Σήμερα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Ερμής  θα ξεκινήσει την -φαινομενικά- ανάδρομη πορεία του σήμερα στη 10η μοίρα του Υδροχόου και για το επόμενο διάστημα που θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες, θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία. Οι καθυστερήσεις, οι αναβολές  αλλά και οι παρανοήσεις είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια των ημερών. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αγαπητοί Κριοί, και οι πλανητικές συγκυρίες σας προτρέπουν σήμερα να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, προκειμένου να ρυθμίσετε τα εργασιακά σας θέματα και όσα έχουν να κάνουν με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αμβλύνετε τις διαφορές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αποκλείστε τα σημαντικά λάθη και τις έντονες συζητήσεις από το πρόγραμμά σας, εμβαθύνετε στην αισθησιακή ουσία της σχέσης σας, περάστε υπέροχα με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε με θερμό και ευγενικό τρόπο, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία οικείοι και προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην γοητεία σας και ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν. Απρόσμενες εξελίξεις θα πάρει μια προσωπική σας συνάντηση, θα μείνετε έκπληκτοι από τις εξομολογήσεις που θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αισθάνεστε την ανάγκη σήμερα, φίλοι Ταύροι, να ξεφύγετε από καταστάσεις και γεγονότα που σας νευριάζουν, που δοκιμάζουν τις αντοχές σας και ίσως σας προκαλούν απέχθεια και αποστροφή. Ενεργήστε οργανωμένα παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες για να περάσετε όμορφα και ευχάριστα με τα κοντινά σας άτομα, τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, ανακαλύψτε τα μυστήρια της καρδιάς του δεσμού σας, μη στέκεστε σε μικρολεπτομέρειες που ίσως χαλάσουν το κέφι και τη ζωντάνια σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα αναθεωρήσετε για αισθήματα και για πρόσωπα, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα για συναντήσεις και συνομιλίες που θα φέρουν ουσιαστικό ξεκαθάρισμα. Η στάση σας θα είναι ερωτική, το παρουσιαστικό σας θα φανεί ελκυστικό σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανά κερδίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ξαναβρείτε τον εαυτό σας σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, τις καλές σας συνήθειες και τις πολύπλευρες ικανότητές σας, ταράξτε με την εξυπνάδα και την ευστροφία σας τα στάσιμα νερά της καθημερινότητας, υιοθετήστε πραότητα και χαλαρή διάθεση σε μια σημαντική κουβέντα με το ταίρι σας, μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη με το παρελθόν, που ίσως κόστισαν την αρμονία και τη γαλήνη της σχέσης σας. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας για να ξεχωρίσετε ένα αθώο ψεματάκι, από μια μεγάλη, ερωτική αλήθεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν, θα έχει κατάληξη μια συνάντηση που πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτική έκταση. Το πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε, είναι πολύ πιθανόν να περάσει στην ερωτική σας ζωή με την προοπτική να παραμείνει σταθερά για χρόνια. Σήμερα προμηνύεται καινούργια ερωτική γνωριμία, σας συμβουλεύω να μην κλείσετε τη δίοδο επικοινωνίας που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσάς και σε ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κάντε γρήγορες, αλλά πολύ προσεκτικές κινήσεις σε θέματα που αφορούν τις πάσης φύσεως σχέσεις σας σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, ίσως δεν έχετε πολλές επιλογές μπροστά σας, αλλά αυτές που ήδη υπάρχουν δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες. Σκεφτείτε πως ίσως χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τις σημαντικές φροντίδες και αποφάσεις που κούρασαν τα νεύρα και την ψυχολογία σας, χαρείτε όμορφες, τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, αφήστε για λίγο τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς για το μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή ερωτική ανατροπή, που μάλλον θα σας αφήσει έκπληκτους, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Καταφθάνει απρόσμενη συνάντηση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας. Αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο ερωτικό, θα προκύψουν αισθήματα που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έχετε συγκεκριμένα και καθορισμένα πράγματα να κάνετε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, που η αγωνία σας να τα τελειώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ίσως σας φέρει σε σύγκρουση με προσφιλή σας άτομα, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δείξετε υπομονετική και καλοπροαίρετη διάθεση στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γύρω σας, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο. Ο έρωτας σας περιμένει στη γωνία, είτε είστε αδέσμευτοι, είτε σε σχέση, μπορείτε να πραγματοποιήστε τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας και προσέγγισης, με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας ερωτικό πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό ήσασταν σε απόσταση. Για τους ερωτικά μόνους ανοίγεται προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον. Ένα τυχαίο γεγονός που θα αφορά συνάντηση, θα ανοίξει δρόμο για ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες, σήμερα κάποιος θα καταφέρει να σας εκπλήξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυξάνονται οι ευθύνες και οι έγνοιες που αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας από σήμερα, φίλοι Παρθένοι, πιθανόν γιατί αισθάνεστε πολύ καλύτερα και φαίνεται η διάθεσή σας, ίσως γιατί ο περίγυρος εμπιστεύεται τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, γιατί ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας σε όλα τα θέματα της καθημερινότητας. Απολαύστε την ημέρα σας, απασχολώντας το μυαλό, τις σκέψεις και τη διάθεσή σας με πράγματα που θέλετε να κάνετε και όχι με εκείνα που πρέπει να διεκπεραιώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, κάποια κρυμμένη κατάσταση θα σας αποκαλύψουν ή εσείς οι ίδιοι θα αποκαλύψετε μυστικό που το κρατάτε κλειδωμένο εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε ενέργειες που θα εντυπωσιάσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί αμοιβαίος έρωτας με θερμή ερωτική έλξη. Οι τολμηρές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο, θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε, γι’ αυτό πράξτε άμεσα, φλερτάρετε αυθόρμητα, δε θα υπάρξει συμβάν απόρριψης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Παραδοσιακή, οικογενειακή, λιτή ατμόσφαιρα τυλίγει την ημέρα σας, είτε γιατί θέλετε να αμβλύνετε τις διαφωνίες και τις τρικυμίες στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, είτε γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να εμπιστευτείτε και να εκμυστηρευτείτε στους δικούς σας ανθρώπους τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας. Μην τσαλακώνετε τη γλυκιά σας εικόνα και τους ευγενείς σας τρόπους για μικροπρέπειες και κακόβουλα σχόλια τρίτων προσώπων, ξεκουραστείτε, καθώς σας περιμένουν πολλά τρεχάματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα θελήσετε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε, αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν. Η ερωτική εξομολόγηση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες της ζωής σας, καταφθάνει άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση. Ερωτική πορεία θα πάρουν οι επαφές σας με άτομο που ήδη γνωρίζετε, προμηνύεται αρχή δεσμού με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ίσως σήμερα γίνετε περισσότεροι επιλεκτικοί στις προτιμήσεις σας, φίλοι Σκορπιοί, είτε σε ό,τι αφορά τους φίλους που θα συναντήσετε, είτε με τις συζητήσεις που θα κάνετε με τα κοντινά σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε τις παγίδες που κρύβουν τα ήρεμα λόγια, μη ρισκάρετε να εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας αν δε βεβαιωθείτε πως απευθύνεστε στα σωστά πρόσωπα. Φαίνεται ότι δέχεστε πολιορκία από παντού, αλλά στο τέλος αισθάνεστε μοναξιά, αφεθείτε ολοκληρωτικά στα χέρια του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας οδηγήσει σε βαθιές συναισθηματικές αναζητήσεις, θα απαιτήσετε ειλικρίνεια, θα στοχεύσετε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Θερμή και προσιτή θα είναι η καρδιά σας, με βασική σας επιθυμία να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, βλέψεις και μελλοντικούς στόχους. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα λάβετε απρόοπτη πρόταση, με πολύ θερμό τρόπο θα υποδεχτείτε πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, τις χαρές της ζωής, να δώσετε πολλά μπράβο στον εαυτό σας για όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα, να δεθείτε συναισθηματικά με πράγματα, ανθρώπους και αντικείμενα μέσα από το περιβάλλον που κινείστε, να αναλάβετε σημαντικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο. Ρυθμίστε με επιτυχία τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, βάλτε γερά θεμέλια για να κατακτήσετε τα μελλοντικά όνειρα και τους πάσης φύσεως στόχους σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε ελεύθερο τον ερωτισμό σας, σήμερα δεν πρόκειται να γυρίσετε την πλάτη στις νέες προκλήσεις. Μια τυχαία συνάντηση, με πρόσωπο που θα είναι εξίσου ελκυστικό όσο εσείς, θα ανοίξει μεταξύ σας δίοδο ερωτικής σχέσης. Για όσους από εσάς είστε σε δεσμό, τώρα περνάτε σε στάδιο ερωτικής ισορροπίας, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δώστε έμφαση στις συναισθηματικές σας ανάγκες και επιθυμίες σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, για να σας ανοίξουν ευχάριστα οι δρόμοι στο μέλλον. Μην ασχολείστε με γεγονότα και καταστάσεις που δε σας αφορούν άμεσα, μην αναλώνεστε σε υποθέσεις τρίτων που ίσως χαλάσουν την ψυχική σας διάθεση, η γεύση της ικανοποίησης και της επιτυχίας σας ανήκει. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη, το θάρρος και την ουσιαστική σας βούληση, για να απομακρύνετε τις δυσκολίες και τις κόντρες με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα χειριστείτε τις ερωτικές σας υποθέσεις με ευαισθησία και συναισθηματική τρυφερότητα. Θα αλλάξετε οπτικό πεδίο και η αφορμή θα δοθεί από ένα αποκαλυπτικό συμβάν. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να περάσετε σε αποκαλύψεις. Ένα καινούργιο άτομο θα σας πλησιάσει με ιδιαιτέρως θερμές διαθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Φορτικές και δυσάρεστες σκέψεις ίσως απασχολήσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, γι’ αυτό χρειάζεται να τακτοποιήσετε το χάος και τα κενά που επικρατούν στη ζωή σας και τους χώρους που κινείστε, ολοκληρώστε μια σοβαρή συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο για να γευτείτε τη χαρά, την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση πως τίποτα και κανείς δεν μπορούν να μπουν ανάμεσά σας. Οι αδέσμευτοι μην αφήνετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, μια γνωριμία σήμερα ίσως κρύβει την ιδανική σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανοίγονται νέα και διαφορετικά ενδεχόμενα. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, που όχι μόνο θα σας θυμίσει τα παλιά, αλλά θα ανοίξει και προοπτική για ολοκαίνουργια πορεία. Μέσα στη σχέση σας θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα καταλήξουν σε συναισθηματική ισορροπία. Για όσους από εσάς είστε μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο-έκπληξη!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ίσως σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, σας βγει η κούραση και το άγχος από τα προβλήματα και τις ευθύνες που αντιμετωπίζετε, μη ζητάτε πολλά από τα αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σας, αρκεστείτε στη φροντίδα και την κατανόηση των δικών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, μην υποχωρείτε εύκολα στα θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς σας. Οι εξελίξεις στα συναισθηματικά σας είναι εντυπωσιακές και σημαντικές, ευχαριστηθείτε τις στιγμές με το ταίρι σας, δίχως να γκρινιάζετε με το παραμικρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ενδυναμώσει τον αισθησιακό σας ερωτισμό, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Η μέρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση, θα υπάρξουν εξομολογήσεις ανακαλύψεις και αποκαλύψεις. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις που όμως θα σας βγουν σε καλό.

Πηγή: pierianews.gr