Σήμερα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων.

Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και σε αυτό το ζώδιο θα μείνει για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα επτά μηνών, καθώς μέσα στο φθινόπωρο θα ξεκινήσει και την ανάδρομη πορεία του. Ο Άρης στο ζώδιο της επικοινωνίας, των συναντήσεων και των μετακινήσεων χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα στα παραπάνω θέματα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τη βιασύνη, η οποία θα κάνει αισθητή την παρουσία της. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσπαθήστε να αποκτήσετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο σήμερα φίλοι Κριοί, να ανεχθείτε με ηρεμία κάποιες παρατηρήσεις από ανώτερα πρόσωπα στην δουλειά σας ή κάποιες ενοχλήσεις από άτομα της οικογένειας. Εξασκηθείτε στην υπομονή και την ανεκτικότητα ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφο, η σημερινή μέρα βοηθά να προχωρούν τόσο τα προσωπικά όσο και τα συναισθηματικά σας σχέδια, δείτε μπροστά από τις εξελίξεις μην στέκεστε στις μικρολεπτομέρειες, μην αποξενώνεστε από τους γύρω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα είστε ψυχικά δυνατοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεση σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις, θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μια πολύ θετική μέρα ανατέλλει αγαπητοί Ταύροι, για να ξεκαθαρίσετε μπερδέματα και ασάφειες στον εργασιακό σας χώρο και για να ξεδιαλύνετε τις ψευδαισθήσεις από την πραγματικότητα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Γίνετε περισσότεροι προσεκτικοί στα ζητήματα καρδιάς που σας απασχολούν, η σημερινή μέρα είναι πιθανόν να προκαλέσει διαφωνίες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ ταυτόχρονα να σας δημιουργήσει αμφιβολίες και ανησυχίες για τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι η σημερινή μέρα θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους. Ερωτική ίσως και κάπως παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να προκαλέσετε και να ιντριγκάρετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Απo την δική σας πλευρά θα σημειωθούν έντονες πράξεις διεκδίκησης με θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι, η μέρα σας προτρέπει να εισχωρήσετε περισσότερο στο βάθος των πραγμάτων και των καταστάσεων  που σας επηρεάζουν και σας αφορούν, παρά στην επιφάνεια και το δήθεν. Πάψτε να παίζετε κρυφτούλι όταν κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας συμφέρει, αρκετές ευκαιρίες παρουσιάζονται στους αδέσμευτους φίλους για μια νέα γνωριμία, οι δε ζευγαρωμένοι επικεντρώστε την προσοχή σας στο ταίρι σας, μην είστε επιπόλαιοι και βιαστικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα υπάρξει συναισθηματική ένταση στην καρδιά σας, που όμως θα είναι ευεργετική, γιατί θα σας ωθήσει σε διεκδικήσεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανό τα γεγονότα  και οι ευκαιρίες να σας κάνουν τολμηρούς και απρόβλεπτους. Ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις δεν θα αφήσουν το τοπίο της καρδιάς σας να συννεφιάσει. Θα σας ομολογήσω πως έρχεται έντονο ερωτικό συμβάν που θα δώσει άνοιγμα καινούργιας κατεύθυνσης στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι σημερινές θέσεις των πλανητών φίλοι Καρκίνοι είναι πολύ πιθανόν να μπλοκάρουν τις εξελίξεις σε κάποιο σημαντικό, επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας πάρουν από κάτω τα γεγονότα, αλλά να δυναμιτίσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας για να αντεπεξέλθετε στις παγίδες τρίτων κακόβουλων προσώπων. Απομακρύνετε από την ερωτική σας ζωή άτομα και λόγια που βλάπτουν επικίνδυνα την ενότητα, την γαλήνη και την ισορροπία του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα φέρουν συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, θα περάσετε σε διεκδικήσεις και θα διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας. Κινηθείτε προς νέο ερωτικό ξεκίνημα στη ζωή σας, θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Πάρτε την απόφαση να δράσετε αποφασιστικά η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη είναι σωτήρια αγαπητοί Λέοντες για να κλείσετε με επιτυχία εκκρεμότητες στον επαγγελματικό σας χώρο, για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και προγραμματισμένες συμφωνίες, για να προβάλλετε τις ιδέες και τα πιστεύω σας σε συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα και να αποδεχθούν τις επιθυμίες και την γνώμη σας. Συζητήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο για τα τρέχοντα θέματα της σχέσης σας, μην επιστρέφετε σε καταστάσεις του χθες που επιβαρύνουν τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα αναστατώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις, θα σας ωθήσει σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, ενδεχομένως να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με τον μέλλον σας. Εσείς που έχετε πολύ καιρό να ερωτευτείτε, δεν αποκλείεται σήμερα να εμφανιστεί δίπλα σας πρόσωπο που θα έχετε σκοπό να ρισκάρετε μαζί του. Προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας φίλοι Παρθένοι, ξεμπερδέψτε οικονομικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, ανοίξτε τον δρόμο για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις εξελίξεις στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αλλάξτε τους ρυθμούς στην ερωτική σας σχέση, δημιουργήστε καινοτόμες και πρωτόγνωρες αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας, μην κάνετε άσκοπες κουβέντες, δείξτε την φροντίδα και την τρυφερότητά σας για να βγει ο δεσμός σας από τη στασιμότητα και την πλήξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει σε αναζήτηση, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βάλετε στην ερωτική σας ζωή ποικιλία, ένταση, και σασπένς. Σήμερα θα υπάρξει ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες και τολμηρές. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα εμφανιστείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε καταπιέσεις. Για να μην δημιουργηθούν μπερδεμένες καταστάσεις, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις και τις θέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δημιουργείστε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί τις ευμενέστερες συνθήκες που θα βοηθήσουν να περάσετε καλύτερα και ευχάριστα στο κοντινό μέλλον, είτε αυτές αφορούν στην επαγγελματική σας πορεία, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε στους αγαπημένους σας χώρους, έχοντας θετική και τρυφερή διάθεση, για να δικαιωθεί η αγάπη και ο έρωτας για το ταίρι σας, για να χαλαρώσετε με την πληθωρικότητα των αισθημάτων του συντρόφου σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά και η κατάληξη της συνομιλίας σας θα δώσει νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί λεπτομερειακή συζήτηση, θα δοθούν εξηγήσεις πάνω σε συναισθηματικά θέματα, θα κλείσουν οριστικά ζητήματα που σας οδήγησαν στο χωρισμό. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους έρχονται ξεσηκώματα, κάποιος θα αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα, έρχονται εξομολογήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οργανώστε τις δραστηριότητές σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί και παράλληλα διακρίνετε με το ένστικτό σας τους τομείς που σας επιτρέπουν να κάνετε ουσιαστικές, βελτιωτικές κινήσεις για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ευθυγραμμιστείτε με τις τάσεις της εποχής και ικανοποιήστε τις μικρές αλλά σημαντικές σας ανάγκες στο πλευρό του ερωτικού σας συντρόφου. Οι συναισθηματικές σας φιλοδοξίες για το άμεσο μέλλον βρίσκονται σε εξαιρετικό δρόμο, αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με ψυχραιμία και σύνεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί,  η σημερινή αστρολογική όψη θα ζεστάνει και θα αναζωογονήσει την καρδιά σας. Πρόσχαροι και εγκάρδιοι θα είστε με πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί ερωτικώς μαζί σας. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, η μέρα θα σας βοηθήσει να ζήσετε έντονες αισθησιακές στιγμές με απελευθέρωση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, σας παροτρύνω να δώσετε το ανάλογο άνοιγμα, θα βγείτε κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μάθετε να εφαρμόζετε τα σχέδια και τις ιδέες σας αγαπητοί Τοξότες, εκμεταλλευτείτε τον χρόνο και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, μην κάνετε υποθέσεις και εικασίες και μην πιστεύετε σε σενάρια και φαντασιώσεις που σας πλασάρουν επικίνδυνα τρίτα πρόσωπα. Δείτε την πραγματικότητα κατάματα στην ερωτική σας ζωή και μην αμφιβάλλετε για το ταίρι που σας συντροφεύει δίχως αποδείξεις, δημιουργώντας στην σχέση σας έντονες σκηνές ζήλειας και εκρήξεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα λόγια σας θα είναι ειλικρινά και θερμά. Θα επιδιώξετε ερωτικές συναντήσεις, ένα πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην ερωτική σας γοητεία. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στις προσωπικές σας επαφές, κρατήστε ακμαία την ερωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, θα προκύψει γνωριμία που θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η ανάγκη σας να ολοκληρωθείτε σαν άνθρωποι, σαν επαγγελματίες ακόμα και σαν ερωτικοί σύντροφοι είναι μεγάλη σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, ίσως φταίνε οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, πιθανόν γιατί θέλετε να δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει σας κάνουν περισσότερο δυνατούς από ότι φαντάζεστε, κάντε την αυτοκριτική σας και συζητήστε με νηφαλιότητα και γαλήνη τα διλήμματά σας με το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σας. Έρχεται απρόσμενο ερωτικό συμβάν, με τολμηρή αποφασιστικότητα θα σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη. Στην αρχή κάπως αόριστη θα είναι η στάση σας, ωστόσο στηριζόμενοι στο ένστικτο σας θα ανταποδώσετε τελικά το ενδιαφέρον που θα σας φανερωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή μέρα αγαπητοί Υδροχόοι, αναπτερώνει το ηθικό σας, δυναμιτίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και την εξυπνάδα σας, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάθε επιθυμία και επαγγελματική σας προσδοκία. Είσαστε πλέον ελεύθεροι από το μαρτύριο μιας συναισθηματικής μιζέριας που σας ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό, επωφεληθείτε από την εύνοια της τύχης για να λάμψετε προσωπικά και κοινωνικά, για να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μιας υπέροχης, τρυφερής, καινούριας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για έντονες δραστηριότητες, ζωτικότητα και πολύ ενέργεια. Η μέρα σας θα έχει δυνατές εξελίξεις απρόοπτες συναντήσεις και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Για τους ερωτικά μόνους ανοιχτή θα είναι η προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσετε να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό. Δεν θα ανεχτείτε καταστάσεις που σας προκαλούν ανία, εσείς που είστε πολύ καιρό σε σταθερή σχέση προσοχή στις απότομες ή παρορμητικές αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ίσως πρέπει να καταπιαστείτε με τις διαδικασίες εκείνες φίλοι Ιχθύες, που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα και τις δυσκολίες της δουλειάς σας και της προσωπικής σας καθημερινότητας. Η στιγμή να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων στην συναισθηματική σας ζωή έφτασε, μην διστάζετε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, οι πλανήτες είναι σύμμαχοι σας σε μια τρυφερή κουβέντα με το ταίρι σας, φανείτε σταθεροί και σοβαροί στα θέλω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ανανεωμένη ψυχολογία και έντονη διάθεση για φλερτ θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία. Η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα καινούργια ή παλιά, σήμερα οι συνομιλίες σας θα είναι απελευθερωμένες. Η γοητεία σας και ο θερμός αυθορμητισμός σας, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να διεισδύσει στην ερωτική σας ζωή.

Πηγή: pierianews.gr