Με εξαιρετική επιτυχία και με την συμμετοχή 400 αθλητών – αθλητριών από όλη την Ελλάδα φιλοξενήθηκε το διήμερο 04 & 05 Ιουνίου, στην Παραλία Κατερίνης, η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων, Παμπαίδων/Παγκορασίδων, Παίδων/Κορασίδων), Πάλης στην Άμμο.

Την ευθύνη διεξαγωγής των αγώνων (οι οποίοι αποτελούν και… ορεκτικό για το μεγάλο ραντεβού, του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο το 4ήμερο 7 έως και 10 Ιουλίου στην Παραλία της Κατερίνης) είχαν: η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, ο Δήμος Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Γ.Α.Σ. «ΟΛΥΜΠΙΟΙ» Κατερίνης.

Στην επίσημη έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο παρέστη ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος καλωσόρισε αθλητές, προπονητές και συνοδούς, ενώ σε δήλωσή του, στο περιθώριο των αγώνων σημείωσε: «Μία ακόμα μεγάλη αθλητική γιορτή στον τόπο μας. Η Παραλία Κατερίνης έγινε πόλος έλξης το Σαββατοκύριακο για εκατοντάδες παλαιστές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο. Στηρίζουμε τον Αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις του. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Μετά το πέρας των αγώνων, τις απονομές των νικητών αθλητών και αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες, έκαναν οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης, Σταύρος Χριστοφορίδης και Κώστας Τσιουκάνης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, καθοριστική συμβολή για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων είχαν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Βασίλης Μπατάλας και το μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης στην Άμμο,  Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Επισυνάπτονται videos από τους αγώνες:

https://www.youtube.com/watch?v=Jv70J0bNAa8

https://www.youtube.com/watch?v=JLJDiBDFY6g

Πηγή: pierianews.gr