Σήμερα η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού.

Η ημέρα θα είναι ενεργειακά φορτισμένη καθώς η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού και η εμπλοκή του Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω σε αυτή, θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και καταστάσεις. Τώρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κλείσεις κάποια ζητήματα  τα οποία σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα, όμως αυτό χρειάζεται προσπάθεια για να γίνει. Απόφυγε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας μιας και δεν φαίνεται να οδηγούν πουθενά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα προσοχή να μην κοντραριστείτε με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν ή να σας καθοδηγήσουν. Από την άλλη πλευρά αν εσείς θελήσετε να επιβληθείτε, είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να τηρήσετε μεθοδική τακτική, καλό θα είναι να μην βγάλετε απαιτητικό ύφος. Αποφύγετε την ανυπομονησία ή την εκκεντρικότητα, θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε επιπολαιότητες. Στην παρούσα φάση θα πρέπει κινηθείτε με χαλαρότητα, περιορίστε τάσεις άγχους, μη γίνετε υποχείριο συναισθηματικών εξάρσεων. Στο κλείσιμο της μέρας θα προκύψει ενδιαφέρουσα συνάντηση, αισιόδοξα λόγια θα ανανεώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο, επιλέξτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανανεωμένη ψυχολογία και έντονη διάθεση για φλερτ θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία. Η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα καινούργια ή παλιά, σήμερα με όποιον συνομιλήσετε δεν θα οχετέ σκοπό να κρύψετε τις διαθέσεις σας. Η γοητεία σας και οι οικείος θερμός αυθορμητισμός σας, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να διεισδύσει στην ζωή σας με τρόπο κάπως διπλωματικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα διαθέτετε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, επίμονη θα είναι η στάση σας σε θέματα διεκδίκησης. Έντονο θα είναι το πείσμα σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, προσοχή στις υπερβολές. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, το αποτέλεσμα άμεσο ή έμμεσο δεν θα είναι απογοητευτικό. Θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγές βελτίωσης, έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα σας συμβουλεύω να αποκαλύψετε στο ερωτικό σας ταίρι την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κερδίσετε πολλά. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, το ταίρι σας θα σας πλησιάσει με διαθέσεις συμφιλίωσης, σήμερα θα καταφέρετε να βιώσετε μέσα στην σχέση την σταθερότητα, την ηρεμία, και τον έντονο ερωτισμό. Ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά  θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, σε περίπτωση που ανοίξετε πορεία επανασύνδεσης δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αποκτάτε καινούργια σχέδια και περνάτε δυναμικά στην υλοποίηση τους. Η ανάγκη σας για αποφόρτιση και ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει να αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας κουράζουν και σας φθείρουν ψυχολογικά, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε συνθήκες καθημερινότητας. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Δώστε προσοχή στις τυχαίες συναντήσεις και συμπτώσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για ξεκαθάρισμα σχετικά με αρνητικές ή μπερδεμένες υποθέσεις που κρατάνε από το παρελθόν. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας ωθήσει σε προτάσεις που δε θα απορριφτούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τη σημερινή μέρα φαίνεται ότι θα την περάσετε συζητώντας με το σύντροφό σας. Αξιοποιήστε αυτή την μέρα και περάστε την όπως εσείς επιθυμείτε με το ταίρι σας. Θα απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία και θα συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σήμερα θα θέλετε να υπάρχει μια αρμονία στη καθημερινή σας ζωή. Αξιοποιήστε το και κάντε το πραγματικότητα. Έξαλλου όλοι χρειαζόμαστε λίγη ηρεμία και να μένουμε λίγο με τον εαυτό μας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, αποφύγετε τις νευρικές αντιδράσεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε και τη θέση του άλλου. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, ενδεχομένως να το μετανιώσετε αν δημιουργήσετε ρήξεις με πρόσωπα που έχετε καθημερινή επικοινωνία επαγγελματική ή φιλική. Φανείτε ειλικρινείς στα πρόσωπα που αγαπάτε, μιλήστε μαζί τους με ευθύτητα, αποφύγετε τις υπεκφυγές. Ενισχυμένη θα είναι η δυναμικότητα σας, σε επαγγελματικά και οικονομικά θεμιτά θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, στις επιδιώξεις σας θα κινηθείτε με αμεσότητα. Προσοχή στην κυκλοθυμική σας διάθεση μην απορρίψετε προτάσεις για κοινωνικές συνευρέσεις ή για φιλικές παρέες. Βγάλτε στην επιφάνεια τη θερμή και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, δώσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα έχετε όρεξη για κουβεντούλα, ως προς το ταίρι σας θα είστε συζητήσιμοι και αναλυτικοί. Η συγκαταβατικότητα σας θα φέρει συμφιλιωτικά γεγονότα, αρκετά ήρεμο και πολύ θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα γεμίσουν την μέρα σας, ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο απ το παρελθόν. Αξιοποιήστε τις εξομολογήσεις που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φανείτε διαλλακτικοί σας δίνω τη συμβουλή να μην δυσκολέψετε τις επικοινωνιακές συνθήκες, καλό θα είναι να μην βαρύνετε το κλίμα. Είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις, προσοχή στην προσκόλληση και την ισχυρογνωμοσύνη. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναποδιές, σας δίνω τη συμβουλή να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τα αισθήματα σας, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με χαλαρή διάθεση και όχι με απαιτητικότητα ή επιβολή. Στα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα δείξτε συγκατάβαση, εξουσιαστικές διαθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα εμφανιστείτε ομιλητικοί, επικοινωνιακοί, και εξωστρεφείς, δεν θα κλείσετε την πορεία που θα σας ανοίξει απρόσμενα ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό, γεγονός που θα ανεβάσει στα ύψη τις ερωτικές σας διαθέσεις, θα προκύψουν γεγονότα ποικίλων ερωτικών εξελίξεων. Προσοχή στα όρια της φαντασίας σας, οι εκδοχές και οι εξηγήσεις που θα δώσετε καλό θα είναι να βρίσκονται εντός πραγματικών πλαισίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσοχή στις αντιφάσεις και στις κυκλοθυμίες, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να βρείτε τον στόχο σας. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας, αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Φεύγει το εμπόδιο σε μια οικονομική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε ένα οικογενειακό σας θέμα για να βρεθεί άμεση και οριστική λύση καλό θα είναι να εμφανιστείτε συζητήσιμοι, μη προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που πραγματικά υπάρχει στη σκέψη σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε την συσσώρευση εσωτερική πίεσης για να μην υπάρξουν ανατρεπτικά ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτά για τα οποία κοπιάσατε και όχι να τα βάλετε σε κίνδυνο λόγω ανεξέλεγκτης αντίδρασης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι τότε ετοιμαστείτε έρχεται γεγονός που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Δεχτική και κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα σας κάνει συμπαθείς και ελκυστικούς σε καινούργια άτομα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προλάβει να σας πλησιάσει, πολύ πριν, αποφασίσετε να το πλησιάσετε εσείς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας θα δώσουν ορμή και ταχύτητα στις κινήσεις σας. Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα επαγγελματικά σας δεδομένα, καινούργιες ιδέες θα στέψουν το ενδιαφέρον σας προς νέους στόχους. Βαρύτητα θα δώσετε στην καριέρα σας, θα φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική άμεσων και αλλαγών και εξελίξεων. Προσοχή στις επικοινωνιακές εντάσεις, αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις, μην εστιάσετε σε αντιπαραθέσεις που ουσιαστικά ή πρακτικά δεν μπορούν να έχουν επίδραση επάνω σας. Θα έχετε ισχυρό το πείσμα να υπερισχύσει η άποψη σας και τα επιχειρήματα σας και επειδή θα σας βγει έντονη μαχητικότητα το νου σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, περιορίστε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία, σήμερα θα ανακαλύψετε με ποιον τρόπο θα βγείτε από ένα προσωπικό σας  συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, δεν θα λείψει το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρει να σας πλαισιώσει πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σας, ξεκινά νέα ιστορία, ευχάριστης κατάληξης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αποφασιστικές θα είναι οι πράξεις σας, ωστόσο προσοχή στην έκταση της παρορμητικότητας σας, δεν πρέπει να σας συνεπάρει το πείσμα. Προσπαθήστε να αποφύγετε το απαιτητικό ύφος και τις απότομες αντιδράσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας κυρίως σε θέματα διεκδίκησης. Θα έχετε διάθεση για ανταγωνιστικές ενέργειες, προσπαθήστε να τις διατηρήσετε σε ισορροπημένο πλαίσιο. Στον οικονομικό τομέα ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις, έρχονται έσοδα που ενδεχομένως να είναι καθυστερημένα, ίσως να τα περιμένατε από καιρό, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε συγκεκριμένες αγορές. Προσιτή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Τα γεγονότα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θετική ανταπόκριση θα λάβετε στις προτάσεις που θα κάνετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα λάβετε ευχάριστες πληροφορίες  που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε κάποιες θαμπές καταστάσεις, λύνεται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Βγαίνετε από την θέση αναμονής, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα, θα προσεγγίσετε χωρίς αναστολές. Μέσα στην σχέση σας θα κινηθείτε σε πλαίσιο συναισθηματικής ασφάλειας, καταφθάνει θερμή ερωτική νύχτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Βγαίνετε από τις αρνητικές σκέψεις, ναι μεν θα είναι ρεαλιστικό το σκεπτικό σας ωστόσο θα είστε σε θέση να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις. Η διάθεση σας δε θα είναι αρνητική, σε επαγγελματικά θέματα η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες δυναμικές, δε θα παγιδευτείτε στην αδράνεια. Οι συζητήσεις σας θα είναι εποικοδομητικές, ενδεχομένως να καταφέρετε να στρώσετε έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες. Θα φανείτε συζητήσιμοι και αναλυτικοί, ωστόσο στα λόγια σας καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση προσοχή στις αυθόρμητες κουβέντες. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε τις χρηματικές σπατάλες, επικεντρωθείτε στα επενδυτικά ενδεχόμενα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφόρων ειδών διεκδικήσεις, όσοι απ εσάς περιμένετε απαντήσεις ή νέες ευκαιρίες καταφθάνουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Σε θέματα αποφάσεων στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας προστατέψει από παγίδες παρεξηγήσεων και συναισθηματικά μπλεξίματα. Ισορροπία και σταθερότητα θα υπάρξει σε εσάς και το ταίρι σας, ειρηνικό και ερωτικό θα είναι το μεταξύ σας κλίμα. Η θερμότητα και η οικειότητα που θα εκπέμπετε θα βοηθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις, σήμερα θα μάθετε πως εδώ και πολύ καιρό κάποιο άτομο τρέφει για εσάς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ετοιμαστείτε για απρόοπτες εξελίξεις με μελλοντικές ερωτικές προδιαγραφές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσοχή σε συναισθήματα αγανάκτησης και καταπιεσμένης ορμητικότητας, ίσως να προκληθεί ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις επαφές σας, κατά πάσα πιθανότητα οι συνθήκες θα γίνουν έκρυθμες από τις δικές σας αντιδράσεις. Σήμερα αν δεν νιώθετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι μην πιέσετε τον εαυτό σας να πάρει ριζικές αποφάσεις, οι αμφίρροπες ή αρνητικές καταστάσεις για να τακτοποιηθούν θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας, προσοχή στις παρορμήσεις σας, θα πρέπει να περιοριστούν οι κυκλοθυμίες και ο καχύποπτος τρόπος σκέψης. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ριζικά κάποια δεδομένα της καθημερινότητας σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες. Κινηθείτε μεθοδικά, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε απωθημένα και αρνητικές μνήμες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας φέρει ευχάριστες και ελπιδοφόρες πληροφορίες που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Σήμερα θα γίνετε ακόμα πιο μεθοδικοί, ενισχυμένες θα είναι οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, μελετημένη και διπλωματική η στάση σας. Πρόσωπο από το παρελθόν θα σας δείξει με λόγια και με πράξεις πως θέλει να επιστρέψει στην ερωτική σας ζωή. Δώστε του χώρο στην καρδιά σας, αυτή την φορά θα αξίζει τον κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ανήσυχη ίσως και κάπως νευρική θα είναι η στάση σας, ανισορροπία θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες επαναστατικές τάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα σήμερα προσοχή στις συζητήσεις σας, τα λόγια σας ίσως να είναι κάπως επιθετικά ή εριστικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ρήξεις. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις, μη κουράσετε την σκέψη σας με ανούσιες αμφισβητήσεις. Για τους άνεργους ή εσάς που θέλετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας δημιουργήσει ενθουσιασμό, ενδεχομένως να μπείτε σε σκέψεις, προσοχή στις παρορμητικές απαντήσεις. Αλλάξτε το κατεστημένο σας, οι επαφές και οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας δυσκολεύουν ή σας στρεσάρουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα χαρακτηρίζεστε από ευφράδεια λόγου και έντονη διορατικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε αρνητικές ερωτικές υποθέσεις. Σήμερα θα πράξετε με στόχο να σταθεροποιήσετε στο πλάι σας το πρόσωπο της καρδιάς σας, σε περίπτωση που υπάρχει απόσταση μεταξύ σας θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση. Ο συναισθηματισμός που θα σας κυριεύει, θα καταφέρει να κλείσει πληγές που ενδεχομένως εσείς οι ίδιοι να είχατε προκαλέσει.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ανάγκη σας θα είναι η εξωτερίκευση, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια, τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, όσο και στις επαγγελματικές. Διατηρήστε ηρεμία στις αντιδράσεις σας, φανείτε δεχτικοί σε συναισθηματικές συζητήσεις που στόχο θα έχουν τα ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες βασικές σας ανάγκες. Αξιοποιήστε την εύνοια που θα υπάρξει, αποφύγετε τάσεις αδράνειας σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να χαλαρώσετε και να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με προβληματισμούς, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχολογία σας σε υψηλά και αισιόδοξα επίπεδα. Η προσιτή και ανοιχτόκαρδη στάση σας θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας φιλικές και εργασιακές, ρυθμίστε τις κυκλοθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, συγκαταβατικά λόγια θα διακρίνουν τους διάλογους σας, σήμερα θα δράσετε ειρηνικά, θα μιλήσετε ξεκάθαρα και ειλικρινά. Αν κάποιοι από εσάς νιώθετε παγωμένοι από ανούσιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε σε στάδιο συμφιλίωσης, αφεθείτε στα όμορφα συναισθήματα που θα προκύψουν. Προσοχή στην έκταση της φαντασίας σας, θα υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστείτε μέσα στις ίδιες σας τις ψευδαισθήσεις.

Πηγή: pierianews.gr