Σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού.

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέση θα γίνει πιο διεκδικητική και μαχητική όσον αφορά αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα σε ωθήσει να μην μείνεις «με σταυρωμένα τα χέρια» και να αναλάβεις δράση προκειμένου να επιτύχεις οτιδήποτε έχεις θέσει ως στόχο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Τοξότες και Λέοντες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, έξυπνα θα σκεφτείτε και θα κινηθείτε. Απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα είστε σε θέση να αποκολληθείτε από πωρωμένες απόψεις, τις καταστάσεις θα τις αναλύσετε σφαιρικά ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα με τα υπέρ και τα κατά τους. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε ιδέες ανάγκες ή ακόμα και παράπονα, θα καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί, δεν θα αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Στον οικονομικό σας τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για μελλοντική ή σταδιακή βελτίωση. Σε περίπτωση που λάβετε πρόταση για νέα επαγγελματική συνεργασία να ξέρετε πως θα υπάρξει ομαλή πορεία, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ασφαλίσετε τα αισθήματα σας και να εξασφαλίσετε δίπλα σας το ερωτικό σας ταίρι. Αξία θα δώσετε στο αίσθημα της αγάπης και της εμπιστοσύνης, θα επιτύχετε ασφάλεια και σταθερή διάρκεια. Αυτή την φορά θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα στις ανοιχτές ερωτικές σας υποθέσεις, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Εκφράστε επιθυμίες και προτάσεις, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση, θα ακούσετε λόγια αγάπης, που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σε γερές και λογικές βάσεις θα πατά το σκεπτικό σας, καρποφορούν ενέργειες ή επιδιώξεις που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο στάδιο. Ευνοούνται οι ομαδικές συνεργασίες και οι συλλογικές προσπάθειες, οργανωμένη θα είναι η δράση σας. Στην παρορμητικότητα σας θα είστε σε θέση να βάλετε όρια και σταθμά, σκεπτόμενη θα είναι στάση σας. Τακτοποιείτε οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος προερχόμενο από παλιές αποτυχημένες επιλογές. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προβείτε σε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα κινηθείτε αποφασιστικά με στόχο να κλείσετε εμπόδια ή παρεξηγήσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα είστε δεκτικοί και δοτικοί, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν φιλική και οικεία διάθεση. Οικογενειακές συζητήσεις θα εξελιχτούν με ομαλότητα χωρίς νεύρα και αντιδράσεις θυμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, συγκαταβατικούς και συναισθηματικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να φερθείτε αδιάφορα στο ερωτικό πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Ίσως να υπάρξουν εσωτερικοί προβληματισμοί, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε στην ερωτική σας σχέση γερά δεσμά ένωσης. Σταθερότητα θα αναζητήσετε, θερμή θα είναι η ερωτική σας στάση, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ετοιμάσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα είναι μια καλή μέρα να επικεντρωθείτε στις επιδιώξεις σας και στα πλάνα σας επαγγελματικά ή προσωπικά. Αξιοποιήσετε την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει, θα νιώσετε μια εσωτερική ώθηση που θα είναι λάθος αν την ανακόψετε. Οι άμεσες και αποφασιστικές ενέργειες θα έχουν κατάληξη επιτυχίας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να διώξετε στα οικονομικά ανοίγματα, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη, έρευνα και αναλυτική μελέτη, θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Περιορίστε τις χρηματικές σπατάλες, οριοθετήστε τις αγορές σας, εστιάστε στα αναγκαία και όχι στα περιττά. Όσοι απ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές μην αγχώνεστε θα τις λάβετε σταδιακά. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, ομιλητικούς και εκδηλωτικούς, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Είναι πολύ πιθανόν με κάποια καινούργια πρόσωπα να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει διαλλακτικούς και ανοιχτόκαρδους, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις ερωτικές σας υποθέσεις. Θα είστε αρκετά προσιτοί και συναισθηματικά εύκαμπτοι, γι’ αυτό θα κλείσουν με επιτυχία συζητήσεις και ερωτικοί διάλογοι. Θερμότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, το άτομο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας θα σας πλησιάσει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως ελκυστικό. Προμηνύεται γνωριμία με πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ταίρι στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Συναισθηματικός και ειλικρινής θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, δε θα θελήσετε να συγκαλύψετε ή να κουκουλώσετε καταστάσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό ή δυσανασχέτηση. Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, σήμερα θα ακουστούν αλήθειες. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε. Η στάση σας θα είναι μεθοδική, ολοκληρώνετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις. Πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε δυναμικοί και άμεσοι, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε διεκδικήσεις χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες. Εσείς που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, θα εμφανιστεί άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να δώσετε λύση στο πρόβλημα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, για εσάς τους ερωτικά μόνους, απρόοπτη γνωριμία θα φέρει ευχάριστες αναστατώσεις, έρχεται στην καρδιά σας ελπίδα και αισιοδοξία. Το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σας, θα έχει ειλικρινείς βλέψεις και σοβαρά αισθήματα. Αν φανείτε δεκτικοί, θα προκύψει θερμό ερωτικό ραντεβού που θα σας δώσει το άνοιγμα για ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης. Έρχεται στην ζωή σας ταίρι με μελλοντικές προδιαγραφές, θα καταφέρετε να κερδίζετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα κρατηθείτε μακριά από εντάσεις, πραότητα και θετική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις φιλικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς. Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η οξυδερκής συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και ερωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματα του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας, ανταποκριθείτε χωρίς καχυποψίες. Άνοιγμα ευδιαθεσίας θα υπάρξει στην καρδιά σας, ωστόσο προσοχή στην ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Την ερωτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο που εδώ και καιρό περιμένει την ευκαιρία να σας αποκαλυφθεί. Έρχονται απρόσμενα ερωτικά ξαφνιάσματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ηρεμήσετε και να χαλαρώστε. Θετική θα είναι διάθεση σας και η σκέψη σας, θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε συναισθηματικά από παρελθοντικές απογοητεύσεις ή αποτυχίες. Θα έχετε τη δύναμη να εκτοπίσετε τις αρνητικές εικασίες, οι φιλικές προτάσεις θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν, εστιάστε στην ψυχαγωγία σας. Αν είχατε προσφάτως παρεξηγηθεί ή διαφωνήσει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο θα μιλήσετε και θα συζητήσετε μέσα σε κλίμα συμφιλίωσης, θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις που θα φέρουν κατανόηση. Στον οικογενειακό σας τομέα ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά με άτομο που συχνά πυκνά οι απόψεις σας αντικρούονται, αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να βρείτε δίοδο συνεννόησης. Σήμερα οι επαφές σας θα είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν ομαλά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ήπιες θα είναι οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις, στις σχέσεις σας θα αναζητήσετε ισορροπία και εμπιστοσύνη, τώρα θα εστιάσετε στην αξία των αληθινών αισθημάτων. Καταφθάνει ερωτική ανανέωση, επανέρχονται παλιά, ξεχασμένα αισθήματα. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα καταφέρει να μετατρέψει την απογοήτευσή σας σε ελπίδα για μια σχέση με μελλοντική πορεία. Με διάθεση επανασύνδεσης θα σας πλησιάσει, θα σας αποδείξει με πράξεις αγάπης πως μπορεί να επανορθώσει για τα παλιά του λάθη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θετικά θα εξελιχτεί η μέρα σας, δεν θα υπάρξει λόγος για αρνητισμούς και απογοητεύσεις. Άμεσες θα είναι οι επαφές, θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά αλλά και συναδελφικά, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή οικονομικά καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς, δε θα υπάρξει κανένα αρνητικό γεγονός. Υποθέσεις και ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα θα έχουν θετική πορεία, βάζετε σε τάξη τις χρηματικές σας υποχρεώσεις. Για εσάς που κυνηγάτε τη βελτίωση και την άνοδο τα γεγονότα θα είναι τυχερά, θα σας ανοίξουν δίοδο για να προχωρήσετε δυναμικά και να επιτύχετε στις διεκδικήσεις σας, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποβάλλετε το άγχος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα η στάση σας θα είναι ζεστή και αποκαλυπτική, η διάθεση σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να εισπράξετε από το ταίρι σας αγάπη, υποστήριξη και συναισθηματική ασφάλεια. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθειά του, θα έχει ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις. Η απόφασή σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, θα ανοίξει επιτυχώς καινούργιο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή. Τώρα θα έχετε την δυνατότητα να σταθμεύσετε σε μόνιμο ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα βγουν στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, η φαντασία και η διαίσθηση σας θα στρώσουν έδαφος για καταστάσεις που η εξέλιξη τους θα φέρει άμεσες επιτυχίες. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα προβείτε σε ουσιαστικές προτάσεις και συζητήσεις, θα προτείνετε και θα διεκδικήσετε με αποτέλεσμα που θα είναι απολύτως ικανοποιητικό. Θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο της πορείας σας. Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα μέσα στον οικογενειακό σας περιβάλλον θα βρει ριζική λύση κατόπιν δική σας δυναμικής παρέμβασης. Αναλαμπές και απότομες στροφές στην ψυχολογία σας θα σας ωθήσουν σε δυναμικές αποφάσεις, βγαίνετε από την αδράνεια ή την αναμονή, ουσιαστικά εσείς θα είστε αυτοί που θα κρατάτε τα ηνία, αυτή τη φορά εσείς θα καθοδηγείτε τα γεγονότα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα έντονη θα είναι η ανάγκη σας για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα, για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε την διάθεση για εγωιστικές κόντρες, στόχος σας θα είναι να διασφαλίσετε σχέσεις, να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Με αιφνιδιαστική πρόταση και με ακόμα πιο αιφνιδιαστική εξομολόγηση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας απελευθερώσει συναισθηματικά, εντελώς απρόοπτα θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας αμοιβαία ερωτική έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σε τόνωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για ανανέωση και βελτίωση, ψυχολογικά θα πάρετε τα πάνω σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν απαισιοδοξία, στενοχώρια ή ψυχικό βάρος. Ο ρεαλισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια τη λογική σας σκέψη και την εσωτερική σας δύναμη, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, η απόφαση σας να ξεχάσετε τις παλιές αποτυχίες και να αναζητήσετε ένα καινούργιο και ικανοποιητικό μέλλον θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με δυναμικότητα. Επειδή θα είστε επιρρεπείς στους ενθουσιασμούς προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις υπερβολές και στις επιπόλαιες επιλογές κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από εσωτερικές ψυχικές ανασφάλειες. Ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η συμπεριφορά σας, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για τάξη και ασφάλεια. Καταδεκτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με βασική επιθυμία και πρωταρχικό στόχο να εδραιώσετε σχέσεις και πρόσωπα. Με ευχάριστες βραδινές εξελίξεις θα κλείσει η μέρα σας, ξεδιπλώστε άφοβα την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα προτείνετε, θα προσκαλέσετε, θα θελήσετε μια γεμάτη μέρα με κοινωνικές συναναστροφές και ανέμελες συζητήσεις. Υπολογίστε και δώστε βάση στα λόγια που θα ακούσετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια και πρόθεση για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Συμφιλιώσεις θα προκύψουν με άτομα που στην προηγούμενη περίοδο είχατε τσακωθεί. Θα αποφύγετε τις παρατραβηγμένες απαιτήσεις ή προσδοκίες, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προσγειωμένα και συγκαταβατικά. Φεύγει το έντονο πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη, στις δύσκολες καταστάσεις η στάση σας δεν θα είναι πιεστική, πολύ καλά θα κάνετε και θα επιλέξετε να κινηθείτε με χαλαρότητα. Σε οικογενειακά ζητήματα χειριστείτε τις υποθέσεις σας δείχνοντας έμπρακτο και άμεσο ενδιαφέρον, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, μη αφήσετε την κρίση σας να επηρεαστεί από αρνητικές υποψίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα θερμάνει την καρδιά σας, τώρα ισορροπούν οι αντιδράσεις σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, γεμάτη κατανόηση. Το ελκυστικό και ερωτικό σας παρουσιαστικό θα τραβήξει την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, έρχονται συναισθηματικά ανοίγματα που θα δημιουργήσουν επαφές μεγάλης διάρκειας, με προοπτική σταθερού δεσμού. Ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα ζωντανέψει παλιά αισθήματα, με πρόσωπο από το παρελθόν θα υπάρξουν ερωτικές αναστατώσεις, που θα συνοδεύονται με νέες υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, δε θα σας πτοήσουν οι μικρό δυσκολίες ούτε θα προσκολληθείτε στα αρνητικά. Ορθοποδείτε ψυχολογικά, η σκέψη σας θα είναι λογική, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από παλιές σας εμμονές. Αυτή τη φορά θα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι σε απαισιόδοξες σκέψεις και εκδοχές, θα χειριστείτε τις καταστάσεις ανάλογα με την ροή εξέλιξης που θα έχουν τα πραγματικά γεγονότα και όχι οι υποθετικές σας εικασίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποδείξει πως είναι άξιο της εμπιστοσύνης σας, θα σας στηρίξει σε θέμα επαγγελματικό που τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί σε έντονο βαθμό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για εσάς που αναζητάτε εργασία ή θέλετε να διαφοροποιήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, παράλληλα θα ενισχύσει την διορατικότητα και την διαίσθησή σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας. Σήμερα θα φανερώσετε τον ερωτισμό σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού, που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στην ζωή σας, ανοίγοντας πορεία μονιμότητας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, η εργασιακή σας στάση θα είναι συνεργάσιμη, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Θα είστε εξοπλισμένοι με διαίσθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, ωστόσο μελετήστε καλά τα ενδεχόμενα, σε τυχόν οικονομικά άλματα θα είναι λάθος αν οι εξιδανικεύσεις σας είναι βιαστικές και επιφανειακές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς και ψυχικά ευαίσθητους. Τα λόγια, οι διαθέσεις και οι πράξεις σας, θα στοχεύουν στην ισορροπία και στην ασφάλεια. Από μόνοι σας θα δώσετε τέλος σε πεισματικές κόντρες, αρμονία θα επιδιώκετε στην ερωτική σας ζωή. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει ερωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις, αν κρατήσετε ανάλογη στάση, τότε πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα καταλήξουν σε σταθερό ερωτικό δεσμό.

Πηγή: pierianews.gr