Ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίον είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, στη συνέντευξή του στο Mega στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” .

“Όταν έσκασε η “βόμβα” με τον Δημήτρη Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Και ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη. Αυτή είναι η κατάθεση η δική μου, το βίωμά μου από τον Δημήτρη. Με βοήθησε, με βοήθησε να προχωρήσω καλλιτεχνικά” ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

“Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα… Ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν που εκείνη τη στιγμή καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μια κόλαση. Πραγματικά λυπήθηκα, είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις κάτι τέτοιο. Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και με την αλήθεια την δική μου να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί δεν το γνωρίζω. Αλλά περιμένω να αποδειχθεί αν όλο αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη” πρόσθεσε.

“Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Άρα εγώ μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη. Ακόμα κι αν συμβαίνει αυτό που λέτε εσείς, υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και λύπη και για αυτό. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα και για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς, που είναι εξαρτημένοι από ουσίες, τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιον τρόπο, νομίζω ότι και αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει κάποιας βοήθειας” τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

Τα όσα είπε ξεσήκωσαν “θύελλα” αντιδράσεων στο Twitter με το #xamogelakaipali να γίνεται πρώτο hashtag μέσα σε λίγη ώρα.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter για τη συνέντευξη του τραγουδιστή

Αμέσως μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε  με τις δηλώσεις του ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε σε διευκρινίσεις. Ο καλλιτέχνης έδωσε την απάντησή του σε insta story όπου έγραψε: “Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος  θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.  Μόνο συμπόνοια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη  για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών  πράξεων στα οποία  και στέκομαι δίπλα.  Τέλος, όποιος διαπράττει  εγκληματικές πράξεις  κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη”

Πηγή: pierianews.gr