Ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε στις κατηγορίες για βιαιοπραγία εναντίον της συντρόφου του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν έχει προξενήσει χτύπημα σε γυναίκα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο τραγουδιστής υποστήριξε πως οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα Κίρκη στο κινητό της με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφο.

«Τα δίνω όλα σε μια σχέση με μια γυναίκα, γιατί έτσι είμαι. Θέλω να είμαι αυτός που δουλεύει και φέρνει στο σπίτι. Την σχέση και την αγάπη την βλέπω με μια δική μου φιλοσοφία. Θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά ώστε να κάνω τα υπόλοιπα», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις κατηγορίες για βιαιοπραγία της Βαρβάρας Κίρκη, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν είχαμε κάποια σοβαρή σχέση με την Βαρβάρα, ήταν μια ελεύθερη σχέση και από την πλευρά της και από μένα. Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει, αν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα μου είχε κάνει μήνυση. Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και μου ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αμάξι. Η έρευνα στο αμάξι δεν αφορούσε την κατηγορία και τη μήνυση».

Και συνέχισε: «Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται η Βαρβάρα θα φανούν στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας ας έρθει στο δικαστήριο. Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο του ξυλοδαρμού θα φανεί στη δίκη».

Στη συνέντευξη απάντηση επίσης για το επίμαχο βίντεο, που μπήκε στη δικογραφία και δείχνει έναν άντρα να κλωτσά έξω από το αυτοκίνητο την Βαρβάρα Κίρκη, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον τραγουδιστή αλλά και σχετικές φωτογραφίες από παλαιότερη βιαιοπραγία.

«Κάτι μου είχε δείξει κι εμένα, από τον πρώτο καιρό που είχαμε συναντηθεί. Είναι από προηγούμενο», σημείωσε, προσθέτοντας πως ο λόγος που αποφάσισε τώρα να προχωρήσει στις καταγγελίες είναι επειδή, κατά τη γνώμη του, δεν ήθελε να συνεχίσουν τη σχέση τους.

«Δεν ήθελα να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί κάποιον καιρό. Όπου βρισκόμασταν σε χώρους που δούλευα κι εγώ, άλλαζε τηλέφωνα, εμένα δεν με ενοχλούσε αλλά ήταν κάτι που δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μια συνεχόμενη προσβολή και για αυτό δεν ήθελα να είμαστε μαζί», είπε.

Το βίντεο που συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία:

Όσο για τους ισχυρισμούς πως την ζήλευε και υπήρξε χειριστικός, ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε: «Χειριστικός εγώ; [Η Βαρβάρα] έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά πρέπει να δώσω στο παιδί μου. Ήταν υπερβολικό αυτό το πράγμα, δεν το μπορούσα. Είχα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μου ότι δεν θέλω να είμαστε πια μαζί. Τουλάχιστον πέντε-έξι φορές και δεν μπορούσα να το καταφέρω».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και τις γυναίκες για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη κάποια συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω; Όταν μπορείς να φτιάξεις τον κόσμο με ένα συγγνώμη, εγώ είμαι διατεθειμένος να ζητήσω χίλιες συγγνώμες», πρόσθεσε.

«Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα και κανένα χτύπημα σε γυναίκα, γιατί το θεωρώ ότι είναι περιττό. Εκεί που θα χτυπήσω είναι σε περίπτωση να αμυνθώ για τη ζωή μου», κατέληξε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη:

Πηγή: pierianews.gr