Σήμερα η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Κριό.

Ο Ερμής με τον Δία θα ξαναβρεθούν απέναντι σήμερα, αυτή τη φορά ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, και είναι πολύ πιθανόν να φέρουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σε απασχόλησαν στις αρχές του μήνα. Λόγω του ότι θα δημιουργηθεί η τάση να ειπωθούν υπερβολές αλλά και ασάφειες, προσπάθησε να δώσεις μεγάλη προσοχή σε συζητήσεις για να μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Συναισθηματική αναστάτωση θα σας προκαλέσει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για ελευθερία, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι έμπνευση και δημιουργικότητα. Θα βρείτε νέες διεξόδους, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν κατανοούν ούτε το χαρακτήρα σας ούτε τις ιδέες σας, σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αγχωτικές ή ανιαρές καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξουν θερμές ερωτικές επαφές, η στάση σας θα είναι ευδιάθετη, καλοπροαίρετη και τολμηρή. Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται ο ερωτισμός σας, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης με άτομο που το βασικό του χαρακτηριστικό θα είναι η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα θα έχετε μια ιδιαιτέρως ερωτική μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για απόδραση από τις ανιαρές συνθήκες, ανέμελη θα κάνει τη στάση σας. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει έλλειψη ενδιαφέροντος, βαριά θα είναι η στάση σας, σήμερα μάλλον θα τα αφήσετε όλα στην άκρη. Στον ερωτικό σας τομέα, θα διανύσετε περίοδο δυνατής έλξης και συναισθηματικής ασφάλειας. Δεχτείτε την ξαφνική πρόταση για ερωτικό ραντεβού, θα καταφέρει να σας ανανεώσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε πέρα τα πρόσωπα και τα ζητήματα που σας δημιουργούν αρνητικές σκέψεις. Ουσιαστικά θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας, με στόχο να απαλλαγείτε από προβληματικές καταστάσεις. Εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση, δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ερωτική σας ζωή με αφορμή μια καινούργια γνωριμία που θα προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ την ευρηματικότητά σας, διορατική θα είναι η σκέψη σας, δυνατή η αντίληψή σας. Δε θα λείψουν πράξεις ενθουσιασμού, προσοχή στις επιπολαιότητες. Σήμερα θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες, θα έχετε την ευκαιρία να διατυπώσετε απόψεις, να εκφράσετε ιδέες, που θα επηρεάσουν τους γύρω σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται να βρεθείτε τελείως απρόοπτα σε ραντεβού για δύο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να ζήσετε ξέγνοιαστες ερωτικές στιγμές, ίσως να μην είστε θετικοί σε συζητήσεις δέσμευσης. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Προσοχή στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό και την υπερβολική αυτοπεποίθηση, χειριστείτε με ωριμότητα την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έρχεται νέο ξεκίνημα που θα σας βγάλει από ένα υπαρξιακό σας βάρος, θα υλοποιηθούν στόχοι, που τους διατηρείτε στο στόχαστρο σας εδώ και πολύ καιρό. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για προαγωγή και για κατάκτηση υψηλής θέσης. Καταφθάνουν έντονες ερωτικές εξελίξεις, η συνάντησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει εντυπωσιακή κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν ξαφνικό ερωτικό άνοιγμα. Σε συνάντηση τα θερμά λόγια που θα ακούσετε θα ζεστάνουν την καρδιά σας, θα νιώσετε χαρά και αυτοπεποίθηση. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, οι διαθέσεις σας θα είναι έτοιμες για πράξεις άμεσες και τολμηρές. Εσείς οι χωρισμένοι, αν επιθυμείτε επανασύνδεση σας συμβουλεύω να κάνετε το πρώτο βήμα, το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ενισχύσουν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, θα σας κάνουν δημιουργικούς, νέες ιδέες θα ξεπροβάλουν στη σκέψη σας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε εργασία, τώρα θα είναι ευνοϊκή η στιγμή για επαγγελματικές προτάσεις, ενδέχεται να λάβετε απαντήσεις σε βιογραφικά που είχατε στείλει στο παρελθόν. Μεγάλη θα είναι η πιθανότητα να υπάρξει καινούργια γνωριμία στην ερωτική σας ζωή, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, σήμερα δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ζωηρές και ατίθασες θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα ο εσωτερικός ψυχολογικός σας κόσμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να σας εντυπωσιάσει. Δε θα σας λείψουν τα δυνατά χτυποκάρδια, σήμερα θα προκύψει άνοιγμα ερωτικής σχέσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα αποκτήσετε σταθερό ερωτικό δεσμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα θα δώσει διάσταση στις πνευματικές σας ικανότητες, θα απελευθερώσει τον οραματισμό σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, κάποιος θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Θα εκδηλώσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, θα φανερώσετε σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες χωρίς αναστολές. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στον ερωτικό τομέα, ένα γοητευτικό άτομο θα σας εντυπωσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για ερωτικές δραστηριότητες, αναζητήσεις, και νέες διεκδικήσεις. Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, θα είστε δεκτικοί σε προτάσεις που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Η ζεστή και αποκαλυπτική σας διάθεση, θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, θα τα πάτε πολύ καλά με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζουν, εφευρετική θα είναι η σκέψη σας, όσοι από εσάς είστε άτομα καλλιτεχνικής φύσης, ετοιμαστείτε σήμερα θα εμπνευστείτε. Στον ερωτικό σας τομέα συνομιλία με πρόσωπο καρδιάς θα καταλήξει σε υποσχέσεις και όρκους, που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξτε τις βάσεις της ζωή σας, τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστες συναντήσεις θα σας φέρει η σημερινή μέρα, τώρα θα αλλάξει η αρνητική πορεία κάποιων ερωτικών σας υποθέσεων. Έρχονται επανασυνδέσεις, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στη δύναμη των αισθημάτων σας. Σήμερα θα εκδηλωθεί πάθος και έντονη ερωτική έλξη ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας είναι αδύνατον να το βγάλετε από την ερωτική σας ζωή. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, καταφθάνει νέα γνωριμία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Νέες προοπτικές θα ανοιχτούν στη ζωή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από στάσιμες καταστάσεις. Απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα διατυπώσετε με σαφήνεια τις ιδέες και γενικότερα τις επαγγελματικές σας σκέψεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύση σχετικά με ένα συγκεκριμένο οικονομικό σας ζήτημα. Σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα να περάσετε στην υλοποίηση κάποιων επιθυμιών σας, στα ερωτικά σας καταφθάνει νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν την ψυχολογία σας και θα απελευθερώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ένα γεγονός θα χτυπήσει ακριβώς στο κέντρο της καρδιάς σας, με αποτέλεσμα να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη κάποιες καινοτόμες ιδέες σας, ωστόσο προσοχή να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και χαθείτε σε ουτοπικά όνειρα. Έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένας ολοκαίνουργιος έρωτας στη ζωή σας. Ενθουσιασμός, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, το νου σας στην υπερβολική αισιοδοξία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Στοχεύστε, φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε, καταφθάνει πρόσωπο που θα καταφέρετε να το κερδίσετε. Εντυπωσιακό θα είναι το στυλ σας, θα το εντυπωσιάσετε το γοητευτικό άτομο που με την πρώτη ματιά θα κλέψει την καρδιά σας. Σήμερα θα αναζητήσετε την μεγάλη αλλαγή και τα γεγονότα θα σας φέρουν το κατάλληλο άνοιγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα εστιάσετε σε θέματα προσωπικής ελευθερίας. Συνειδητά και αποφασιστικά θα απομακρύνετε ό,τι σας καταπιέζει, θα καταφέρετε να ελκύσετε ό,τι σας δίνει χαρά και ό,τι ξεκουράζει την ψυχολογία σας. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε αγαπημένα σας οικογενειακά ή ερωτικά πρόσωπα, με ισχυρό πείσμα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, έντονες σκέψεις και συναισθηματικά αδιέξοδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα κινηθείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή στην τάση που θα έχετε, να θέλετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Θα υπάρξουν λόγια που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, μια συνάντηση θα μετατραπεί σε ευχάριστο ερωτικό γεγονός. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, σήμερα θα είστε σε θέση να γοητεύσετε και να εντυπωσιάσετε. Μια απρόοπτη αντάμωση θα δώσει νέα τροπή στην ερωτική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια τον πρωτοποριακό και καινοτόμο τρόπο σκέψης σας, αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, απρόβλεπτες και απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειές σας. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δεν πρόκειται να δεχτείτε περιορισμούς, ανεξάρτητο θα είναι το πνεύμα σας, χωρίς αναστολές οι πράξεις σας. Στα ερωτικά σας, με ένα γοητευτικό πρόσωπο καταφθάνουν θερμές ερωτικές περιπέτειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, απρόοπτες και ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Θα καταφέρετε να περάσετε μια όμορφη και ερωτική μέρα, θα υπάρξουν συναντήσεις, επανασύνδεση θα προκύψει σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σας. Θα γίνει γνωριμία μεταξύ σας, οι περεταίρω επαφές σας θα έχουν ερωτική κατάληξη.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας απελευθερώσουν συναισθηματικά, θα έχετε ανάγκη για ελευθερία έκφρασης και δράσης. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει ένα εργασιακό σας θέμα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί καινούργιος δρόμος στην επαγγελματική σας πορεία. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, πράξτε με βάση την έντονη διαίσθησή σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Μια ευχάριστη συνάντηση θα μετατραπεί σε ρομαντικό ραντεβού!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, από σήμερα φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές, αποκτάτε δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Σε προσωπική συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε αρνητικές ερωτικές καταστάσεις, με δικές σας πράξεις θα περάσετε σε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος και ριζικών λύσεων. Ξεκινάτε καινούργια ερωτική πορεία, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να πείτε το ‘‘ναι’’ σε πρόσωπο που σας πολιορκεί ερωτικά εδώ και πολύ καιρό.

Πηγή: pierianews.gr