Σήμερα το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Αυτή η όψη είναι πολύ υποστηρικτική όσον αφορά νέα ξεκινήματα σε προσωπικές, κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψουν νέες σχέσεις για τους ελεύθερους ή να μπει μία σταθερή βάση για την εξέλιξη μιας γνωριμίας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Συγκινησιακή φόρτιση και κυκλοθυμία σε χαρακτηρίσουν. Η όψη της ημέρας μπορεί να φορτίσει προσωρινά την ψυχολογία σου περισσότερο, καθώς μπορεί να προκύψουν ζητήματα οικογενειακά που να σε κάνουν να απογοητευτείς και να νιώσεις θλιμμένος. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις πιεστικός με τα οικογενειακά σου πρόσωπα και λόγω των περιστάσεων να προσπαθείς να πάρεις επιβεβαίωση από αυτούς, κάτι που μπορεί να κουράσει. Μην σκέφτεσαι αρνητικά και απαισιόδοξα και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου όλα όσα σε προβληματίζουν για να χαρείς τις όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τα γεγονότα θα ξεσηκώσουν τις διαθέσεις σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, θα θελήσετε να δοκιμάσετε μια νέα αρχή. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην προσωπική σας ζωή, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας. Το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα αναστατώσει την καρδιά σας, προμηνύεται έναρξη καινούργιας σχέσης, τα αισθήματα θα είναι έντονα  θα υπάρξει ενθουσιασμός. Εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες με μεγάλη και ευχάριστη πορεία, τώρα θα δοκιμαστεί η αντοχή και η τόλμη σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσκλήσεις για εξόδους για το σημερινό βράδυ είναι πιθανές και ετοιμάζεσαι για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η όψη της ημέρας είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχολογικά για λίγο και να νιώσεις απογοήτευση για συμπεριφορές ή περιστατικά που έχουν προκύψει. Μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν την ψυχολογία σου και άφησε πίσω σου αυτήν την μέρα όποιον και ότι σε στενοχωρεί για να περάσεις καλά. Πίστεψε στον εαυτό σου, καθώς δεν χρειάζεται να πάρεις την επιβεβαίωση κανενός.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα τηλεφωνηθείτε και θα συναντηθείτε με το πρώην ταίρι σας,  έρχεται θετική κατάληξη, θα έχετε άνοιγμα επανένωσης. Απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, αν περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα δημιουργήσει άνοιγμα δεσμού. Ανέμελη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, ελκυστικός ο τρόπος συμπεριφοράς σας, πολύ εύκολα θα προσελκύσετε καινούργια άτομα. Ένα πρόσωπο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας κλίμα έλξης, στο τέλος της κουβέντας σας θα ακουστεί θερμή πρόταση. Θα εκδηλωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον που σιγά σιγά θα πάρει ευχάριστες διαστάσεις. Καταφθάνει άνοιγμα σταθερής σχέσης, σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Νιώθεις ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένος από τα οικονομικά σου ή τα υλικά αγαθά που έχεις. Η όψη της ημέρας δυσχεραίνει την κατάσταση και ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου βγάζοντάς σου έντονες ανασφάλειες, φόβους και καχυποψία. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να απολαύσεις την ημέρα με δικούς σου ανθρώπους που σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά και να αφήσεις πίσω σου φόβους που σε ταλαιπωρούν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα προκαλέσει ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές. Πρώην ταίρι σας θα σας πλησιάσει, έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλλημα, η όψη της ημέρας ενδεχομένως να μην σας βοηθήσει να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να λύσετε παλιούς συναισθηματικούς κόμπους, ωστόσο το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι άμεσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η παρορμητικότητα και ο εγωιστικός τρόπος που εκδηλώνεσαι μπορεί να ενοχλήσουν. Η όψη της ημέρας είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχολογικά για λίγο και να νιώσεις αυτολύπηση και απογοήτευση από συμπεριφορές που δεν περίμενες. Προσπάθησε να πατήσεις στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε καταβάλει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, μπαίνουν σε τάξη οι σκέψεις σας, επιθυμία σας θα είναι η σταθερότητα και όχι οι περιστασιακές ή εφήμερες επαφές. Σήμερα παίρνετε οριστικές αποφάσεις, κλείνουν παλιές συναισθηματικές εκκρεμότητες, εσείς που είστε σε φάση χωρισμού περνάτε σε στάδιο επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι παίρνετε απόφαση να αλλάξετε τρόπο ζωής, σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσετε για το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσετε. Γοητευτικό πρόσωπο θα κερδίσει την καρδιά σας. Μην κάνετε πίσω στις διεκδικήσεις σας, προχωρήστε ελεύθερα και άφοβα, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα σταθερών επαφών με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε σε δεσμό, καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό ή ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι περίεργη η διάθεσή σου σήμερα καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αναπολείς περιστατικά από το παρελθόν που σε έχουν πληγώσει και καθορίσει και αυτό σε κάνει εσωστρεφή και μελαγχολικό. Η όψη της ημέρας δεν βοηθάει να βελτιωθεί η διάθεσή σου, αντιθέτως νιώθεις απογοήτευση και θλίψη για ότι έχει συμβεί, ευτυχώς προσωρινά. Μην αφήνεις παλιότερες καταστάσεις να σε επηρεάζουν και να σε καταβάλουν, κλείσε κεφάλαια του παρελθόντος που σε πονάνε και γίνε μέσω αυτών καλύτερος άνθρωπος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, έρχονται αλλαγές που θα σας ενθουσιάσουν, πίσω από απρόσμενες συναντήσεις θα κρύβονται ευχάριστες εκπλήξεις. Ελκυστικό και αεράτο θα είναι το παρουσιαστικό σας,  οι διαθέσεις σας θα σας ωθήσουν σε αυθόρμητες πράξεις, σήμερα σας συμβουλεύω να ανοιχτείτε και να φλερτάρετε. Εσείς οι ελεύθεροι πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήστε στην άκρη τη διστακτικότητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η ευφυΐα σου και ο πρωτοποριακός τρόπος έκφρασης σε κάνουν επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Η όψη της ημέρας μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση προσωρινά, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις και συμπεριφορές που να σε απογοητεύσουν και να νιώσεις στενοχωρημένος και θλιμμένος. Μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να επηρεάσει σήμερα την διάθεσή σου, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται αυτή την μέρα και πίστεψε στον εαυτό χωρίς να χρειάζεσαι από κανέναν επιβεβαίωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα νιώσετε αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, με θερμό μάτι θα δείτε τα καινούργια ενδεχόμενα τόσο εσείς που προσφάτως χωρίσατε, όσο και εσείς που αναζητάτε δεσμεύσεις. Εσείς που είστε σε δεσμό, περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, δεν αποκλείεται να ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις. Μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο ελκυστικό και ταιριαστό στις προτιμήσεις σας θα τονώσει τις διαθέσεις σας, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε δυνατότητα νέας σχέσης. Σήμερα οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν διατηρήστε την αισιοδοξία σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι πιθανό να έχεις προσκλήσεις από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου ή από τον επαγγελματικό χώρο που θα πρέπει να ανταποκριθείς. Η όψη της ημέρας σε ρίχνει ψυχολογικά για λίγο, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις ή συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε απορρίπτουν και αυτό να σε γεμίσει θλίψη και απογοήτευση. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου χαλάσει την διάθεση σήμερα, άφησε πίσω σου υποχρεώσεις και ευθύνες και προσπάθησε να περάσεις με τον πιο όμορφο τρόπο την μέρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, βγαίνετε από την παθητικότητα και την αδράνεια, θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε το συναρπαστικό με τρόπο ιδιαιτέρως απελευθερωμένο. Έντονη θα είναι η γοητεία σας, σήμερα δεν θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις, θα θελήσετε να ρισκάρετε και να επιδιώξετε τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή. Με δυναμικό και άμεσο τρόπο θα σας προσεγγίσει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Εσείς που ήδη έχετε συγκεκριμένο άτομο στο στόχαστρο σας, η εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα δημιουργήσει άνοιγμα για προσωπικό ραντεβού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι κατάλληλη μέρα για να περάσεις με παρέες όπου θα φας υπέροχο φαγητό, θα ακούσεις όμορφη μουσική και θα απολαύσεις υπέροχες συζητήσεις. Προσπάθησε μόνο να μην φανατίζεσαι και εμμένεις στις απόψεις σου σε τέτοιο σημείο που μπορεί να έρθεις σε κόντρα με όποιον διαφωνεί. Η όψη της ημέρας λειτουργεί περιοριστικά στην διάθεσή σου προσωρινά και μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν γίνεσαι αντιληπτός από το περιβάλλον σου. Αυτό σε κάνει να απογοητεύεσαι, να στενοχωριέσαι και να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα εμφανιστείτε ρομαντικοί, αισιόδοξοι, και τολμηροί στις διεκδικήσεις σας. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι θα καταφέρετε να τερματίσετε τις διαφωνίες σας, υποχωρητικές διαθέσεις θα εμφανιστούν και από τις δυο πλευρές. Ο θερμός αυθορμητισμός σας θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε πράξεις που θα ξεμπλοκάρουν την αμοιβαία έλξη που υπάρχει μεταξύ σας. Σε προσωπικό ραντεβού αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Σήμερα τα συμβάντα και τα γεγονότα θα είναι αναζωογονητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η όψη της ημέρας μπορεί να ρίξει περισσότερο την ψυχολογία σου προσωρινά και να νιώσεις έντονες ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης, καθώς μπορεί να έχουν προκύψει συμπεριφορές από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να βρεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και να περάσεις την μέρα όμορφα και με αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω κάθε αρνητική ενέργεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα στοχεύετε στην ηρεμία και στη σταθερότητα, θα ξέρετε τι ακριβώς αναζητάτε από το ταίρι σας. Εσείς οι μπερδεμένοι που διακατέχεστε από αμφιβολίες θα βγείτε από την καχυποψία, θα πειστείτε πως υπάρχουν αμοιβαία και ειλικρινά αισθήματα. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα καταφέρει να δώσει ώθηση στις διαθέσεις σας, σε περίπτωση που αφορά πρώην ταίρι και επιθυμείτε επανασύνδεση θα είναι καθαρά στο χέρι σας η επανένωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που σε απασχολούν. Είναι βέβαιο ότι θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους και να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος. Η όψη της ημέρας μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση προσωρινά και να σκεφτείς ότι δεν εκτιμούνται αυτά που δίνεις στους γύρω σου, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι και να νιώθεις θλίψη. Προσπάθησε να μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε στενοχωρήσουν σήμερα, κάνε ότι μπορείς να περάσεις καλά και μην βάζεις αυτά που θέλεις σε δεύτερη μοίρα, απλά και μόνο από προσωπική ανασφάλεια για την μοναξιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ηρεμία και ασφάλεια θα αναζητήσετε, λύση θα βρείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα σας, η σχέση σας περνά σε στάδιο ισορροπίας και σταθερότητας. Οι τσακωμένοι ηρεμείτε με το ταίρι σας, θα δώσετε εξηγήσεις και θα περάσετε σε αναλύσεις που θα τερματίσουν την απόσταση ή τον χωρισμό. Για εσάς τους ελευθέρους, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα μιλήσετε και θα φλερτάρετε αυθόρμητα, καταφθάνει γνωριμία θετικής εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι αγγαρείες και οι εκκρεμότητες στην δουλειά είναι ακόμα ένα θέμα και αυτό όλο μπορεί να σε κάνει επικριτικό, πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους γύρω σου, και γκρινιάρη. Η όψη της ημέρας δυσκολεύει το κλίμα, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς ότι δεν εκτιμούνται η προσπάθειές σου και η εργατικότητα που δείχνεις. Μην αφήνεις την μέρα να σε καταβάλλει η ρουτίνα, προσπάθησε να περάσεις όμορφα και θα δεις ότι θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη ότι και αν προκύψει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εμφανιστείτε τολμηροί και αρκετά απρόβλεπτοι με έντονη τη διάθεση να προσχωρήσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες αυθόρμητες, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα το εντυπωσιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ανανεωμένο θα είναι το στυλ της εμφάνισης σας, η ελκυστικότητα που θα εκπέμπετε θα δημιουργήσει πεδίο απροόπτων εξελίξεων και γνωριμιών. Η ζωτικότητα και η θετική σας αύρα θα έχουν ως αποτέλεσμα να βρεθείτε σε προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που δε θα είναι καθόλου περαστικό στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ο έντονος τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε κάνει το επίκεντρο όπου και αν βρίσκεσαι, πρόσεξε μόνο την τάση σου να υπερβάλεις. Η όψη της ημέρας μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου προσωρινά και να νιώσεις ότι δεν εκτιμούν οι φίλοι ή ο σύντροφός σου αυτά που δίνεις, καθώς μπορεί να προκύψουν συμπεριφορές που θα σε απογοητεύσουν και στενοχωρήσουν. Καλό θα ήταν να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει το κέφι, να πιστέψεις στον εαυτό σου και στην δοτικότητα που έχεις και να περάσεις με χαρά την μέρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, προσγειωμένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ειρηνική η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε άμεσα συναισθηματικά βήματα. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το κλίμα θερμό, και η τύχη με το μέρος σας. Ευχάριστη εξέλιξη θα έχετε με πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη και δεσμευτική κατάληξη. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να στρώσετε την προσωπική σας ζωή και να ασχοληθείτε με σοβαρότητα για το μέλλον σας.

Πηγή: pierianews.gr