Σήμερα ​η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων.

Η Σελήνη λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων θα συναντήσει τον Άρη και αυτή η συνάντηση θα δώσει έξτρα ενέργεια και σπιρτάδα μέσα στην ημέρα. Αν έχεις απαιτητικές ή πολλές δουλειές, η ενέργεια της ημέρας είναι υποστηρικτική και θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις αρκετά γρήγορα μαζί τους. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις ή κάποια πρόσωπα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό,  προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε καταβάλλουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ζυγοί, Δίδυμοι και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αγαπητοί Κριοί σήμερα, ανοίγει ένα καλότυχο παράθυρο στην περιπέτεια και σας παροτρύνει να οργανώσετε άνετα και απελευθερωμένα την δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, διώχνοντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία από τα βήματα που έχετε χαράξει για το άμεσο και το απώτερο μέλλον. Ξαναβρείτε το κέφι και το χιούμορ σας, κάντε μια μακρινή ή κοντινή διαδρομή με τον ερωτικό σας σύντροφο, αγγίξτε την επιτυχία και την ευτυχία που ζυγώνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ερωτικά, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις με αποτέλεσμα να αναθερμανθούν και πάλι οι επαφές σας. Ουσιαστικά μεταξύ σας θα ανοιχτεί καινούργιος ορίζοντας, θα πάρουν νέα μορφή οι συναντήσεις σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει σχέση σταθερή. Έρχονται δυνατά ερωτικά αισθήματα που δεν επρόκειτο να καταλήξουν σε απογοήτευση αντιθέτως μάλιστα θα αποτελέσουν βάση νέας ερωτικής αρχής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ευνοϊκότερες οικονομικές απολαβές έρχονται από σήμερα φίλοι Ταύροι, χαρούμενη και ευχάριστη επικοινωνία με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να διώξει τις φουρτούνες και τις έγνοιες σας και να αντικαταστήσει τις δυσκολίες και τα διλήμματα της καθημερινότητας, με ευχάριστες, ήπιες και ζεστές στιγμές χαλάρωσης και ικανοποίησης. Σε ότι αφορά στα ζητήματα καρδιάς, είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ξορκίσετε την ζήλεια και τον εγωισμό από την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας φέρει μπροστά σε πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει ερωτικά και ενδέχεται να μην σας είναι τελείως άγνωστο. Με διαφορετικό στυλ και με εντυπωσιακές αλλαγές στον χαρακτήρα του θα εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις και παλιές εντυπώσεις. Η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι, αν επανεκτιμήσετε τη μεταξύ σας κατάσταση τότε δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση οριστικής κατάληξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η διπλωματία, η ευγλωττία και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, είναι τα σημερινά σας όπλα αγαπητοί Δίδυμοι για να κατακτήσετε κάθε σπιθαμή των στόχων και ενός σημαντικού σχεδίου που έχετε στο μυαλό σας. Χρησιμοποιήστε σωστά τα προσόντα σας ορίζει η σημερινή όψη, μην ασχολείστε με καταστάσεις που σας κάνουν να βαριέστε, αλλά με εκείνες που εξάπτουν την φαντασία και τα ταλέντα σας. Εμπιστευτείτε τον ερωτικό σας σύντροφο, ανταλλάξτε ευχάριστα μηνύματα με κοντινά σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι,  θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ερωτικό σας μέλλον. Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Ραντεβού και ευχάριστη αποκαλυπτική συνομιλία θα καταλήξουν σε θερμό γεγονός. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει δεν επρόκειτο να φύγει εύκολα από τη ζωή σας, στην δική σας απόφαση θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι συναδελφικές σχέσεις και οι διαπροσωπικές σας επαφές βελτιώνονται σήμερα φίλοι Καρκίνοι, μπορεί ακόμα να δημιουργηθούν καινούριες συμπάθειες και εκτίμηση με άτομα από το περιβάλλον που δεν σας είχαν πλησιάσει μέχρι τώρα. Συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στην συναισθηματική σας ζωή, απαλλαγείτε από το εσωτερικό σας βάρος και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ερωτευτείτε και φλερτάρετε οι αδέσμευτοι, αγκαλιάστε το ταίρι σας με τρυφερότητα και ζεστασιά οι ζευγαρωμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, από πρώην ταίρι σας θα λάβετε πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις μεταξύ σας επαφές, θα προκύψει έντονο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να λύσετε απορίες, να απαλλαγείτε από παρερμηνεύσεις και αρνητικές καχυποψίες. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα έχετε το σθένος να διαγράψετε παλιά λάθη και να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Θα υπάρξει ερωτικό ραντεβού με θερμές αποκαλύψεις που θα φέρουν αποτέλεσμα επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ανάλαφρη, δημιουργική και ευχάριστη είναι η σημερινή μέρα για σας αγαπητοί Λέοντες, η σημερινή όψη δυναμιτίζει τα θέλω και τις επιθυμίες σας, είτε αφορούν μια τρέχουσα κατάσταση στην δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με την συναισθηματική σας καθημερινότητα. Ένα ευνοϊκό διάστημα βάζει θεμέλια στη ζωή σας, απολαύστε ιδανικές και ρομαντικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες που αποπροσανατολίζουν τα όνειρα και τις επιθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θερμές και αρκετά τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, θα έχετε έντονη ανάγκη για κυνήγι αισθήσεων και περιπετειών. Η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε πεδίο δράσης. Καταφθάνει προοπτική καινούργιας γνωριμίας και επειδή το πρόσωπο που θα πολιορκήσετε θα νιώσει έντονη έλξη για εσάς, γι αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή τις βλέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Έρχεστε πολύ κοντά σήμερα με αγαπημένα πρόσωπα, με συναδέλφους και καλούς φίλους αγαπητοί Παρθένοι, παίρνετε ουσιαστικές και καθοριστικές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας σε καταστάσεις και εξελίξεις που αφορούν την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Προσέξτε λίγο περισσότερο τις επιλογές σας που έχουν να κάνουν με τον ερωτικό σύντροφο, η μέρα, ίσως σας κάνει νωχελικούς και απαθείς εκεί που πρέπει να δείξετε δυναμισμό και εγρήγορση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα αλλάξετε τις ερωτικές σας βλέψεις, τώρα θα θελήσετε να ζήσετε το συναρπαστικό και το απρόβλεπτο αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει δεσμευτική κατάληξη. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα φλερτάρετε με κάπως απελευθερωμένο τρόπο, σε περίπτωση που σκέπτεστε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει το κατάλληλο έναυσμα. Ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα φέρουν ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Διπλή εύνοια για τις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις ανατέλλει σήμερα φίλοι Ζυγοί, οι όψεις της ημέρας είναι βέβαιο πως ανατρέπουν την στασιμότητα της καθημερινότητας και σας αναγκάζουν να κυνηγήσετε νέα οράματα, κατακτώντας τις προσδοκίες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Ο έρωτας σας κλείνει τρυφερά το μάτι, η αγάπη του συντρόφου σας είναι αληθινή και ξεκάθαρη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και τις διαθέσεις σας. Θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ακολουθήστε τα αισθήματα σας θα σας βγει σε καλό. Οι συγκύριες θα σας φέρουν αντικριστά με άτομο που ενδεχομένως να σας μαγέψει, καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης. Ερωτικές αναστατώσεις θα ταράξουν την καρδιά σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να διαγράψετε το παρελθόν προχωρώντας με ολοκαίνουργιο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όσο πιο εύκολα μπορεί να έρθουν στα χέρια σας χρήματα από σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, τόσο πιο γρήγορα και αβίαστα θα κάνετε τις αγορές σας και ίσως κάποια περιττά έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Η σημερινή όψη, σας αναγκάζει να αναζητήσετε την συντροφικότητα και τα δώρα αγαπημένων ατόμων γύρω σας, να κλείσετε τις διόδους στα εμπόδια και τις παρεξηγήσεις, δημιουργώντας ένα τρυφερό και ζεστό περιβάλλον στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα γυρίσετε την πλάτη σε ερωτικές επαφές και σχέσεις που σας πνίγουν, σε πρόσωπα που σας κάνουν να βαριέστε ή να δυσανασχετείτε. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχικά, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι δυναμική και αρκετά ελκυστική. Διατηρήστε το ερωτικό σας ταπεραμέντο, θα σας πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Λειάνετε τις αντιθέσεις, τις παρεξηγήσεις και τα σκαμπανεβάσματα από σήμερα φίλοι Τοξότες, η σημερινή όψη σας αποτρέπει ίσως τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Μπορείτε όχι μόνο να ελπίζετε σε ευνοϊκότερες ημέρες, αλλά να κάνετε καινούρια σχέδια για νέους προσωπικούς και συναισθηματικούς στόχους. Φλερτάρετε οι αδέσμευτοι με το αντίθετο φύλο, μια ενθαρρυντική και τρυφερή γνωριμία μπορεί να φέρει το νέκταρ της αγάπης στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια και όρεξη για τολμηρά ερωτικά κυνήγια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές ερωτικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο έρωτα στην ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μην σας ανησυχεί το γεγονός ότι από σήμερα είναι πιθανόν να έχετε κάποιες τάσεις απομόνωσης και αποξένωσης από κοντινά και προσφιλή σας άτομα αγαπητοί Αιγόκεροι, να αποστασιοποιηθείτε από τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, ξεδιαλύνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής.  Για τους φίλους που δεν έχουν σχέση, είναι μια θετική μέρα για να φλερτάρετε με μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία, που αν δείξετε το ενδιαφέρον σας, το αποτέλεσμα σας ανταμείβει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σας. Θα κλείσουν με επιτυχία οι διαφόρων ειδών συζητήσεις σας, στη σχέση σας θα υπάρξει άνοιγμα για να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε τολμηροί ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας, για εσάς που θέλετε νέο ερωτικό ξεκίνημα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Καλοί μου Υδροχόοι, σήμερα τα πλανητικά σημάδια που σας παροτρύνουν να προβάλλετε τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα, να φροντίσετε για την φήμη και την εξωτερική σας εικόνα, την εμφάνισή σας, έτσι ώστε να γίνετε η ψυχή της παρέας σας, να προκαλέσετε τον ερωτισμό και τον πόθο του αντίθετου φύλου, να απολαύσετε μοναδικές, ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, απομακρύνοντας την πλήξη και την ανία από τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα πατήσετε φρένο στην στασιμότητα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά  σας, σήμερα θα πάρετε απόφαση να διαγράψετε τα παλιά. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας και θα σας δημιουργηθεί την ανάγκη να κλείσετε παλιά κεφαλαία ανοίγοντας ταυτόχρονα ολοκαίνουργια . Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα φέρει καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Εργασιακοί στόχοι και προσωπικές επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο αγαπητοί Ιχθύες από σήμερα, η σημερινή όψη φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και μπορείτε να επιλύσετε με επιτυχία, όμως παράλληλα σας θυμίζει πως ίσως υπάρχουν σημαντικά θέματα με την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους που πρέπει να πάρουν τον δρόμο της οριστικής και ευνοϊκής λύσης. Μην βιάζεστε να γίνουν όλα απ’ την μια στιγμή στην άλλη, οπλιστείτε με κουράγιο και τόλμη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας, προχωρήστε με τολμηρά βήματα σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, δε θα υπάρξει γεγονός απόρριψης ή απογοήτευσης. Ερωτική θα είναι η μέρα σας με ευχάριστες εκπλήξεις, ανατρεπτική συνάντηση θα αλλάξει τα δεδομένα. Έρχονται προκλήσεις και ερωτικές προτάσεις, ίσως να σας αγχώσει η καινούργια γνωριμία που θα κάνετε, σας διαβεβαιώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική, τολμήστε να ερωτευτείτε χωρίς φοβίες ή προκαταλήψεις.

Πηγή: pierianews.gr