Σήμερα η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων.

Η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί σήμερα στην 18η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την εργασία και την καθημερινότητα. Αυτά είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν συναισθηματική και σωματική κόπωση, για αυτό και η διευθέτηση τους είναι απαραίτητη, καθώς αυτή η Πανσέληνος μιλά για το κλείσιμο υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων. Δώσε προσοχή σε κάποια ζητήματα καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσπαθήστε σήμερα να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που δε σας αφορούν στα επαγγελματικά σας και να κρατήσετε τις δέουσες αποστάσεις σας. Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για ανανέωση αλλά και για χαλάρωση. Μπορείτε να εκφράσετε στα αισθηματικά σας τα συναισθήματά σας και να νιώσετε πιο ανανεωμένοι στην ερωτική σας ζωή εσείς που βρίσκεστε σε σχέση. Οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μία νέα σχέση χωρίς ωστόσο να επιθυμείτε να κάνετε έναν συμβιβασμό που δε σας ταιριάζει. Θέλετε να κάνετε την επιλογή εκείνη που θα σας εκπληρώνει τις ανάγκες σας τη δεδομένη στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματική πίεση. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το πρόσωπο που θα βάλετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις, δε θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα. Καταφθάνει νέα ερωτική γνωριμία, αρκεί να μην καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αποκαλύψετε τη δυναμική και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η μέρα σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα με τα οποία θα περάσετε χαλαρές και ευχάριστες στιγμές. Καταλαβαίνετε σήμερα ότι η ευτυχία κρύβετε στις στιγμές που βιώνουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε, με τους φίλους μας και την  οικογένειά μας. Νιώθετε την ανάγκη να σας καλύψει συναισθηματικά το ταίρι σας και δε θέλετε να υπάρχουν μεταξύ σας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Ρίχνετε λευκό πανί στις διαμάχες που είχατε και φροντίζετε να είστε εντάξει απέναντι στο ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από υποσυνείδητες ανησυχίες, ίσως και ψυχικές αναστολές. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε μια μικρή κυκλοθυμία, όμως το θετικό είναι πως η μέρα θα σας φέρει σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία. Ευχάριστες συνομιλίες θα ανεβάσουν τη ψυχολογία σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην προσπαθήσετε σήμερα να πείσετε στα επαγγελματικά σας με τα επιχειρήματά σας γιατί ενδεχομένως ο τρόπος σας να μην είναι ο σωστός και να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας από τους συνεργάτες σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην προσπαθήσετε να αποδείξετε όλα αυτά που έχετε κατά νου. Η μέρα σας θα μπορούσε να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αρκεί να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους και τους γνωστούς σας. Στα αισθηματικά σας μπορείτε σήμερα εσείς οι αδέσμευτοι μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές σας να βρείτε το ταίρι που σας αξίζει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική, η διάθεσή σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας προκαλούν συναισθηματική ανασφάλεια. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε τη συμπάθειά του θα έχει ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις. Η απόφασή σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, θα ανοίξει επιτυχώς καινούργιο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα καλό θα είναι στα επαγγελματικά σας να θέσεις ρεαλιστικούς στόχους που μπορούν να επιτευχθούν προκειμένου να μην απογοητευτείς. Η μέρα θα είναι αρκετά πιεστική και απαιτητική σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα κατά τις απογευματινές μέρες και να χαλαρώσετε. Εξίσου χαλαρωτικές στιγμές θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε και με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά εσείς που είστε αδέσμευτοι. Σαν να πάει κάτι να γίνει που θα σας ενθουσιάσει, ένα γεγονός που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και θετική εξέλιξη, τόσο στις συναντήσεις σας όσο και στις τηλεφωνικές σας συνομιλίες. Αν στοχεύετε στην καινούργια γνωριμία, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, περάστε άφοβα σε πράξεις προσέγγισης, η ερωτική σας γοητεία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος. Θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμου, που η έλξη του για εσάς θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μέρα ασυνεννοησίας θα χαρακτήριζα τη σημερινή μέρα για εσάς καθώς εσείς θα προσπαθήσετε να είστε κατανοητοί όμως οι γύρω σας θα αδυνατούν να σας καταλάβουν. Δε θα σας μείνει και πολύς ελεύθερος  χρόνος τη σημερινή μέρα καθώς η μέρα σας θα είναι άκρως απαιτητική. Έχουν μαζευτεί κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες με τις οποίες θέλετε να ξεμπερδεύετε. Στα αισθηματικά σας προσπαθείτε σήμερα να κρατήσετε ισορροπίες με το άτομο που σας  ενδιαφέρει ή είναι το ταίρι σας γιατί δε θέλετε να υπάρχει ένα ασαφές κλίμα γύρω από τη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα ενδεχομένως να είναι κάπως πεισματικές οι αντιδράσεις σας, στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, θα θελήσετε να περάσει το δικό σας, προσοχή στη στάση που θα έχετε στο ερωτικό σας ταίρι. Θα υπάρξουν συναντήσεις, προτάσεις και μια νυχτερινή έξοδος, που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Εσείς που αναζητάτε νέα ερωτική σχέση, σε περίπτωση που προβείτε σε άμεσες προσεγγίσεις και προτάσεις, θα έχετε θετικές απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κάποια έξοδα που θα προκύψουν σήμερα ενδεχομένως σήμερα να σας αποσυντονίσουν και να κληθείτε να βρείτε κάποιες λύσεις που θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε και κάποια οικονομική βοήθεια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα αισθηματικά σας έχετε την τάση εσείς που βρίσκεστε σε μία σχέση να υπερβάλετε στα λεγόμενά σας αλλά και στις πράξεις σας. Θέλετε να αποδείξετε όλα όσα νιώθετε με τρόπο κάπως υπερβολικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ερωτικό σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματά σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Προσπαθείτε σήμερα να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, θέλετε να δείτε που βαδίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και να ασχοληθείτε με καταστάσεις που βαλτώνουν και δε σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε όπως εσείς θα θέλατε. Μία γενικότερη ανανέωση νιώθετε ότι έχετε περισσότερο ανάγκη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Θέλετε να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που οραματίζεστε σε όλους τους τομείς. Να μην έχετε κάποιον που να σας λέει τι να κάνετε αλλά να πάρετε πρωτοβουλίες από μόνοι σας. Και στα αισθηματικά σας επιθυμείτε να κάνετε ένα δυνατό ξεκαθάρισμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η οξυδερκής συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και ερωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματά του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας, ανταποκριθείτε χωρίς καχυποψίες. Άνοιγμα ευδιαθεσίας θα υπάρξει στην καρδιά σας. Την ερωτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο, που εδώ και καιρό περιμένει την ευκαιρία να σας αποκαλυφθεί. Έρχονται απρόσμενα ερωτικά ξαφνιάσματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην αφήνετε κάποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί είτε στα οικονομικά σας είτε στα επαγγελματικά σας να σας αποσυντονίσουν και να σας ρίξουν τη διάθεση. Η μέρα κρύβει αρκετά ευχάριστες εκπλήξεις αρκεί να καταφέρετε να τις ξεχωρίσετε και να τις αξιοποιήσετε. Προσπαθήστε κυρίως στα ερωτικά σας είτε είστε αδέσμευτοι είτε είστε δεσμευμένοι να γίνετε ξεκάθαροι στα θέλω σας κυρίως απέναντι στον εαυτό σας. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε έτσι ώστε να ξέρετε μετά πώς να το διεκδικήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα προκύψουν όμορφες ερωτικές επαφές, έρχονται τηλεφωνήματα και μια πολύ ευχάριστη συνάντηση. Θα είστε εκφραστικοί και ομιλητικοί, με το ταίρι σας θα βρείτε συνεννόηση, οι απόψεις σας θα καταφέρουν να πείσουν. Προσωπική συζήτηση που θα ανοίξετε, θα κλείσει μια αρνητική συναισθηματική εκκρεμότητα με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε απόφαση επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η βαθύτερη επιθυμία σας είναι να έχετε μία χαλαρή μέρα, ωστόσο οι πολλές υποχρεώσεις σας δε θα σας επιτρέψουν να κάνουν το θέλω σας πραγματικότητα. Θέλετε να βρεθείτε με φίλους σας, να περάσετε όμορφα μαζί τους και να μοιραστείτε στιγμές. Ωστόσο, η μέρα σας στα επαγγελματικά σας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Οι υποχρεώσεις σας έχουν μαζευτεί κι εσείς καλείστε να τις διευθετήσετε. Στα αισθηματικά σας είστε κάπως μπερδεμένοι εσείς οι αδέσμευτοι, γιατί άλλα θέλετε, άλλα λέτε και άλλα θα εννοείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, η σημερινή μέρα σάς φέρνει συζητήσεις και προτάσεις, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή ένα βήμα πιο μπροστά. Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, μην κλείσετε τα μάτια σας στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα διακρίνετε. Θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης, αρκεί να φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δώστε βάση σήμερα σε κάποιες υποθέσεις στα επαγγελματικά σας τις οποίες πρέπει να κλείσετε άμεσα. Προσπαθήσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας γιατί η διάθεσή σας θα είναι ανάλαφρη και θα θελήσετε να περάσετε ευχάριστα τη σημερινή μέρα. Στα αισθηματικά σας ψάχνετε τους τρόπους εκείνους που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι αδέσμευτοι νιώθετε έτοιμοι να μπείτε σε μία νέα σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να βγάλετε στάση απότομη. Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε, μάλλον θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε. Μια συνάντηση θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο που είχατε αφήσει την ερωτική σας υπόθεση στη μέση. Ίσως στην αρχή να υπάρξουν αμφιβολίες, στη συνεχεία όμως τα πράγματα θα πάρουν ευχάριστη τροπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορείτε σήμερα να κάνετε ότι σας ευχαριστεί αφού τελειώσετε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποδεχτείτε προσκλήσεις φίλων προκειμένου να περάσετε μαζί τους όμορφα. Ίσως σας απασχολήσει τη σημερινή μέρα και ένα θέμα ερωτικό που έχει να κάνει με το παρελθόν σας. Κάποιες σκέψεις, αναμνήσεις ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια για εσάς τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι φροντίζετε ανανεώνετε τη σχέση σας και νιώθετε όμορφα με τη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, ερωτικές οι διαθέσεις σας, η καρδιά σας δεν πρόκειται να μείνει κλειστή. Οι συζητήσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές, θα απαλλαγείτε από ενοχλητικές καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη ψυχολογία σας, φέρνοντας έντονο ερωτισμό στις διαθέσεις σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός θα καταλήξει σε δυνατή ερωτική πρόκληση μελλοντικής συνέχειας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην αναβάλλετε σήμερα αυτά που μπορείτε να κάνετε για τα επαγγελματικά σας για αύριο. Είναι μία μέρα που δίνει ώθηση στο κλείσιμο κάποιων εκκρεμοτήτων σας και σας βοηθά να κάνετε νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Φροντίστε να είστε συνεπείς και να κάνετε σωστή κατανομή του χρόνου σας. Στα αισθηματικά σας υπάρχει η ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι όχι απλά για να αποφύγετε γκρίνιες αλλά γιατί είναι και μία δική σας ανάγκη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η πρακτικότητα των κινήσεών σας και η σαφήνεια στα λόγια σας θα φέρουν άμεσα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για τους χωρισμένους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που περιμένετε απάντηση από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να ξέρετε πως καταφθάνει και θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Συζητήσιμη και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, αξιοποιήσετε τις τυχαίες και ευνοϊκές συγκύριες, θα υπάρξει συμβάν νέας γνωριμίας.

Πηγή: pierianews.gr