Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον πρώτο μήνα του 2021 και προειδοποίησε. Πώς θα ξεκινήσει η χρονιά για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά; Ωστόσο, πριν προχωρήσετε στις αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου, δείτε εδώ τα τρία πιο τυχερά ζώδια του 2021.

Κριός

Ο Άρης διανύει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας αφού στις 7 του μήνα περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Πολλοί από εσάς απαλλάσσεστε από πιέσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον, αλλά θα σας πάρει λίγο καιρό μέχρι να βρείτε τον τρόπο να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα. Κάποιες αλλαγές στις προτεραιότητες, στην συμπεριφορά, αλλά και στην αντίληψη των όσων επικρατούν γύρω σας θεωρούνται αναπόφευκτες.

Οικονομικά θα χρειαστεί να είστε περισσότερο εύστοχοι και αποτελεσματικοί από ότι στο παρελθόν. Φανείτε διπλωμάτες στις διεκδικήσεις και ακριβείς στις συμφωνίες σας. Αισθηματικά παραμένετε ανικανοποίητοι αλλά διαπιστώνετε ότι είστε περισσότερο δημοφιλείς οι ελεύθεροι. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει και θα σας προβληματίσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ταύρος

Η νέα χρονιά ξεκινά με μια σημαντική, νέα επιρροή, καθώς από τις 7 του μήνα υποδέχεστε τον Άρη στο ζώδιό σας. Ο Ιανουάριος στην πορεία του λοιπόν θα φέρει αλλαγές και αναστατώσεις, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στις στιγμές που πρέπει να δείξετε σθένος, διορατικότητα και ικανότητα διαχείρισης κάποιας κρίσης μέτριας έντασης. Είναι προτιμότερο να κάνετε μικρές υποχωρήσεις και να συμπλέετε με το ρεύμα που επιτρέπει στα πράγματα να κινούνται, τόσο στην εργασία, όσο και στα οικονομικά σας.

Προσωπικά, αισθηματικά και άλλα θέματα αποκτούν άλλη βαρύτητα το τελευταίο δεκαήμερο όπου χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα κληθείτε καθημερινά να αλλάξετε στάση απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα. Ακολουθείστε μια τεθλασμένη γραμμή για να αποφύγετε εμπόδια, αλλά μην ξεφεύγετε της πορείας που σας οδηγεί σε πρόοδο και αποκατάσταση.

Δίδυμοι

Η νέα χρονιά στο ξεκίνημά της βοηθά όσους από εσάς έχετε αποφασίσει να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μαγικά, αλλά το πρώτο δεκαήμερο και όσο διαρκούν οι εορταστικές μέρες έχετε περιθώρια να οργανώσετε καλύτερα τις ενέργειές σας.

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο στις 8 του μήνα και σας δίνει ιδέες και διευκολύνσεις, ενώ το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο μια ημέρα νωρίτερα δίνει το έναυσμα για τη δημιουργία νέων συμμαχιών και προσεγγίσεων. Να είστε προσεκτικοί στις αντιθέσεις που θα δημιουργηθούν μεταξύ ανθρώπων που αγαπάτε και να φροντίσετε να μην δίνετε αφορμές για παρεξηγήσεις. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι καλύτερο να διοχετευθεί σε πιο παραγωγικούς τομείς, είτε επαγγελματικά, είτε οικονομικά.

Καρκίνος

Οι πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς δίνουν έμφαση στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα σε όσους ασχολείστε με εποχικό αντικείμενο. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω έως τις 8 σας ανταμείβει για όποια σοβαρή προσπάθεια καταβάλλετε. Περνώντας στον Υδροχόο μπορεί να σας αποπροσανατολίσει, να καθυστερήσει κάποιες συμφωνίες και να επηρεάσει τη διάθεσή σας, καθώς ανατρέπει πολλά από τα μέχρι τότε δεδομένα σας.

Ο Άρης από τον Ταύρο όμως ενισχύει την αποφασιστικότητά σας σε όλους τους τομείς και σας βοηθά να προβάλλετε θέσεις και να υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τις απόψεις σας. Η οικογένεια σας βοηθά να ισορροπήσετε παρά τις όποιες αντίθετες θέσεις, ενώ αισθηματικά αποφύγετε να δοκιμάσετε τις αντοχές του συντρόφου σας, ενώ για τους ελεύθερους δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές τώρα.

Λέων

Ο Ιανουάριος σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις τις οποίες θα τηρήσετε με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις. Οι πρόσφατες συναισθηματικές σας περιπέτειες ή διαφοροποιήσεις κατάφεραν να ικανοποιήσουν τον εγωισμό σας και να σας υποδείξουν νέους τρόπους υπεράσπισης των επιθυμιών σας.

Η εποχή εξακολουθεί να είναι περιοριστική για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και γι’ αυτό θα χρειαστεί να παραμείνετε αρκετά προσγειωμένοι στις επιδιώξεις σας. Οικονομικά μπαίνετε σε μια περίοδο που πρέπει να υπερασπιστείτε καλύτερα το εισόδημα και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Ένα μικρό ξεκαθάρισμα από υποχρεώσεις που δεν σας αντιστοιχούν κρίνεται απαραίτητο για την πορεία σας στην νέα χρονιά.

Παρθένος

Τον Ιανουάριο η γενική κατάσταση βελτιώνεται. Ο Άρης από τον Ταύρο σας βοηθά να βάλετε σε καλύτερη τάξη την καθημερινή σας ζωή. Οι συμπτώσεις δείχνουν ότι αυτήν την χρονιά θα αλλάξουν πολλά πράγματα και στα προσωπικά σας. Η επιρροή του Ερμή σας διευκολύνει στον οικονομικό τομέα. Ερωτικά, ο άνθρωπος που σας αφορά θα γίνει πιο διεκδικητικός. Εργασιακά οι συνθήκες αλλάζουν με μια δόση καταπίεσης σε πρώτη φάση. Συγκριτικά με άλλους προσαρμόζεστε ευκολότερα στο κλίμα που κυριαρχεί. Κοινωνικά, παρά τους περιορισμούς, θα υπάρξει ενδιαφέρον που θα ενισχύσει το ηθικό σας.

Ζυγός

Ο Ιανουάριος προβλέπεται έντονος, αλλά όχι κακός. Οι ταλαιπωρίες υποχωρούν, ωστόσο ο αγώνας για κάτι που θέλετε, συνεχίζεται. Η συμπόρευση του Κρόνου με τον Δία στον Υδροχόο, ανοίγουν ένα καινούριο κεφάλαιο ζωής για εσάς. Στο κεφάλαιο αυτό θα ενισχυθεί η δημιουργικότητα και θα εισπράξετε περισσότερη αγάπη από κάποιους ανθρώπους. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας βοηθά να βελτιώσετε το οικογενειακό κλίμα και περιβάλλον. Παράλληλα είναι περίοδος που αξίζει να κάνετε προσπάθειες και επαφές για τη βελτίωση της δουλειάς σας.

Σκορπιός

Ξεκινώντας η νέα χρονιά, καλείστε να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές δυνατότητες, να ανανεώσετε τις προτεραιότητες των υποχρεώσεων και να βάλετε νέους στόχους, προσαρμοσμένους στο κλίμα που κυριαρχεί. Ευνοούνται αρκετά οι καινούριες συμφωνίες, εμπορικές ανταλλαγές και καλύτερη συνεννόηση. Οικονομικά δεν μπορείτε να έχετε την κάλυψη ή την προσφορά που χρειάζεστε.

Ο Άρης στον Ταύρο κάνει λίγο πιο μαχητικά τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Όλα δείχνουν πως η ζωή σας αλλάζει σταδιακά στους βασικούς τομείς της. Αργά αλλά σταθερά ξεδιπλώνεται μια νέα εκδοχή καταστάσεων και μια σειρά από καινούριες προοπτικές στον άξονα σπίτι – δουλειά.

Τοξότης

Με την είσοδο του Ιανουαρίου πολλά θα αρχίσουν να διορθώνονται. Ο Δίας μαζί με τον Κρόνο προχωρώντας στον Υδροχόο σας βοηθούν σταδιακά να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να ανοίξετε νέους δρόμους έκφρασης. Παράλληλα ο Άρης στον Ταύρο σας κάνει πιο αποτελεσματικούς στο χώρο της δουλειάς σας.

Και ενώ το γενικότερο κλίμα παραμένει ίδιο όπως πριν, τον μήνα αυτόν μπορείτε να είστε και πιο δημιουργικοί και πιο αισιόδοξοι. Μικρές δυσκολίες δεν θα λείψουν στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας θέματα. Αντιμετωπίστε τις με σύνεση και υπομονή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο σας βοηθά να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε καινούρια μικρά ξεκινήματα σε τομείς που θέλουν βελτίωση, ή αποκατάσταση.

Αιγόκερως

Με την είσοδο του νέου έτους και την απομάκρυνση του Κρόνου και του Δία από το ζώδιό σας, αρχίζετε να βλέπετε τις πρώτες ηλιαχτίδες βελτίωσης και ανακούφισης. Τόσο η Νέα Σελήνη στις 10, όσο και η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, φέρνουν γεγονότα που σας ενθαρρύνουν και σας βοηθούν ουσιαστικά. Παράλληλα η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Βελτιώνει τη διάθεση και ανανεώνει την ομορφιά, ή την αισθητική που χρειάζεται να έχετε. Ξαφνικά γίνεστε οι ευνοούμενοι αυτής της περιόδου με τη βοήθεια και του Άρη που θα διασχίζει τον Ταύρο. Η όψη αυτή σας παρακινεί να βάλετε νέους στόχους ή να κάνετε καινούριες γνωριμίες με μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Υδροχόος

Με την είσοδο του Ιανουαρίου έρχεται αισθητά μια νέα εποχή εφιστώντας την προσοχή σας σε επαγγελματικά, προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Περισσότερο από όλους είστε εσείς που θα νιώσετε την αλλαγή που θα επιτελεστεί στη διάρκεια αυτής της χρονιάς στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Αλλαγή σημαντική, ενδεχομένως αγωνιστική, αλλά όχι δυσάρεστη.

Προς το παρόν καλείστε να τακτοποιήσετε κάθε λογής εκκρεμότητα, κυρίως κοινωνικής, οικονομικής, ή επαγγελματικής φύσεως. Οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν σαν προάγγελοι των εξελίξεων που θα ακολουθήσουν μετά την περίοδο των γενεθλίων σας. Το γενικότερο κλίμα που παραμένει το ίδιο ίσως βαρύνει περισσότερο την ψυχολογία σας τώρα. Βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε και προπαντός καταπολεμήστε την απαισιοδοξία και τον φόβο.

Ιχθύες

Από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ξεκινούν σταδιακά οι αλλαγές που περιμένατε. Υποχωρούν εμπόδια και καθυστερήσεις, σας δίνονται απαντήσεις εκεί που υπήρχαν ασάφειες για μεγάλο διάστημα, ενώ ο επαγγελματικός τομέας σας υποχρεώνει να υιοθετήσετε καινούρια τακτική και στρατηγική. Σημαντική θα είναι η προσφορά κάποιων φίλων ή δυνατών παραγόντων, τόσο ηθικά, όσο και πρακτικά.

Η χρονιά πάντως αυτή πρόκειται να σας ελευθερώσει από εξαρτήσεις και δεσμά των δύο προηγούμενων ετών. Σας βοηθά να προσαρμοστείτε ευκολότερα στο κλίμα που κυριαρχεί. Κάποιοι άνθρωποι θα λειτουργήσουν εξυπηρετικά και υποστηρικτικά την ώρα που δεν θα το περιμένετε, αλλά θα αποκαλυφθούν και προδοσίες ή αυταπάτες που είχατε μέχρι χτες με έναν σκληρό τρόπο. Τέλος στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε παραγωγικά τον μήνα αυτόν.

Πηγή: oroskopos.gr

Πηγή: pierianews.gr