Σήμερα η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Κριό.

Η αντίθεση Ερμή/Δία θα δημιουργήσει πλουραλιστική διάθεση στην επικοινωνία και είναι πάρα πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της ημέρας να ακουστούν και να ειπωθούν κάποιες υπερβολές. Ακολούθησε το ρητό που λέει πως «όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι» για να είσαι καλυμμένος. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι πιθανόν, αγαπητοί Κριοί, να αισθανθείτε σήμερα τις αντιδράσεις και τους αμφίβολους σκοπούς που έχουν ορισμένοι συνάδελφοι ή κάποια προσφιλή άτομα για τις ιδέες και τα πιστεύω σας, με αποτέλεσμα να σας απογοητεύσει η αντιπαλότητα και η ανταγωνιστική διάθεση των γύρω σας. Αποφύγετε τις τοξικές συναναστροφές και τις προσωπικές σχέσεις που έχουν μοναδικό σκοπό να κλέψουν από την περηφάνια και τα ταλέντα σας, να χρησιμοποιήσουν τη φήμη σας για να επωφεληθούν συναισθηματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε ένταση στο συναίσθημα, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε την έλξη σας. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε κάτι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξουν ερωτικές αποκαλύψεις, που θα ανοίξουν στη ζωή σας καινούργιο ερωτικό κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Χειριστείτε άψογα και δημιουργικά τις επαγγελματικές υποθέσεις που σας απασχολούν σήμερα, φίλοι Ταύροι, δείξτε προσοχή και ενδιαφέρον σε πρόσωπα που πλαισιώνουν τον περίγυρό σας, αλλά κάνουν ζηλόφθονες σκέψεις για την εξωτερική σας εμφάνιση, για την ευγένεια των τρόπων σας, για το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να παίξετε με τον έρωτα, να φλερτάρετε τρυφερά με το αντίθετο φύλο, οι δε ζευγαρωμένοι, επικεντρωθείτε με πάθος και αφοσίωση στα συντροφικά σας καθήκοντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, περίεργα και αντικρουόμενα ερωτικά συμβάντα θα σας φέρουν αναπάντεχες εξελίξεις που θα απαιτούν από εσάς ψυχραιμία, εγκράτεια και όχι βιασύνη. Ένα ερωτικό σας ζήτημα με πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να πάρει τέτοιου είδους έκταση, που μάλλον θα σας βρει απροετοίμαστους. Σε ανέμελη στιγμή και σε χώρο που κινείστε πολύ συχνά, θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά, φέρνοντας συναισθηματικές ανατροπές στην καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, στις πάσης φύσεως σχέσεις σας, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν επιθετικότητα στο λόγο και την εκφραστικότητά σας. Οικοδομήστε τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα στην ερωτική σας ζωή, βάλτε στο δεσμό σας το ατσάλινο λιθαράκι της μονιμότητας και της αμοιβαιότητας των συναισθημάτων, αψηφήστε τυχόν μικροπαρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές. Κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα σας πλησιάσει, έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, προσοχή στις ακραίες αντιδράσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα, οι συνθήκες δε θα σας βοηθήσουν να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε τα τελεσίδικα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αγαπήστε περισσότερο τη δουλειά σας και την οποιαδήποτε ευθύνη έχετε αναλάβει φίλοι Καρκίνοι, εκτιμήστε τη συναδελφικότητα και την άψογη συνεργασία στο περιβάλλον που κινείστε, παραδεχτείτε στο ταίρι που σας συντροφεύει τα ειλικρινή και ξεκάθαρα αισθήματά σας, ξεδιπλώστε τις έντονες, αισθησιακές επιθυμίες στο ταίρι σας, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα ερωτικά όνειρα και τα θέλω της καρδιάς σας. Η ευτυχία, η ζωντάνια και το κέφι στήνουν χορό στο δεσμό σας, εκμεταλλευτείτε το.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν συναισθηματικές αναταραχές που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να λύσετε παλιούς ερωτικούς κόμπους, ωστόσο το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο. Χαλιναγωγήστε το άγχος σας, μην επιτρέψετε να σας πιέσουν για θέματα που αφορούν το μέλλον και όχι το άμεσο παρόν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ευνοούνται σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, οι οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά παράλληλα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις τελικές αποφάσεις και τις οριστικές επιλογές που πρέπει να πάρετε για το μέλλον της δουλειάς σας. Συνεργαστείτε αρμονικά και υπομονετικά με τους συναδέλφους και τους φίλους σας, μην ανεβάζετε τους τόνους στη συναισθηματική σας ζωή, αποκομίστε μια ειλικρινή υπόσχεση από τον ερωτικό σας σύντροφο, επιστρατεύοντας την εξυπνάδα, το θάρρος και το φλογερό σας ταμπεραμέντο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια την ερωτική, παθιασμένη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα ενδοιασμοί και επιφυλάξεις δεν πρόκειται να φρενάρουν τη δράση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα ερωτική αρχή. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και ελκυστικού προσώπου, θα βάλει σε λειτουργία τον ερωτικό σας δυναμισμό, κινηθείτε αυθόρμητα, θα βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είσαστε πανέτοιμοι σήμερα, φίλοι Παρθένοι, να προβάλετε τις πραγματικές σας ανάγκες στους ανωτέρους σας, να συζητήσετε με συναδέλφους και κοντινά σας άτομα για τα σχέδια που κάνετε στη συναισθηματική σας ζωή, να εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει τους παλμούς της καρδιάς σας, να μην έρθετε σε αντιπαράθεση για τα μικροπροβλήματα και τις καθυστερήσεις της καθημερινότητας. Πρόσω ολοταχώς για την ευτυχία και τη χαρά είναι το σύνθημά σας και τα καταφέρνετε περίφημα στον έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η δύσκαμπτη στάση σας ίσως να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να φανείτε συγκρατημένοι, και εσείς και το ταίρι σας θα έχετε την τάση να αρπάζεστε εύκολα, η μεταξύ σας επικοινωνία θα έχει διακυμάνσεις. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να στρέψει την προσοχή σας στο παρελθόν. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται σήμερα να μπείτε στον πειρασμό της επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Προσπαθήστε σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, να βρείτε την άκρη στις επαγγελματικές αναποδιές και τις προσωπικές σας διαφορές χωρίς εντάσεις και εκρήξεις, που ίσως αποβούν μοιραίες και μη αναστρέψιμες στο μέλλον. Οποιοδήποτε γεγονός ή κατάσταση σας μπερδεύει, σας ταράζει και σας δημιουργεί ουσιαστικά προβλήματα επικοινωνίας με τους δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο, μην το κάνετε σημαία πολέμου, αλλά συζητήστε με νηφαλιότητα και ηρεμία, για να βρεθούν άμεσες και χρήσιμες λύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί οι ερωτικές σας υποθέσεις θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν τις συζητήσεις σας, δε θα λείψουν οι νευρώσεις και οι εξάρσεις. Μια ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε με ανυπομονησία, οι εξελίξεις θα έχουν βήμα, ναι μεν αργό, αλλά σίγουρα σταθερό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα γίνεστε εξαιρετικοί συνομιλητές, αφουγκράζεστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των κοντινών σας ατόμων και των συναδέλφων σας, ακούτε με προσοχή και ενδιαφέρον τα προβλήματα και τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, έχετε τη διάθεση να βάλετε τάξη και σοβαρότητα στη συναισθηματική σας ζωή, με κοινές αποφάσεις και στόχους για το άμεσο μέλλον. Μην αισθάνεστε παραμελημένοι από το ταίρι σας, συμμετέχετε δυναμικά στο δεσμό σας με ειλικρινή και άδολα αισθήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα αλλάξουν για τα καλά οι διαθέσεις σας, τώρα θα αποκαλυφθεί η ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στις υποθέσεις σας. Σήμερα η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων ερωτικών περιπετειών με κατάληξη, που δε θα είναι καθόλου αρνητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κάντε σήμερα, φίλοι Τοξότες, τις οικονομικές σας συναλλαγές, κλείστε τις εκκρεμότητες με το κοντινό παρελθόν, πληρώστε λογαριασμούς, συζητήστε με ευνοϊκότερους όρους τις οφειλές σας, τακτοποιήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, δίχως να επιβαρύνετε τους φίλους και το δεσμό σας. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις νέες, ένθερμες ευκαιρίες και τις καινούριες γνωριμίες στον συναισθηματικό τομέα οι αδέσμευτοι, αποδείξτε οι ζευγαρωμένοι τον έντονο ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας στο ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αναποδιές θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα κυριαρχήσει η αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας, η έκβαση μιας ερωτικής σας συζήτησης μάλλον θα φέρει διχασμούς. Το ευχάριστο είναι πως θα έχετε ευκαιρία επανόρθωσης, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε τις τοποθετήσεις σας, η συγκύριες θα σας φέρουν ευχάριστα γυρίσματα. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με αρνητικές εικασίες, αποβάλλετε το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, στα θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σας πρόοδο και την προσωπική σας καταξίωση, προωθήστε με το λόγο και τη συζήτηση μια κατάσταση που θέλετε οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσετε στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, δείξτε ψυχραιμία και ηρεμία στις επιθυμίες και τις ανάγκες του ερωτικού συντρόφου, για να αποφύγετε τις εντάσεις και την ανταγωνιστική διάθεση, που είναι πιθανόν να προκαλέσουν στο δεσμό σας οι αντιθέσεις των πλανητών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι, αντιδραστικοί και απόλυτοι ως προς τις απόψεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις. Σήμερα ενδέχεται να νιώσετε φόβο πως χάνετε τον έλεγχο της σχέσης σας ή των αισθημάτων σας. Η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας. Θα προκύψει εξομολόγηση που δεν αποκλείεται να ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ακολουθείστε σήμερα το ένστικτό σας για να δείτε ξεκάθαρα και αποστασιοποιημένα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που δημιουργούνται στο χώρο της δουλειάς σας. Αγνοήστε τυχόν υποδείξεις και παρεμβολές από κακοπροαίρετα άτομα, δείξτε ευελιξία στις αποφάσεις και τις επιλογές σας που επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή, απολαύστε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας στη ζεστή αγκαλιά του συντρόφου σας, χωρίς εγωισμό και πείσμα, αλλά με χαμόγελο, τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα ενδέχεται η στάση σας να είναι ωμή και άκαμπτη, δεν αποκλείεται με το ερωτικό σας ταίρι να μπλεχτείτε σε διαλόγους με εντάσεις και πεισματικές συγκρούσεις. Αν δε θέλετε να δημιουργούν θυμοί ή κόντρες μεγάλης διάρκειας, τότε προσπαθήσετε να περιορίσετε την αδιαλλαξία σας. Ένα ευχάριστο ερωτικό συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις αισθήσεις σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η μέρα σας αρχίζει, φίλοι Ιχθύες, με εξαιρετική διάθεση για καλή οργάνωση των θεμάτων που πρέπει να φέρετε εις πέρας, αλλά συνεχίζεται με εκνευρισμό και κόντρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο. Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις και τα θέλω της καρδιάς σας στους δικούς σας ανθρώπους, μην πληγώνετε άθελά σας την περηφάνια και τα ταλέντα των γύρω σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με συμπόνια και συγκαταβατική διάθεση, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για τον έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα ταράξει για λίγο τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας λοξοδρομήσεις. Αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις σχετικά με τη στάση που κρατά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως να σας οδηγήσουν στην απόφαση να αλλάξετε συμπεριφορά. Σας συμβουλεύω να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις υπό την επήρεια ανασφαλειών, σήμερα καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε σοβαρές ερωτικές συζητήσεις.

Πηγή: pierianews.gr