Ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Νίκος Νικόλιζας στην εφημερίδα Espresso, ο Γιώργος Βουτσίνος άφησε την τελευταία του πνοή στο Σισμανόγλειο, αφού χαιρέτησε την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Βάντα Καρακατσάνη, με την οποία απέκτησαν μαζί έναν γιο.

«Εδώ και έναν μήνα είχε εισαχθεί ο Γιώργος με ειλεό στο νοσοκομείο. Είχε κάποιες επιπλοκές και δε μπορούσε να γίνει καμία εγχείρηση. Ωστόσο οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε ότι θα βγει και πάλι νικητής. Ένα μικρόβιο ήταν όμως αυτό που τον κράτησε μέσα. Την Τετάρτη το βράδυ αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου λέει: “Βάντα μου, κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο”. Του απάντησα: “Κάνε κουράγιο βρε Γιώργο μου και θα βγεις μέχρι το Σάββατο”. Μου λέει: “Μπα. βλέπω να πηγαίνω στον Νίκο (Φώσκολο)”. Δεν έδωσα σημασία. Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο» δήλωσε στην εφημερίδα η σύζυγος του Γιώργου Βουτσίνου.

Στην πολύχρονη καριέρα του έπαιξε δεκάδες ρόλους και πρωταγωνίστησε σχεδόν σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές του Νίκου Φώσκολου. Οι περισσότεροι τον θυμούνται από τον ρόλο του ως αστυνόμος «Βούρβαχης» στην θρυλική «Λάμψη».

Με την σύζυγό του Βάντα Καρακατσάνη έγραψαν και τα περισσότερα επεισόδια από τις τελευταίες σειρές του Φώσκολου.

Πηγή: pierianews.gr