Ο Σάκης Ρουβάς έχει σήμερα είχε χθες τα γενέθλιά του και αποφάσισε να τα γιορτάσει έχοντας κοντά του το νέο μέλος της οικογένειας! Ο αδελφός του Έλληνα σταρ, Βασίλης, έγινε πριν λίγες μέρες μπαμπάς και η έλευση του μωρού έφερε ευτυχία σε όλη την οικογένεια Ρουβά!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έγιναν πριν λίγες μέρες θείοι και το νεογέννητο μωρό που ήρθε στην οικογένεια, έχει ξετρελάνει το θείο Σάκη, τη θεία Κάτια αλλά και τα 4 παιδιά της οικογένειας Ρούβα! Ο Σάκης Ρουβάς πόζαρε έχοντας αγκαλιά  του το ανιψάκι του και η φωτογραφία είναι ότι πιο τρυφερό έχουμε δει τελευταία!

Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Ρουβάς είναι εδώ και πολλά χρόνια εκτός από αδελφός και συνεργάτης του Σάκη φροντίζοντας πάντα τον αδελφό του αλλά και όλη την οικογένεια!

“Ο πιο φωτεινός, ευλογημένος τρόπος να ξεκινήσει η μέρα των γενεθλίων μου 🌟🎉 Κυρίες & κύριοι… να σάς συστήσω το ανιψάκι μου! ♥️#itsmybirthday #welcome #mynephew #bliss #grateful” έγραψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάτω από την φωτογραφία του

Πριν λίγες μέρες που γεννήθηκε, η θεία Κάτια Ζυγούλη είχε δημοσιεύσει story, καλωσορίζοντας το νέο μέλος της οικογένειας!

Να τους ζήσει!

tlife.gr

Πηγή: pierianews.gr