ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε ίσως να σας κάνει κάπως εγωκεντρικούς και αρκετά ανταγωνιστικούς, προσοχή να μην φθείρετε την ψυχολογία σας σε ανούσιες κόντρες. Δώστε προσοχή στην επικοινωνιακή σας τακτική, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη και την ασυμβίβαστη στάση. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αν μελετήσετε τα επιχειρήματα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε στις διαπραγματεύσεις σας.

Σε περίπτωση που πρέπει να διαχειριστείτε χρηματικά ποσά στοχεύστε στην επένδυση και όχι σε περιττές αγορές ή σε αντικείμενα εντυπωσιασμού. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, σήμερα δε θα ανεχτείτε καταπιεστικές καταστάσεις, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα μάλλον δε θα καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Θα υπάρξουν εσωτερικές συναισθηματικές εντάσεις, που ίσως να κάνουν κάπως αλλοπρόσαλλες τις αντιδράσεις σας, αντιφατικές θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα λείψουν οι εμμονές. Απ’ τη μια θα φανείτε συζητήσιμοι, θα είστε σε θέση να εκφραστείτε με σαφήνεια, από την άλλη θα προσπαθήσετε να κρύψετε ενδόμυχες επιθυμίες ή αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσοχή να μη στρεσάρετε τον εαυτό σας και υποπέσετε σε κινήσεις άγχους. Θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας για κυριαρχία και επιβολή, δεν αποκλείεται με τις πράξεις σας ή με το ύφος σας να προκαλέσετε χωρίς να το καταλάβετε, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένη στάση. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, σε αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσέξτε τι θα επιλέξετε και ποια θα είναι τα βήματα σας.

Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ο τρόπος συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι μεθοδικός και προσεγμένος. Στις συζητήσεις σας δώστε βάση στα λόγια που θα ακούσετε, αποβάλλετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη για να μην υπάρξουν αντιξοότητες και ρήξεις. Κάντε το βήμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας είναι τεταμένες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, δυσκολίες και συναισθηματικές αντιφάσεις θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Εναλλαγές θα υπάρξουν στις τοποθετήσεις σας, είτε αυτές αφορούν αποφάσεις, είτε αισθήματα. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σας και ανυπόμονη η στάση σας, προσοχή να μην φέρετε δυσκολίες και προβλήματα στην επικοινωνία σας. Σήμερα θα κάνετε την προσπάθεια να εξηγήσετε και να δικαιολογήσετε, ωστόσο το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι τόσο θετικό όσο θα θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κινηθείτε μεθοδικά και θα επιμείνετε, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις ή στις προσδοκίες που θα έχετε, ο πήχης δε θα πρέπει να ξεπερνά το εφικτό. Εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία σας κυνηγήστε τα νέα επαγγελματικά ανοίγματα, δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές, προχωρήστε σε καινούργιες συνεργασίες. Σε οικονομικά θέματα σας συμβουλεύω να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και οφειλές, βάλτε σε τάξη και πρόγραμμα διεκπεραίωσης τις υποχρεώσεις σας.

Σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο εκδηλωτική και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε προσιτοί και συζητήσιμοι ωστόσο κάποια πλευρά σας θα την κρατήσετε κλειστή. Σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα αποφύγετε τις εντάσεις και τις σκηνές κυριαρχίας καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα κάπως αλλοπρόσαλλη και μπερδεμένη θα είναι η στάση σας. Η συνομιλία που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως να μη φέρει λύσεις στις διαφωνίες σας. Τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, προσπαθήστε να κρατήσετε συγκαταβατική στάση, τα παράπονα που θα εκφράσετε στο ταίρι σας καλό θα είναι να βασίζονται σε μια ρεαλιστική βάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα ευνοούνται τα επαγγελματικά εγχειρήματα, καταφθάνουν ενθαρρυντικά γεγονότα, συνεχίστε τις προσπάθειες και τις επιδιώξεις σας. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για νέο ξεκίνημα, εσείς οι άνεργοι αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, δείτε με θετική διάθεση την προοπτική που θα εμφανιστεί. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους, προσπαθήστε να διατηρήσετε και να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα.

Σε θέματα διαπραγματεύσεων και αγοροπωλησιών δώστε μεγάλη προσοχή, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, στις συμφωνίες σας δε θα υπάρξουν αντιξοότητες ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγουν οι παρορμητικές αποφάσεις. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης ή αποταμίευσης, τα χρηματικά σας έσοδα καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε δημιουργικά και όχι να τα καταναλώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως αρνητικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προκαλέσετε συζητήσεις που όμως δε θα τερματίσουν τις κόντρες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι κάντε το βήμα να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε με τρόπο διακριτικό, δε θα υπάρξει περίπτωση να παρεξηγηθείτε ή να αφήσετε να εννοηθεί κάτι που δεν ισχύει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, σήμερα η πορεία και η κατάληξη των επαφών σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει το πείσμα σας και η ανάγκη σας για κυριαρχία ή εντυπωσιασμό. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε με τρόπο που να δημιουργήσετε κλίμα ανταγωνισμού. Στον εργασιακό σας χώρο καλό θα είναι σε ότι πείτε και ότι κάνετε να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και διαλλακτικότητα, αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο συμπεριφοράς.

Έρχονται γεγονότα που θα ανοίξουν νέες οικονομικές προοπτικές, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά και μακροχρόνια γι αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με υπομονή. Τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια σχετική τάξη, εστιάστε στις υποθέσεις που επείγει η διεκπεραίωση τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, αν παραβιάσετε τα όρια δε θα καταλήξετε στο αποτέλεσμα που αναμένετε. Αντιδραστικές θα είναι η κινήσεις και οι κουβέντες σας, καλό θα είναι μέσα στη σχέση σας να μην δημιουργήσετε βαρύ κλίμα, αποφύγετε τις ρήξεις. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα τσακώσετε να σας γλυκοκοιτάζει μέσω διαδικτύου, ωστόσο το αν θα καταφέρει να σας πλησιάσει θα εξαρτηθεί από το ύφος και τη στάση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η οργανωτική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας και να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές απαιτήσεις της ημέρας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εγχειρήματα επέκτασης ή κατοχύρωσης, προχωρήστε με μεθοδικά βήματα. Δοτική θα είναι η στάση σας, ίσως να γίνουν από πλευρά σας πράξεις που θα φέρουν ριζικές λύσεις. Τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα τις χειριστείτε με ωριμότητα, δε θα λείψουν οι συζητήσεις σοβαρού επιπέδου.

Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα βρείτε κοινά ενδιαφέροντα ενδεχομένως να προκύψουν και νέες συνεργασίες. Σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε φιλικά ή οικογένεια, σε περίπτωση που έχετε κάποιο συναισθηματικό πρόβλημα θα είναι λάθος αν κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δε θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, εμπόδια και μικροδυσκολίες θα τρενάρουν τις καταστάσεις. Ένα συμβάν θα σας μπερδέψει, θα σας δημιουργήσει συναισθηματικό μπλοκάρισμα, ενδέχεται οι πράξεις σας να πέσουν σε αντιθέσεις. Ίσως να μη νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, θα κρατήσετε μυστικές κάποιες σκέψεις σας, οχυρωμένα θα είναι τα αισθήματά σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε το άγχος και τις σπασμωδικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σκεφτείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας πορεία ωστόσο θα πρέπει οι κινήσεις και οι βλέψεις σας να μην αεροβατούν. Εσείς που θέλετε να ανεβάσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, οι υπερβολές και τα έντονα ρίσκα θα πρέπει να αποφευχθούν. Σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα μην δημιουργήσετε συνθήκες επιπλέον άγχους.

Ο επαγγελματικός διάλογος που θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τερματίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν μεταξύ σας. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε η συνεργασία σας θα αναδομηθεί επάνω σε καινούργια πλέον δεδομένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα ίσως να μπερδέψει λίγο τον ψυχικό σας κόσμο και να νιώστε εγκλωβισμένοι μέσα στα ίδια σας τα αισθήματα. Εσείς που είστε σε σταθερό ερωτικό δεσμό, μάλλον δε θα λείψουν από την πλευρά σας τα ξεσπάσματα. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε για κάποιες αρνητικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, σήμερα θα προκύψει αναλυτική συζήτηση, ωστόσο η κατάληξη δε θα είναι ικανή να ηρεμήσει τα πνεύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Επικεντρωμένοι θα είστε στην επαγγελματική σας εξέλιξη και στις τρέχουσες υποθέσεις, θα καταφέρετε να σκεφτείτε με σύνεση και ορθολογισμό, θα συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι δυνατότητες σας και αναλόγως θα περάσετε σε διεκδικήσεις πατώντας γερά στο έδαφος. Ο ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη αμφιβολίες και ανασφάλειες που βάση είχαν κάποιες ανυπόστατες καχυποψίες.

Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις άτοπες αμφισβητήσεις. Εσείς που πρέπει να διεκπεραιώσετε κάποιες συγκεκριμένες εργασίες θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε το άγχος σας, βάλτε σε ιεραρχική σειρά υποχρεώσεις και ευθύνες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα δε θα συγχωρεθούν τα λάθη, προσοχή στο επίμονο πείσμα και στις αντιδραστικές εμμονές. Δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία με το ταίρι σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να μη βάλετε σε κίνδυνο την μεταξύ σας ισορροπία. Παλιά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, θα προκύψουν ξαφνικές συζητήσεις που καλό θα είναι να μη σας βρουν απροετοίμαστους. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, προσπαθήστε να αποφύγετε τον πιεστικό τρόπο διεκδίκησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Απαλλαγείτε από το άγχος και τις θολές ή απαισιόδοξες σκέψεις, ανανεώστε τους στόχους και τα όνειρα σας. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα τονώσει την αποφασιστικότητα σας, αξιοποιήστε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, ξεκαθαρίστε, προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις που σας δημιουργούν άγχος.

Η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα λήξει τυχόν εντάσεις θα περάσει τις σχέσεις σας φιλικές και οικογενειακές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Ασχοληθείτε με την πνευματική και εσωτερική σας ισορροπία, φροντίστε για την υγεία σας ψυχική και σωματική, καταπιαστείτε με δραστηριότητες ή χόμπι που σας ξεκουράζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ναι μεν θα είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις, ωστόσο με την όψη της ημέρας ενδεχομένως να μην είστε συμβιβαστικοί. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως εγωιστές ως προς το ερωτικό σας ταίρι, γι’ αυτό και ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις ή να ειπωθούν αρνητικές κουβέντες. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιλέξετε πράξεις επιμονής, αν θέλετε να βρείτε την άκρη του νήματος κρατήστε στάση διαλλακτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις σας, θα πρέπει να τις κρατήσετε σε ισορροπημένο πλαίσιο. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως.

Ενδεχομένως να σας γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει το οικονομικό σας επίπεδο, αν εσείς προτείνετε κάποια συνεργασία θα λάβετε απάντηση θετική. Ποικιλία θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις υπερβολές. Αποφύγετε την εσωτερική πίεση και το άγχος, κινηθείτε ελεγχόμενα και χαλαρά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει συναισθήματα κτητικότητας, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν τη ψυχολογία σας. Σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει. Κρατήστε δεκτική στάση θα σας βγει σε καλό, θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Καταφθάνει εποικοδομητικό έναυσμα που θα τονώσει τη ζωτικότητα σας. Εσείς οι απογοητευμένοι που είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αλλάζετε τρόπο σκέψης με αφορμή μια πρόταση που θα σας γίνει. Σας προτρέπω να την δεχτείτε θα αποδειχτεί συμφέρουσα, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, αν στο προηγούμενο στάδιο υπήρχαν κόντρες ή δυσαρέσκειες τώρα το έδαφος θα είναι συνεννοήσιμο, θα δοθούν λύσεις.

Εσείς που είστε σε δίλλημα αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης, σκεφτείτε αντικειμενικά. Αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις καχύποπτες θεωρίες θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Διατηρείστε σε ισορροπία και ηρεμία τον συναισθηματικό σας κόσμο, μη δώσετε έκταση στα ασήμαντα θέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι καταστάσεις γύρω από τα ερωτικά σας θέματα μάλλον δε θα είναι ευνοϊκές, προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ίσως να μη λείψουν οι συγκρούσεις, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσει το ταίρι σας, εσείς από την πλευρά σας καλό θα είναι να φανείτε ξεκάθαροι ως προς τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε και να πορευτείτε με σταθερότητα. Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος, ανησυχία και ψυχολογικό στρες. Προκειμένου να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία θα επιχειρήσετε να κλείσετε και να διεκπεραιώσετε ανοιχτά ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για συζητήσεις, τελεσίδικα αποτέλεσμα και κλείσιμο συμφωνιών, κινηθείτε με ειλικρίνεια και ρεαλιστική σκέψη.

Δώστε ώθηση στο να υπάρξουν αναλυτικές συζητήσεις, αυτά που θα ειπωθούν θα φέρουν άμεσα και ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα. Στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, αν φανείτε εριστικοί ή ανυποχώρητοι το αποτέλεσμα που θα υπάρξει δε θα σας ικανοποιήσει. Αποφύγετε συνομιλίες για θέματα που σας εκνευρίζουν, εστιάστε στις πρόσχαρες κουβέντες και στις ανέμελες επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την αδιάλλακτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Με το ταίρι σας στις διαφόρων ειδών συζητήσεις σας προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να μη φανείτε εριστικοί. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν εσωτερικοί διχασμοί. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας πλησιάσει, προσπαθήστε να βγάλετε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Πηγή: pierianews.gr