ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, αν κάνετε την προσπάθεια να οργανώσετε και να συστηματοποιήσετε τις ενέργειες σας θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε το άγχος σας και να κινηθείτε αποτελεσματικά. Σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την αντιδραστικότητα, φανείτε συζητήσιμοι με ισορροπημένη διάθεση, μη τρενάρετε καταστάσεις που δεν έχουν ουσιαστικό λόγο υπόστασης. Σε θέματα που υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες προσπαθήστε να βρείτε τη μέση λύση για να κλείσουν τα αρνητικά ζητήματα.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε αστοχίες που προκληθήκαν από παρορμητικά λόγια και αντιδραστικές πράξεις. Εσείς που είστε τσακωμένοι με κάποιο φιλικό ή συναδερφικό σας άτομο σήμερα θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για αναθεωρήσεις απόψεων. Σκεφτείτε ώριμα, αντικειμενικά και λογικά, η ειλικρίνεια σας θα εκτιμηθεί, στοχεύστε στα πρακτικά αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τη ζωή από την χαρούμενη όψη της, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη, θα απολαύσετε τις ανέμελες στιγμές που θα προκύψουν. Σήμερα θα φανταστείτε και θα ονειροπολήσετε. Σχετικά με μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο θερμός χειρισμός σας θα φέρει ευχάριστη κατάληξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, εσείς που τις προηγούμενες μέρες βρισκόσασταν σε αδράνεια τώρα δραστηριοποιήστε, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, κοινωνική η στάση σας. Φεύγουν οι επικοινωνιακές δυσκολίες, λύνονται παρεξηγήσεις, επεξηγηματική διάθεση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας. Έρχονται ευχάριστα συμβάντα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περάσετε σε άμεσα ξεκαθαρίσματα, με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσουν οι επαγγελματικές σας συνομιλίες.

Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας σας, θετική θα είναι η αντίδραση σας. Σε προτεραιότητα θα βάλετε κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά σας ζητήματα, θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει οικονομικό άνοιγμα, είναι πολύ πιθανόν να λάβετε χρήματα, αποφύγετε την άσκοπη κατανάλωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα δώσει ανάσα στη σκέψη σας, θα σας ωθήσει σε περιπετειώδεις αναζητήσεις. Η ερωτική σας σχέση περνά σε περίοδο ισορροπίας, σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να επικοινωνήσετε όσο το δυνατόν γίνεται με ειρηνικό τρόπο. Για τους ερωτικά μόνους θα ανοιχτεί ενδεχόμενο νέας ερωτικές γνωριμίας -μέσω διαδικτύου-. Σε διάλογο σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα υπάρξουν απρόοπτες εξομολογήσεις, που θα φέρουν θετική ανατροπή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, αναπτερωμένη θα είναι η διάθεση σας, ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Σε εργασιακά θέματα θα προσπαθήσετε να οργανωθείτε, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τρέξετε τις υποθέσεις σας, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι μεθοδικά. Δείξτε διαλλακτικότητα στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, σε θέματα διαπραγματεύσεων η διπλωματική συμβιβαστικότητα σας θα σας βγάλει σε καλό. Στις συναδελφικές σας επαφές προσπαθήστε να κινηθείτε συγκρατημένα, βάλτε στόχο την ομαλή και δημιουργική συνεργασία.

Σήμερα θα λάβετε ευχάριστες προτάσεις που θα τονώσουν την κοινωνικότητα σας θα έχετε άνοιγμα για χαλάρωση και ανέμελες δραστηριότητες. Καλό θα είναι να μην υπερφορτώσετε τη μέρα σας, ξεκουραστείτε, μην επιβαρύνετε τη σωματική σας κατάσταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα κυριαρχήσει επάνω σας το συναίσθημα και κυρίως το δυνατό προαίσθημα. Η θετική σας ενέργεια θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, θα παρατηρηθεί έντονη οικειότητα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Ανοιχτή και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, η απελευθερωμένη σας διάθεση δε θα σας αφήσει να αρνηθείτε προτάσεις, μια εκ των οποίων θα οδηγήσει σε έναρξη ερωτικής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, οριοθετήστε το ρομαντισμό σας, μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε, με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, υπό έλεγχο κρατήστε την παρορμητικότητα σας, μη βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα.

Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα μιλήσετε με καινούργια άτομα. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, δοτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες, ο τρόπος σας ευγενικός. Σε θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικά που απαιτείται λύση ή διόρθωση κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστούν στη σκέψη σας ευχάριστες αναμνήσεις, θα είστε σε θέση να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων και όχι στην αρνητική. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού ή απομόνωσης, τώρα θα συζητήσετε και θα εκφράσετε σκέψεις και αισθήματα με τρόπο απελευθερωμένο, που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Εκτιμήστε την εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, θα σας δώσει τη δυνατότητα νέα αρχής, με στόχο τη σταθερή σχέση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, το άγχος θα είναι αρνητικός παράγοντας σε περιπτώσεις που χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Προσπαθήστε οι ενέργειες σας να είναι μεθοδικές, οι βλέψεις σας άμεσες και σοβαρές. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, επικεντρωθείτε στην ουσία και στη μελλοντική εξέλιξη. Τις καθημερινές σας υποθέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές καλό θα είναι να τις χειριστείτε με πρακτικότητα και ορθολογισμό.

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα προσωπικά, συζητήσιμη θα είναι η στάση σας. Σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που απαιτείται άμεση λύση μην αφήσετε το συναίσθημα να υπερισχύσει της λογικής, οι σκέψεις σας θα πρέπει να βασίζονται στα πραγματικά γεγονότα. Οι αρνητικά φορτισμένοι διασκεδάστε, κοινωνικοποιηθείτε, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει το ένστικτο σας, εμπιστευτείτε το σε συζητήσεις που θα στοχεύουν σε τελεσίδικα αποτελέσματα. Ο απρόσμενος ερχομός ενός συγκεκριμένου προσώπου όχι μόνο θα ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις, αλλά επιπλέον θα σας βοηθήσει να οδηγηθείτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας -μέσω διαδικτύου-, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, δεν πρόκειται να προδοθούν τα αισθήματα σας, η αισιοδοξία δε θα καταλήξει σε απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, η ευδιαθεσία σας και η κοινωνικότητα σας θα σας κάνουν πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για συναναστροφές και επαφές με διαφόρων ειδών άτομα γνώριμα ή καινούργια. Σαφήνεια και ευστροφία θα έχει η σκέψη σας, ξεκάθαρα θα είναι τα λόγια σας, θα είστε ειλικρινείς, όπου χρειαστεί θα κινηθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας και τα επιχειρήματα που θα προβάλετε θα τακτοποιήσουν ζητήματα που σας δημιουργούν άγχος.

Θα είστε σε θέση να κρατήσετε ισορροπημένη τη στάση σας και σταθερές στις απόψεις σας, σε θέματα που σας προκαλούν εκνευρισμό δε θα φανείτε ως πνεύμα αντιλογίας, θα αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη άποψη. Σε περίπτωση που θέλετε να εξακριβώσετε ή να διαπιστώσετε σωστή θα είναι η αντίληψη σας, βασιστείτε στα αποδεδειγμένα γεγονότα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα απελευθερωμένοι από ανασφάλειες και περιοριστικά ‘‘πρέπει’’. Το ένστικτό σας θα είναι πολύ δυνατό, ικανό να σας υποδείξει πού πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και πού όχι, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή στην παρούσα φάση να το ακολουθήσετε τυφλά. Εγκάρδιες και ειλικρινείς εξομολογήσεις, τόσο από εσάς όσο και από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρουν ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, εσείς οι αγχωμένοι ή προβληματισμένοι κάντε μεθοδικά την προσπάθεια να βγείτε από τις ασφυκτικές καταστάσεις που διαταράσσουν την ψυχολογική σας ισορροπία και ηρεμία. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία σας αλλάξτε βλέψεις και σκοπούς, ανασυγκροτηθείτε και διαφοροποιήστε τις βάσεις σας. Εσείς που έχετε ανάγκη να βγείτε από καταστάσεις αβεβαιότητας σταθεροποιηθείτε σε ένα συγκεκριμένο στόχο, θα καταφέρετε να κατοχυρώσετε και να εξασφαλίσετε.

Σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τα μόνιμα αποτελέσματα και όχι τις πρόχειρες λύσεις, προσανατολιστείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει, οργανώστε τη δράση σας. Αν αυτή τη στιγμή διανύετε περίοδο κρίσης ή πεσιμισμού βάλτε μπροστά τον ορθολογισμό, αποφασιστικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα καταφέρετε να μπείτε σε πορεία βελτίωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστείτε διορατικοί, πνευματώδεις και ονειροπόλοι, τώρα θα βγει στην επιφάνεια το δυνατό σας ένστικτο. Θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να δώσετε εξήγηση και λύση σε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις, που αποτελούν αιτία στασιμότητας. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, φεύγουν τάσεις εσωστρέφειας, θα δεχτείτε προσκλήσεις φίλων, θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να μιλήσετε αυθόρμητα. Σε συζητήσεις θα συμμετέχετε, δε θα κρατήσετε τις σκέψεις σας κλειστές, θα εκφραστείτε ελεύθερα, καταδεχτικοί κι πρόσχαροι θα είστε με τα πρόσωπα που θα συνομιλήσετε. Στις επαγγελματικές σας επαφές εμφανιστείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά, προσοχή στις παραπλανήσεις.

Καλό θα είναι οι προσδοκίες σας να μην βγουν εκτός πραγματικότητας, οι ιδέες σας για να βρουν υλοποίηση θα πρέπει να είναι εφικτές. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τα όρια και τις δυνατότητες, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες συγκεκριμένες μελλοντικές σας βλέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονο προαίσθημα θα σας διακατέχει, η διαίσθησή σας θα είναι ξεκάθαρη, δεν πρόκειται να σας μπερδέψει. Θα εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ίσως να ξεφύγετε από τα όρια της απλής διαίσθησης και να φτάσετε σε ικανότητες τηλεπαθητικές. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση κάντε το βήμα να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σκέπτεστε, ακολουθήστε το ένστικτό σας, θα σας οδηγήσει σε θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο -μέσω διαδικτύου-!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα τα γεγονότα θα καταφέρουν να ανεβάσουν τη διάθεση σας, μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ακούσετε θα σας βγάλει από τις καθιερωμένες σας ενέργειες. Σε επαγγελματικό επίπεδο κινηθείτε με προγραμματισμό και συγκέντρωση, θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας χωρίς καθυστερήσεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νεες συνεργασίες, για συζητήσεις και συνελεύσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα, οξυδέρκεια και ευχέρεια λόγου, θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα συμβάντα, πολύ καλά θα κάνετε και θα αρπάξετε τις ευκαιρίες.

Εσείς που θέλετε να τονώσετε την καθημερινότητα σας ή γενικότερα την ψυχολογική σας διάθεση ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο, επικοινωνήστε με άτομα που θεωρείτε πως ταιριάζουν οι προσωπικότητες σας και οι προτιμήσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να απελευθερωθείτε. Θα ονειρευτείτε και θα κάνετε μελλοντικά σχέδια, ωστόσο περιορίστε την τάση που θα έχετε να βγείτε εκτός πραγματικών ορίων. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, φανείτε δεκτικοί σε αυτά που θα σας προτείνει το ερωτικό σας ταίρι, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ανιαρές ή δυσάρεστες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, οργανωτικοί και δραστήριοι θα εμφανιστείτε, θα τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, η εργασιακή σας στάση θα είναι συνεργάσιμη, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Θα είστε εξοπλισμένοι με διαίσθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας.

Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, ωστόσο μελετήστε καλά τα ενδεχόμενα, σε τυχόν οικονομικά άλματα θα είναι λάθος αν οι εξιδανικεύσεις σας είναι βιαστικές και επιφανειακές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, εξωστρέφεια και έντονη διαίσθηση. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί, θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα με απόλυτη ειλικρίνεια. Σε θέματα επανασύνδεσης, θα παραγκωνίσετε την αυστηρή, κάθετη λογική, η επιλογή σας να φανείτε κάπως πως συναισθηματικοί θα ανοίξει ενδεχόμενο επανένωσης. Η συγκατάβαση και ο ρομαντισμός σας θα ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, θα υπάρξουν θερμές ερωτικές αποκαλύψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, μην αφήσετε τον ρομαντισμό σας να σας παρασύρει σε επιπόλαιες επιλογές, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη λογική, πατήστε σε γερές βάσεις. Ευνοούνται οι ομαδικές συνεργασίες και οι συλλογικές προσπάθειες, θα καταφέρετε να οργανώσετε τη δράση σας. Τακτοποιείστε οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ζητήματα που σας δημιουργούν άγχος καλό θα είναι να μην τα τρενάρετε, δώστε άμεσες λύσεις.

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προβείτε σε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα μιλήστε με ειλικρίνεια θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα είστε δεκτικοί και δοτικοί, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν φιλική και οικεία διάθεση. Οικογενειακές συζητήσεις θα εξελιχτούν με ομαλότητα χωρίς νεύρα και αντιδράσεις θυμού, βγαίνει στην επιφάνεια η συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα ανανεωθείτε ψυχικά, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δώσετε τέλος σε παλιές πικρές ιστορίες. Ευχάριστες συνομιλίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα δοθεί συνέχεια σε υπόθεση που είχε παραμείνει στάσιμη. Θα ειπωθούν εξομολογητικά λόγια, που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σταθερού δεσμού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, εσείς που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες καλό θα είναι να βγείτε από την αδράνεια και να ανασυγκροτήσετε τη δράση σας. Βάλτε στην άκρη ηττοπάθειες και πεσιμιστικές σκέψεις, για να υπάρξουν αλλαγές θα πρέπει να δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αποκαρδιωτικό.

Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για ξεκαθαρίσματα σχετικά με ζητήματα που δυσκολεύουν τις επικοινωνιακές σας συνθήκες.  Αν κινηθείτε άμεσα και δραστικά θα καταφέρετε να διορθώσετε ή να διαφοροποιήσετε κάποια συγκεκριμένα θέματα εργασιακά ή προσωπικά. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν προτάσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, χαρά καταφθάνει στην καρδιά σας Για εσάς τους ερωτικά μόνους, έρχεται ανανέωση και ερωτική ζωντάνια κατόπιν γνωριμίας με πρόσωπο -μέσω διαδικτύου-, που θα σας εντυπωσιάσει το στυλ και η στάση του. Θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη, το ένστικτό σας θα είναι ικανό να καθοδηγήσει σωστά τις αποφάσεις σας.

Πηγή: pierianews.gr