Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Άρη στους Διδύμους.

Ο μήνας ξεκινά με μια απαιτητική όψη που είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει νευρικότητα στην ημέρα και δεν αποκλείεται η επικοινωνία αλλά και οι επαφές σου με τους άλλους να «χρωματιστούν» από αυτή τη διάθεση. Προσπάθησε να προφυλάξεις όσο γίνεται τον εαυτό σου από συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία δημιουργούν εντάσεις, καθώς σήμερα θα είναι στο φόρτε τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Τα γεγονότα θα σας αποτραβήξουν από επαγγελματικά ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα κάνουν τη σκέψη και την καρδιά σας να εστιάσουν σε πρόσωπα ερωτικού ενδιαφέροντος. Θα λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη ερωτική πρόκληση. Σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε θερμά, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σταθερή σχέση μακροχρόνιας πορείας και εξέλιξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη σάς φέρνει μια ερωτική έκπληξη, που όχι μόνο θα αναστατώσει την καρδιά σας, αλλά θα καταφέρει να κλείσει αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Θα συναντηθείτε με πρόσωπο από τα παλιά, ξεκάθαρα και ειλικρινή λόγια θα αλλάξουν την εντύπωση που διατηρούσατε, έρχονται αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις. Ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας οι επαφές σας να κλείσουν με επανασύνδεση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε συγκαταβατικά, αυτό το άτομο τρέφει για εσάς αληθινά αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ισορροπήσει τα τυχόν ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, θα δείξετε διάθεση για σταθερότητα, τόσο ερωτική όσο και επαγγελματική. Σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με σοβαρότητα και συναισθηματική ωριμότητα, γεγονός που θα σας γλυτώσει από ανώριμα λάθη. Η στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακά σας πρόσωπα, θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις, αποτρέποντας περεταίρω εντάσεις. Τα συμβάντα της ημέρας θα σας προσφέρουν έντονες ερωτικές στιγμές, φροντίστε να τις απολαύσετε χωρίς ανασφάλειες ή καχυποψίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δημιουργικοί και συμφιλιωτικοί. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε μέσα σε κλίμα θερμό, ίσως και ρομαντικό. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα έχετε στάση προσιτή και ελκυστική, σήμερα θα βρει τρόπο να εισχωρήσει στη ζωή σας πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό επιθυμεί να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε, θα σας οδηγήσουν σε αποτέλεσμα σταθερού δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις ψυχρές διαπραγματεύσεις. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα θα εκδηλώσετε στους γύρω σας συγκαταβατικότητα και διαλλακτική στάση. Στον εργασιακό σας τομέα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με συναδελφικά άτομα, που ως τώρα δεν είχατε ιδιαίτερες επαφές. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτική συμφιλίωση με πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε χωρίσει για ανούσια αιτία

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η διάθεσή σας θα είναι ειρηνική, θα σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε και να κατανοήσετε το ταίρι σας. Θα προτιμήσετε τις ήσυχες και συμφιλιωτικές συζητήσεις, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης, το αποτέλεσμα θα είναι ραντεβού θερμής κατάληξης. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό ερωτική στασιμότητα, τώρα τα γεγονότα θα κινητοποιήσουν τα κατάλληλα νήματα. Απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική σοβαρών ερωτικών εξελίξεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τάξη και ηρεμία θα υπάρξει στο συναισθηματικό σας κόσμο, μέσα από έναν αποκαλυπτικό και σκόπιμο διάλογο, θα υπάρξει η προοπτική νέας αρχής. Ο ζεστός σας τρόπος έκφρασης, θα ανοίξει ολοκαίνουργιο ορίζοντα στη ζωή σας, αν φανείτε δεκτικοί, τότε πολύ γρήγορα θα υπάρξει γεγονός που θα σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας εξελίξεων, θα δοθεί αποτέλεσμα οριστικό και ευχάριστο, για τους χωρισμένους έρχεται επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συγκαταβατικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις σας, κατανόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, οι διάλογοι με το ταίρι σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Έρχεται συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο. Θα σας μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημά σας θα είναι η τάξη, η ασφάλεια και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας κάνει κοινωνικούς και προσιτούς. Κάποιο πρόσωπο, ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, μετέπειτα θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει ξεκάθαρα το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχυθεί μέσα σας το αίσθημα της αγάπης, της κατανόησης και της συμπόνιας. Για σήμερα τουλάχιστον θα αποβάλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί με έντονη την ανάγκη για επανασυνδέσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφασή σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούργια συναισθηματικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ρομαντικοί, συναισθηματικοί και πολύ εκδηλωτικοί θα εμφανιστείτε σήμερα. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας και παράλληλα η ερωτική σας στάση θα χαρακτηρίζεται από τρυφερότητα και κατανόηση. Δεν αποκλείεται σήμερα να προκύψει μια πολύ όμορφη και ρομαντική συνάντηση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που ήδη γνωρίζετε, θα τολμήσει να σας φλερτάρει, θα σας αποκαλύψει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Στο χέρι σας θα είναι αν θα προχωρήσετε την εξέλιξη ή αν θα τη φρενάρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα έχετε τη διάθεση να αξιοποιήσετε με θερμό τρόπο την αγάπη και τη συντροφικότητα που θα σας δείξει το ερωτικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Στις επαφές σας θα αναζητήσετε ηρεμία, ερωτισμό και οικειότητα, σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία στη ζωή σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια τη ζεστή και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε φιλική συνάντηση θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο-έκπληξη!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα, που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις επαγγελματικές σας συζητήσεις και ένα καινούργιο άτομο θα διευρύνει το φιλικό σας κύκλο. Μια ερωτική σας υπόθεση κλείνει με επιτυχία, καταφθάνει δίπλα σας πρόσωπο, που δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματική ηρεμία θα υπάρξει στην καρδιά σας, προσιτή θα είναι η στάση σας, ερωτικές οι διαθέσεις σας. Ξαφνική αντάμωση θα κλείσει τη μέρα σας με ένα πολύ θερμό και έντονο ερωτικό γεγονός. Σε εσάς τους ερωτικά μόνους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο ερωτικό πρόσωπο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, σήμερα η διορατικότητά σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αλήθειες, να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Έμπνευση και διορατικότητα θα σας προσφέρει η σημερινή αστρολογική όψη, σήμερα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να συμπονέσετε και να συμπαρασταθείτε. Προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδα σας. Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα ζητήσει τη βοήθειά σας, θα αποδειχτείτε άξιοι φίλοι, η στάση σας θα είναι ευεργετική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει τις διπλωματικές σας ικανότητες, ειρηνικά θα θελήσετε να κλείσετε τις διαφορές ανάμεσα σας εσάς και το ταίρι σας. Σήμερα θα λυθούν παρεξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα δοθεί κατάληξη επανασύνδεσης. Η στάση σας θα είναι διαλλακτική, με θερμό τρόπο θα εκδηλώσετε τα αισθήματά σας, σχέσεις και υποθέσεις θα θελήσετε να τις κινήσετε με τρόπο δημιουργικό. Κομψό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Στόχος σας θα είναι η σταθερότητα, η ασφάλεια, κύριο μέλημα σας η συναισθηματική εδραίωση. Θα εισακουστούν οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα είστε επιρρεπείς σε λανθασμένες χρηματικές τοποθετήσεις. Μια συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα αφεθείτε στον ερωτισμό που θα σας προκαλέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Έντονος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, χωρίς επιφύλαξη θα δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θετική εξέλιξη θα έχει η καινούργια ερωτική γνωριμία που θα κάνετε, θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας, θα διαφοροποιήσει το ρυθμό της καθημερινότητάς σας. Διαλλακτική θα είναι η στάση σας σε άτομο απ’ το παρελθόν, στο χέρι σας θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η όψη της ημέρας, ίσως να διαφοροποιήσει κάπως τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Θα μαλακώσει τις αυστηρές αντιδράσεις σας, θα γύρει λίγο ο κάθετος ρεαλισμός σας, θα υπερισχύσει το συναίσθημα τους σκοπούς σας. Μην εκπλαγείτε αν παρατηρήσετε στις πράξεις σας έναν ελαφρύ ρομαντισμό, σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι ερωτικές σας διαθέσεις. Η όψη της ημέρας θα λήξει τη συναισθηματική απόσταση ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο της καρδιάς σας. Σε προσωπική σας συνάντηση θα καταφέρετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις, θα αποκατασταθεί η αλήθεια, βάζετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Σήμερα θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό, προμηνύεται νέα ερωτική αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αισιόδοξη και εύθυμη θα είναι η διάθεσή σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Η έντονη κοινωνική σας διάθεση δε θα σας αφήσει να κλειστείτε στον εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα φέρει η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, τότε ό,τι συμβεί θα είναι απολύτως ευχάριστο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εμφανιστούν γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν καινούργια ερωτικά ανοίγματα, σήμερα δεν αποκλείεται να τολμήσετε να ερωτευτείτε άνευ αναστολών. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, σωστή θα είναι η απόφασή σας να το προσεγγίσετε, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα φέρουν μόνιμη και πολύ ευχάριστη ερωτική κατάληξη.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Διπλωματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας και αρκετά θερμή η στάση σας. Σήμερα η ανάγκη σας για ηρεμία θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε σε επαγγελματικά διλήμματα. Προτεραιότητά σας δε θα είναι οι στόχοι και οι διεκδικήσεις, αλλά η προσωπική σας ισορροπία και η ψυχολογική ξεκούραση. Μετά χαράς θα δεχτείτε φιλικές προτάσεις για εξόδους, στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα φανείτε ερωτικοί, με ρομαντικές διαθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα διεγείρει τη φαντασία σας, θα εμφανιστείτε ρομαντικοί, αισιόδοξοι και τολμηροί στις ερωτικές διεκδικήσεις. Αρκετά επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, σήμερα θα ζήσετε ήρεμες στιγμές με το ταίρι σας, ταχτοποιούνται τυχόν διαφωνίες. Ο θερμός αυθορμητισμός σας θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε πράξεις, που θα ξεμπλοκάρουν την αμοιβαία ερωτική σας έλξη. Σε προσωπικό ραντεβού αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε σταθερή ερωτική σχέση.

Πηγή: pierianews.gr