Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου.

Η Σελήνη περνά στην επικοινωνιακή Παρθένο, κάτι που κάνει την ημέρα ιδανική για τη διευθέτηση πολλών ζητημάτων, κυρίως αυτών που χρειάζονται επικοινωνία και με άλλους προκειμένου να διευθετηθούν. Η Σελήνη από τη νέα της θέση θα ενισχύσει την οργανωτική σου σκέψη και σε συνδυασμό με την επικοινωνία, θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας αρκετά πράγματα από αυτά που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι ,Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα τα εσωτερικά θέλω και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες αγαπητοί Κριοί, κάντε το σήμερα! Αναδείξτε την καλή σας διάθεση και την ουσιαστική βούληση, για να κατακτήσετε τα ερωτικά σας όνειρα, έχοντας παρακαταθήκη τις ικανότητες και τις αρετές σας. Συνθέστε το πάζλ της χαράς και της ευτυχίας, χτίστε με τον ερωτικό σύντροφο τα θεμέλια της σταθερότητας, χωρίς εγωκεντρισμό και αλαζονεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις που θα ανοίξετε με το ταίρι σας, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις σας. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά ζητήματα, τώρα θα βρείτε συνεννόηση, αποκτά και πάλι ισορροπία η πορεία της σχέσης σας. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, οι πράξεις του θα είναι ειλικρινείς και άμεσες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ενεργοποιήστε τους μηχανισμούς εκείνους που θα σας οδηγήσουν σε ξεκάθαρες και ουσιαστικές αποφάσεις στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα φίλοι Ταύροι σήμερα, αλλά κυρίως μεριμνήστε με ηρεμία και γαλήνη για τις ερωτικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, συνεργαστείτε με τον δεσμό σας για τις κοινές σας διακοπές, ισορροπείστε τις επιλογές και τα θέλω σας κάτω από το πρίσμα της κατανόησης και της συντροφικότητας που λείπει από την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, έρχονται επανεκτιμήσεις, διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στην σκέψη και στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να αλλάξει η πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Έρχεται ριζικό αποτέλεσμα που θα φέρει απρόοπτες δεσμεύσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε στους σχεδιασμούς σας. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει προσιτούς δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Επικοινωνήστε και ελάτε σε απόσταση αναπνοής με το φυσικό σας περιβάλλον σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι, πλησιάστε τα προσφιλή σας άτομα με σεβασμό και εκτίμηση, ζήστε στιγμές δημιουργικότητας και γονιμότητας με τους στενούς σας φίλους και τον άνθρωπο που αγαπάτε, διώξτε την ανταγωνιστική και νευρική διάθεση που σας προκαλούν οι υποχρεώσεις σας και αφεθείτε στον έρωτα, στην αγάπη, στην σχέση σας, πράγμα που εμπνέει το ταίρι σας, για να οριστικοποιήσει σημαντικές, συναισθηματικές εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλλήματα και λάθος κατευθύνσεις ή επιλογές. Μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα επανεκτιμήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολιών, τώρα θα απελευθερωθείτε από ψυχικό βάρος. Για εσάς τους ελεύθερους, γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο θα τονώσει τις διαθέσεις σας, θα καταφέρετε να βγείτε από τη μονοτονία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα φίλοι Καρκίνοι, πιθανόν να είναι ο προάγγελος ευχάριστων και χαρούμενων γεγονότων στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να οικοδομήσετε τις προσπάθειες και τους κόπους σας πάνω σε δοκιμασμένες βάσεις, σε μακροχρόνιες φιλίες, στην αληθινή σας αγάπη για τον άνθρωπο που συντροφεύει τα βήματά σας. Δείξτε απλόχερα το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στο άλλο σας μισό, ολοκληρώστε μια τρυφερή κουβέντα που οδηγεί σε σοβαρές εξελίξεις στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η μέρα σας φέρνει σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, η σχέση σας θα πορευτεί με σοβαρότητα και αρμονία χωρίς αμφισβητήσεις ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Για κάποιους από εσάς έρχονται απρόσμενες αλλαγές που θα στρώσουν το έδαφος για δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις. Θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι αποκαλύψεις. Για εσάς τους ελεύθερους, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλώσει με έμμεσο τρόπο την έλξη του.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

σως σήμερα έχετε διάθεση που ανεβοκατεβαίνει, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στην συναισθηματική σας ζωή και στον εσωτερικό σας κόσμο αγαπητοί Λέοντες. Μην αποζητάτε τις ακραίες λύσεις και τις εξοντωτικές συζητήσεις με το ταίρι σας, χαρείτε με ανεμελιά και ζωντάνια όλες τις μικρολεπτομέρειες της ζωής που μπορεί να σας ταξιδέψουν νοερά και πραγματικά στον μέλλον, η τύχη είναι με τους τολμηρούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ισορροπία και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, δε θα έχετε διάθεση να πιέσετε ή να πιεστείτε. Ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση και συνομιλία, θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, τα λόγια που θα ακούσετε θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας χαροποιήσει, οι συναντήσεις που θα γίνουν μεταξύ σας θα ανοίξουν προοπτική σταθερών επαφών μελλοντικής εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Από όποια οπτική γωνία και να παρατηρήσετε τα πράγματα σήμερα, θα νιώσετε φίλοι Παρθένοι πως θέλετε να βρίσκεστε σε ένα άκρως αρμονικό και ισορροπημένο περιβάλλον, θα διαπιστώσετε ότι θα σας μαγνητίσει η καλή αισθητική είτε αφορά στην προσωπική σας εμφάνιση, είτε έχει να κάνει με την γαλήνη και την ηρεμία στην ερωτική σας σχέση. Επιδιώξτε να είναι τα πάντα στην εντέλεια, αποκτήστε τον σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του δεσμού σας, ταυτιστείτε απόλυτα με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, διακυμάνσεις θα υπάρξουν στην ψυχολογία σας, ωστόσο θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δημιουργικοί και συμφιλιωτικοί. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε στάση προσιτή και ελκυστική, σήμερα θα βρει τρόπο να σας προσεγγίσει πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό επιθυμεί να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε,  θα σας οδηγήσουν σε αποτέλεσμα σταθερού δεσμού.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Φιλοσοφήστε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, διαλογιστείτε και εξερευνήστε τον εσωτερικό σας κόσμο, προκειμένου να πάρουν σάρκα και οστά οι πνευματικές σας ανησυχίες αλλά και οι σαρκικές σας επιθυμίες με το ταίρι που αγαπάτε. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε ύστερα από μια κοπιαστική περίοδο στο πλάι του δεσμού σας, απολαμβάνοντας απίστευτες, τρυφερές, δοτικές στιγμές. Οι αδέσμευτοι ρισκάρετε στην αγάπη με το φλερτ μιας νεοεμφανιζόμενης γνωριμίας που ξεμυαλίζει τις αισθήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας και αρκετά συγκαταβατική η συμπεριφορά σας, η αντίληψη σας θα βασίζεται στον ορθολογισμό. Έρχονται σοβαρές και αναλυτικές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας, θα φέρει τάξη και ισορροπία στα συναισθήματα σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις και γεγονότα που θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το ενδιαφέρον και η προσοχή σας αποσπάται κυρίως από την αγωνία και το άγχος να αγγίξετε όσο πιο σίγουρα και σταθερά γίνεται τις συναισθηματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις φίλοι Σκορπιοί, κερδίζοντας με την γλυκύτητα και τις ευαισθησίες σας ακόμα και τον πιο δύσκολο φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο. Η απόλυτη συντροφική ταύτιση με τον άνθρωπο που αγαπάτε παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σας σήμερα, προσκαλέσετε τον δεσμό σας σε μια ζεστή, τρυφερή κουβέντα, ίσως αποσπάσετε μια σοβαρή πρόταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα ανατρεπτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε γνώμη. Απρόοπτες και πολύ ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, η υπόθεση σας θα έχει κατάληξη μακροχρόνιου δεσμού. Θα είναι πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, έρχεται με ανανεωμένες, θερμές και σοβαρές βλέψεις. Αν τρέφετε αισθήματα γι’ αυτό τα άτομο τότε αξιοποιήστε τα γεγονότα με αποφασιστικότητα, αυτή τη φορά μεταξύ σας όλα θα είναι διαφορετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τελειοποιείστε και ολοκληρώστε αγαπητοί Τοξότες, όλες τις εκκρεμότητες που χρήζουν την φροντίδα και το ενδιαφέρον σας, που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας, τους φίλους και το αγαπημένο σας ταίρι, αλλά κυρίως εκείνες που είναι απόλυτα δεμένες με το αύριο της ερωτικής σας σχέσης. Ίσως δεν είναι η ευνοϊκότερη μέρα για να κάνετε μια νέα γνωριμία οι αδέσμευτοι, είναι όμως πολύ θετική, για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα με αυτό που ζητάει η καρδιά σας στην αγάπη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως να βγουν στο προσκήνιο καταπιεσμένα αισθήματα ή επιθυμίες, είναι πολύ πιθανόν να βάλετε σκοπό να ξεφύγετε από αρνητικές καταστάσεις ή σχέσεις που δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν. Σήμερα θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας, ανοίγεται προοπτική δεσμού μελλοντικών προδιαγραφών. Δεν αποκλείεται κάποιοι απ’ εσάς να κάνετε την κίνηση να τερματίσετε την προβληματική σας σχέση, ωστόσο βεβαιωθείτε για το αν η απόφαση σας είναι ώριμη και όχι παρορμητική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φίλοι Αιγόκεροι, μεταμορφώνει τον εσωτερικό σας κόσμο, φέρνοντας συγκινήσεις, εκρήξεις και ίσως κάποιες συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα από το περιβάλλον που κινείστε. Αν αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάποια ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στην συναισθηματική σας ζωή, σήμερα είναι η καλύτερη μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες, που έχουν σαν στόχο να ανακουφίσουν οριστικά την σχέση σας με το άλλο σας μισό, από παρεξηγήσεις και ανούσιες κόντρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες κινήσεις ή επιλογές σας. Για εσάς που δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στην καρδιά σας καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας, αυτή τη φορά θα το περάσετε από κόσκινο το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, δεν θα έχετε σκοπό να σπαταλήσετε το χρόνο σας. Γι’ εσάς τους ερωτευμένους, τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, ανοίγεται δίοδος σταθερής σχέσης με το πρόσωπο που σκέπτεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αναζητήστε σήμερα φίλοι Υδροχόοι όλες εκείνες τις πηγές αισιοδοξίας που θα σας φέρουν ηρεμία και ισορροπία στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, δεδομένου ότι μπορεί να επηρεάζεστε από κάποια αναποφασιστικότητα για τα μελλοντικά ερωτικά σας όνειρα και αρκετές αμφιβολίες για τις αντιθέσεις με τον σύντροφό σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε μια δίκαιη και γαλήνια επίλυση των διαφορών με το ταίρι σας, ώστε με διπλωματία και επικοινωνιακά τρίκ να κερδίσετε επάξια το στοίχημα με την αγάπη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να χειριστείτε με ωριμότητα τα απρόοπτα που θα προκύψουν. Σας φέρνει αλλαγές και νέα ανοίγματα, καταφθάνει μια ευχάριστη πρόταση που θα αλλάξει το κατεστημένο σας. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, κίνηση επανένωσης θα κάνει το πρώην ταίρι σας. Περάσετε σε δυναμικές πράξεις, οι εξελίξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ειλικρινής και συναισθηματική κουβέντα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα σας διέπει αρκετή επιδεξιότητα και οργανωτικότητα αγαπητοί Ιχθύς, είτε αυτές οι ικανότητες αφορούν τα σχέδια που κάνετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την ερωτική σας ζωή και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Κατακτήστε οι αδέσμευτοι την προσοχή μιας νέας γνωριμίας, οπλιστείτε με πληθωρική και τρυφερή διάθεση απέναντι στο φλερτ του αντίθετου φύλου, διώξτε μόνιμα τα εμπόδια από την σχέση σας οι ζευγαρωμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δρόμο σταθερής σχέσης, άμεση θα είναι η στάση σας, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα προσεγγίσετε με ώριμες προθέσεις. Η ευθύτητα και η αμεσότητα σας θα κλείσουν αρνητικές υποθέσεις, οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα έχουν αίσια κατάληξη, δεν αποκλείεται να ακουστούν δεσμευτικές υποσχέσεις. Σε ξαφνική και εντελώς απρόοπτη στιγμή θα σας θυμηθεί πρόσωπο από το παρελθόν, θα λάβετε πρόταση που θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Πηγή: pierianews.gr