Επικοινωνιακές δυσκολίες επηρεάζουν τις οικογενειακές σχέσεις

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσουμε ζητήματα οικογενειακής φύσεως που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Σημαντικό είναι να τα διαχειριστούμε με ψυχραιμία γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τα συναισθήματα που διογκώνονται και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ξεκάθαρα. Η ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με τα πρόσωπα της οικογένειας μπορεί να δημιουργήσει στιγμές χαράς και θαλπωρής με αυτούς που αγαπάμε.

Ας περιορίσουμε πιθανά ξεσπάσματα και χειριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα προστατεύοντας σχέσεις που είναι σημαντικές και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που είναι άκρως συμφέρουσες για εμάς καθώς αντιλαμβανόμαστε τις ευκαιρίες. Αγοραπωλησίες και μετακομίσεις θα μας απασχολήσουν έντονα αφού δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε σε μία αλλαγή προσωπικού χώρου που θα αλλάξει και γενικότερα τα δεδομένα της ζωής μας.

Η Σελήνη νωρίς το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο. Ας αξιοποιήσουμε πιθανές συμφωνίες που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε οικονομικά και να βελτιώσουμε τις συνθήκες στον προϋπολογισμό μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή το απόγευμα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθηματική αστάθεια έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την προσωπική μας ζωή.

Παράλληλα, πιθανό είναι να επηρεάσουν και οικονομικές συνεργασίες καθώς υπάρχει αβεβαιότητα και ανασφάλειας τον τρόπο που λειτουργούμε. Αργότερα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με την Σελήνη ανασύρει ζητήματα μειονεξίας και απωθημένα που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε αρμονικά. Κόντρες με συνεργάτες και σύντροφο θα επηρεάσουν άμεσα τόσο τις σχέσεις όσο και την ψυχολογία μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύοντας παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Είναι σημαντικό να μην πυροδοτήσουμε εκρηκτικές καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που είναι βέβαιο πως θα μας στοιχίσουν.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή Δεύτερα είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί η αλήθεια είναι ότι έχεις δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό και σιγά σιγά θα δικαιωθείς. Αποφάσισε να κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή πορείας και μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Ετοιμάσου και για κάποια νέα, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Στα αισθηματικά σου, πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες στη σχέση σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα… άστο για αργότερα. Όσο για σένα που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, οι προσδοκίες και τα όνειρα που έχεις είναι πολύ έντονα και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Καταναλώνεις πολύ χρόνο βοηθώντας τους γύρω σου, φίλε Ταύρε, και μάλιστα με τρόπο αποτελεσματικό. Χάρη στη δική σου συμπαράσταση οι δικοί σου άνθρωποι ξεπερνούν καθημερινές δυσκολίες, όμως τώρα ήρθε η στιγμή για να κάνεις το ίδιο και για εσένα! Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σου και δώσε του τις κατάλληλες συμβουλές για να δρομολογήσεις όλα όσα δεν σε ικανοποιούν και σε στεναχωρούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Στα αισθηματικά σου, μίλα με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου, για να περάσεις ακόμα καλύτερα μαζί του. Αν πάλι ζεις ακόμη στην μοναξιά, θα μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, αρκεί να βγάλεις όλη σου τη θετική ενέργεια προς τα έξω.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αγαπητέ Δίδυμε, τα οικονομικά σου αποτελούν σήμερα πηγή άγχους για εσένα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στην διαχείρισή τους, ώστε να αποφύγεις μεγαλύτερες απώλειες στην πορεία. Οι ικανότητες που διαθέτεις για να βρεις λύσεις είναι δεδομένες και αν καμιά φορά έρχονται σε σύγκρουση με κάποια δικά σου άτομα, μην απογοητεύεσαι και μην διστάσεις να κοιτάξεις μόνο το συμφέρον σου. Ο καθένας στην θέση σου, το ίδιο θα έκανε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, αν αισθάνεσαι αδικημένος στη σχέση σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να αλλάξεις τα δεδομένα. Κι αν ακόμη δεν υπάρξει κατανόηση εκ μέρους του συντρόφου σου, τότε μην φοβηθείς να ακολουθήσεις τον δρόμο της ελευθερίας σου. Ρώτα και τους αδέσμευτους φίλους σου, να δεις πόσο όμορφα περνούν, χωρίς έννοιες και προβλήματα!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πας πολύ μπροστά, αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δεις τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά, για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, γίνε πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις, αλλά πρέπει να αξιοποιήσεις όλη τη διπλωματία σου, για να ελιχθείς σωστά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Σήμερα, φίλε Λέοντα, μίλα στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές χωρίς να εξηγείς τι σου φταίει. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά ετοιμάσου, γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να είσαι λίγο περισσότερο διπλωμάτης και να μην επιμένεις στις απόψεις σου, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα, που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου, που θέλουν πάντα το καλό σου και θα σε συμβουλεύσουν ανάλογα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ, γιατί ο σύντροφός σου δεν περνάει και πολύ καλά μαζί σου τον τελευταίο καιρό. Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Αν είσαι καιρό χωρίς ταίρι, η σημερινή βραδιά μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Για εσένα που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία και παλεύεις μόνος σου, να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου να κινήσεις τα νήματα όπως εσύ θέλεις. Αρκεί βέβαια να είσαι ανοιχτός και θετικός στα άτομα που γνωρίζεις και όλο και κάποιος ή κάποια θα είναι ιδανικός για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν, σου προκαλούν απογοήτευση και είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Καλό θα είναι να καθίσεις να σκεφτείς ποια είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι κάνεις λάθος και δεν εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορεί να έχεις μια ερωτική μέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι μια καλή μέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου και γιατί όχι, να κάνεις μια γνωριμία, που θα σε συναρπάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ημέρα ακατάλληλη για να κάνεις βιαστικές κινήσεις είναι αυτή η Δεύτερα για εσένα. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνει ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία που έχεις σε αποπροσανατολίζει;

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, έχε λοιπόν το νου σου και είναι βέβαιο ότι καλό θα προκύψει τώρα στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι σήμερα. Με το ταλέντο που έχεις θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς κάποιες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγάλη ψυχική γαλήνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις, σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει ο σύντροφός σου. Βοήθησέ τον να τα λύσει και μετά θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μεταξύ σας και θα επέλθει η ηρεμία. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην σε τρομάζει η στασιμότητα των ημερών, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα θα καταφέρεις πολύ γρήγορα να βρεις αυτό που αναζητάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, θα είναι αυτή η Δεύτερα για εσένα. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου, μέσω μιας ήρεμης συζήτησης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να σε πλησιάσει ένα άτομο που θέλει να σε γνωρίσει. Μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, λόγω ανασφάλειας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στο δρόμο σου. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να απαλλαγείς από οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τα δικαιώματα σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αλλά προσπάθησε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε ένα ευχάριστο μήνυμα από άτομο του παρελθόντος, που θα σας βάλει σε σκέψεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να το συναντήσετε και να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια αυτά που θέλει να σας δείξει και να σας πει.

Πηγή: pierianews.gr