Σήμερα η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο μήνας θα μπει «με το δεξί» καθώς η αρμονική συνάντηση του Δία και της Αφροδίτης δημιουργεί εύνοια σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και φαίνεται πως θα υπάρξουν πάρα πολύ καλά νέα σε αυτόν. Εκτός από τα αισθηματικά ζητήματα θα ευνοηθούν εξίσου και τα οικονομικά και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία πολύ θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αποφύγετε συγκρούσεις, αντιπαλότητες, και παιχνίδια κυριαρχίας. Η ορμητικότητα σας ενδεχομένως να βγει έκτος ελέγχου, επικίνδυνος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνος σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικές επαφές. Οι εκκεντρικές ενέργειες ίσως να αποδειχτούν αυτοκαταστροφικές, δε θα πρέπει να υπάρχει η υπερβολή στις αντιδράσεις σας. Πνευματικότητα και διανόηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ανεξαρτησία κινήσεων. Καλό θα είναι οι αντιδράσεις σας να μην γίνουν απότομες και ορμητικές, μειωμένη ίσως και ανύπαρκτη θα είναι η εγκράτεια σας, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα προσπαθήστε να μην παρατεντώσετε το σκοινί, καμιά φορά η διπλωματική υποχώρηση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Δείξτε προτίμηση στις φιλικές και ανέμελες παρέες, βγείτε έξω, χαλαρώστε τη σκέψη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα προκύψει μια σχετική σύγχυση σε διαλόγους που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό. Σήμερα θα περάσετε σε αναζητήσεις με στόχο να απαλλαγείτε από αρνητικές υποψίες ή λάθος συμπεράσματα, ωστόσο ενδεχομένως να μην καταλήξετε εκεί ακριβώς που επιθυμείτε. Ένα γεγονός ίσως να ενισχύσει τάσεις ζήλειας και κτητικότητας, το νου σας να μην χάσετε την συναισθηματική σας ισορροπία. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, δείξτε εμπιστοσύνη στην πάροδο του χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα φέρουν ανατροπές στο σκεπτικό σας, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος δράσης και αντιμετώπισης σας. Οξυδέρκεια θα σας διακρίνει, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, οικονομική ή επαγγελματική. Παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε κάποιες εσώψυχες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο. Αλλάζετε συναισθηματική και ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα απρόοπτο συμβάν που θα φέρει έντονες αναστατώσεις και σκέψεις. Απελευθερωμένη θα γίνει η στάση σας, απεγκλωβίζεστε από αρνητικές εικασίες, αποκτά αισιοδοξία η δράση σας. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα καινούργιο άτομο θα θελήσει να δημιουργήσει μεταξύ σας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα φέρει έντονους διάλογους στην επικοινωνία σας, θα ειπωθούν λόγια που θα προβληματίσουν καρδιά και σκέψη. Διατηρείστε συγκρατημένη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος να ξεστομίσετε λόγια που ίσως μετά να τα μετανιώσετε. Μια απρόοπτη συνάντηση θα σας φέρει άνοιγμα ερωτικό με δυνατές προοπτικές, αρπάξτε την ευκαιρία μην χάσετε χρόνο δημιουργώντας περίπλοκες σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα συμπεράσματα που θα επιχειρήσετε να βγάλετε, ίσως να παρασυρθείτε από σκέψεις αρνητικές ή προκατειλημμένες. Αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε κάποια ζητήματα ελλοχεύει κίνδυνος να δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά ζητήματα που απαιτούνται αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ενδεχομένως να υπάρξουν εσωτερικές αναστολές, διστακτική θα είναι η στάση σας. Σε περιπτώσεις οικονομικών ρίσκων πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας, αν οι βλέψεις σας είναι μπερδεμένες οι εξελίξεις δε θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που θέλετε και επιδιώκετε, καλλιεργήστε την υπομονή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας προκαλέσει έξαρση δημιουργικότητας και ταυτόχρονα θα σας δώσει την διάθεση να κάνετε μια ριζοσπαστική στροφή στους ερωτικούς σας στόχους. Απρόβλεπτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ποικιλία αντιδράσεων θα έχει η στάση σας. Η συζήτηση σας με ερωτικό πρόσωπο θα φέρει συναισθηματικές αναστατώσεις. Σήμερα ίσως να μην καταφέρετε να βρείτε τι άκρη του νήματος, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Εσείς οι αγχωμένοι κάντε την προσπάθεια να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις καταστροφολογίες, όσο θα σκέπτεστε αρνητικά τόσο θα δίνετε τροφή σε φοβίες και προβληματισμούς που ουσιαστικά δεν έχουν κάποια πρακτική υπόσταση. Στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση, θα καταφέρετε να εισπράξετε, να πληρώσετε, και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, θα δείτε πως θα μπορέσετε να βγείτε από τις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Τα αποτελέσματα των συνομιλιών και των διαπραγματεύσεων σας θα είναι θετικά, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε , ομαλά θα πορευτούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα φέρει μικρό δυσκολίες στις ερωτικές σας υποθέσεις, ίσως να εμφανιστούν στην ψυχολογία σας ίχνη απαισιοδοξίας και ηττοπάθειας. Μια απρόσμενη πρόταση θα γίνει η βάση για να περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Η ευκαιρία να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή θα σταθεί ακριβώς μπροστά σας, το αν θα την κλωτσήσετε ή όχι θα είναι καθαρά δική σας επιλογή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές θα σας απασχολήσουν, προσοχή να μην αγχωθείτε ή στρεσαριστείτε. Μη προσπαθήσετε να δώσετε εξαναγκαστικές λύσεις αυτό ενδεχομένως να σας μπλοκάρει. Θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, θα έχετε την τάση να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, γεγονός που θα σας κάνει διαλλακτικούς, προσιτούς και συνεργάσιμους. Μην αψηφήσετε και την αρνητική όψη της κάθε περίστασης, προνοήστε για την εμφάνιση απροόπτων δυσκολιών. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία για καινούργια επαγγελματική συνεργασία, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μελετήστε πολύ καλά τις προοπτικές. Σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, η προσωπικότητα σας θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, παίρνετε αποφάσεις, θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, κάπως βαριά θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα νιώσετε τι ανάγκη να ονειρευτείτε και να κάνετε μελλοντικά σχέδια, ωστόσο δεν θα αισθανθείτε έτοιμοι για ανάληψη ρίσκων. Ένα ερωτικό γεγονός που θα συμβεί θα έχει την προοπτική να αλλάξει την ερωτική σας καθημερινότητα, φανείτε δεχτικοί σε αυτά που θα σας προτείνει το ερωτικό σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσοχή στα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και τις μεταπτώσεις, σε προσωπικά ζητήματα ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα φανείτε ρομαντικοί και αρκετά παρορμητικοί. Μιλήστε χωρίς καμουφλαρίσματα, προσπαθήστε να ανοίξετε διαλόγους ξεκαθαρίσματος, βάλτε στόχο να κλείσετε υποθέσεις που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Το προσγειωμένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με σωστό τρόπο τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Ενθουσιασμό θα νιώσετε, θα είστε δεχτικοί για κοινωνικές συναναστροφές, θετικότητα και δεκτικότητα θα εκπέμπετε. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα, πλησιάστε και ανοιχτείτε στα καινούργια πρόσωπα, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αναστατωθεί ο συναισθηματικό σας κόσμος, η απαισιοδοξία σας δεν θα σας αφήσει να κάνετε τις σκέψεις σας πράξη. Θα εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ίσως να ξεφύγετε από τα όρια της πραγματικότητας, θα ελλοχεύει κίνδυνος αδράνειας ή έντονης ψευδαίσθησης. Το νου σας να μην παγιδευτείτε σε υπερβολές, και σε εξιδανικεύσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε σε ένα ισορροπημένο επίπεδο τις ευαισθησίες και τα απωθημένα σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να προχωρήσετε τη ζωή σας επάνω σε διαφορετικές βάσεις γι αυτό θα διεκδικήσετε αλλαγές σε ορισμένες περιπτώσεις θα αντιδράσετε και θα εναντιωθείτε. Ένα ξαφνικό απρόσμενο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε ωστόσο δε θα πρέπει να κινηθείτε με ανυπομονησία. Προσέξτε και αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό. Με ενθουσιασμό και ανοιχτό πνεύμα θα χειριστείτε τα συμβάντα και τις καινούργιες γνωριμίες. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις, ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, και τολμηροί στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, ζωντάνια θα έχουν οι διαθέσεις σας και οι πράξεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι όψεις της ημέρας θα παρασύρουν τη μνήμη σας σε παρελθοντικές ερωτικές υποθέσεις που για κάποιον λόγο δεν είχατε προλάβει ή καταφέρει να τις ολοκληρώσετε. Ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους απωθημένα, κόμπλεξ και ψυχολογικά συμπλέγματα. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει η φαντασία σας, καλό θα είναι να μην απομακρυνθείτε από την απτή πραγματικότητα παραπάνω από όσο θα πρέπει. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και παρατραβηγμένες ενέργειες, σήμερα σας συμβουλεύω να μην πείτε ψέματα στο ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οξυδέρκεια και διαίσθηση θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να κρίνετε και να αξιολογήσετε σωστά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιοι επαγγελματικοί δρόμοι εσείς που ψάχνετε εργασία θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε δημιουργικά, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, ο ανανεωμένος τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε δυναμικές και άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή στα απότομα συναισθηματικά γυρίσματα. Έρχονται τυχερά ανοίγματα σε θέματα οικονομικής φύσης, εστιάστε στις ευνοϊκές συγκύριες, ίσως να σημειωθεί άνοδος. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε συμβόλαια και γενικότερα σε συμφωνίες που θα χρειαστούν την υπογραφή σας, ζητήστε την καθοδήγηση ή πάρτε τη συμβουλή αρμόδιων ατόμων, συγκεντρώστε πληροφορίες και υστέρα προβείτε σε τελεσίδικες ενέργειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ψυχικά σας απωθημένα, κλονισμένη θα εμφανιστεί η αυτοπεποίθηση σας. Ενδέχεται να βγάλετε πεισματική ή αδιάφορη στάση ως προς το ταίρι σας, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λείψουν οι ερωτικές συγκρούσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας, σας δίνω την συμβουλή να αποφύγετε τάσεις ή σκέψεις πεσιμισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προσοχή στις υπερβολές και στις εκκεντρικές ενέργειες, σε διέγερση θα βρίσκεται το πνεύμα και η φαντασία σας, σήμερα θα ανακαλύψετε, θα βρείτε νέους μεθόδους, θα επιχειρήσετε να εφαρμόσετε καινούργια τακτική. Θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και διορατικοί, εμπνευσμένες ιδέες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Παίρνετε απόφαση να ανοιχτείτε σε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, βάζετε στόχο να επεκταθείτε και να εξελιχτείτε. Η τολμηρή σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να αναλάβετε ρίσκα, σας φανερώνω πως τα αποτελέσματα δε θα σας απογοητεύσουν αρκεί να είναι εφικτές οι βλέψεις σας. Αποφύγετε τις υπερβολές είτε στις προσδοκίες σας, είτε στις ικανότητες σας, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι προϊόντα προσγειωμένων επιθυμιών. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις για συναντήσεις τόσο από φίλους, όσο και από οικογενειακά πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα ίσως να σας συγχύσει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, ωστόσο θα είναι κάτι περαστικό. Μια απρόσμενη πρόταση θα σας βοηθήσει να αποδειχτείτε τολμηροί, γρήγοροι, και αποφασιστικοί. Κυνηγήστε με ισχυρή θέληση τις επιθυμίες σας και θα δείτε πως τελικά όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ερωτική γοητεία θα υπάρχει στο παρουσιαστικό σας, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσοχή στις ψυχολογικές εναλλαγές, μη δώσετε έκταση στις εξάρσεις σας, αποφύγετε τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις και επιλογές. Στον οικογενειακό σας τομέα, εσείς που έχετε εντάσεις και άλυτα προβληματάκια αν μιλήσετε με ειλικρίνεια θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις. Αν θέλετε αλλαγές προσπαθήστε να βγείτε από τον προκατειλημμένο ή συνηθισμένο τρόπο σκέψης και τακτικής, επιχειρήστε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες των επαφών σας και θα δείτε πως θα καταφέρετε να καταλήξετε σε θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή στις οικονομικές σας ενέργειες αφήστε για αργότερα κινήσεις ρίσκου. Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να μην είναι ιδιαιτέρως ευδιάκριτες, ωστόσο αν δώσετε χρόνο στα γεγονότα θα μπει φως στο τοπίο, θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα ίσως το ερωτικό σας ταίρι να παρανοήσει τα λόγια σας, θα δώσει λανθασμένες εξηγήσεις. Προσοχή στις απόψεις σας και στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις. Αποφύγετε αιχμηρά θέματα συζητήσεων που ξέρετε πως δυσκολεύουν την επικοινωνία σας. Η σημερινή μέρα θα φέρει εναλλαγές στην ψυχολογία σας, ωστόσο ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη διάθεση για ανάληψη ρίσκων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν άνοιγμα για προοδευτικές αλλαγές, για επαγγελματική επέκταση και οικονομική βελτίωση. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις και τις κτητικές ενέργειες, προσοχή να μην χειροτερέψετε καταστάσεις έκρυθμες και ανισόρροπες. Θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, το αποτέλεσμα θα σας ωθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Πέρα από τα εργασιακά θέματα ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από τις βαριές σκέψεις. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, η σκέψη σας σας κάπου θα μπερδευτεί ανάμεσα στο φανταστικό και το υπαρκτό. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η παρορμητικότητα που θα την συνοδεύει θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας, αλλά και στις πράξεις σας. Καλό θα είναι για την ώρα να κρατηθείτε μακριά από οριστικές αποφάσεις, σας συμβουλεύω να μην φανείτε πιεστικοί ούτε ευκολόπιστοι.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας, ενθουσιώδης η στάση σας, ο σύνδεσμος αυτών των δυο θετικών στοιχείων θα φέρει θετική κατάληξη στις επιδιώξεις σας. Δεν θα απουσιάζει ο δυναμισμός, επιθυμία σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, νέους στόχους βάζετε στα μελλοντικά σας πλάνα. Κλείνετε παλιές εκκρεμότητες, τερματίζετε αρνητικές σχέσεις προσωπικές ή φιλικές, βάζετε πλώρη για καινούργιες γνωριμίες ή συνεργασίες. Η εσωτερική σας δύναμη θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αισιόδοξο αποτέλεσμα θα έχουν οι επαφές και οι συζητήσεις σας. Η κοινωνική σας διάθεση σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό που θα σας διακρίνει, θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε κοντά σας καινούργια πρόσωπα. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, ενδυναμωνόταν δεσμοί οικογενειακοί και φιλικοί, θα συμπεριφερθείτε με δοτικότητα και προθυμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, περίεργα και αντικρουόμενα συναισθήματα θα σας φέρουν αναστάτωση σε καρδιά και σκέψη. Σήμερα ίσως να εστιάσετε σε κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις, το νου σας σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, εντοπίστε τα όρια του υπαρκτού. Σε απρόσμενη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, φέρνοντας συναισθηματικές διακυμάνσεις στην καρδιά σας. Καλό θα είναι να ερευνήσετε πολύ καλά αυτά που θα ακούσετε, ψάξτε για ψέματα και παραποιήσεις.

Πηγή: pierianews.gr