Λίγους μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται το σκάνδαλο που κόστισε τη θέση της Άντζελας Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου έχει ζήσει… παραπάνω από μία ζωές, με την ίδια σίγουρα να έχει πολλά να θυμάται ειδικά από το γάμο με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και την προσωπική της διαδρομή, που πέρασε από πολλά στάδια.

Τη δεκαετία του ’90 η ηθοποιός ξεκίνησε κάνοντας διαφημιστικά σποτ ενώ αργότερα άρχισε να κάνει αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων, συμμετέχοντας παράλληλα και σε σειρές.

Τότε ήταν το ερωτικό σύμβολο που σαγήνευε όλους τους άντρες με το αισθησιακό της βλέμμα αλλά και με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο. Έπαιξε σε πολλές ταινίες και σειρές, στις οποίες αποτελούσε το μήλον της έριδος. Περνώντας τα χρόνια η Κερκυραία καλλονή  γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο, το ταίρι της όπως τον αποκαλεί και αντικατέστησε τα καυτά σορτσάκια με ταγιέρ και σακάκια. Η Αντζελα Γκερέκου σταμάτησε να φωτογραφίζεται για γνωστά περιοδικά και να μιλάει στους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή.

Η ενασχόληση με την πολιτική και το σκάνδαλο

Η ηθοποιός, έχοντας πάντα τη στήριξη του Τόλη Βοσκόπουλου καταπιάστηκε με την  πολιτική και εξελέγη βουλευτής ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου την διόρισε υφυπουργό Τουρισμού.

Η παραμονή της στην κυβέρνηση δεν κράτησε πολύ αφού λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε ότι ο σύζυγός της χρωστάει 5.5 εκατ. ευρώ στην εφορία, η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλλε την παραίτησή της.

Πηγή: pierianews.gr