Σήμερα η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ο Ήλιος λίγο πριν φύγει από τον Καρκίνο θα σταθεί απέναντι από τον Πλούτωνα και η επικοινωνία μεταξύ τους θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα σε κοινωνικές, προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ίσως σήμερα να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία παίζουν παιχνίδια ή προσπαθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης και ισχύος. Κράτησε τις αποστάσεις σου από τέτοιες καταστάσεις ώστε να μην μπεις στη διαδικασία να πάρεις μέρος σε αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν νικητή. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα, θα σε παροτρύνει να εκδηλώσεις τα αισθήματα που πηγάζουν από την καρδιά σου. Η εσωτερική σου φωνή, σε καλεί να ρίξεις το βάρος στην κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών, να αναζητήσεις τις συγκινήσεις που σου δίνει κάποιο νέο ταίρι και επειδή είσαι ψυχολογικά έτοιμος γι’ αυτό, ίσως κάποια νέα γνωριμία σε κεραυνοβολήσει! Όμως, το να ενεργείς με κίνητρο την παρόρμηση, που δεν είναι και ο καλλίτερος σου σύμβουλος, πιθανόν να κάνεις λάθος εκτιμήσεις για την νέα γνωριμία, οπότε πρόσεχε! Αν πάλι έχεις ήδη ταίρι, ούτε συζήτηση για αταξίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, με δικές σας πράξεις θα φέρετε ουσιαστικά αναποδογυρίσματα, έρχονται ριζικές αλλαγές στα αισθηματικά σας. Σήμερα θα είστε αρνητικά κάθετοι σε οτιδήποτε σας πνίγει, σας πιέζει ή σας οριοθετεί. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, από την πλευρά σας δεν θα υπάρξει κανένα είδος αναστολής. Οι ελεύθεροι θα είστε έτοιμοι για εξορμήσεις και προσεγγίσεις, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα αποτελέσει νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε καλεί να κάνεις έναν απολογισμό, να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεται η ζωή σου, τα προσωπικά σου. Θέλεις να αναθεωρήσεις και να αλλάξεις όσα θεωρείς κακώς κείμενα, όσα δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Τα πρώτα που σού ‘ρχονται στο μυαλό είναι ότι κοντινότερο έχεις, οικογενειακά και αισθηματικά. Με την ταυρίσια φόρα σου μπορεί να κάνεις υπερβολές και αδικίες ίσως οριστικές, οπότε άκουσε το ταίρι σου καλλίτερα και γίνε λογικός και μετριοπαθής και δεν θα χάσεις!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν ανοίγματα και νέες προοπτικές, καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το κατεστημένο σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε και να διαγράψετε το παρελθόν. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ή σταθερό δεσμό, τολμηρή και αναλυτική κουβέντα με το ταίρι σας θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, ίσως να αποκαλυφθούν κάποια μικροψεματάκια, τώρα προχωρείτε μπροστά χωρίς αυταπάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου τονίζει ζητήματα που εκκρεμούν στο συγγενικό σου περιβάλλον και που θέλεις επί τέλους να τα επιλύσεις. Ίσως σήμερα πάρεις την απόφαση να το κάνεις, αλλά πρέπει να ενεργήσεις με βάση την λογική και όχι με την βιασύνη να το κάνεις ίσα – ίσα να ξεμπερδεύεις, και που σε εκθέτει σε κίνδυνο λαθών. Απόφυγε να ανακατευτεί το ταίρι σου στα οικογενειακά σας και μπει στο στόχαστρο, γιατί τα αδέλφια και οι συγγενείς μεταξύ σας τα ξεχνάτε, ενώ για τους ξένους δεν ισχύει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και στη σχέση σας, το πρώτο που θα αλλάξετε θα είναι η οπτική σας γωνία. Θα διαφοροποιήσετε θέσεις και απόψεις προχωρώντας σε νέες αναζητήσεις και επιδιώξεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε στην καθημερινότητα σας καινούργιο πρόσωπο, σας διαβεβαιώνω πως θα είναι ένας πολύ κάλος τρόπος να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου φέρει στην επιφάνεια αβεβαιότητα και ανασφάλεια στα οικονομικά σου. Αυτή η ανησυχία θα σε κάνει να αναζητήσεις τρόπους να τα βελτιώσεις και θα θέλεις να επωφεληθείς από κάθε ευκαιρία, όσο και αν δεν ταιριάζει στον τρόπο που ενεργείς. Αν νομίζεις ότι κάποια από τις δυνατότητες που σου παρουσιάζονται αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να το διακινδυνεύσεις, ίσως ήλθε η ώρα να μάθεις και νέα πράγματα. Ανακατατάξεις θέλεις να κάνεις και στα αισθηματικά σου αλλά η ημέρα δεν προσφέρεται για σωστή κρίση της κατάστασης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ψαχτείτε συναισθηματικά, έρχονται εσωτερικές ανακατατάξεις. Αν νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς φοβίες ή ανασφάλειες. Αν ξεδιπλώσετε τα αισθήματα σας θα καταφέρετε να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που επιθυμείτε. Ευχάριστη ανατροπή θα προκύψει από έναυσμα που θα δώσετε εσείς, γι αυτό μην καθυστερείτε άλλο τις κινήσεις σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή μέρα σε φορτίζει, σου δημιουργεί έντονη διάθεση για αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά και επαγγελματικά σου. Θέλεις να βάλεις σε τάξη τις σχέσεις σου και να φέρεις την κάθε μια στο σημείο και στο επίπεδο που εσύ νομίζεις, και υπάρχει κίνδυνος, η συμπεριφορά σου να είναι υπερβολικά αυταρχική και αυθαίρετη. Έτσι μπορεί να πάρει η μπάλα και σχέσεις σωστά χρισμένες, στις οποίες δεν χρειάζεται καμία επέμβαση και να διαταραχθούν, όπως και στην αισθηματική σου δεν πρέπει να παρέμβεις δυναμικά, επειδή είσαι Λιοντάρι, αλλά με ήρεμη ανταλλαγή απόψεων και συνεννόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει εσωτερικούς προβληματισμούς, που όμως θα σας βγουν σε καλό, γιατί θα αναθεωρήσετε απόψεις και θα αλλάξετε τους σκοπούς σας. Θα φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, θα χαλαρώσουν οι απαιτήσεις σας, αποκτάτε πιο ανέμελες διαθέσεις. Κατόπιν συζήτησης με το ταίρι σας ξεκαθαρίζει το συναισθηματικό τοπίο, μπαίνουν σε τάξη καταστάσεις και αισθήματα που τον τελευταίο καιρό ήταν κάπως μπερδεμένα ή αόριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα  σε κάνει ανασφαλή και ανήσυχο, καθώς αναδύονται διάφορες φοβίες που ήσαν κρυμμένες κάτω από το λογικό και προσγειωμένο σου περίβλημα. Αυτό σε βγάζει έξω από τα νερά σου και θολώνει την κρίση σου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να κάνεις λάθος εκτιμήσεις και λάθη που αδικούν το ταίρι σου, τους γύρω σου και τις καταστάσεις που επικρατούν. Το καλλίτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιστρατεύσεις την λογική και την ψυχραιμία σου, και τότε, με καθαρό μυαλό να πάρεις σωστές αποφάσεις που δεν θα αφήσουν να πέσει το ηθικό σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, κάτι μέσα σας θα σας κάνει να αμφισβητήσετε όχι τόσο τα αισθήματα που τρέφει το ταίρι σας για εσάς, αλλά κυρίως τα αισθήματα που έχετε εσείς για εκείνο. Θα υπάρξουν σκαμπανέβασμα και συναισθηματικά αναποδογυρίσματα. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα εσωτερικά σας συμπλέγματα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή μέρα επιδρά στον τομέα των σχέσεων που σχετίζονται με τους κύκλους των συλλογικών και φιλικών σου σχέσεων. Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι εγκλωβισμένος/η σε μόνιμες καταστάσεις που θέλεις να αλλάξεις, αλλά προς το παρόν, δεν είναι σκόπιμο να το κάνεις. Η αιτία είναι η έλλειψη συμμαχιών που θα σε βοηθούσαν, μπορείς όμως να τις αναζητήσεις για το μέλλον, στο στενό σου περιβάλλον και ιδίως από το ταίρι σου. Γι’ αυτό μην προχωρήσεις σε ριζοσπαστικές ενέργειες και δηλώσεις γιατί ίσως μετανιώσεις αργότερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα ενδεχομένως να σας φέρει συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από την προσωπική σας ζωή, ποια άτομα έχετε ανάγκη να κρατήσετε μακριά σας και ποια να φέρετε κοντά σας. Σήμερα θα υπάρξουν αμφισβητήσεις, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ξαφνικά διλλήματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα βρείτε κατανόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και τις δυνατότητες να επεκταθούν και να βελτιωθούν περισσότερο. Αυτή η ευκαιρία σε βάζει σε δίλημμα αν είναι σκόπιμο να αλλάξεις πορεία και να γυρίσεις σελίδα, μπαίνοντας σε καινούργιες δραστηριότητες ίσως επικίνδυνες οικονομικά. Αν έλθουν όμως από μόνες τους, αφέσου στην ροή και στην εύνοια της Τύχης. Επειδή σήμερα είναι ημέρα με επιλογές που σε βάζουν σε πειρασμούς, αγνόησε αυτούς που σχετίζονται με αισθηματικά και βελτίωσε την υπάρχουσα σχέση σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα ταράξει για λίγο τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας λοξοδρομήσεις. Αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις, σχετικά με τη στάση που κρατά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως να σας οδηγήσουν στην απόφαση να αλλάξετε τα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ τα παλιά, προμηνύεται πρόταση επανένωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη, σου πυροδοτεί  και επιτείνει και που ήδη έχεις, την ροπή σου σε αλλαγές και διάθεση φυγής, πράγμα που μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου με μια εκδρομή και να ανανεωθείτε. Αυτή η διαρκής αναζήτηση για αλλαγές, δημιουργεί αντιθέσεις με τον περίγυρο σου που επηρεάζεται από αυτές γιατί μπορεί να του είναι ασύμβατες, οπότε μάλλον θα πρέπει να αναβάλλεις για αργότερα τις ενέργειες σου και με καθαρότερο μυαλό για να είναι λογικότερες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, στη σχέση σας θέματα ασφάλειας και εμπιστοσύνης θα βγουν στην επιφάνεια, σήμερα θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε κατά ποσό τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας στηρίζονται στην ειλικρίνεια και στην αληθινή αγάπη. Θα καταφέρετε τελικά να βρείτε την άκρη του νήματος. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καχύποπτες ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις πράγματα και καταστάσεις που εσκεμμένα παραβλέπεις και αγνοείς σαν να μην υπάρχουν. Η μέρα σου δίνει μια ευκαιρία να κάνεις έναν εκ βαθέων απολογισμό που θα σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με αυτά που σε στοιχειώνουν, σε ενοχλούν και δεν σου ταιριάζουν, και τελικά να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις. Οι αποφάσεις στις οποίες θα οδηγηθείς ίσως σε εκπλήξουν, όμως θα σε ξυπνήσουν από αυτό που θεωρούσες δεδομένο και θα αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις σου. Στα αισθηματικά, επωφεληθείτε από την ένταση της έκλειψης εσύ και το ταίρι σου προς την σωστή κατεύθυνση….

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ενδέχεται το ταίρι σας να προσπαθήσει να σας ανοίξει κουβέντα γύρω από τα αισθήματα και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Αν νιώθετε αληθινή αγάπη για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας τότε καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια, τα αόριστα ή μπερδεμένα λόγια θα φέρουν μπερδεμένη κατάληξη. Για να  διατηρήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο τη σχέση σας, θα πρέπει να φανείτε αποκαλυπτικοί και ξεκάθαροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε οδηγεί σε εκκαθαρίσεις και ξεσκαρταρίσματα που αφορούν πρόσωπα, καταστάσεις και σχέσεις, ακόμη και την αισθηματική σου, που ίσως, δεν δικαιολογούν πλέον την ύπαρξη τους. Μοιραία θα κάνεις επανεκτιμήσεις, αναθεωρήσεις, προσαρμογές και διαγραφές τόσο ριζικές που είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν στην παρούσα συγκυρία. Η αναβολή κάθε ενέργειας είναι προς το παρόν ότι καλλίτερο έχεις να επιλέξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σε σκέψεις θα μπείτε, θα αναρωτηθείτε τι είδους μέλλον και εξέλιξη επιθυμείτε στην προσωπική σας ζωή. Θέλετε  μια χαλαρή σχέση με στόχο την εφήμερη περιπέτεια; Ή μήπως αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι η σιγουριά και η ασφάλεια; Τώρα θα βάλετε σε τάξη την καρδιά σας, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχετικά με τις επιθυμίες σας, σήμερα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε πως οι εσώψυχες σας ανάγκες είναι διαφορετικές απ αυτές που νομίζατε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε κάνει να θέλεις να κάνεις ριζικές αναθεωρήσεις στην ρουτίνα και στα επαγγελματικά σου που νοιώθεις να σε πνιγούν. Έχεις στο μυαλό σου την εμμονή για αλλαγές που μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές ή άστοχες ενέργειες, θύμα των οποίων μπορεί να είναι και η σχέση σου. Χρειάζεσαι σύνεση και ψυχραιμία για να κερδίσει και να μην χάσεις από τα όσα θα κάνεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σε περίπτωση που εσείς ή το ταίρι σας άλλα νιώθετε και άλλα δείχνετε, σήμερα θα προκύψει το κατάλληλο συμβάν που θα σας αναγκάσει να αποκαλύψετε αλήθειες και ψέματα. Τώρα θα αποδειχτεί αν μεταξύ σας υπάρχει εμπιστοσύνη και αληθινό συναισθήματα, ή αν οι επαφές σας στηρίζονται στο επιφανειακό και το πρόχειρο. Θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ο στόχος σας θα είναι η οριστική κατάληξη.

Πηγή: pierianews.gr