Η Ona Artist είναι από τη Νέα Υόρκη και θεωρεί ότι ξέρει 1-2 πράγματα περισσότερα σχετικά με το σεξ, ώστε να μπορεί να σου εγγυηθεί πως αν ακολουθήσεις τις συμβουλές της θα είσαι σίγουρος ότι ο σύντροφός σου θα περάσει πολύ καλά μαζί σου. Ειδικά αν είσαι άντρας γνωρίζει ότι είναι πολύ πιθανόν να κάνεις και εσύ ένα μεγάλο λάθος.

Η Ona βλέπετε είναι ένας πολύ γνωστός λογαριασμός στο Instagram που παρέχει συμβουλές για σχέσεις και σεξ στους περίπου 4,5 εκατομμύρια followers της. «Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα εύρος πραγμάτων που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να είσαι σίγουρος ότι ικανοποιείς τον σύντροφό σου». Αυτό είναι κάτι που συχνά οι άντρες απλά το ξεχνούν.

Σύμφωνα με την ίδια, «πιστεύω ότι οι άντρες θεωρούν ότι το σεξ απλά γίνεται, αλλάζεις πλευρό, το κάνεις και τελείωσες». Αυτή η λογική όμως σπάνια μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος της σχέσης. «Είναι όλο ζήτημα συζήτησης, επικοινωνίας, χρόνου μεταξύ σας, γέλιου, αστείων και φυσικά διαρκούς φλερτ μεταξύ του ζευγαριού».

Το πιο σημαντικό όλων για την ίδια είναι να είσαι υγιής (ψυχή τε και σώματι), χαρούμενος και να φροντίζεις ταυτόχρονα τις ανάγκες τις δικές σου αλλά και του άλλου. «Πολλές φορές, αφήνουμε το σεξ στην άκρη γιατί είμαστε πολύ απασχολημένοι με άλλα ζητήματα όπως είναι η δουλειά, οι φίλοι, η οικογένεια ή διάφορα άλλα μικρά πράγματα που αφαιρούν σίγουρα τον ενθουσιασμό από τη σχέση μας».

Οι χρυσές συμβουλές για καλή ερωτική ζωή

Στη συνέχεια προσφέρει και 4 συμβουλές που πρέπει ο καθένας μας να ακολουθεί για μία καλή και υγιή ερωτική ζωή:

  • Να αφαιρείς οτιδήποτε μπορεί να σε αποσπάσει
  • Κολάκευε τον σύντροφό σου
  • Μη φοβάσαι τα ερωτικά παιχνίδια
  • Κάνε αλλαγές στον τρόπο που κάνεις σεξ.

Πηγή: pierianews.gr