Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ερμής στους Ιχθύς.

Η επικοινωνία θα αποτελέσει την πρόκληση της ημέρας καθώς η αντίθεση Σελήνης-Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε αυτή. Δώσε προσοχή σε κάθε συζήτηση και κάθε κουβέντα που θα ειπωθεί μέσα στην ημέρα και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτές, ώστε να μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα ενδείκνυται για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας γιατί τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι ότι πιεστήκατε λιγάκι περισσότερο. Νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιθυμείτε να ζήσετε τις στιγμές εκείνες, που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας κάπως πιο θετικά. Βγείτε μια βόλτα, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και φροντίστε να λάβετε ικανοποίηση από τη συναναστροφή σας με τα αγαπημένα σας άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε τολμηροί, ζωτικοί και ρομαντικοί, σήμερα θα υπάρξει προοπτικής νέα γνωριμίας, όμορφης ερωτικής κατάληξης. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τι νιώθει για εσάς, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας την έκταση και το βάθος των αισθημάτων του. Εσείς που είστε σε σχέση, θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας αγάπη και συναισθηματική κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μέρα ανασυγκρότησης των δυνάμεών σας η σημερινή καθώς θέλετε να επανεξετάσετε κάποιους στόχους σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας και να θέσετε εκ νέου επί τάπητος κάποια θέματα που σας απασχολούν έντονα. Προσπαθείτε να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας και να μην είστε χαοτικοί σε αυτά που ζητάτε, κυρίως από τους άλλους. Προσπαθείτε να δείτε φίλους και συγγενείς και γενικότερα θέλετε να έχετε μια πιο χαλαρή διάθεση απέναντι σε ανθρώπους, αλλά και καταστάσεις που μπορείτε να βιώνετε. Η μέρα είναι καλή και για την αισθηματική σας ζωή, καθώς νιώθετε την ανάγκη να βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, ίσως και ανατρεπτικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση μιας συγκεκριμένης ερωτικής υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Θα βγείτε από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή δίλημμα, βρίσκει η καρδιά σας το δρόμο της. Σε περίπτωση που είστε μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα θέρμης κατάληξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή και να ξεκαθαρίσετε κυρίως μέσα σας τι είναι αυτό που χρειάζεστε από την ερωτική σας ζωή και τι προσδοκάτε. Οι δεσμευμένοι μιλάτε με το ταίρι σας και επιθυμείτε να κάνετε ένα συναισθηματικό άνοιγμα, προκειμένου να γνωρίζει η σχέση σας πώς σκέφτεστε και τι ζητάτε από αυτήν. Οι αδέσμευτοι θέλετε να βρείτε εκείνο το ταίρι που δε θα σας δημιουργεί ανασφάλεια και θα σας δείχνει το πόσο πολύ θέλει να είστε μαζί. Μέρα γενικότερης ερωτικής ανασυγκρότησης η σημερινή για εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε σε έντονη ερωτική δράση. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ο αποκαλυπτικός διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα αλλάξει τις βλέψεις σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να οδηγηθείτε σε χωρισμό με πρόσωπο που το μόνο που σας πρόσφερε ως τώρα ήταν άγχος, καταπίεση, και απογοήτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα αποζητάτε την ηρεμία σας, τη χαλάρωση και την καλοπέρασή σας. Δε θέλετε να σας πιέσει τίποτα και κανείς και θέλετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους ευχάριστους, προκειμένου να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα κάνετε σήμερα μία ανασκόπηση των παρελθοντικών καταστάσεων, των οποίων έχετε ζήσει. Με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν λοιπόν, αναζητάτε εκείνες τις αναμνήσεις που θα σας οδηγήσουν στις σωστές αποφάσεις για μία ενδεχόμενη επανασύνδεση που έχετε κατά νου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει ένα τυχαίο συμβάν που θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα, που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να δώσετε ικανοποιητική λύση. Έρχονται στο προσκήνιο παλιές ερωτικές υποθέσεις, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή αβεβαιότητα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπορεί η μέρα σήμερα να είναι κάπως πιο χαλαρή, αλλά εσείς θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια πρακτικά ζητήματα, στα οποία θα πρέπει να βρείτε εκείνες τις λύσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσάς. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι δίπλα σας τη σημερινή μέρα και θα φροντίσουν να σας κάνουν να περάσετε όμορφα μαζί τους. Έχετε ανάγκη να ανοιχτείτε εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας και να καταπιαστείτε με κοινά ενδιαφέροντα, έτσι ώστε να νιώσετε πως η σχέση σας ανανεώνεται. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την τάση να φλερτάρετε και μέσα από την έντονη κοινωνικοποίησή σας να βρείτε αυτό που θέλετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να απελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις και από ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις που κούρασαν την ψυχολογία σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα κινήσει τα νήματα ώστε να ανοιχτεί μεταξύ σας μια τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Προμηνύεται καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, που θα έχει ρομαντική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Καλή η σημερινή μέρα για εσάς, γιατί θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές και θα νιώσετε πως υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πολύ και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Καλύπτουν οι δικοί σας άνθρωποι τις ανάγκες σας και δε σας χαλούν χατίρι. Αφουγκράζεστε κι εσείς τις δικές τους ανάγκες και κάνετε τα πάντα, προκειμένου να τις καλύψετε. Θα νιώθετε σήμερα ιδιαίτερα ισορροπημένοι και σε αρμονία, γιατί θα δώσετε και θα λάβετε αγάπη. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να φροντίσετε έτσι ώστε το ταίρι σας να περάσει καλά μαζί σας και να μην έχει παράπονο για το χρόνο που αφιερώνετε στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ελκυστική θα είναι η στάση σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα καταφέρετε με την εμφάνιση και την έκφρασή σας να προσελκύσετε πρόσωπα ερωτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα η μέρα σας θα έχει συναντήσεις που η εξέλιξή τους θα είναι θετικά ανατρεπτική, ερωτική τροπή θα πάρουν οι επαφές σας. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους ρομαντικούς προμηνύεται νυχτερινό ραντεβού θέρμης ερωτικής κατάληξης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η μέρα είναι ιδιαίτερα καλή για εσάς, σχετικά με την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων και πλάνων. Κάθεστε να σκεφτείτε τι σας εκφράζει, τι θα θέλατε να αλλάξετε, πώς να βελτιώσετε τη σχέση σας με τους συναδέλφους σας και γενικότερα πως θα βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες. Σήμερα επίσης μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας, οι οποίοι έχουν παράπονα από εσάς σχετικά με το χρόνο που τους αφιερώνετε. Η διασκέδαση θα αποτελέσει τη σημερινή μέρα προτεραιότητά σας και μέσα από αυτήν θα νιώσετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας με τρόπο συναισθηματικό και ρομαντικό, σας διαβεβαιώνω πως δε θα απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού, που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στη ζωή σας. Ο ρομαντισμός στη συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει να τερματίσετε εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες. Σε περίπτωση χωρισμού, θα σημειωθεί κατάληξη επανασύνδεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει τα κέφια σήμερα, γιατί η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και αν το εκμεταλλευτείτε δεόντως αυτό, θα περάσετε πάρα πολύ όμορφες στιγμές. Είστε ευδιάθετοι, ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις, ξέρετε τι να κάνετε και προς τα πού να κινηθείτε, προκειμένου να περάσετε όμορφα. Ίσως μπείτε στη διαδικασία σήμερα να κάνετε μία κουβέντα με τα φιλικά σας πρόσωπα για ένα ταξίδι που θέλετε να προγραμματίσετε και να κάνετε μία έρευνα για τον προορισμό. Και στα αισθηματικά σας η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, είτε είστε σε σχέση είτε αδέσμευτοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα έχετε άνοιγμα νέας ερωτικής σχέσης με καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς που ήδη έχετε σταθερό δεσμό, σήμερα θα αναζητήσετε μια δημιουργική και εποικοδομητική κατάληξη, δεν αποκλείεται να συζητήσετε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, αν δείξετε εμπιστοσύνη στις εξομολογήσεις που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μία τάση να υπερβάλλετε και να βλέπετε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία θα την έχετε σήμερα. Καλό θα είναι να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζεστε, γιατί μέσα από την υπερβολή μπορεί να προκύψουν τελείως άδικα κάποιες παρεξηγήσεις. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο ενός σύντομου ταξιδιού, το οποίο αν αποφασίσετε να κάνετε, θα σας ανανεώσει πάρα πολύ και θα νιώσετε όμορφα. Στην αισθηματική σας ζωή είστε απαιτητικοί από το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι κι άθελά σας μπορεί να εκφραστείτε λίγο πιο πιεστικά από όσο συνηθίζετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας ερωτικής σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στη ζωή σας, οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την απογοητευτική στασιμότητα, σήμερα συνειδητά θα κλείσετε το παρελθόν σας. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε σοβαρές αποφάσεις. Τώρα διαγράφετε οριστικά παλιά ερωτικά πρόσωπα και τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η λέξη “ανανέωση” είναι ικανή σήμερα να περιγράψει τη μέρα σας. Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση, νιώθετε πως μπορείτε να καταφέρετε ό,τι βάλετε στόχο. Κι έτσι είναι, δεν είναι μόνο ιδέα σας, είναι η πραγματικότητα. Λάμπετε και ξεχωρίζετε στις συναναστροφές σας και γενικά είστε σε μία πολύ καλή φάση. Όποιος σας επιλέξει σήμερα για παρέα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσει αξέχαστες στιγμές μαζί σας. Στα αισθηματικά σας γίνεστε πιο εξομολογητικοί κι έχετε μια ανάλαφρη διάθεση για φλερτ, παιχνίδι και γενικότερα για νέες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,  επιθυμία σας θα είναι η ήρεμη ερωτική επικοινωνία μέσα σε κλίμα ρομαντισμού και όχι σκληρού ρεαλισμού. Συναισθηματικά θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί, θα μιλήσετε ανοιχτά γι’ αυτά που αισθάνεστε, σήμερα να είστε σίγουροι πως θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Ενδεχομένως να απορρίψετε πρώην ερωτικό ταίρι που θα κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην αναβάλετε αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα για αύριο. Θα έχετε μία τάση να μη θέλετε να ασχοληθείτε με βαρετές δουλειές τη σημερινή μέρα, γιατί η διάθεσή σας θα είναι πιο χαλαρή και ανάλαφρη. Δεν επιθυμείτε να μπείτε σε καλούπια ή να νιώσετε καταπιεσμένοι μέσα στις ίδιες σας τις επιλογές. Η λέξη “ελευθερία” σήμερα θα είναι η αγαπημένη σας. Στα αισθηματικά σας θέλετε να ξεκαθαρίσετε στο ταίρι σας ότι σε γενικές γραμμές δε λειτουργείτε καλά όταν νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή ότι σας στερούν την ελευθερία σας. Θέλετε το ταίρι σας να σας δείχνει εμπιστοσύνη και γενικά να σας αφήνει ελευθερία κινήσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει αισθησιακούς και συναισθηματικούς, θα θελήσετε έλξη και ερωτική χημεία στις ερωτικές σας επαφές. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική και αρκετά ρομαντική. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαίο συμβάν με πρόσωπο που η γοητεία του δε θα περάσει από εσάς απαρατήρητη.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η μέρα είναι ενδιαφέρουσα για εσάς, γιατί μπορείτε να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει. Δίνετε βάση στην επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε μαζί τους τα νέα σας, αλλά και τους προβληματισμούς σας. Στην αισθηματική σας ζωή θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι και να κάνετε με το ταίρι σας κοινές δραστηριότητες. Δείχνετε με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον και την αγάπη σας και μιλάτε περισσότερο με πράξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα κυριαρχήσει η ειρηνική, ερωτική και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα βρείτε τρόπο να προσκολλήσετε επάνω σας το ερωτικό σας ταίρι. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις και ανανέωση αισθημάτων. Μην απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Πηγή: pierianews.gr