Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ημέρα θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για να φέρεις εις πέρας δραστηριότητες και υποχρεώσεις που έχει το πρόγραμμά σου και μάλιστα φαίνεται πως σε αρκετές περιπτώσεις θα υπάρξει και ευκολία στη διαχείριση απαιτητικών ζητημάτων. Μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που αγαπάς ανήκει στα σενάρια της ημέρας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ενισχυμένες θα είναι οι πνευματικές σας ικανότητες, πρακτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, διπλωματικοί θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε μεθοδικά τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες, στόχος σας θα είναι η διευθέτηση και η επίλυση προβληματικών ζητημάτων. Στον οικογενειακό στα τομέα, με άμεσο τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια συγκεκριμένη παρεξήγηση, θα είστε σε θέση να δώσετε εξηγήσεις και να διορθώσετε τις λανθασμένες εντυπώσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγονται οι κύκλοι σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε, σήμερα θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θελήσετε να δοκιμάσετε το νέο, να ρισκάρετε για το διαφορετικό, θα είστε έτοιμοι να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, προσοχή στην υπεροψία που σας διακατέχει ανά διαστήματα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Φλόγα θα ανάψει στην καρδιά σας ένα συγκεκριμένο άτομο, θα βρει τρόπο να απελευθερώσει την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας. Αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, προμηνύονται δυνατές ίσως και εκρηκτικές ερωτικές στιγμές!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε την άκρη του νήματος, σταθεροποιήστε τις επιθυμίες σας. Απελευθερώστε το πνεύμα σας, προσχωρήστε με καινούργιες ιδέες, διαφοροποιήστε τη σκέψη σας. Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε προσωπικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, απρόοπτα συμβάντα θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα ή τάσεις αναποφασιστικότητας. Φανείτε τολμηροί και ειλικρινείς μην υποκύψετε σε συμπλέγματα και διλλήματα που μέχρι τώρα σας έριχναν στην αδράνεια και την αποστασιοποίηση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε κακοτυχιές του παρελθόντος ταυτοχρόνως θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη και να αλλάξετε τις δεδομένες συνθήκες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, μην δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στην ζωή σας, απρόσμενη ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει άνοιγμα νέας ερωτικής αρχής. Τολμηρή ερωτική κουβέντα που θα προκύψει με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας βάλει στη διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο διαφορετικό από το στυλ και το χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα, απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά. Αλλάζετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, δε θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δε θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει, η στάση σας θα είναι προοδευτική. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, δυναμισμός και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας,  η διάθεσή σας να αφήσετε στην άκρη το συντηρητικό τρόπο ζωής θα σας φέρει ευχάριστες και απροσδόκητες εξελίξεις. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη, ανοίγετε δρόμος για ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την ερωτική σας ζωή, τώρα θα καταφέρετε να διαγράψετε οριστικά αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα υπάρξουν νέες επαγγελματικές προτάσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα τις αξιοποιήσετε. Στις εργασιακές σας υποχρεώσεις θα φανείτε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, σήμερα ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε τις αναγκαίες λύσεις. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, καταφθάνει θετικό άνοιγμα στην εργασία σας, ανοίγεται προοπτική μακράς εξέλιξης. Θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα, τώρα θα απαλλαγείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις, βγαίνετε από συμπλέγματα και εσωτερικά διλλήματα. Δεχτείτε προσκλήσεις και προτάσεις φίλων, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή και οι συζητήσεις σας ανέμελες, συνειδητά θα αποφύγετε τους έντονους προβληματισμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, και αυτοεκτίμηση, θα είστε σε θέση να περάσετε σε ενέργειες διεκδίκησης. Σε συνάντηση σας, με δική σας πρωτοβουλία, θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, με τολμηρό τρόπο θα εκφράσετε σκέψεις και αισθήματα. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τώρα θα καταλάβει πως για να μπορέσει να σας κερδίσει, θα πρέπει πλέον να κάνει κινήσεις σοβαρές ίσως και ριψοκίνδυνες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα μπερδεμένα λόγια μερικές φορές δημιουργούν παρεξηγήσεις. Σήμερα στην προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κυρίως της εργασιακής ίσως να βγάλετε μια αψυχολόγητη ή αλλοπρόσαλλη στάση, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να αποστασιοποιηθείτε από αγχωτικές ή πιεστικές καταστάσεις. Σας δίνω τη συμβουλή να διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να τα πείτε με τον εαυτό σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Εσείς οι κοινωνικοί βγείτε έξω, διασκεδάστε και μιλήστε με τους φίλους σας. Ζητήματα οικογενειών υποθέσεων προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα όχι όμως με αδιαφορία ή απάθεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βγάλετε από την ερωτική σας ζωή τα λάθος πρόσωπα, περνάτε σε καινούργια και δυναμικά σχέδια. Αν στόχος σας είναι η νέα γνωριμία και επιθυμείτε έναν καινούργιο έρωτα, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθείτε, να ρισκάρετε, και να κερδίσετε. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε τη ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μιλήστε ανοιχτά και ελεύθερα, μη προσπαθήσετε να καμουφλάρετε τις αδυναμίες σας, αποκαλυφτείτε και αποφύγετε το ψέμα. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα σκέψεις και αισθήματα, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας. Φεύγει το εμπόδιο σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ό,τι σας κρατά στάσιμους ή εμποδίζει την οικονομική σας άνοδο, σας συμβουλεύω να μην αδρανήσετε. Προχωρήστε με τολμηρά βήματα, σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, οι ικανότητες σας θα σας βοηθήσουν να διαπρέψετε. Σε περίπτωση που νιώθετε μπερδεμένοι ψάξτε για λύσεις, μη αφήσετε τους διχασμούς να αιωρούνται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε θα σας φέρει ευχάριστα και απροσδόκητα ανοίγματα. Ελευθερία και ενθουσιασμός θα εμφανιστούν στις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας δραστηριοποιήσει. Βασική σας επιθυμία θα είναι η ανανέωση, με θερμό τρόπο θα ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δείξτε επαγγελματική ωριμότητα στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές καλό θα είναι να μην κινηθείτε επιπόλαια, χειριστείτε τα χρήματα σας έξυπνα και προνοητικά. Διεκπεραιώστε ανοιχτά ζητήματα, προσπαθήστε να δώσετε οριστικά αποτελέσματα και να κλείσετε συμφωνίες. Σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πρόσωπο που αναμένει από εσάς οριστική απάντηση καλό θα είναι να αποφύγετε να τρενάρετε ανοιχτές υποθέσεις. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, προσπαθήστε να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, προχωρήστε σε ένα βαθύ ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς σας συμβαίνει. Σε κοινωνικό επίπεδο κινηθείτε αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα έχετε τη δυνατότητα να εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και ευχάριστοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε, ίσως και να επαναστατήσετε. Σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς, τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να καταπολεμήσετε τάσεις ηττοπάθειας. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας, θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας , καινούργιο πρόσωπο θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αισιόδοξη ίσως και κάπως ανήσυχη θα είναι η διάθεση σας, θα έχετε την επιθυμία να δώσετε τέλος σε στάσιμες καταστάσεις με αποτέλεσμα να εμφανιστείτε τολμηροί ίσως και απρόβλεπτοι. Περάστε σε προσεγγίσεις είτε σε θέματα επαγγελματικά είτε προσωπικά, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος στις επιδιώξεις σας. Σε οικονομικά ζητήματα θα υπάρξουν ανοίγματα και διευκολύνσεις, χρηματική άνοδος καταφθάνει, έρχονται στα χέρια σας χρήματα προερχόμενα από επαγγελματική ή επιχειρηματική κίνηση. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία σας θα οδηγηθείτε σε πράξεις άμεσες και αιφνιδιαστικές το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό θα βρουν ικανοποίηση οι προσπάθειες σας. Σε ζητήματα που από καιρό αιωρούνται και αδυνατείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις ίσως να αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης, θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε πρόβλημα που κρατά από το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα φέρει γεγονότα που δεν θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στις διαθέσεις σας, τολμηρές πράξεις θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες, θα σημειωθούν γεγονότα έντονων ερωτικών αλλαγών. Μια τυχαία συνάντηση, θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας με δυνατές προδιαγραφές, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή με ολοκαίνουργιο ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην αφήσετε στην τύχη τους τα εργασιακά σας θέματα, μεσολαβήστε και κινηθείτε δυναμικά. Συζητήστε για μελλοντικά θέματα, φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις και να κλείσουν επίμαχα ζητήματα. Στηριχτείτε στις ικανότητες σας, δείξτε αποφασιστικότατα, μην αφήσετε μπερδεμένες σκέψεις να σας δημιουργήσουν αναστολές και δισταγμούς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές. Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ανάλογο άνοιγμα, καταφθάνει πρόταση που θα ανοίξει στη ζωή σας καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο λύνεται ένα αρνητικό σας ζήτημα, τώρα θα προχωρήσετε τη σχέση σας και τις επαφές σας σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα σας συστήσουν καινούργια πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας δημιουργώντας έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης. Τώρα θα είστε σε θέση να εκτοπίσετε τα πρόσωπα που φράζουν την ερωτική σας πορεία ή που σας εμποδίζουν να ζήσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η επιλογή σας να απορρίψετε τον επιφυλακτικό τρόπο δράσης, θα σας οδηγήσει στο να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε νέα ερωτική σχέση με εντελώς καινούργιο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα εμφανιστείτε πρόσχαροι και εκδηλωτικοί, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και συνεταιρισμούς. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα απορρίψετε προτάσεις ή ευκαιρίες για συναντήσεις. Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τα χαρακτηριστικά σας σήμερα θα είναι ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε πρόταση επανασύνδεσης, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, αυτή τη φορά οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, φανείτε τολμηροί στο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δείξτε ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, αποφύγετε τον πρόχειρο ή επιπόλαιο χειρισμό, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας ωστόσο βάλτε όρια στα λόγια και στις εκφράσεις σας, δεν θα πρέπει να είναι καυστικά τα σχόλια σας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις οικογενειακές σας σχέσεις και επαφές, χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα αφήσετε στην άκρη τα δύσκολα θέματα που υποκινούν εντάσεις και διαφωνίες. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία άτομα, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο ριζοσπαστικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε απόψεις και βλέψεις, η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας, αν κάνετε το τολμηρό βήμα της νέας αρχής δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αναθεωρείτε σχετικά με κάποιες παρελθοντικές σας ενέργειες που δεν είχαν τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας κατά συνέπεια και τον τρόπο σκέψης σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα υπάρξει η προοπτική νέας επαγγελματικής πρότασης σκεφτείτε την με σοβαρότητα. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση της μελλοντικής σας πορείας, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Στα οικογενειακά και συγγενικά σας πρόσωπα εκφραστείτε ελεύθερα, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση, δε θα απογοητευτείτε. Πρόταση για συνάντηση θα λάβετε, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, φιλικές επαφές θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα μια ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αναστατώσει σκέψη, καρδιά και λογική. Αυτή τη φορά οι πράξεις σας θα είναι αρκετά τολμηρές, οι αποφάσεις σας θα στοχεύουν στο να προχωρήσετε την ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Σε μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση αναλαμβάνετε τα ηνία, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο τολμηρός χειρισμός σας, θα φέρει ριζική αλλαγή συνοδευόμενη με ευχάριστη και πολύ θερμή κατάληξη.

Πηγή: pierianews.gr