Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Άρη στους Διδύμους.

Ο μήνας ξεκινά με μια απαιτητική όψη που είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει νευρικότητα στην ημέρα και δεν αποκλείεται η επικοινωνία αλλά και οι επαφές σου με τους άλλους να «χρωματιστούν» από αυτή τη διάθεση. Προσπάθησε να προφυλάξεις όσο γίνεται τον εαυτό σου από συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία δημιουργούν εντάσεις, καθώς σήμερα θα είναι στο φόρτε τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η όψη της ημέρας, αγαπητοί Κριοί, πυροδοτεί τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας, ζωντανεύει τις ενέργειες και τις σημαντικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και τις κοινές επιλογές που πρέπει να κάνετε με το ταίρι σας για το μέλλον του δεσμού σας. Σας διακρίνει η τόλμη και το θάρρος, σας πλαισιώνει η αισιοδοξία και η εμπιστοσύνη στα φλογερά ταλέντα και τον αισθησιασμό σας, σας γεμίζει την αγκαλιά σας η τρυφερότητα και η ζεστασιά της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα καταφέρετε να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις ρουτίνας, η διάθεσή σας για διαφυγή θα σας κάνει δεκτικούς στο ενδεχόμενο νέων ερωτικών γνωριμιών. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα φέρει η συνάντηση σας με πρόσωπο, που θα καταφέρει να σας αναστατώσει, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Γεγονότα και τυχαία συμβάντα θα σας ωθήσουν σε καινούργιες αναζητήσεις, τώρα θα πολεμήσετε το στάσιμο και το σκοτεινό, θα εναντιωθείτε και θα καταφέρετε να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Επιβάλλεται σήμερα, φίλοι Ταύροι, να δείξετε μεγάλη προσοχή σε ζητήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν, να μην εκφράζεστε με σφοδρότητα και επικριτική διάθεση στην επικοινωνία σας με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, ξεδιπλώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα παράπονα που κρύβετε μέσα σας. Η όψη της ημέρας αναδεικνύει το φλογερό σας ταμπεραμέντο, το πάθος και τα αισθησιακά σας ταλέντα, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να φέρετε κοντά σας το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας, θα προκαλέσει ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις ερωτικές σας επαφές. Προσοχή να μην πιέσετε το ταίρι σας, σήμερα δε θα αρκεστείτε μόνο στις κουβέντες, θα αναζητήσετε πράξεις που να αποδεικνύουν τα πραγματικά αληθινά αισθήματα. Στις συνομιλίες σας θα έχετε τη διάθεση να τα πείτε έξω από τα δόντια, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση, όχι βιαστικές κινήσεις, δείξτε εμπιστοσύνη στο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αναρρώστε σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι από τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μαστίζουν τη ζωή σας, οπλιστείτε με καλή διάθεση, με θάρρος και τόλμη και διεκδικείστε την επαγγελματική σας καταξίωση, συζητώντας με τους ανωτέρους σας σε ήπιους, αλλά ειλικρινείς τόνους τα ζητήματα που σας αγχώνουν. Με αυθορμητισμό στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, αγκαλιάστε με ζεστασιά και στοργή τον ερωτικό σας σύντροφο, λύστε τις διαφορές σας ακούγοντας τα θέλω και τις επιθυμίες του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει αντιδραστικούς, ίσως και κάπως απαιτητικούς, ανταγωνιστική θα είναι η στάση σας απέναντι στο ταίρι σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπερβολές, δείτε το πρόσωπο που αγαπάτε ως σύμμαχο και όχι ως ερωτικό αντίπαλο. Για εσάς τους ερωτικά μόνους καταφθάνουν θερμές αναστατώσεις. Καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνισή του, οι δυναμικές και απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα ανοίξουν πορεία ερωτικής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δεν συμβιβάζεστε εύκολα σήμερα με το θόρυβο και την κινητικότητα της καθημερινότητας, φίλοι Καρκίνοι, και αυτή σας η διάθεση ενέχει κινδύνους εκρήξεων και εντάσεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τους φίλους και με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γι’ αυτό καλό θα είναι να μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα για τις καταστάσεις και τα θέματα που σας επηρεάζουν, να ξανασκεφτείτε και να ισορροπήσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, ακολουθώντας το ένστικτο και την διαίσθησή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα δράσετε χωρίς ταμπού και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα πείτε ‘‘ναι’’ στην πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε από ένα καινούργιο πρόσωπο. Χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις, θα διαγράψετε οριστικά ερωτικό άτομο που δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στα αισθήματά σας. Το καινούργιο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν το ερωτικό σας κατεστημένο. Μπαίνει τέλος στη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα σας ανανεώσουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μη δείχνετε σήμερα με θράσος και εξουσιαστική συμπεριφορά τη δυσαρέσκειά σας στους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, αγαπητοί Λέοντες, προσπαθήστε να κρύψετε επιμελώς την άσχημη διάθεσή σας, για να μη δημιουργηθούν έντονες προστριβές και εντάσεις στο περιβάλλον που κινείστε. Αφιερώστε χρόνο στους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, μην ανησυχείτε για τις μικρολεπτομέρειες της ερωτικής σας ζωής, χαλαρώστε και διασκεδάστε με το ταίρι σας, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα νιώσετε ελεύθεροι να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμείτε, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες ερωτικές προοπτικές. Θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, που αν το αξιοποιήσετε, θα αποκτήσετε καινούργια ερωτική σχέση. Μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να περάσετε σε νέο ερωτικό στάδιο. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σταθερή σχέση, η πορεία σας περνά στα δικά σας χέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι πλανητικές συγκυρίες σάς ανοίγουν τον δρόμο σήμερα, φίλοι Παρθένοι, για να δράσετε άμεσα και αιφνιδιαστικά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας, ένα κοινωνικό γεγονός που περιμένατε με αγωνία, ίσως δεν έχει την ευμενή κατάληξη που προσδοκούσατε, εν τούτοις είναι απαραίτητο να περάσετε σε δραστικές επιλογές, χωρίς να έχετε τύψεις για τυχόν διαφωνίες και κόντρες με το ταίρι σας. Οι ευχές σας αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, ο δεσμός σας αποκτά σοβαρότητα, γαλήνη και σιγουριά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, εξωστρεφείς και τολμηρούς θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη, θα έχετε ανάγκη να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο, χωρίς περιοριστικά πρέπει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ και θα υπάρξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Έρχονται απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα, που δεν αποκλείεται να φέρουν σταθερό ταίρι στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ένταση που αισθάνεστε σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, πρέπει να εκτονωθεί εποικοδομητικά, μέσα από σοβαρές συζητήσεις με συναδέλφους, με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, και όχι μέσα από έντονες διαφωνίες και κόντρες που ελλοχεύουν κίνδυνο διάσπασης στις πάσης φύσεως σχέσεις σας. Μην αντιδράτε με υπερβολικό τρόπο και με νεύρα, σήμερα πιθανόν ηλεκτρίζουν τον εγωισμό και τις επιθυμίες σας, κάντε πίσω αν αισθάνεστε ότι μία κατάσταση παίρνει φωτιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις, ριζοσπαστικές αλλαγές θα έχει η στάση σας, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό δυναμισμό. Επιθυμία σας θα είναι να τακτοποιήσετε τα αιωρούμενα θέματα μέσα στη σχέση σας, όμως θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Κινηθείτε αποφασιστικά, με στόχο να δώσετε στο ταίρι σας να καταλάβει τι θέλετε, σας συμβουλεύω όμως ο τρόπος σας να είναι χαλαρός και όχι ανυπόμονος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι αδύνατον να ησυχάσετε και να ηρεμήσετε σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, αν δεν πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε στον μυαλό σας και όσα προγραμματίζετε για το άμεσο μέλλον. Κινείτε γη και ουρανό προκειμένου να σας ακούσουν τα κοντινά σας άτομα και οι συνεργάτες σας, προκαλείτε το ενδιαφέρον και την προσοχή του ερωτικού σας συντρόφου με πονηρά τεχνάσματα και αισθησιασμό, προκειμένου να δείτε τα συναισθηματικά σας όνειρα να γίνονται πράξεις, και τα καταφέρνετε με μεγάλη επιτυχία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, απελευθερωμένη θα είναι η ερωτική σας στάση, θα ρισκάρετε, θα φανείτε δεχτικοί στις ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Αυτή τη φορά δε θα κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή, αυθόρμητοι και πρόσχαροι θα είστε με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα φανείτε τολμηροί και αποκαλυπτικοί. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, προσοχή στις παγίδες και στις εντάσεις που δημιουργούν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως δεν είναι η ευμενέστερη για εσάς ημέρα, αγαπητοί Τοξότες, για να εξωτερικεύσετε τα παράπονα και τους λόγους που έχετε ενοχληθεί με πράξεις και παραλείψεις των οικείων σας, είναι προτιμότερο σύμφωνα με τις αστρολογικές συγκυρίες και τις όψεις που σας επηρεάζουν, να εμπιστευτείτε τις ικανότητες και τα δημιουργικά σας προσόντα, για να απαλύνετε τις εντάσεις και το εκρηκτικό κλίμα που επικρατούν. Η σχέση σας με το ταίρι σας δεν κινδυνεύει, αν επενδύσετε στην σεξουαλικότητα και το πάθος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ενισχύσει με αυτοπεποίθηση, ωστόσο η μέρα θα σας κάνει επιρρεπείς στις υπερβολές. Στόχος σας θα είναι τα άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα, δε θα δείτε με αρνητισμό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε καινούργιο πρόσωπο, τώρα θα βρείτε στόχο, θα κάνει την εμφάνισή του άτομο όμορφης εμφάνισης, έντονης προσωπικότητας. Μεγάλη θα είναι η πιθανότητα να ξεκινήσει μεταξύ σας ερωτική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν έχετε σκοπό να διακανονίσετε κάποια οικονομική συμφωνία, αν σκέφτεστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, φίλοι Αιγόκεροι, κάντε το σήμερα και μην καθυστερείτε καθόλου αν επιθυμείτε διακαώς να βάλετε τάξη στην καθημερινότητά σας. Δείξτε την μαχητικότητά σας και το δυναμισμό σας, παίρνοντας σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, συνειδητοποιήστε πως αργά ή γρήγορα, πρέπει να ξαναβρείτε τη γαλήνη και την ισορροπία στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ταράξει τις ισορροπίες σας, θα σας φέρει ψυχική ένταση, ανυπομονησία, ίσως να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τις εμμονές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολικές ανησυχίες. Φανείτε ειλικρινείς στο πρόσωπο που αγαπάτε, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας. Η μέρα θα ενισχύσει τη δυναμικότητά σας, θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να εκφράσετε ελεύθερα τις επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αισθάνεστε την ανάγκη σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, να εκφράσετε τον εσωτερικό κόσμο και τα θέλω σας, χωρίς να σκέφτεστε ιδιαίτερα αν ο παρορμητισμός και ο ενθουσιασμός σας επηρεάζουν αρνητικά τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Μη χάνετε το δίκιο σας και μην αδικείτε τον εαυτό σας, οπλιστείτε με διπλωματία και ευγενικούς τρόπους, για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις σας από τον ερωτικό σας σύντροφο, μια νέα σημαντική γνωριμία εμφανίζεται σήμερα για τους αδέσμευτους, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για αλλαγές και συναισθηματικές επαναστάσεις ή αποκαλύψεις. Με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος ερωτικής σχέσης με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης, που εδώ και καιρό στριφογυρίζει στο οπτικό σας πεδίο. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε, θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Θα είστε εφοδιασμένοι με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα, εκδηλωθείτε και δε θα χάσετε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Κινηθείτε σήμερα, φίλοι Ιχθύες, αστραπιαία και αιφνιδιαστικά στη δουλειά και την προσωπική σας καθημερινότητα, αρπάξτε μια σημαντική ευκαιρία για οικονομική ανάσα που παρουσιάζεται, χωρίς να εκμυστηρεύεστε τα σχέδιά σας σε αμφιβόλου εμπιστοσύνης άτομα. Οι πλανητικές όψεις σάς συμβουλεύουν να μην κρύβετε τα συναισθήματά σας από το ταίρι σας, να δείξετε ειλικρινή και δοτική διάθεση στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρά σας, να καλπάσετε προς την ευτυχία δίχως υπεροψία και εγωισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ζωτικότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα πάρετε την απόφαση να κυνηγήσετε δυναμικούς στόχους. Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις θα προκύψουν από τις συζητήσεις που θα κάνετε, ωστόσο προσοχή στις πιέσεις. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα υπάρξουν με πρώην ερωτικό σας ταίρι, σε προσωπική σας συνάντηση θα μιλήσετε για τα λάθη σας, ξεκινάτε δεύτερη αρχή.

Πηγή: pierianews.gr