Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Σελήνη θα κάνει την είσοδο της στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα της θέση θα τονίσει ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες ανθρώπων, φιλικές σχέσεις αλλά και συλλογική προσπάθεια. Πολύ καλή ημέρα για να δεις τους φίλους σου, να συμμετάσχεις ενεργά σε εθελοντικές δραστηριότητες και να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο που επιθυμείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις τι πραγματικά θέλεις και να κάνεις το επόμενο βήμα. Έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου για αποκτήσεις τον έρωτα που έχεις φανταστεί. Η διασκέδαση σήμερα είναι προτεραιότητα. Θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους και αγαπημένους ανθρώπους. Η ανυπομονησία που νιώθεις για κάθε τι σε κάνει να λειτουργείς βιαστικά, με αποτέλεσμα να γίνονται μικρολάθη, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Δείξτε σήμερα φίλοι Κριοί στα κοντινά σας άτομα, τις ικανότητες και τα προτερήματά σας, την υπευθυνότητα που έχετε απέναντι στα θέματα που σας απασχολούν, μην περιφρονείτε τους κανόνες της ευγένειας και της ευπρέπειας στους γύρω σας. Προσέξτε τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας για το ταίρι σας, δίχως επιπολαιότητα και ανεμελιά σε μια σοβαρή συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο, καθαρίστε την συναισθηματική ατμόσφαιρα από τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τα θέματα καθημερινότητας που προκύπτουν, δημόσιες υπηρεσίες, σεμινάρια, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Ο σωστός προγραμματισμός σε βγάζει όμως και πάλι ασπροπρόσωπο. Ερωτικά έχουν αρχίσει τώρα να μπαίνουν όλα σε μια σειρά και να γίνονται πιο ξεκάθαρα. Τα θέλω σου μπορούν να ικανοποιηθούν, αρκεί να ενεργοποιηθείς κι εσύ και να δείξεις τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα καλείσαι να δείξεις την υπομονή και την επιμονή σου σε σχέση με ένα θέμα που θα προκύψει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Είναι μια δημιουργική και παραγωγική μέρα για σας αγαπητοί Ταύροι, αλλά και την ίδια στιγμή αρκετά θερμή και ερωτική, που αφ’ ενός σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε σημαντικές υποθέσεις που σας απασχολούν, ταυτόχρονα προσφέρει την δυνατότητα να φλερτάρετε οι αδέσμευτοι με το αντίθετο φύλο, οι δε ζευγαρωμένοι να γεφυρώσετε πάσης φύσεως διαφορές και διαφωνίες με το ταίρι σας. Τολμήστε σήμερα να δρομολογήστε σημαντικές εξελίξεις στην σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα διακατέχεσαι από μια αίσθηση ελευθερίας. Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα που έχεις καιρό να κάνεις, όπως να συναντήσεις φίλους από τα παλιά ή να κάνεις μια βόλτα μόνος, να σκεφτείς. Τα συναισθηματικά σοκ που έχεις υποστεί τον τελευταίο καιρό σε έχουν αλλάξει. Σήμερα είναι ευκαιρία να βγάλεις από πάνω σου αυτό το βαρύ συναίσθημα και να ζήσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένους. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, με άτομα που έχουν τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσένα. Κάποιες αλλαγές μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και στο χώρο του σπιτιού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Ιεραρχείστε τις υποχρεώσεις σας φίλοι Δίδυμοι σήμερα, η σημερινή μέρα φέρνει την αναγέννηση στην επικοινωνία σας με φίλους και συναδέλφους, παράλληλα όμως σας προκαλεί να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα και την ευστροφία του μυαλού σας για να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα και τις δυσκολίες που σας αγχώνουν. Τη σημερινή μέρα η ερωτική σου ζωή επηρεάζεται από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις. Μην απελπίζεστε και μην πελαγώνετε αν χρειαστεί να τακτοποιήσετε συσσωρευμένες καταστάσεις, κάντε ουσιαστικά και όχι επιφανειακά βήματα στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή ημέρα σου φέρνει τύχη στα συναισθηματικά. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον ή και να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, που σκέφτεσαι καιρό. Η λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί δείχνει να εμφανίζεται από το πουθενά, αφαιρώντας το άγχος από πάνω σου. Στα οικονομικά χρειάζεται προσοχή, ώστε να μην παρασυρθείς σήμερα και κάνεις περιττά έξοδα. Οικογενειακά θέματα σε απασχολούν προς το απόγευμα ή θέματα σπιτιού. Βρίσκεις λύση και βοηθάς αγαπημένα πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Επιμονή και υπομονή χρειάζεται να έχετε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι στα θέματα που αφορούν τη δουλειά, αλλά και την φυσική σας κατάσταση. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας με ανούσιες σκέψεις και αδιέξοδες πράξεις, επικεντρώστε την προσοχή σας στις ουσιαστικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητά σας, μην αναλώνεστε σε άκαρπες συζητήσεις που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Όσοι από σας δεν είστε ακόμα σε μια σοβαρή σχέση, οι πλανητικές όψεις ευνοούν μια υπέροχη, νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα έχεις έντονη την επιθυμία να συναντήσεις αγαπημένους ανθρώπους. Οι φίλοι σου είναι κοντά σου και τρέχουν σε ό,τι ζητήσεις. Συναισθηματικά, η μέρα μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, αφού επιτέλους νιώθεις ότι βρίσκεις ανταπόκριση από το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη φορτώνεις το πρόγραμμά σου με έξτρα υποχρεώσεις και μην προσπαθείς να τα προλάβεις όλα. Βάλε προτεραιότητες και βρες χρόνο να ξεκουραστείς και να αποβάλεις το άγχος. Φρόντισε τη διατροφή σου και τη φυσική σου κατάσταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Συνεχίστε φίλοι Λέοντες να ενεργείτε προς όφελός σας και να οργανώνετε την αισθηματική σας ζωή και τις κοινωνικές σας συναναστροφές, αφού λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα μαθήματα που έχετε πάρει και τις εμπειρίες που αποκτήσατε το προηγούμενο διάστημα. Οι αστρολογικές όψεις σας προτρέπουν και σας ωθούν, να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εντάσεις με τα κοντινά σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο, επιδιώκοντας έτσι την αρμονία, την γαλήνη και την απόλυτη ισορροπία στην συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τον τελευταίο καιρό νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο από τη στιγμή που έχεις καταλάβει ότι πρέπει να κουνήσεις κι εσύ το δαχτυλάκι σου, ώστε να έρθουν τα πράγματα όπως θέλεις. Βρίσκεις ανταπόκριση και από το ερωτικό και το φιλικό περιβάλλον και νιώθεις τους ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου. Είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος σήμερα να δώσεις συμβουλές και βοήθεια σε όποιον σου το ζητήσει. Δώσε προσοχή σε ένα οικονομικό θέμα και μην κάνεις σπατάλες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Η αστρολογική όψη της ημέρας αγαπητοί Παρθένοι σας παροτρύνει και σας βοηθά απεριόριστα να θέστε τα δικά σας όρια και τους ευνοϊκότερους όρους στη συναισθηματική σας ζωή. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ορισμένες απαιτήσεις του ερωτικού σας συντρόφου που δεν είσαστε ακόμα σε θέση να ικανοποιήσετε, αντί να σκύψετε το κεφάλι καλό θα είναι να εξωτερικεύσετε τα βαθιά και ειλικρινή σας συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα σκέφτεσαι όλους τους στόχους που έχεις βάλει και τι από όλα αυτά είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα. Θέλεις να γίνουν όλα γρήγορα, εδώ και τώρα. Η αναμονή σε σκοτώνει και σου προκαλεί εκνευρισμό. Χαμήλωσε τους τόνους και κάνε υπομονή. Είναι άδικο να ξεσπάς σε άτομα που είναι κοντά σου, μόνο και μόνο γιατί βρίσκονται εκεί. Στα συναισθηματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν όλα σε σειρά, αλλά χρειάζεται και η δική σου βοήθεια. Μη διστάζεις να εκφραστείς και θα δεις ότι και οι άλλοι είναι δεκτικοί μαζί σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Σήμερα είναι ένα εξαιρετικό χρονικό σημείο για να εμβαθύνετε περισσότερο στις συναισθηματικές σας ανάγκες, βρίσκοντας λύσεις με επιδεξιότητα και νηφαλιότητα στις δυσκολίες του ερωτικού σας δεσμού. Δείξτε τα ρομαντικά και τρυφερά σας ταλέντα στο ταίρι που σας ενδιαφέρει, αμβλύνετε τις εντάσεις και τις αψιμαχίες με μεθοδικές και τρυφερές κινήσεις. Όσοι αναζητάτε την ζεστασιά του αντίθετου φύλου δεν έχετε παρά να δεχτείτε το φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Νιώθεις αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Η λύση σε ένα θέμα που σε απασχολούσε καιρό, έρχεται να φωτίσει τη μέρα σου. Στα επαγγελματικά έχεις πιεστεί πολύ, τώρα όμως βρίσκεις το ψυχικό σθένος που χρειάζεται και παλεύεις με όλη σου τη δύναμη. Συναισθηματικά νιώθεις ένα μικρό μπέρδεμα, όπως πάντα εξάλλου, αφού οι γνωριμίες τον τελευταίο καιρό είναι πολλές. Μη ρισκάρεις να χαλάσεις μια καλή σχέση που σε ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα φίλοι μου Σκορπιοί, είναι να κοιτάξετε με άλλα μάτια και διαφορετική νοοτροπία τον ερωτικό σας σύντροφο, πράγμα που μπορεί να σας βγάλει από τα αδιέξοδα και τις καθυστερήσεις ή ακόμα και τις αμφιβολίες πως μπορεί να υπάρχει κάποιο τρίτο εμπόδιο ανάμεσά σας. Δώστε μεγάλο ενδιαφέρον οι αδέσμευτοι φίλοι σε μια νέα γνωριμία κυρίως μέσα από το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, που μπορεί να ταράξει ευχάριστα τα στάσιμα νερά της ερωτικής σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πολλές οι υποχρεώσεις και σήμερα κι εσύ τρέχεις να τα προλάβεις όλα. Συναντήσεις, μετακινήσεις, διάφορες συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα πλαισιώνουν τη μέρα σου. Επαγγελματικά ίσως προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις σήμερα που δεν είχες υπολογίσει ή κάποιος μπορεί να σου φορτώσει τη δική του δουλειά. Μην αναλωθείς σε μικροτσακωμούς και εντάσεις, γιατί οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές. Στα συναισθηματικά είναι θετικά τα πράγματα, αφού η γοητεία σου είναι έντονη και ξέρεις πώς να την ασκήσεις στο σύντροφο ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί Τοξότες, είναι μια θετική μέρα για εσάς για να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στον σύντροφο σας, να εμβαθύνετε με ηρεμία και σοβαρότητα στις ερωτικές σας επιδιώξεις, σταθμίζοντας παράλληλα την λογική και τις ευαισθησίες σας, δίχως να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον δεσμό σας. Εμπιστευτείτε τις σκέψεις και τα θέλω σας στο ταίρι σας, ελάτε πιο κοντά στις αλήθειες σας και εκφραστείτε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες λύνεται και οι σχέσεις αποκαθιστούνται. Έχεις κι εσύ μέσα σου μαλακώσει και νιώθεις την ανάγκη να είσαι καλά με τους άλλους. Τα συναισθηματικά σου είναι το κύριο θέμα που σε απασχολεί σήμερα. Νιώθεις ότι έχεις παραμελήσει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και είναι μια καλή ημέρα για να επανορθώσεις. Πολλές συζητήσεις, ραντεβού, νέες δραστηριότητες στο επαγγελματικό αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον. Κάποιοι άνθρωποι θα ζητήσουν τη στήριξή σου και τις πολύτιμες συμβουλές σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Δεν είναι απαραίτητο φίλοι Αιγόκεροι να έχετε τόσο μεγάλη ανησυχία για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και για την σταθερότητα της σχέσης σας, αφού τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου άσχημα σ’ αυτόν τον τομέα της καθημερινότητάς σας. Οι πλανητικές όψεις προτείνουν στους αδέσμευτους να χαλαρώσετε με μια φιλική συντροφιά απολαμβάνοντας το φλερτ μιας νέας γνωριμίας, ενώ οι ζευγαρωμένοι, επικεντρώσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας σε μια τρυφερή πρόταση/πρόκληση από το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μια λύση σε ένα οικονομικό θέμα έρχεται από το πουθενά και το άγχος φεύγει μακριά. Μη βιαστείς όμως να υποσχεθείς πράγματα που είναι πάνω από τις δυνατότητές σου, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος. Στα ερωτικά μια νέα γνωριμία σού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και σε κάνει να πιστεύεις ότι επιτέλους βρήκες αυτό που ψάχνεις. Θα σου έλεγα να μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα και να κρατάς μικρό καλάθι. Συναντήσεις, συζητήσεις και αθλητικές δραστηριότητες, ευνοούνται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Μπορεί να νιώσετε παγιδευμένοι αγαπητοί Υδροχόοι σήμερα ανάμεσα στις επιθυμίες του ανθρώπου που αγαπάτε και στα θέλω της καρδιάς σας και το γεγονός αυτό έχει να κάνει κυρίως με την ανήσυχη φύση σας και τον παρορμητισμό σας που είναι προτιμότερο να τα απελευθερώσετε στο ταίρι σας παρά να αισθάνεστε ανασφαλείς και φοβισμένοι για το μέλλον της σχέσης σας. Υπάρχει αρκετός  χρόνος μπροστά σας για να βρείτε την χρυσή τομή για την ενότητα του δεσμού σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει σκεπτικό και νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς, ώστε να κάνεις τον απολογισμό σου. Μια ευχάριστη έκπληξη όμως, που μπορεί να σου κάνει ο αγαπημένος σου, θα σου φτιάξει τη διάθεση. Επαγγελματικά έχεις δεχτεί πολλές πιέσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά κάτι γίνεται και πάντα τα καταφέρνεις. Έτσι και σήμερα, εκεί που θα λες ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, μια λύση που μπορεί να προέρχεται από τρίτο άτομο, θα παρουσιαστεί μπροστά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Ίσως χρειάζεστε ένα διάλλειμα φίλοι Ιχθύες σήμερα, από τις ευθύνες και τα βάρη της καθημερινότητας για να αφοσιωθείτε με περισσότερη όρεξη και κέφι στον ερωτικό σας σύντροφο. Η σημερινή αστρολογική όψη σας προσφέρει την δυνατότητα να μην ασχολείστε με τις μικρολεπτομέρειες που σας ενοχλούν, αλλά στην ουσία της αληθινής αγάπης και του άδολου έρωτα. Μια σημαντική ευχάριστη αλλαγή μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση των αδέσμευτων του ζωδίου με την εμφάνιση ενός πολύ θερμού φλερτ.

Πηγή: pierianews.gr