Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου.

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα της θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία χρειάζονται πρακτική σκέψη και ορθή κρίση προκειμένου να διευθετηθούν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιθανό να «επικεντρωθείς στο δέντρο και έτσι να χάσεις το δάσος». Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μελετήστε με ρεαλισμό και ορθολογισμό τα ανοίγματα στις οικονομικές σας συνεργασίες σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας επικοινωνία. Θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, ωστόσο μην κινηθείτε αγχωμένα. Φανείτε διαλλακτικοί, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και ζεστούς στο περιβάλλον που κινείστε. Θα έχετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα σε κοντινά σας πρόσωπα, περάστε σε ουσιαστικές συζητήσεις, μιλήστε με ειλικρίνεια, εσείς οι μπερδεμένοι θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, απαισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας ωστόσο αν προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές εικασίες, θα διαπιστώσετε πως η τύχη στέκεται σταθερά στο πλάι σας έστω κι αν εμφανίζεται με γεγονότα έμμεσα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα μικρό εμπόδια να λυγίσουν την αυτοπεποίθησή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει ανατροπές ιδιαιτέρως θετικές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσπαθήστε να χειριστείτε με ψυχραιμία τις τυχόν δυσκολίες, είναι πολύ πιθανόν να ακυρώσετε ή να αναβάλετε, μάλλον δε θα είστε σε θέση να χειριστείτε καταστάσεις που σας πιέζουν με τρόπο μεθοδικό. Περάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις, λύστε τους συναισθηματικούς κόμπους που σας δημιουργούν στρες ή και αναστολές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι κάντε το βήμα να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, να δώσετε τέλος σε φραγμούς, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά, να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αν συμπεριφερθείτε με χαλαρή διάθεση θα δείτε πως οι συναντήσεις σας θα είναι ανέμελες και αναζωογονητικές. Αποφύγετε τάσεις εσωστρεφείας και απομόνωσης, επικοινωνήστε, φανείτε κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι, δείξτε ενδιαφέρον σε πρόσωπα που ξέρετε πως χρειάζονται την υποστήριξη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, αναστολές και φοβίες θα φέρουν φραγμούς στη δράση σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι στην παρούσα φάση μάλλον θα προτιμήσετε τις επιφανειακές ερωτικές συναναστροφές, ναι μεν θα έχει συναίσθημα ο ερωτισμός σας, ωστόσο θα κόψετε την φόρα στο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει συνθήκες δέσμευσης. Σήμερα θα νιώσετε ασφαλείς μέσα στο εφήμερο και απειλούμενοι στο δεσμευτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Προσοχή σε πρόσωπα που θα έχουν απέναντι σας ανταγωνιστικές διαθέσεις, καλό θα είναι να μην πέσετε στην παγίδα να αναλωθείτε σε ανούσιες διεκδικήσεις. Μην αφήσετε την παρόρμηση σας να σας παρασύρει σε ενέργειες ή σκοπούς που φθείρουν την ψυχολογία σας. Καλό θα είναι να μην συγκαλύψετε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, στις συζητήσεις σας αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και όχι με καμουφλαρίσματα λόγια, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε εποικοδομητικές και βάσιμες συμφωνίες. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να μην πιέσετε ή απαιτήσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα λάβετε τηλεφωνήματα συνοδευόμενα με προτάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα. Η ομιλητική σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα είστε νευρικοί και γεμάτοι στρες αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από το πόσο μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Γι’ αυτό βάλτε ένα πρόγραμμα στις εργασίες σας για να μην σας πέσει όλο το βάρος. Συγκρούσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή σας αποσυντονίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογική σας διάθεση, θα προχωρήσετε με αισιοδοξία, η διαίσθηση σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με μεθοδικές και συμφιλιωτικές πράξεις θα κλείσετε ένα αρνητικό κεφάλαιο που σας δημιουργούσε ψυχολογικές μεταπτώσεις και έριχνε το ηθικό σας. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας οδηγήσει στη βελτίωση και στη δημιουργική αλλαγή. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Σε πρόβλημα που δημιουργήθηκε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον αναλαμβάνετε τα ηνία, εσείς με δικές σας ενέργειες και πρωτοβουλίες θα καταφέρετε να το λήξετε με τον σωστό τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ανατρέψει το σκεπτικό σας δημιουργώντας ανασφάλειες κατά συνέπεια και αναστολές. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, ωστόσο θα εμφανίσετε δυσκολία στο να εμπιστευτείτε και να πιστέψετε. Νέα γνωριμία θα προκύψει, που ναι μεν θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, όμως οι άτοπες επιφυλάξεις σας, ενδέχεται να μην αφήσουν περιθώριο περαιτέρω επαφών.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσοχή σε ενέργειες πάθους, κρατήστε υπό το έλεγχο σας την ορμή και την ένταση των συναισθημάτων σας θετικών και αρνητικών. Σε επαγγελματικό επίπεδο το άνοιγμα που θα προκύψει θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης ή αντίδρασης σας, θα παρατηρηθεί μια τάση αναζήτησης που αν τη συνοδεύσετε με τόλμη και μεθοδικότητα τότε θα σας βγει σε καλό. Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές συνθήκες της ζωή σας, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, τώρα θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Μια θετική πρόταση θα σας βοηθήσει να γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα ή συνεργασίες που πλέον δεν είναι προσοδοφόρες. Αλλάζετε προσδοκίες και μελλοντικά σχέδια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα εμφανιστείτε μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι, αιωρούμενοι θα είστε ανάμεσα στην πραγματικότητα και στην φαντασία. Στις συζητήσεις σας δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συνεννοήσιμοι, σήμερα δεν θα υπάρξει περίπτωση να κλείσουν οι ερωτικές σας εκκρεμότητες. Η στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ταίρι σας ναι μεν θα είναι θερμή και ερωτική, ωστόσο θα αποφύγετε υποσχέσεις δεσμευτικής κατάληξης, θα εμφανίσετε φόβο ως προς το μόνιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες, σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να επηρεαστείτε από καχύποπτες εικασίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Μια τυχαία συνάντηση θα καταλήξει σε αποκαλυπτική κουβέντα, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει συναισθηματικό δίλλημα. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας έδειξαν πως νοιάζονται για εσάς, μην πιστέψετε παχιά λόγια κάποιων άλλων που εμπράκτως δεν σας έχουν προφέρει κάτι το ουσιαστικό. Ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να κινηθείτε βασιζόμενοι στις αποδείξεις και όχι στο παρορμητικό συναίσθημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα εμφανιστείτε περισσότερο επιφυλακτικοί και λιγότερο δραστικοί. Αυτή την φορά θα ερευνήσετε και θα αναλύσετε λεπτομερώς τα ενδεχόμενα πριν προβείτε σε τελικές αποφάσεις. Σήμερα ίσως να υπάρξει μια αδυναμία κατανόησης σχετικά με το τι συμβαίνει γύρω σας, ωστόσο αν επιδιώκετε λύση παρεξηγήσεων θα βρείτε τον τρόπο να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις. Αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας, δεν υπάρχει λόγος να δίνετε σημασία σε ανούσιες λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ανάγκη σας για χαλάρωση και αναζωογόνηση θα σας δημιουργήσει τη θέληση να διαφοροποιήσετε κάπως τα άμεσα καθημερινά σας ενδιαφέροντα. Αυτή τη φορά θα δώσετε σημασία κυρίως στις εσωτερικές σας ανάγκες, θα εστιάσετε σε θέματα σχετικά με την υγεία σας, την ψυχολογία σας, και τη φυσική σας κατάσταση. Με λίγα λόγια τώρα θα στοχεύσετε στην ποιότητα της ζωής σας, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή ευθύνες που σας στρεσάρουν. Τα επαγγελματικά σας θέματα δε θα τα αφήσετε στην άκρη θα δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, ωστόσο βασική σας επιδίωξη θα είναι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από τις βαριές έγνοιες. Σήμερα θα έχετε προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε με φίλους, να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, κάπως διχασμένες θα εμφανιστούν οι επιθυμίες σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ανασφάλειες και στερεοτυπικές προκαταλήψεις. Θα μπείτε στο πειρασμό να αναθεωρήσετε, ωστόσο οι πράξεις σας ίσως να μην ακολουθήσουν τελικά τα λόγια σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να σας φλερτάρει, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε αρνητικά σενάρια, ίσως να μην νιώσετε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, ωστόσο αφήστε ένα παράθυρο επικοινωνίας ανοιχτό, στην πορεία ενδέχεται να σας φανεί χρήσιμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αποφασιστικότητα και η σωστή σας αντίληψη θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, εσείς οι προσωρινοί ή οι καινούργιοι που τώρα έγινε η πρόσληψη σας, θα καταφέρετε να εδραιώσετε τη θέση σας, το μέλλον σας προβλέπεται να είναι σταθερό. Δυναμική θα είναι η συμπεριφορά σας, στόχο βάζετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο σε εργασιακά ζητήματα όσο και σε οικονομικά. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Είστε στη χρονική στιγμή που η οξυδέρκεια και η διανοητικότητα σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε καταστάσεις επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η τάση που έχετε να εστιάζετε στο σκοτεινό σημείο της υπόθεσης,  να παρασύρεστε περισσότερο από την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και λιγότερο από την θετική. Κάτι που σας προβληματίζει θα αποδειχτεί άτοπο, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε παγίδες που δεν υπάρχουν. Κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, ωστόσο η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι πολύ πιθανόν σε επαγγελματικό επίπεδο να σας απασχολήσουν ενδεχόμενα αλλαγών, δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να διεκδικήσετε. Διαύγεια, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει διάθεση συνεννόησης, θα καταφέρετε να συμφωνήσετε και να βρείτε πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες. Μεθοδικότητα και σχεδιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στρώνει ο δρόμος για να μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδια σας και να υλοποιήσετε αυτά που έχετε κατά νου. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ουσιαστικών και εποικοδομητικών αλλαγών, ανασυγκροτηθείτε και κινηθείτε με αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα θολώσει την αντίληψη σας, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε φραγμούς και εμπόδια. Με δικές σας κινήσεις θα φρενάρετε τις εξελίξεις με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Ένα ελκυστικό άτομο θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, θα υπάρξει ερωτική πρόκληση, ωστόσο η απόφαση σας να μην θέσετε σε κίνδυνο την ερωτική σχέση που ήδη έχετε, θα σας βοηθήσει να φερθείτε συνετά και προσγειωμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αντιφατική θα είναι η στάση σας, από την μια θα έχετε τη δυναμικότητα να δράσετε από την άλλη όμως ίσως να μην είστε σε θέση να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσοχή στα λανθασμένα συμπεράσματα, ελλοχεύει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Τακτοποιήστε θέματα που έχουν μείνει στη μέση επαγγελματικά ή οικονομικά, αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που σας δημιουργούν άγχος. Προσπαθήσετε οι ενέργειες σας να είναι άμεσες και ουσιαστικές, σε εργασιακά ζητήματα διατηρήστε συνεργάσιμη τη συμπεριφορά σας, δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για συνεννόηση. Σας συμβουλεύω να μη δώσετε έκταση στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας. Βγείτε έξω με φίλους, τυχαία συμβάντα και ανέμελες συνομιλίες θα καταφέρουν να δώσουν νέα πνοή στη διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε καθυστερήσεις, αρνητικές σκέψεις ενδέχεται να σας δημιουργήσουν αδικαιολόγητη διστακτικότητα. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν  συναισθηματικοί κόμποι, ίσως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα ενδυναμώσει τις μαχητικές σας διαθέσεις, παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις. Δε θα γυρίσετε την πλάτη στα νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, θα είστε σε θέση να ρισκάρετε και να βγείτε από το προκαθορισμένο. Η ευδιαθεσία σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό, θα συνδεθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Έμπρακτο ενδιαφέρον θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι μεταξύ σας συνομιλίες θα είναι ήρεμες, θα εκδηλωθούν αισθήματα, ίσως να ακουστούν και αποκαλυπτικά λόγια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, απαισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, θα εμφανιστούν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, από μόνοι σας θα αλλάξετε οπτικό πεδίο καταλήγοντας σε αναθεωρήσεις. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αρνητικοί θα είστε σε ανάληψη οριστικών αποφάσεων. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε εντός πραγματικότητας, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα τα γεγονότα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει δυναμισμός στη διάθεση σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας. Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι ενέργειες σας θα έχουν μελετημένη τακτική και όχι παρορμητική αντίδραση. Μια συνάντηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας συνεργασίας με πολύ δυνατές προδιαγραφές, προμηνύεται άνοιγμα μελλοντικής βελτίωσης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές, θα σημειωθούν γεγονότα που δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Εσείς οι δραστήριοι χαρακτήρες θα επεκτείνετε τις βλέψεις σας, θα δώσετε διαστάσεις στη δράση σας. Η διαίσθηση σας και το ένστικτο σας θα είναι έντονα, σήμερα θα αντιληφθείτε και θα αξιολογήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αόριστες σκέψεις θα κουράσουν το μυαλό σας, δεν θα είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Κάπως ανήσυχη ή αλλοπρόσαλλη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δεν θα λείψουν τάσεις ονειροπόλησης, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Θα σας ανοιχτεί ένα ολοκαίνουργο ερωτικό μονοπάτι,  ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο θα τολμήσετε να το βαδίσετε.

Πηγή: pierianews.gr