Σήμερα το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Ο Ερμής θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή η όψη -λόγω του ότι ο Ερμής πολύ σύντομα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του- θα κρατήσει για αρκετές ημέρες. Η επικοινωνία φαίνεται πως μπορεί να έχει μία «δυναμική» -στα όρια της επιθετικής- χροιά, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις σε συζητήσεις και επαφές. Ξαφνικά νέα που ανατρέπουν το πρόγραμμα πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Βρείτε διεξόδους σήμερα, φίλοι Κριοί, για να εξωτερικεύσετε την ενέργεια και την εσωτερική σας παρορμητικότητα, γιατί η μέρα προειδοποιεί πως θα διαφωνήσετε σίγουρα με κάποιον συνεργάτη, έναν φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο, όμως φροντίστε να το κάνετε όσο πιο οδυνηρά και σιωπηλά γίνεται για να αποφύγετε μια σοβαρή και σημαντική ρήξη σε μια σχέση σας. Φλογίστε την σπίθα του έρωτα που σιγοκαίει στο δεσμό σας, προκαλέστε τρυφερές εντάσεις με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα χαλιναγωγήσετε τη νευρικότητα σας. Συνειδητά θα αποφύγετε συγκρούσεις και έντονες κόντρες, θα επιλέξετε περισσότερο την διπλωματία και όχι τα άμεσα ή μετωπικά χτυπήματα. Συμβιβαστική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση, θα είναι φανερή η διάθεση σας να διατηρήσετε κλίμα ήρεμο ισορροπημένο και ερωτικό. Σε τυχαία χρονική στιγμή κάποιο πρόσωπο θα ιντραγκάρει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως χρειαστεί να κάνετε σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, κάποιες μικρές παρασπονδίες στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σας ή και με τα προσφιλή άτομα του περιβάλλοντος που κινείστε, μόνο και μόνο για να δρέψετε πιο γρήγορα από ό,τι περιμένατε τους καρπούς μιας επαγγελματικής ανόδου ή μιας πολύ ενδιαφέρουσας γνωριμίας στην προσωπική σας ζωή. Δώστε απλόχερα τη βοήθειά σας στον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε γενναιοδωρία στα αισθήματά σας για να αποκτήσετε την φροντίδα και την προσοχή του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διχασμούς και ψυχολογική πίεση. Ζήτημα με πρώην ταίρι σας περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης, η λύση που θα προκύψει θα είναι καθαρά υπέρ σας, έρχεται επανασύνδεση. Για εσάς τους ερωτικά μόνους που αναζητάτε σταθερό ταίρι, η εμφάνιση ενός γοητευτικού και ευγενικού προσώπου θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ρίξτε το χωρίς τύψεις. Στεναχώρια και αμφιβολίες για το αν έχετε καταφέρει να αποκτήσετε την εύνοια και την ικανοποίηση από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, για το αν ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό σας έχει παράπονα για το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Η όψη της ημέρας σας προτρέπει να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας, πολύ δε περισσότερο να βάλετε κοινούς άμεσους στόχους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ τη ζωτικότητα σας, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και συγκαταβατικότητα. Η διάθεση σας για ερωτικές δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς στις νέες προκλήσεις που θα προκύψουν. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το πρώην ταίρι σας, τώρα θα εστιάσετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Η απόφαση σας θα δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή θα φέρει ως κατάληξη ένα πολύ θερμό ερωτικό ραντεβού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις για να ανανεώσετε τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας, τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας για τη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, η ημέρα σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, προσφέρεται για να βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα συναισθηματικά σας ερωτήματα. Τολμήστε να ψάξετε την ερωτική περιπέτεια σε μια καινούρια γνωριμία όσοι φίλοι είστε αδέσμευτοι, κάτι όμορφο γεννιέται στο δεσμό σας, αν μεταμορφώσετε το μουντό τοπίο σε λαμπερές, υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικά ευαίσθητους και πολύ εκφραστικούς. Συμπονετική και προστατευτική θα είναι η στάση σας με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του ερωτικού σας συντρόφου. Εσάς τους ερωτικά μόνους σήμερα θα σας ανοιχτεί πρόσωπο που από καιρό έχει την επιθυμία να διεισδύσει ολοκληρωτικά στην ερωτική σας ζωή. Έρχεται συναισθηματική αγαλλίαση και μάλιστα σε συνδυασμό με όμορφες ερωτικές στιγμές. Το πρόσωπο που αγαπάτε θα σας δείξει τον καλύτερο του εαυτό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι πολύ πιθανόν σήμερα, φίλοι Λέοντες, να συναντηθείτε με φίλους, συνεργάτες από τα παλιά ή με κάποιο αγαπημένο, ερωτικό πρόσωπο που περιμένατε να επανασυνδεθείτε μαζί του και η μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη με τρόπο που ίσως σας βάλει σε σκέψη και στοχασμό. Κάποια ευχάριστη και χαρούμενη ανακοίνωση από τον ερωτικό σας σύντροφο, φέρνει ευτυχισμένες αλλαγές, τρυφερές ανατροπές και καυτές εξελίξεις στο δεσμό σας, όλα τα μυστικά βγαίνουν στο φως, οι μάσκες επιτέλους πέφτουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, τώρα θα περάσετε σε περίοδο ψυχικής ηρεμίας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις ερωτικές σας επαφές, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα θα νιώσετε τη σημασία της αληθινής ανιδιοτελής αγάπης, θα αισθανθείτε ασφαλείς. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, μια πολύ θερμή πρόταση από πρόσωπο που προσφάτως κερδίσατε την καρδιά του θα έχει ευχάριστες ίσως και άμεσες ερωτικές εξελίξεις. Η στάση σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ολοκληρώστε σήμερα ό,τι έχετε αφήσει ημιτελές από τις προηγούμενες ημέρες, αγαπητοί Παρθένοι, κλείστε με επιτυχία τις εκκρεμότητες του μήνα για να εισπράξετε τα καλώς δεχούμενα της μέρας σε ό,τι αφορά στη δουλειά σας και κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να μειώσετε τις περιττές δαπάνες και το εξουσιαστικό σας ύφος στον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε υπομονή και συγκαταβατικότητα στις απαιτήσεις του δεσμού σας, ρίξτε νερό στο κρασί του θυμού και της απογοήτευσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αποτελεσματικότητα θα έχουν οι προσεγγίσεις σας, σήμερα θα δράσετε με διάθεση συμβιβασμού και διπλωματίας. Κλείνουν κάποιες δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις που σας χαλούσαν την ψυχολογία, προβληματισμοί και σκοτεινές σκέψεις λαμβάνουν τέλος. Καλοδεχτείτε τα αισιόδοξα συμβάντα που θα προκύψουν, αξιοποιήστε τις απρόοπτες προτάσεις που θα λάβετε. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, αυτό το άτομο θα σας κρυφό ερωτευτεί, θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ηθικό σας είναι ανεβασμένο, φίλοι Ζυγοί σήμερα, παρότι βλέπετε πως τα γεγονότα που εξελίσσονται είτε στον εργασιακό χώρο, είτε στις προσωπικές σχέσεις είναι έτοιμα να εκραγούν. Κάντε μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σας, ηγηθείτε μιας πρωτοβουλίας, ενός σχεδίου που θα σας αντιπροσωπεύει απόλυτα για να αποκτήσετε το θαυμασμό και την παραδοχή των γύρων σας. Δε διαβαίνετε το δρόμο με τα λουλούδια στη σχέση σας, όμως δείξτε καλή θέληση και όλα θ’ αλλάξουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, καταφθάνουν θερμά ερωτικά γεγονότα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ερωτικά, από καιρό έχετε κερδίσει το ενδιαφέρον του. Από σήμερα έρχονται ελπιδοφόρα ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, περνάτε σε περίοδο αισιοδοξίας και ερωτικών αλλαγών. Θερμή ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που ήδη διατηρείτε στην καρδιά σας, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα ανανεώσει αισθήματα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Υποχωρούν οι ανησυχίες και οι αγωνίες σας, οπισθοχωρούν το άγχος και η νευρικότητά σας σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, είτε γιατί παρουσιάζονται καλύτερες και ευνοϊκότερες εναλλακτικές λύσεις, είτε γιατί παίρνετε σημαντικές απαντήσεις στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Διώξτε την κατήφεια και τη θλίψη και μετατρέψτε τις στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε σε πηγή ενέργειας, ερωτικής ορμητικότητας και απόλυτης ολοκλήρωσης, ακολουθήστε την φωνή της καρδιάς σας και θα σας ανταμείψει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα σας φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα λύσει το μπερδεμένο κουβάρι, θα δοθούν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή. Εξομολογήσεις και εξηγήσεις θα τερματίσουν απαισιοδοξίες, αρνητισμούς και διαφόρων ειδών ανασφάλειες. Σήμερα θα πειστείτε πως δεν πρέπει να προκαθορίζετε τα γεγονότα, έρχονται εκπλήξεις και ανατρεπτικά συμβάντα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Εύθραυστες είναι οι ισορροπίες ανάμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει στην προσωπική σας ζωή σήμερα, φίλοι Τοξότες, αλλά μέσα από το επικοινωνιακό χάσμα που επικρατεί, αποκομίζετε μια σημαντική πρόταση από ανωτέρους ή κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Η βοηθητική για σας μέρα αναπτερώνει την διάθεσή σας για ερωτικό παιχνίδι με το ταίρι σας, μαγνητίζει το αντίθετο φύλο για τους αδέσμευτους, ανοίγοντας δρόμους για ένα υπέροχο φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας κάνει συναισθηματικούς και συγκαταβατικούς, στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι μην αρνηθείτε καμία πρόταση γιατί το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι ικανό να σας αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Θα προκύψει καινούργια γνωριμία, φανείτε θετικοί στα νέα ενδεχόμενα. Εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, σήμερα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή πάνω σε νέες βάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε και να κλέψετε την παράσταση σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά κυρίως στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μπορεί ο άνθρωπος που είναι στο πλάι σας να πιστεύει ότι γνωρίζει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας καλύτερα απ’ τον καθένα, σήμερα όμως ίσως πρέπει να μάθει τις κρυφές αλήθειες της καρδιάς σας, να αντιληφθεί πως ο έρωτας είναι μια μηχανή που χρειάζεται να την τροφοδοτείς συνεχώς, με θυσίες και συγκινήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έκταση θα πάρουν τα συναισθηματικά σας όρια. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί και δοτικοί, θα αποφύγετε τις λεκτικές διαμάχες, αυτή τη φορά θα έχετε τη διάθεση να δώσετε περισσότερη σημασία στην ουσία των πράξεων παρά των λέξεων. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε το άγχος σας, θα χαλιναγωγήσετε τις ανασφάλειες σας, εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη και ανέμελη μέρα. Σε φιλικό περιβάλλον θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι στόχοι και οι επιδιώξεις που έχετε θέσει στη δουλειά σας θαυμάζονται σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας, η σημερινή μέρα τονίζει την τόλμη και το θάρρος σας για ρίσκο και δημιουργικότητα, για οργάνωση και σταθερότητα, πειραματιστείτε με τις ικανότητες και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, κερδίστε πόντο-πόντο την ανταμοιβή και την καταξίωση που δικαιούστε. Ποθείτε ισορροπία και αρμονία στη σχέση σας και το πετυχαίνετε με αφοσίωση και ζεστασιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι αισιόδοξες σκέψεις θα διεισδύσουν στο μυαλό σας. Σήμερα δε θα θελήσετε εντάσεις και καβγάδες μέσα στη σχέση σας, ομαλές και ερωτικές θα είναι οι επαφές με το αγαπημένο σας ταίρι. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε έναν ολοκαίνουργιο έρωτα. Έρχεται αναστάτωση στην καρδιά σας και μια απρόοπτη ερωτική έκπληξη!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έρχεστε κοντά σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, με αγαπημένα πρόσωπα από το εργασιακό ή το προσωπικό σας περιβάλλον, στηρίζοντας τις επιλογές και τις αποφάσεις που έχουν πάρει. Θέλετε όμως τόσο πολύ να μοιραστείτε τα πάντα με τον ένα και μοναδικό άνθρωπο που υπάρχει μέσα στο μυαλό σας συνέχεια το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλία για να επαναφέρετε στη σχέση σας το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που χρειάζεται, μην αφήνετε για αύριο την κίνηση που πρέπει να κάνετε σήμερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, φανερά δοτική η συμπεριφορά σας. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε με επιτυχία τα τυχαία συμβάντα που θα προκύψουν. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, που μάλλον θα είναι καινούργιο κι όχι κάποιο από το παλιά. Θερμό ερωτικό γεγονός θα φέρει αλλαγές με κατάληξη που θα σας ενθουσιάσει. Ελκυστικό άτομο θα σφηνωθεί στη σκέψη σας, θα παραμείνει στη ζωή σας για πολύ καιρό.

Πηγή: pierianews.gr