάνω».

Πηγή: pierianews.gr