Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης, αλλά και ολόκληρη η χώρα, με τη δολοφονία ενός άντρα  στο Δροσερό στην Ξάνθη, καθώς ο δράστης αφού πυροβόλησε το θύμα πέντε φορές, ανέβασε βίντεο στο TikTok εξηγώντας τους λόγους που το έκανε.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης παραδόθηκε ο δράστης που τα ξημερώματα της Κυριακής (19/03) πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε έναν άνδρα στο Δροσερό.

Το έγκλημα διαπράχθηκε, όπως ισχυρίστηκε ο 37χρονος δράστης που παραδόθηκε στην Αστυνομία,  επειδή «χάλασε» ο γάμος των παιδιών μεταξύ των δύο οικογενειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του εισέβαλαν στο σπίτι του 46χρονου σε οικισμό Ρομά και έσπασαν την πόρτα του δωματίου, όπου κοιμόταν. Μαζί του στο δωμάτιο ήταν η σύζυγός του, ο γιος του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του. Ο δράστης τον πυροβόλησε 5 φορές στην θωρακική-κοιλιακή χώρα και στην πλάτη. Στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

O άνδρας λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Άγριο φονικό στο Δροσερό – Ανέβασε βίντεο στο TikTok και παραδόθηκε ο δράστης
Ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί στις Αρχές

Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά την τελευταία σύλληψή του είχε αφεθεί ελεύθερος.

Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: pierianews.gr