Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στο Λέοντα.

Η σύνοδος Σελήνης-Δία αποτελεί μία τυχερή όψη η οποία θα μπορούσε να φέρει πολύ καλές ευκαιρίες σε θέματα τα οποία αφορούν είτε τα αισθηματικά είτε τα οικονομικά. Βέβαια το τετράγωνο που σχηματίζουν με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μία υπερβολή τις αποφάσεις, τις κινήσεις αλλά και τις αντιδράσεις γύρω από θέματα με τα οποία θα ασχοληθείς και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τη ροή τους. Να θυμάσαι πως η ημέρα ευνοεί κάποιες κινήσεις αρκεί να μην έχουν το χαρακτηριστικό της υπερβολής ή της παρόρμησης. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξέγνοιαστους, ενθουσιώδεις ίσως και ελαφρώς ονειροπόλους θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διανοητικά θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που αναμένετε. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθείτε από παλιές αποτυχημένες ενέργειες, σήμερα θα κινηθείτε άνευ προκαταλήψεων. Η απόφαση σας να ξεφύγετε από τα παλιά, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αισιοδοξία και την εσωτερική σας δύναμη, οι πράξεις σας θα είναι άμεσες και αποφασιστικές. Εσείς που ακόμα ενδιαφέρεστε και αγαπάτε το πρώην ταίρι σας δεν πρόκειται να το αφήσετε να σας φύγει, θα διεκδικήσετε επανασύνδεση και θα την κερδίσετε. Εσείς οι ελεύθεροι και που αγαπάτε την ανεξαρτησία, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα κλέψει την καρδιά σας, ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει θα σας ενθουσιάσει, αποκτάτε καινούργιο ταίρι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει κοινωνικούς, συναισθηματικά ευαίσθητους, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάση ονειροπόλησης. Σήμερα ίσως να δυσκολευτείτε λίγο να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας, ωστόσο θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στις εργασιακές σας δοσοληψίες θα αποφύγετε τις εντάσεις, ίσως να υπάρξουν κάποιες αναστολές. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα σας φανερώσει την έλξη που νιώθει για εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, τα συμβάντα θα ανανεώσουν τις βλέψεις σας, κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο πρόσωπο. Θα υπάρξουν ευνοϊκά γεγονότα που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και πολύ θερμές συνομιλίες. Εσάς τους χωρισμένους, ένα συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, σε περίπτωση που κάνετε κίνηση επανασύνδεσης το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ανοίγεται προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, αρπάξτε την χωρίς καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σαφήνεια και δυναμικότητα θα έχει ο λόγος σας και οι πράξεις σας, σταθεροί και αμετακίνητοι θα φανείτε ως προς τους στόχους σας. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν ριζικές λύσεις, θα έχετε τη διάθεση να εμπλακείτε σε σοβαρά ζητήματα, είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικού ενδιαφέροντος. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, θα φανείτε οικείοι σε φιλικά σας πρόσωπα, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και εκδηλωτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, είναι πολύ πιθανόν καινούργιο πρόσωπο να κυριαρχήσει στη σκέψη και στην καρδιά σας. Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, καταφθάνει συμβάν-έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα σας. Εσείς οι ελεύθεροι καλοδεχτείτε το ελκυστικό πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει. Σε απρόοπτη στιγμή θα κάνει την εμφάνιση του, το γοητευτικό του στυλ θα αιχμαλωτίσει το βλέμμα σας. Στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα νέας αρχής, σας συμβουλεύω να μην κάνετε πίσω, ακολουθήστε τα αισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας, αυτή τη φορά οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα έχουν δυναμισμό, τερματίζουν τάσεις ηττοπάθειας. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί, με έντονο συναίσθημα στις εκδηλώσεις σας, εσείς οι ερωτευμένοι θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συνομιλήσετε με καινούργιο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε έτοιμοι για νέες περιπέτειες και προκλήσεις, η ανάγκη σας να ξεφύγετε απ τα προκαθορισμένα θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Σήμερα θα επιχειρήσετε να τερματίσετε αδιέξοδες σχέσεις ή καταστάσεις, να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε μια χαρά. Ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα σας ξαφνιάσει με τις εξομολογήσεις του, αν δείξετε ενδιαφέρον η συνομιλία σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα ανοίξει προοπτική σταθερής σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα και διάθεση για έντονη δράση. Δυναμική στάση θα κρατήσετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, ολοκληρώνετε τυχόν διαπραγματεύσεις, κερδίζετε τις εντυπώσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, θα λάβετε θετική απάντηση. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, απελευθερωμένες δυναμικές και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σας. Ο συναισθηματισμός σας θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε πρόσωπο που από καιρό έχετε στο στόχαστρο σας. Αν κινηθείτε αποφασιστικά θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, σήμερα θα καταφέρετε να κλείσετε ραντεβού που θα αποτελέσει αφετηρία σχέσης. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, περνάτε σε νέο ξεκίνημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να βρεθείτε και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που να μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας προσφέρουν ένα είδος συναισθηματικής ασφάλειας ή αγαλλίασης. Ουσιαστικά θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. Σε κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την ψυχική κατανόηση που χρειάζεστε, ενισχύονται οι μεταξύ σας συναισθηματικοί δεσμοί. Στον αισθηματικό σας τομέα, σήμερα με το ταίρι σας θα υπάρξει ισορροπία, θα εκδηλώσετε την έλξη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς και συγκαταβατικούς. Εσείς που είστε χωρίς σχέση μην αρνηθείτε καμία πρόταση, η ευκαιρία που θα εμφανιστεί θα είναι ικανή να σας αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Θα προκύψει καινούργια γνωριμία, φανείτε θετικοί στα νέα ενδεχόμενα. Εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, σήμερα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τη ζωή πάνω σε νέες βάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή συναισθηματικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε πατώντας γερά στο έδαφος, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Μια πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις συναισθηματικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα φανερωθεί μεταξύ σας έλξη, θα νιώσετε αισθήματα δυνατά και αμοιβαία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα δώσουν έκταση στις πνευματικές σας ικανότητες, θα απελευθερώσουν τον οραματισμό σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, κάποιος θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Σήμερα θα εκδηλώσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας, θα φανερώσετε σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες χωρίς αναστολές. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στον αισθηματικό σας τομέα, ένα γοητευτικό άτομο θα σας εντυπωσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, καταφθάνουν έντονες συναισθηματικές στιγμές που θα προκύψουν κυρίως από την απόφαση σας να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξει θερμή συνάντηση, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα φέρουν νέο ερωτικό ξεκίνημα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα ενέργεια και αισθησιασμός, σήμερα θα τερματίσετε το στάσιμο, θα κατευθυνθείτε προς το διαφορετικό και το καινούργιο. Η μέρα σας θα είναι έντονη, να περιμένετε ευχάριστες ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά, αλλά και αισθηματικού ενδιαφέροντος, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή οικονομικά, καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς. Η σημερινή αστρολογική όψη θα αναπτερώσει το ηθικό σας, η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες θετικής κατάληξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε νέες ερωτικές διεκδικήσεις, ενθουσιασμό, αισιοδοξία και δυναμικότητα θα έχουν τόσο οι αποφάσεις σας, όσο και οι πράξεις σας. Επαναπροσδιορίζετε τη στάση σας απέναντι στο ταίρι που προσφάτως χώρισαν οι δρόμοι, τώρα θα σκεφτείτε με συγκαταβατική διάθεση. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει γεγονότα που δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στη διάθεση σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας. Εργατική και υπεύθυνη θα χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, έρχονται νέες προτάσεις και καινούργια ανοίγματα. Στον αισθηματικό σας τομέα θα δημιουργηθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας με πρόσωπο μελλοντικών προδιαγραφών, κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις καιρικές συνθήκες της καρδιάς σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Από μια συνάντηση θα ξεκινήσουν συστηματικές επαφές που θα ανοίξουν δίοδο σταθερής σχέσης. Καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, σας συμβουλεύω να απελευθερώσετε τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας. Εσείς που είστε σε σχέση, κατανόηση κα δεκτικότητα θα βρείτε από το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας, η παρορμητικότητα σας θα σας βγάλει σε καλό. Η σκέψη σας κατά συνέπεια και η αύρα σας θα είναι θετική, αισιόδοξοι θα φανείτε στα καινούργια επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δεν θα απορρίψετε επιχειρηματικές ή εργασιακές προτάσεις ούτε και προκλήσεις. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, γεγονός που θα φέρει ανοίγματα νέων γνωριμιών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, παίρνετε την τολμηρή απόφαση να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για πρώην ταίρι, είτε για καινούργιο άτομο που προσφάτως γνωρίσατε. Τα γεγονότα θα φέρουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε στον στόχο σας. Σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις και συναντήσεις, εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε ένα ελκυστικό άτομο θα εισβάλει στη ζωή σας, θα έχει σκοπό να παραμείνει δίπλα σας σταθερά και αφοσιωμένα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους ενδόμυχες φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές, τι φταίει και δεν μπορείτε να δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος, θα σας οδηγήσει σε δυναμικές αποφάσεις που θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας και ξεκινά ένα ολοκαίνουργιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα σας φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα λύσει το μπερδεμένο κουβάρι, θα δοθούν υποσχέσεις που θα ανοίξουν νέα πορεία. Εξομολογήσεις και εξηγήσεις τερματίζουν αρνητισμούς και ανασφάλειες. Σήμερα θα πειστείτε πως δεν πρέπει να προκαθορίζετε τα γεγονότα, έρχονται εκπλήξεις και ανατρεπτικά συμβάντα.

Πηγή: pierianews.gr