Έχεις βρει το μέρος, έχεις κλείσει εισιτήρια, ξενοδοχείο και το μόνο που μένει ακόμα είναι να σκεφτείς τι θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι ανάλαφρα ρούχα που θα «πακετάρονται» εύκολα και που θα είναι ευέλικτα, ώστε να μη χρειαστεί να πάρεις πολλά. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις λίγο χώρο, γιατί αργότερα θα προσθέσεις σουβενίρ και άλλα items που θα αγοράσεις στο νησί. Εμείς για να σου το κάνουμε πιο εύκολο, ετοιμάσαμε παρακάτω ένα μίνι οδηγό που θα σε βοηθήσει να κάνεις check σε όλα τα vacation essentials.

Τα one-pieces όπως οι ολόσωμες φόρμες και τα μακριά φορέματα ενσαρκώνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και στιλ, ενώ μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξεκίνα την ημέρα σου με μια επίσκεψη στο μουσείο φορώντας ένα αέρινο μακρύ εξώπλατο φόρεμα, συνέχισε για μεσημεριανό σε ένα ωραίο εστιατόριο και ολοκλήρωσε τη βόλτα σου πίνοντας απολαυστικά cocktails. Styling tip: Φόρεσε comfy πλατφόρμες που θα σου χαρίσουν ύψος και μια ζώνη στη μέση, για να κάνεις το look σου πιο θηλυκό.

Χωρίς αμφιβολία ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας θα το περνάς στην παραλία, επομένως θα χρειαστείς μαγιό κι εμείς σου προτείνουμε να πάρεις παραπάνω από ένα. Προκειμένου να κρατήσει το μαγιό σου την ελαστικότητά του και του χρόνου, αλλά και να προλαβαίνει να στεγνώνει από το πλύσιμο, χρειάζεσαι οπωσδήποτε και ένα δεύτερο. Επίσης, είναι σημαντικό να έχεις ποικιλία και να νιώθεις αυτοπεποίθηση, όταν θα τα φοράς.

Από τη λίστα σου δεν πρέπει να λείπουν ούτε τα σορτσάκια. Τζιν, χρωματιστό ή basic, ένα σορτς είναι must για easy looks που θα σου επιτρέπουν να κινείσαι άνετα και να αντέχεις στις υψηλές θερμοκρασίες. Στα συν προσθέτουμε και την ευελιξία τους, αφού με το κατάλληλο styling μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε διάφορες περιστάσεις.

Για μια πιο ιδιαίτερη βραδιά, προτείνουμε να έχεις πάρει μαζί σου ένα statement bottom, όπως μια φλοράλ παντελόνα που θα την ταιριάξεις από πάνω με ένα sexy crop top και τα αγαπημένα σου κοσμήματα. Η εμπριμέ παντελόνα σου εγγυάται στιλάτες εμφανίσεις με fashionable χαρακτήρα!

Last tip: Προτίμησε τις neutral αποχρώσεις σε top, παπούτσια και τσάντες, ώστε να πηγαίνουν με όλα σου τα ρούχα και να μη χρειαστεί να υπερφορτώσεις τη βαλίτσα σου με περιττά πράγματα. Η λίστα σου με τα απαραίτητα των διακοπών μόλις γέμισε, κάνε τις δικές σου προσθαφαιρέσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου και είσαι έτοιμη για το ταξίδι σου!

Πηγή: pierianews.gr