Σήμερα η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η στενή επαφή Ερμή/Πλούτωνα στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει τη διαίσθηση σου και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις «κακοτοπιές» σε ορισμένες καταστάσεις. Επίσης θα ενισχύσει και την καχυποψία η οποία χρειάζεται μέτρο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα διατηρήστε τα κεκτημένα σας φίλοι Κριοί και προσέξτε κινήσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες και επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Στην δουλειά σας ευνοούνται τα σταθερά και σίγουρα ανοίγματα, μείνετε στα σημαντικά και τα σπουδαία και μην επιδιώκετε αιφνιδιαστικές αλλαγές στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Στα ερωτικά σας το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην σχέση σας είναι ιδιαίτερα τρυφερό και ζεστό, βελτιώστε τις αντιθέσεις και τις διαφωνίες, φλογίστε το πάθος στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, εντάσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ίσως να μην λείψουν οι ξαφνικές και έντονες σκηνές κόντρας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, απρόσμενη επίσκεψη θα έχετε από ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος. Οι συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ σας δεν είναι σίγουρο αν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, είναι πολύ πιθανό από την πλευρά σας να μην κρατήσετε προσιτή στάση στο θέμα της επανένωσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην κάνετε σπασμωδικές και άτσαλες κινήσεις σήμερα αγαπητοί Ταύροι στην δουλειά σας και στις κοινωνικές σας επαφές, ισορροπείστε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες με τον ανθρώπων που σας περιβάλλουν, ζυγίστε τις σημαντικές σας αποφάσεις και τις σοβαρές σας επιλογές. Οι ζευγαρωμένοι ζείτε την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σας, οι αδέσμευτοι διασκεδάστε με μια νέα γνωριμία, φλερτάρετε τρυφερά με ένα καινούριο, ένθερμο ειδύλλιο, χαρείτε την μαγεία του έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αισθησιακούς και τολμηρούς, θα αναζητήσετε έλξη και ερωτική χημεία στις ερωτικές σας επαφές. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αισθήματα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαίο συμβάν με πρόσωπο που η γοητεία του δεν θα περάσει από εσάς απαρατήρητη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάποιες σημαντικές ανατροπές στην δουλειά σας ή στις κοινωνικές σας επαφές σήμερα φίλοι Δίδυμοι είναι πολύ πιθανόν να σας αναστατώσουν και να σας βάλουν σε περίεργες σκέψεις. Μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και μην δίνετε περισσότερη σημασία από ότι χρειάζεται σε καταστάσεις και γεγονότα που βάλουν τις ευαισθησίες σας, η σημερινή αστρολογική όψη είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόσκαιρες εντάσεις και διαφωνίες με τον ερωτικό σας σύντροφο, κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθος κατάληξη. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα πιάσει κουβέντα μαζί σας, εκδηλωτική θα είναι η στάση του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι η ημέρα των ξαφνικών γεγονότων αγαπητοί Καρκίνοι, για αυτό το λόγο, να είστε προετοιμασμένοι για τις αλλαγές που ζυγώνουν στην επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα προκειμένου να εκπληρώσετε τους στόχους και τα άμεσα σχέδιά σας. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα ή ένα παράπονο από τον ερωτικό σας σύντροφο, που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε στάση και συμπεριφορά, οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε τα οφέλη μιας καινούριας γνωριμίας που εξελίσσεται σε τρυφερή σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, ο τρόπος συμπεριφοράς σας απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι ίσως να είναι κάπως απόμακρος ή αρνητικός, σας δίνω τη συμβουλή να επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του δεσμού σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, η εξέλιξη σας θα έχει θετική πορεία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ένα δίλλημα, μια αμφιβολία, κάποια σημαντικά ερωτηματικά κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορούν να σας αναγκάσουν φίλοι Λέοντες να βγείτε λίγο έξω από τα νερά σας, να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, δίχως επιπολαιότητα και παρορμητισμό. Η σημερινή αστρολογική όψη διορθώνει μια πρόσκαιρη κρίση που περνάει ο δεσμό σας, αν μιλήσετε με ειλικρινή και έντιμα συναισθήματα στο ταίρι σας, αν πάρετε αποφάσεις που αφορούν το ερωτικό μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, πεισματικές ίσως και κάπως εξουσιαστικές θα είναι οι πράξεις σας, προσοχή να μην ανοίξετε ανούσια πεδία ερωτικών αντιπαραθέσεων. Για εσάς που είστε σε φάση χωρισμού, δεν θα έχετε καμία διάθεση να συγχωρέσετε λάθη, δεν θα δεχτείτε κανένα είδος συναισθηματικής πίεσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην φανείτε απόλυτοι, αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρόλο που έχετε κουραστεί με την αναμονή κάποιων σημαντικών επαγγελματικών σας στόχων αγαπητοί Παρθένοι, τα προβλήματα και τα εμπόδια δίνουν σήμερα την σκυτάλη στην προσωπική δικαίωση και την συναισθηματική σας καταξίωση. Οι δεσμευμένοι έχετε αρκετή ένταση με το άλλο σας μισό, ενώ κάποια παράπονα μπορεί να σπάσουν το ήδη τεντωμένο σχοινί, για αυτό προσέξτε τα λόγια και τις πράξεις σας, οι αδέσμευτοι ίσως ταρακουνηθείτε ερωτικά από πρόσωπο που επιστρέφει από το παρελθόν σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από κουραστικές ή δυσάρεστες ερωτικές καταστάσεις αρκεί να προσπαθήσετε να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε και αυτό που δεν θέλετε. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, έρχεται άνοιγμα για νέες περιπέτειες, στο χέρι σας θα είναι η πορεία και η κατάληξη των επαφών που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί ευκαιρία νέας ερωτικής σχέσης καλό θα είναι να την αξιοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μπορεί η σημερινή μέρα να είναι λίγο πιεστική στον επαγγελματικό σας χώρο φίλοι Ζυγοί, πιθανόν τα γεγονότα και οι καταστάσεις που σας περιβάλλουν να κουράσουν και να εκνευρίσουν τον εσωτερικό σας κόσμο, γι΄ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τα πρόσωπα που κινούνται γύρω σας και έχουν πονηρό και δόλιο σκοπό, που επιδιώκουν να επηρεάσουν την συναισθηματική σας ευτυχία. Οι αδέσμευτοι βγαίνετε λίγο απογοητευμένοι από μια γνωριμία που κάνατε το τελευταίο διάστημα και δεν καλύπτει τα θέλω της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση με ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας, δεν θα λείψουν οι σπασμωδικές ενέργειες. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι αφήστε τον ερωτισμό σας να γίνει οδηγός των πράξεων σας, αν θέλετε να αποσπάσετε τη σκέψη σας από ενοχλητικές καταστάσεις τότε ρίξτε το έξω, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους περισσότερους αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε την διάθεση να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να κάνετε σημαντικές δημόσιες σχέσεις ανανεώνοντας συμφέρουσες συμφωνίες. Οι ζευγαρωμένοι θα βρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση με το ταίρι σας, χαλαρώνοντας και αποκαθιστώντας την ηρεμία και την γαλήνη στον δεσμό σας, ενώ οι αδέσμευτοι ανανεώνετε το καρνέ σας μέσα από ένα φλερτ, μια υπέροχη γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ερωτική θα είναι η αύρα σας, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από περιορισμούς, πείσμα και επιμονή θα έχει η στάση σας. Καταφθάνουν έντονες ερωτικές εξελίξεις, η μέρα σας ενδέχεται να κλείσει με ένα ραντεβού που θα έχει απρόσμενες ανατροπές. Θα σας εκδηλωθεί πρόσωπο που έκρυβε θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα το καλοδεχτείτε ή αν θα το απορρίψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια καλή μέρα για να ρυθμίσετε φίλοι Τοξότες πρακτικά και οικονομικά θέματα της καθημερινότητας, να αμβλύνετε τις επαγγελματικές σας διαφορές με συναδέλφους και ανωτέρους, προσέχοντας πάντα να μην έρθετε σε αντιμέτωπη θέση με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Καλό θα είναι όσοι είσαστε σε σοβαρή σχέση να αποτραβηχτείτε από τις μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι σας, να μην πάρετε ανούσιες και ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες που ίσως αποβούν μοιραίες στο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την ερωτική, παθιασμένη, και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο δεν θα λείψουν τάσεις επιμονής και κτητικότητας. Εσείς που θεωρείτε πως η σχέση σας είναι προβληματική δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε εντάσεις, ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα ερωτική αρχή. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και ελκυστικού προσώπου θα βάλει σε λειτουργία τον ερωτισμό σας, σήμερα κάποιοι από εσάς θα διαγράψετε τα παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Καινούριες, αλλά πολύ ευχάριστες ευθύνες αναλαμβάνετε από σήμερα στην δουλειά σας αγαπητοί Αιγόκεροι, που ίσως επιβαρύνουν τον ήδη κουρασμένο ψυχισμό σας, για αυτό καλό θα είναι να οργανωθείτε και να βάλετε προτεραιότητες στην επαγγελματική και συναισθηματική σας ζωή. Κάντε υπομονή μέχρι το μεσημέρι όπου τα πράγματα αρχίζουν να χαλαρώνουν, ο δεσμός σας ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς, η κούραση και το άγχος δίνουν την θέση τους στην χαρά και την ερωτική ευχαρίστηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δεν θα είστε ανεκτικοί με το ερωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να μείνετε μακριά από καταστάσεις που σας προκαλούν δυσαρέσκεια. Προσοχή στον τρόπο που θα απαιτήσετε ξεκαθαρίσματα και οριστικές λύσεις. Eνδέχεται να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, με πείσμα και ορμητικότητα θα προσπαθήσετε να επιβάλετε τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μία τάση αδράνειας και βαρεμάρας είναι πολύ πιθανό αγαπητοί Υδροχόοι να επηρεάσει σήμερα αρνητικά την διάθεσή σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες σημαντικές καθυστερήσεις στην τακτοποίηση των θεμάτων και στην διεκπεραίωση των υποθέσεων που σας απασχολούν. Οι δεσμευμένοι κάντε μια ξεκάθαρη και καθοριστική συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ οι ελεύθεροι ενδώστε με τρυφερότητα στο ζεστό φλερτ μιας καινούριας γνωριμίας, χωρίς να παραδοθείτε άνευ όρων από την πρώτη στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η διάθεση σας για συναισθηματικές αποδράσεις, τάσεις φυγής θα κάνουν την εμφάνιση τους. Θα αναζητήσετε την περιπέτεια, ωστόσο εσείς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή να μην πέσετε σε λάθη ή υπερβολές. Ατίθαση θα είναι η συμπεριφορά σας, σε περιπτώσεις ελέγχου ή περιορισμών η στάση σας θα είναι νευρική και αντιδραστική.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μια δύσκολη αλλά παράλληλα λυτρωτική μέρα ανατέλλει φίλοι Ιχθύες, όπου όλες οι επαγγελματικές εκκρεμότητες θα ζητούν την λύση τους και τα προσφιλή σας άτομα θα απαιτούν την προσοχή σας, γι’ αυτό χρειάζεται απαραίτητα να είσαστε συγκεντρωμένοι στις σκέψεις και τις πράξεις σας, να μην δείξετε αδιαφορία και επιπολαιότητα στις σημαντικές σας επιδιώξεις. Διαφυλάξτε το καλό του δεσμού σας από τρίτες παρεμβάσεις και προκλήσεις, μην μπλέκεστε σε παράλληλες, επικίνδυνες, ερωτικές καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αρνητικός και απαισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δεν θα κατανοήσετε το ταίρι σας σε περίπτωση που οι απόψεις ή οι βλέψεις του δεν ταιριάζουν με τις δικές σας. Εσάς τους ερωτικά μόνους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα σας αναστατώσει η έντονη ερωτική έλξη που θα σας εκδηλώσει. Σήμερα ανοίγεται προοπτική μιας νέας γνωριμίας.

Πηγή: pierianews.gr