Αυτά τα ζώδια που θα σου περιγράψουμε παρακάτω δεν είναι ντε και σώνει τεμπέλικα, απλά βγάζουν μια απροθυμία σε αρκετές περιπτώσεις να κάνουν και τα πιο απλά πράγματα ή να προσπαθήσουν για το παραπάνω…

Συχνά, υπάρχουν φάσεις που δε σηκώνονται από τον καναπέ ή την πολυθρόνα τους, αν δε… βρωμίσουν και ναι, αν ήταν δυνατό για αυτά, να τα είχαν όλα έτοιμα στο πιάτο, χωρίς να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Για ποια μιλάμε;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν μπορεί με τίποτα να νιώθει περιορισμένος ή… «δεσμευμένος». Θέλει να είναι ελεύθερος, να ηρεμεί, να ταξιδεύει και να εξερευνά τον κόσμο. Άλλωστε όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, είναι η «Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια» του ζωδιακού. Για να τα κάνει όλα αυτά όμως, χρειάζεται χρήματα. Θα δουλέψει λοιπόν τόσο… όσο. Δεν θα κάνει καμία προσπάθεια να επισκιάσει κανέναν συνάδελφό του ή να βγει ο υπάλληλος της χρονιάς. Δουλεύει μόνο επειδή πρέπει και συνήθως, στον εργασιακό του χώρο, κάνει τα… λιγότερα. Θέλει να τα έχει όλα έτοιμα και να μην κουράζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ζώδιο αυτό είναι γνωστό για τον τεμπέλικο χαρακτήρα του. Μπορεί να κάθεται όλη μέρα σε έναν καναπέ, να βλέπει τηλεόραση και φυσικά να τρώει. Για εκείνον αυτό είναι… «ζωή και κότα». Θέλει να έχει γύρω του ανθρώπους που να αναλαμβάνουν τις δουλειές και τις υποχρεώσεις και εκείνος απλώς να απολαμβάνει την ησυχία του. Το ίδιο ισχύει και στον επαγγελματικό τομέα για τον Ταύρο. Δεν είναι ο εργαζόμενος που θα τρέξει. Είναι σχετικά αργός, νωχελικός και δεν ξοδεύει τσάμπα ενέργεια ή πρόθυμος να κάνει το παραπάνω (ιδίως αν δεν πληρώνεται).

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής. Είναι δημιουργικός και παθιασμένος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να δουλεύει σκληρά. Είναι λίγο… αραχτός στην ζωή του. Του αρέσει να χαλαρώνει, να ηρεμεί και να απολαμβάνει όσα του προσφέρουν οι άλλοι. Θα κάνει την… «πάπια» για να αποφύγει ευθύνες και αγγαρείες και δεν θα σηκωθεί εύκολα από την καρέκλα. Το καλύτερό του είναι να έχει ανθρώπους “από κάτω” του για να τους ορίζει τι θα κάνουν, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά του. Εκείνος άλλωστε είναι γεννημένος για να μεγαλουργεί κι όχι για να ασχολείται με τα… ταπεινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι αυτό που λέμε «πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα». Ενώ έχει μεγάλες ιδέες, όνειρα και φιλοδοξίες και φυσικά θέλει να αλλάξει τον κόσμο, δεν κάνει σχεδόν τίποτα για να τα υλοποιήσει. Ο Υδροχόος δίνει τις ιδέες και περιμένει οι άλλοι να τις κάνουν πράξη. Είναι αρχηγός στα λόγια, όχι όμως στο να «βάλει πλάτη». Χρησιμοποιεί την εξυπνάδα του και είναι σαν να λέει στους άλλους: «ωραία, σας είπα τι να κάνετε, πάτε τώρα να το κάνετε». Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και στα επαγγελματικά του και στα προσωπικά του.

Πηγή: pierianews.gr