ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σταθεροποιήσει σκέψεις και στόχους, σήμερα θα δράσετε με τρόπο μελετημένο και όχι παρορμητικό. Με τις σταθερές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και για τους ελεύθερους και για τους χωρισμένους, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ζωηρότητα θα υπάρξει στις διαθέσεις και στις κινήσεις σας, σήμερα δε θα ασχοληθείτε με ερωτικές υποθέσεις που δε σας κινούν πλέον το ενδιαφέρον. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι δυναμική και αρκετά ελκυστική. Θα σας πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις μεταξύ σας επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα προτείνετε και θα ρισκάρετε, θα είστε σε θέση να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Μαχητικό πείσμα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, η επίμονη σας δε θα ξεφύγει από τα συνετά όρια. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού, στο χέρι σας θα είναι η πορεία των εξελίξεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε στόχο θα έχουν την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη. Σε προσωπική σας συνάντηση θα δημιουργήσετε κλίμα αρκετά αισθησιακό, σήμερα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρξουν θερμές ερωτικές εκδηλώσεις. Για τους ελεύθερους έρχεται άνοιγμα νέας γνωριμίας, θα προκύψει ξαφνικός ενθουσιασμός με πρόσωπο που θα το νιώσετε ιδιαιτέρως ελκυστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Διαύγεια, αυτοπεποίθηση και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε κατάληξη επιτυχίας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε. Ευχάριστη ερωτική συνάντηση θα αποτελέσει αφετηρία σταθερού δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά σας, σήμερα παίρνετε απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, τώρα ξεκινάτε ολοκαίνουργια ερωτική πορεία. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, καταφθάνει νέος έρωτας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Σταθερότητα θα αναζητήσετε, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις,  αναθεωρείτε τις απόψεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και τις διαθέσεις σας. Θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ακολουθήστε τα αισθήματα σας θα σας βγει σε καλό. Οι συγκύριες θα σας φέρουν αντικριστά με άτομο εντυπωσιακής εμφάνισης, ταιριαστό στις προτιμήσεις σας, καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές. Ερωτικές αναστατώσεις θα ταράξουν την καρδιά σας, δεν αποκλείεται να σας θυμηθεί ερωτικό άτομο από τα παλιά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι ανοίγετε δίοδος επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική σταθερότητα και δυνατό ερωτισμό. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με συναντήσεις πολλά υποσχόμενες. Σήμερα θα σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά. Ξεκινάτε μεταξύ σας συχνές επαφές που είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές, τηλεφωνήματα και ευχάριστες συναντήσεις. Θα συνομιλήσετε με πρόσωπο για το οποίο θα αποκτήσετε ερωτικές σας βλέψεις. Μια παλιά ερωτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση. Σε σκέψεις θα σας βάλει η εμφάνιση ενός ιδιαίτερου γοητευτικού προσώπου, αμοιβαία θα είναι η έλξη που θα νιώσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας πορεία. Σήμερα σε προσωπική συνάντηση θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού. Θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Εσείς που θέλετε να απαγκιστρώσετε την καρδιά σας από το πρώην ερωτικό σας ταίρι, ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας φλερτάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, και θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που προσμένετε επανασύνδεση, κάντε το ανάλογο βήμα οι συνθήκες θα είναι απολύτως ευνοϊκές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βγάλει από την εσωστρέφεια σας, με θερμό τρόπο θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Αυτή τη φορά θα ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η στάση του δε θα σας απογοητεύσει. Θα μιλήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια, καταφθάνει ξεκαθάρισμα που θα συνοδεύεται με οριστικές και δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι χωρισμένοι περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας φέρει η μέρα. Θετική κατάληξη θα έχουν οι προτάσεις που θα σας κάνουν, ανοίγεται προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως και προαγωγής. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας,  θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, σύνεση θα υπάρξει στο τρόπο σκέψης σας. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας ζητηθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και το προσφάτως πρώην ταίρι σας, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη ερωτική εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Αξιοποιήστε αυτό το θετικό ερωτικό άνοιγμα, θα έχετε και οι δυο τη διάθεση να διορθώσετε τα παλιά λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν ομιλητικούς και επικοινωνιακούς, σήμερα στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές, περιορίστε τάσεις επιδεκτικότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σε περίπτωση που χωρίσατε εξαιτίας μιας συγκεκριμένης παρεξήγησης τώρα θα λυθεί, καταφθάνει θετική έκβαση, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση κατανόηση και ισορροπία θα έχετε με το ταίρι σας, τερματίζουν τυχόν διαφωνίες. Σε εσάς τους ερωτικά μόνους, συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση γνωριμίας που θα σας κάνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ζωτικοί και δραστήριοι θα εμφανιστείτε, νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, σας δίνω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας, με δικές σας πρωτοβουλίες θα δώσετε ώθηση στις επαφές σας με πρόσωπο που βρίσκεστε στην αρχή ή στο πρώτο στάδιο της γνωριμία σας. Δεν αποκλείεται να ακουστούν θερμές εξομολογήσεις, εσείς που είστε σε χαλαρή σχέση περνάτε σε στάδιο συχνών επαφών ίσως και κάπως δεσμευτικών. Ερωτικό ραντεβού θα έχει θετική κατάληξη επαναφέροντας τη σταθερότητα και την ισορροπία στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Σήμερα θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δε θα θελήσετε αναβολές ή προχειρότητες. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ερωτικό σας μέλλον. Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα έχει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Ραντεβού και ευχάριστη αποκαλυπτική συνομιλία θα καταλήξουν σε έναρξη σχέσης. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει θα γίνει μόνιμο σας ταίρι.

Πηγή: pierianews.gr