Σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο καινούργιος μήνας ξεκινά με τη Σελήνη να συναντά τον «παγωμένο» και αυστηρό Κρόνο στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά τον Υδροχόο και η συνάντησή τους θα δημιουργήσει καλές συνθήκες για τη διεκπεραίωση ζητημάτων που αφορούν ευθύνες και υποχρεώσεις. Από την άλλη δεν θα δημιουργήσει καλές συνθήκες για αισθηματικές υποθέσεις, καθώς αυτή η σύνοδος μπορεί να «παγώσει» λίγο την ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σχέσεις, ακόμα και αν αυτό είναι κάτι το προσωρινό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και πρακτικές, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τα υπεροπτικά λόγια και την υπερβολική αυτοεκτίμηση. Θα νιώσετε την ανάγκη για βελτίωση, για άνοδο αλλά και για σταθερότητα, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Σήμερα θα φανείτε εκδηλωτικοί, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση από άτομο απο την δουλειά που θα ανοίξει νέες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με δυνατό ερωτισμό και ακαταμάχητη γοητεία, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία καινούργιας γνωριμίας, πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα αναστατώσει την καρδιά σας, η έλξη που θα νιώσετε θα σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ή οι προσφάτως χωρισμένοι προετοιμαστείτε για ανατροπές, η μέρα σας φέρνει ευχάριστα ερωτικά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, θα καταφέρετε να δώσετε οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα σας φέρνει τηλεφωνήματα, συζητήσεις και ευχάριστες προτάσεις. Τηλεφώνημα και ραντεβού θα έχετε με το πρόσωπο που από καιρό έχετε στην καρδιά και στη σκέψη σας, οι επαφές σας θα πάρουν ερωτικές διαστάσεις. Η μέρα φέρνει ευνοϊκά ανοίγματα κυρίως για εσάς τους ερωτικά μόνους και ελεύθερους. Καταφθάνει νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την καρδιά σας,  αποκτά καινούργιο νόημα η ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις με ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό καινούργιου προσώπου στην ερωτική σας ζωή. Εσείς που επιθυμείτε την επιστροφή του πρώην ερωτικού σας συντρόφου θα έχετε άνοιγμα επανασύνδεσης, οι καταστάσεις ξεφρακάρουν, βγαίνετε από τη στασιμότητα. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε σοβαρές αποφάσεις. Εσείς οι απογοητευμένοι τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις, προχωρείτε με νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα δραστηριοποιηθείτε με πολύ έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί ελεύθερα χωρίς αναστολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, στις επαφές σας θα είστε ομιλητικοί, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε ερωτικά, τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική ερωτικής εξέλιξης. Για εσάς που ήδη έχετε ερωτικό ταίρι, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έρχονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!! Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σας συμβουλεύω να δράσετε δυναμικά, αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Προσοχή σε τάσεις ανταγωνισμού και υπεροψίας. Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να περάσει στην ερωτική σας ζωή καινούργιο πρόσωπο από τον χώρο εργασίας σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι μου είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας θα καταφέρετε να προσελκύσετε πρόσωπο που δε θα κρύψει το ενδιαφέρον του για εσάς. Σήμερα η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα που η εξέλιξη τους θα είναι πολλά υποσχόμενη, ερωτική τροπή θα πάρουν οι επαφές σας. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους χωρισμένους προμηνύεται ραντεβού θέρμης επανένωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο αποφύγετε τις βιασύνες και τις ανυπομονησίες, κινηθείτε συνετά, βαδίστε πατώντας γερά στο έδαφος. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, θα γνωριστείτε με ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο από την δουλειά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αξιοποιήστε τη νέα γνωριμία που θα προκύψει, τολμήστε να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ζητήσει μελλοντική συνάντηση, σας παροτρύνω να δεχτείτε το ραντεβού δε θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Αφήσετε τον ερωτισμό σας ελεύθερο, φανερώστε την ερωτική σας έλξη, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν με τρόπο που η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει, ανοίγεται ολοκαίνουργια ερωτική προοπτική.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπληρωθούν κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια, τώρα υλοποιείτε και ολοκληρώνετε. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Στα ερωτικά σας τολμηρός και εποικοδομητικός διάλογος θα φέρει επανασύνδεση σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα σας φέρνει πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει ερωτικά, ερωτευτείτε άφοβα η κατάληξη θα είναι θετική. Για εσάς τους χωρισμένους, το πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, αλλαγές θα διαπιστώσετε στα λόγια και στις βλέψεις του, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις και παλιές εντυπώσεις. Η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι, αν επανεκτιμήσετε τη μεταξύ σας κατάσταση τότε θα προκύψει επανασύνδεση οριστικής κατάληξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα τα συναισθήματα σας, θετικά ή αρνητικά, θα είναι έντονα, τόλμη και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Χαλιναγωγείστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, καλό θα είναι να μην υπάρξει έπαρση στις εκφράσεις σας. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του ένα ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Αν εκδηλώσετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα εμφανιστείτε ερωτικά απελευθερωμένοι, επιθυμία σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Προσεγγίστε το ενδιαφερόμενο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η συνομιλία σας θα κλείσει με υπόσχεση μελλοντική συνάντησης. Για εσάς τους μοναχικούς, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, σήμερα θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν θέλετε επανασύνδεση τότε κινηθείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι, ζωτικοί και ερωτικοί, σήμερα θα υπάρξει προοπτικής νέας γνωριμίας. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φλερτάρει, στο χέρι σας θα είναι η κατεύθυνση των επαφών που θα προκύψουν μεταξύ σας. Εσείς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ερωτισμός, αγάπη και διάθεση για αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Επαγγελματικός ζήλος θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να σας πιάσει η εργασιομανία σας, προσοχή στις υπερβολές. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να βελτιώσετε τις ικανότητες ή τις γνώσεις σας. Μια εμφάνιση ελκυστικού προσώπου από την δουλειά θα προκαλέσει ερωτικό ξάφνιασμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έρχεται επανασύνδεση και νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σήμερα θα μιλήσετε τηλεφωνικώς με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρξει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Για εσάς που θέλετε να διαγράψετε το παρελθόν σας ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, αυτή τη φορά θα μπείτε  στον πειρασμό να βάλετε την καρδιά σας σε νέες δοκιμασίες. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα πορευτείτε με ισορροπημένα αισθήματα, δε θα υπάρξουν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας που θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα με δυνατές οικονομικές προοπτικές. Η σημερινή μέρα θα φέρει θερμότητα στην ερωτική σας επικοινωνία, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε και θα ερωτευτείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα την κυνηγήσετε την ερωτική περιπέτεια, ατίθαση και ζωηρή θα είναι η στάση σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, για επανασυνδέσεις, και γενικότερα για ανανέωση αισθημάτων. Σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ευνοϊκές εξελίξεις σας φέρνει η σημερινή μέρα σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξει γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο από την δουλειά, θα σας δοθεί ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μια εντυπωσιακή παρουσία θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα που θα ενισχύσουν την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις και έντονες ερωτικές περιπέτειες, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την προσπάθεια να ξανά κερδίσει την καρδιά σας, στόχο θα έχει να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας.

Πηγή: pierianews.gr