Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί πολλές φορές στη σκηνή των MAD VMA, τόσο για να παρουσιάσει μερικά εντυπωσιακά acts όσο και για να βραβευτεί για τη μουσική και τα τραγούδια του.

Παρακολουθώντας λοιπόν όσο έγιναν χθες βράδυ ανάμεσα στον Light και τον Snik που κατάφεραν με τον άγριο καβγά τους να αμαυρώσουν μια τέτοια μέρα χαράς, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Χθες το βράδυ πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν στα βραβεία του MAD… Πόνεσε η καρδιά μου γι’ αυτό που υπέστη η αγαπημένη μου Έλενα. Πόνεσε η καρδιά μου για τους χιλιάδες θεατές, μικρούς και μεγάλους, που βρισκόταν στο κοινό και που πήγαν εκεί ψάχνοντας λίγη χαρά και έκφραση μέσα από τη μουσική.

Πόνεσε η καρδιά μου για τα ίδια τα βραβεία και τον θεσμό που τόσο πολύ αγαπώ, έχοντας βρεθεί εκεί αμέτρητα βράδια επικοινωνώντας με τον κόσμο τη μουσική μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, γεφυρώνει τους λαούς και τους πολιτισμούς. Έχει τη δύναμη να συγκινεί τα πλήθη και να τα φέρνει κοντά. Η βία, όπως και η κουλτούρα της βίας, δεν έχει θέση σε μια γιορτή μουσικής αλλά ούτε και στην κοινωνία» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

Πηγή: pierianews.gr