Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Σελήνη περνά στον αέρινο Υδροχόο και από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με συλλογικότητες, με ζητήματα που αφορούν ομάδες ανθρώπων και με υποθέσεις που αφορούν φιλικά σου πρόσωπα.
Σήμερα θα δώσεις δυναμικό παρών σε ζητήματα που αφορούν άλλους, κάτι που θα ενισχύσει και τις μεταξύ σας σχέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εσείς οι απογοητευμένοι αποφύγετε να δώσετε έκταση στον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, θα σας δοθεί το έναυσμα να πάρετε τα πάνω σας. Εσείς οι δυναμικοί δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις, θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος, θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Εσείς που θέλετε να ανοίξετε κουβέντα σχετικά με την αύξηση του μισθού σας ή των εισπράξεων σας, θα καταφέρετε να λάβετε θετικές απαντήσεις, οι υποσχέσεις που θα ακούσετε θα είναι αισιόδοξες.

Εκφραστικότητα θα έχει ο λόγος σας, άνεση θα υπάρχει στη στάση σας, σε τυχόν διαπραγματεύσεις το αποτέλεσμα θα φτάσει το προσδοκώμενο. Διατηρήστε τη διάθεση σας θετική, θα προκύψουν ευχάριστα συμβάντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως για να πετύχετε στους σκοπούς σας θα πρέπει να οργανωθείτε και να αναλύσετε μεθοδικά όλα τα ενδεχόμενα, περιορίζοντας τις σπασμωδικές κινήσεις. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα προσπαθήσει να επανασυνδεθεί και πάλι μαζί σας, σε περίπτωση που θελήσετε να δώσετε τελική απάντηση καλό θα είναι να μη σκεφτείτε επιφανειακά ή επιπόλαια. Πριν κλείσετε την υπόθεση θετικά ή αρνητικά, σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε καλά μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσοχή στις εναλλαγές και στα σκαμπανεβάσματα, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους οι κυκλοθυμικές σας διαθέσεις. Προσπαθήστε να δείξετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο γι αυτό θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρισμένες επιθυμίες και θέλω.

Μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες σκέψεις. Τα συναισθήματα σας θα πρέπει να τα κρατήσετε υπό έλεγχο, αποφύγετε τις υπερβολές και τις έντονες εναλλαγές. Δεν θα πρέπει να υπάρξει ισχυρογνωμοσύνη, προσπαθήστε να βρείτε δίοδο συνεννόησης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα κάπου θα μπερδευτεί η σκέψη σας ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα, ίσως να μην είστε σε θέση να σταθεροποιηθείτε και αποφασίσετε. Επειδή θα εμφανιστούν κρούσματα άγχους, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις αρνητικές σκέψεις ή τις ανασφάλειες, καλό θα είναι να μην αυτοπαγιδευθείτε. Η μέρα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πιάσει την κουβέντα μέσω διαδικτύου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εσείς οι αναποφάσιστοι προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά αποφεύγοντας τα αρνητικά σενάρια, το κλειδί τις επιτυχίας θα είναι η εσωτερική σας ισορροπία. Θα εμφανιστεί η ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο πέρα, τα γεγονότα δε θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους ή μπερδεμένους. Η ειρηνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να θεμελιώσετε σχέσεις, με τον τρόπο που θα μιλήσετε θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας.

Με σαφήνεια θα διατυπώσετε τις ιδέες σας, εύστοχα θα είναι τα επιχειρήματα σας, θα μπορέσετε να πείσετε για την αποτελεσματικότητα τους. Αισιοδοξία και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η κρίση σας θα είναι σωστή. Οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν καινούργιες επαγγελματικές και οικονομικές βάσεις, η μεταξύ σας συνεργασία θα είναι δημιουργική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα περάσετε σε εσωτερικές αναζητήσεις, τώρα εσείς οι ίδιοι θα κριτικάρετε το χαρακτήρα σας, θα εντοπίσετε τα ελαττώματά σας και θα φροντίσετε να περιορίσετε τις αδυναμίες σας. Αρκετά τολμηρή θα είναι η στάση σας, σε συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση αναλαμβάνετε τα ηνία. Θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που η αποφασιστικότητα σας θα φέρει ριζική αλλαγή συνοδευόμενη με ευχάριστη κατάληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, το σπίτι σας, την οικογένεια σας και γενικότερα με την ψυχολογική σας ισορροπία. Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας ασκούν πίεση, αποφύγετε να στρεσάρετε τον εαυτό σας. Καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε για κάποια συγκεκριμένα επαγγελματικά θέματα που από καιρό εκκρεμούν, τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας με μεθοδικές ενέργειες.

Εσείς οι ανασφαλείς προσπαθήστε να βάλετε τέλος στις αρνητικές εικασίες, τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, μην παγιδευτείτε σε σκοτεινές σκέψεις. Ανέμελες συζητήσεις που θα ανοίξετε θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αφήσετε στην άκρη του έντονους προβληματισμούς. Ψυχαγωγείτε, κοινωνικοποιηθείτε, με πρόσωπα που σας ευχαριστεί η παρέα τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ανατρέπει το σκεπτικό σας δημιουργώντας ανασφάλειες κατά συνέπεια και αναστολές. Μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, ωστόσο θα εμφανίσετε δυσκολία στο να εκφράσετε ανοιχτά απόψεις και αισθήματα. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής που ναι μεν θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ωστόσο ενδέχεται να σας προκαλέσει άγχος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μην αφήσετε στην τύχη τους τα εργασιακά σας θέματα, μεσολαβήστε και κινηθείτε δυναμικά. Συζητήστε για μελλοντικά θέματα, φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις και να κλείσουν επίμαχα ζητήματα. Στηριχτείτε στις ικανότητες σας, δείξτε αποφασιστικότατα, μην αφήσετε μπερδεμένες σκέψεις να σας δημιουργήσουν αναστολές και δισταγμούς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές.

Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ανάλογο άνοιγμα, καταφθάνει πρόταση που θα ανοίξει στη ζωή σας καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο λύνεται ένα αρνητικό σας ζήτημα, τώρα θα προχωρήσετε τη σχέση σας και τις επαφές σας σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε και να λύσετε απορίες, μιλήστε με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα εστιάσετε με σοβαρότητα στα ερωτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματά σας και να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες φοβίες σας, σας οδήγησαν σε αυτά. Τώρα θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσιτή και εύθυμη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Σήμερα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να συμπονέσετε και να συμπαρασταθείτε. Στις εργασιακές σας υποθέσεις προσπαθήστε να φανείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί, σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε ή ακυρώσετε.

Βάλτε φρένο στις αρνητικές σκέψεις θα είναι λάθος αν μεγαλοποιήσετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, δυσκολίες θα εμφανιστούν στην επικοινωνία σας, για σήμερα τουλάχιστον προσπαθήστε να αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Σε συζήτηση με το ταίρι σας, ίσως να μη λείψουν οι έντονες διαφωνίες, καλό θα είναι η κρίση σας να κυμαίνεται εντός πραγματικότητας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα απασχολήσει τη σκέψη σας, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να περάσετε σε άμεσες πράξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ενδεχομένως να εμφανιστείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι ίσως και κάπως ευάλωτοι, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχτούν από μόνα τους, αποφύγετε τις σκοτεινές εκδοχές, θα μπει φως στα μελανά σημεία. Αν σκεφτείτε θετικά θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά, αλλάξτε τρόπο χειρισμού μόνο έτσι θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.

Αν πάρετε απόφαση να απαλλαγείτε απ κακές συνήθειες, από εξαρτήσεις, ή από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία θα δείτε πως θα τα καταφέρετε, προσπαθήστε να δώσετε ώθηση στον εαυτό σας. Θα έχετε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε ότι σας καταπιέζει ή σας καθοδηγεί υποσυνείδητα αρκεί να σκεφτείτε συγκρατημένα και όχι αρνητικά ή προκατειλημμένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τις οριστικές απαντήσεις, αναβάλετε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες ενέργειες. Φανταστικές εκδοχές θα προβληματίσουν το μυαλό σας, ίσως να εμφανίσετε ανησυχίες για θέματα που ουσιαστικά δεν υφίστανται. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποβάλετε τις απαισιόδοξες θεωρίες, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Η όψη της ημέρας θα σας αναγκάσει να αναδιοργανωθείτε, ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη για πράξεις που κάνετε τις προηγούμενες ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, σήμερα θα λείπουν οι υπερβολές. Η στάση σας θα είναι προσιτή, στις συνομιλίες σας θα είστε σε θέση να παραδεχτείτε και να κατανοήσετε. Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας, ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για αλλαγές, βελτιώσεις και νέες συνεργασίες. Θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας το ουσιαστικό και προσοδοφόρο αποτέλεσμα, σε περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με δυναμισμό και διπλωματία.

Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα που επείγουν πλέον οι άμεσες λύσεις, συναντήσεις και αναλυτικές συζητήσεις θα φέρουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους ενδόμυχες φοβίες ίσως και υποσυνείδητες ανασφάλειες. Σήμερα θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές, τι φταίει και δεν μπορείτε να δράσετε δημιουργικά. Η επιμονή σας να βρείτε την άκρη του νήματος θα σας οδηγήσει σε βαθιές αναζητήσεις καταλήγοντας σε αποφάσεις που τελικά θα είναι σωστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Συνεννόηση, κατανόηση και αρμονία θα αναζητήσετε τόσο τις προσωπικές σας επαφές όσο και στις εργασιακές. Αισιόδοξος και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, εσείς οι απογοητευμένοι θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε από εμμονές. Προσπαθήστε να βγάλετε από τη μνήμη σας τα αρνητικά γεγονότα που σας δημιούργησαν απογοήτευση, εστιάσετε στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Σε επαγγελματικά θέματα επιφυλακτικοί θα είστε στις αλλαγές, διστακτικά θα είναι τα βήματα σας, θα θελήσετε κατοχύρωση και όχι αβεβαιότητα.

Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες καταστάσεις περιορίστε την αντιδραστικότητα σας. Στον οικονομικό σας τομέα θα αναζητήσετε ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν οφειλές θα επικεντρωθείτε στους τρόπους εξόφλησης, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα παραμελήσετε ή παρατείνετε καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα φέρει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα βαθιά συναισθηματικά ζητήματα, τώρα θα δείξετε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα που αφορούν την μελλοντική σας εξέλιξη. Ένα τυχαίο συμβάν ίσως μια απρόσμενη πρόταση, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξετε, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, θα καταφέρετε να συγκροτηθείτε και να αναδιοργανωθείτε, αποφασιστικότητα και σωστή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Καταφθάνουν επαγγελματικά ανοίγματα, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα κινήσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα, αν υπάρχουν χρεωστούμενοι λογαριασμοί θα περάσετε στην εξόφληση τους. Ομαλά θα κυλήσουν οι επαφές και οι σχέσεις σας, συγκατάβαση και κατανόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας.

Ηρεμεί και ισορροπεί ο ψυχικός σας κόσμος, θα φανείτε εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί δε θα αποφύγετε τις άμεσες ή αποκαλυπτικές συζητήσεις. Για οικογενειακά θέματα θα μιλήσετε πάνω σε σοβαρή βάση, η στάση σας και η αντιμετώπιση σας θα είναι ώριμη. Αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν την αισιοδοξία σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική και δημιουργική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας μέσω διαδικτύου, ωστόσο σας συμβουλεύω να υπολογίσετε καλά τα ενδεχόμενα, σκεφτείτε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας θέμα θα φέρει λύση οριστική και δημιουργική, η διορατικότητα που θα φανερώσετε θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σήμερα θα καταφέρετε να τερματίσετε στάσιμες ή ενοχλητικές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα παραγκωνίσετε την ψυχρή λογική, ίσως να μην φανείτε απολύτως ρεαλιστές, ενδεχομένως να ξεφύγει λίγο η σκέψη σας και η φαντασία σας. Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, ωστόσο δε θα λείψουν οι κυκλοθυμικές αντιδράσεις, σε κάποια θέματα η στάση δεν αποκλείεται να έχει το στοιχείο της υπερβολής. Η δοτική και οικεία σας συμπεριφορά θα σας κάνει προσιτούς στο κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και ανέμελες.

Θετικοί θα είστε σε καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, δε θα έχετε διάθεση απόρριψης θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε ακόμα και προσωπικότητες ή απόψεις κατά πολύ διαφορετικές από τις δικές σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσετε με άτομο που μεταξύ σας θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επαγγελματικής συνεργασίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, προσοχή στις απερισκεψίες και στις υπερβολές, καλό θα είναι να μην αφήσετε τη φαντασία σας να σας παρασύρει. Σήμερα θα βρείτε την αίτια των μέχρι τώρα αποτυχιών σας, θα καταφέρετε να γλυτώσετε από παγίδες και λάθη. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για δεσμευτικά άλματα, σας συμβουλεύω να περάσετε δυναμικά σε δράση. Σε απρόοπτη στιγμή, το ερωτικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει, θα ανοίξει πορεία σταθερής ίσως και δεσμευτικής κατάληξης.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Συγκατάβαση θετικότητα, και ανάγκη για συμφωνία θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά σας, προσχωρήστε σε συζητήσεις, αφήστε να βγει στην επιφάνεια η δημιουργική σας διάθεση. Τα έσοδα σας θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε αποταμιευτικά, συγκρατημένες θα είναι οι αγορές που θα κάνετε. Στις οικογενειακές και φιλικές επαφές εκδηλωτική και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα συμπονέσετε και θα συμπαρασταθείτε όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά.

Εσείς οι στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να καταφύγετε σε ονειροπολήσεις, προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες και ρεαλιστικές σκέψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε να σας παγιδεύσουν αναμνήσεις παρελθοντικών γεγονότων, βάλτε σε λειτουργία τον ορθολογισμό σας. Σε ζητήματα διαφωνιών θα βρεθεί δίοδος συνεννόησης, ο τρόπος σας θα είναι συγκαταβατικός και όχι αντιδραστικός.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα υπάρξουν έντονοι εσωτερικοί προβληματισμοί. Θα φέρετε στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, ωστόσο προσοχή να μην μπλεχτείτε σε φανταστικές θεωρίες. Στόχος σας θα είναι να συνειδητοποιήσετε και να αναλάβετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί σε ενέργειες τσακωμού ή χωρισμού. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και ορθολογικά, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας φέρουν μόνιμα αποτελέσματα.

Πηγή: pierianews.gr