Ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης. 

Την ευτυχία τους ολοκλήρωσε ο ερχομός του γιου τους, Δήμου και μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται στιγμές τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη, αν και αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική τους ζωή, με την ίδια να αναφέρεται στην εκπομπή «Προσωπικά» ως προς το τι έχουν συμφωνήσει για την φύση του γάμου τους.

«Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό», είχε πει η ίδια.

Για το αν του ζητάει ρουσφέτια, η Σία Κοσιώνη, είχε πει: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».

Πηγή: pierianews.gr