Οι αναρτήσεις φίλων της

Στις αναρτήσεις τους οι φίλοι της κάνουν λόγο για μια κοπέλα που της άρεσαν πολύ τα ταξίδια, οι εξερευνήσεις και κυρίως η πεζοπορία. Ήταν μεγάλη φυσιολάτρης και συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες από τα μέρη τα οποία επισκεπτόταν δείχνοντας την ομορφιά της φύσης.

gallida_violet2
gallida_violet

«Γεια σε όλους!
Ψάχνουμε ενεργά για μια φίλη  Βιολέτ Γκιγκανό, τριγύρω. Είναι νοσοκόμα στο CHU de Nantes
Πρόκειται για σόλο ταξιδιώτη, εθεάθη τελευταία φορά σε παραλία στο Ελαφονήσι στην Κρήτη την Πέμπτη 24 Ιουνίου αργά το πρωί. Υποτίθεται ότι θα επέστρεφε στη Νάντη τη Δευτέρα 28 Ιουνίου
Παρακαλώ διαβάστε αυτό το μήνυμα προσεκτικά».

eksafan12

Κανένα ίχνος από την 29χρονη Γαλλίδα

Οι αρχές χτενίζουν την περιοχή από την Παλαιόχωρα προς το Ελαφονήσι ,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας στο οποίο δεν πήγε ποτέ αν και το είχε κλεισμένο για δύο ημέρες, πράγμα που προβληματίζει τις αρχές.

Με τις έρευνες εντοπισμού της να μην έχουν αποδώσει καρπούς εκδόθηκε χτες το απόγευμα από το «Χαμόγελο του παιδιού» Μissing Alert.

Χθές το μεσημέρι, το αυτοκίνητο της νεαρής κοπέλα εντοπίστηκε παρατημένο στον Κριό και μέσα σ’ αυτό βρέθηκε μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ. Στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόδασος, εντοπίστηκε από λουόμενους έναsmart watch με strass, άρα γυναικείο, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη.

Το «έξυπνο ρολόι» παραδόθηκε στον ναυαγοσώστη για να εξαφανιστεί στη συνέχεια, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που το είχε αφήσει. Τη Γαλλίδα αναζητά η Πυροσβεστική, σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, τέσσερις ομάδες εθελοντών, η αστυνομία ενώ χρησιμοποιούνται drones αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ενώ έχει πετάξει και αστυνομικό ελικόπτερο που χτενίζει την περιοχή.

Πηγή: pierianews.gr