Ο Τζέιμς Ρέντφορντ, γιος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ρέντφορντ, πέθανε την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, σε ηλικία 58 ετών.

Πέθανε στο σπίτι του στο Marin County της Καλιφόρνια, έπειτα από μάχη με καρκίνο των χοληφόρων πόρων στο συκώτι του, σύμφωνα με την Salt Lake Tribune. Ήταν σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τη σύζυγό του, Kyle Redford, στο Twitter. «Ο Τζέιμς πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη, εντυπωσιακή ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς », αναφέρει στην ανάρτηση, η οποία περιελάμβανε πολλές οικογενειακές φωτογραφίες.

«Ως σύζυγός του για 32 χρόνια, είμαι πολύ ευγνώμων για τα δύο εντυπωσιακά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία 2 χρόνια” πρόσθεσε.

Το 2005, ο Τζέιμς και ο πατέρας του συν-ίδρυσαν το Redford Center. Ο εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος, Jill Tidman, δημοσίευσε μια ανάρτηση στη μνήμη του James στο Instagram, λέγοντας: «Με τον Jamie ήρθε η αγάπη και η μεταδοτική χαρά. Προσέγγιζε ό, τι έκανε με καλοσύνη και ζεστασιά”. Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, τώρα 84 ετών, δεν εξέδωσε δήλωση ακόμη.

Πηγή: pierianews.gr