ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους θα χαλαρώσουν στην πορεία οι συνθήκες που σας δημιουργούν άγχος,  για την ώρα αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση. Θα ανέβει  η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις και οι επαφές σας, στην πορεία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες βγείτε έξω μιλήστε με αγαπημένα σας πρόσωπα, η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη ενδέχεται να αλλάξει απότομα τα ερωτικά σας πλανά. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το σκληρό ρεαλισμό, θα αξιοποιήσετε τις συναισθηματικές εκλάμψεις που θα σας παρουσιαστούν. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση το ένστικτο και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως αυθόρμητους. Σήμερα θα κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κατακτήσετε το στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Με αφορμή ένα συγκεκριμένο συμβάν είναι πολύ πιθανόν να εστιάσετε σε παρελθοντικά γεγονότα  ωστόσο καλό θα είναι να μην μείνετε μόνο στην αρνητική τους πλευρά. Σκεφτείτε με αντικειμενικότητα, κάντε την προσπάθεια να διαφοροποιήσετε την κατάληξη,  αν σκεφτείτε με θετικό τρόπο θα βρείτε δίοδο επαναπροσδιορισμών. Σε θέματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά είναι πολύ πιθανόν να απορρίψετε ή να διακόψετε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, δε θα καταφέρετε να δείξετε εμπιστοσύνη, με συνειδητό τρόπο θα κρατήσετε απόσταση από πρόσωπα που σας μπερδεύουν οι βλέψεις και οι σκοποί τους. Μια απρόοπτη συνάντηση θα έχει ευχάριστο αποτέλεσμα, μια τυχαία πληροφορία που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες απόψεις ή εντυπώσεις σας, διατηρήστε θετική τη διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα κινηθείτε ενστικτωδώς και θα σας βγει σε καλό, ωστόσο προσοχή στις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης που συχνά πυκνά σας διακατέχουν. Για να μην παγιδευτείτε σε λεκτικές διαμάχες προσπαθήσετε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση και μείνετε μακριά από σκηνές ζηλοτυπίας. Η όψη της ημέρας θα σας κάνει ελκυστικούς, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδιπλώσετε τον ερωτισμό σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, σήμερα η γοητεία σας θα κάνει το σωστό θαύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ενδεχομένως να παρεκκλίνει κάπως η αντίληψη σας, προσπαθήστε να κυμανθείτε εντός πραγματικότητας. Προσοχή στις υπερβολές και στις καχύποπτες σκέψεις, κρατήστε σε ισορροπία τις εσωτερικές σας τάσεις. Κάπως μειωμένη θα είναι η υπομονή σας, η στάση σας ενδεχομένως να μην είναι μεθοδική αλλά παρορμητική, σε ζητήματα ρίσκου μη στηριχτείτε μόνο στη δική σας κρίση. Όπου χρειαστεί να δώσετε δεσμευτικές υποσχέσεις ή απαντήσεις  θα πρέπει να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τη στάση σας, οι επιπολαιότητες ενδεχομένως να μην μπορούν μετά να διορθωθούν. Σήμερα θα υπάρξουν φιλικές συναναστροφές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, συζητήστε ελεύθερα χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ανάγκη θα έχετε για αποδράσεις, προσοχή να μην αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που η τακτοποίηση τους δεν έχει άλλο περιθώριο αναβολής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αποφασιστική και μεθοδική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την επιθυμία να θέσετε νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα θα είναι σθεναρή η θέλησή σας να πατάξετε ό,τι σας πίκρανε, θα βρείτε το θάρρος να απεγκλωβιστείτε από ερωτικά πρόσωπα, που δεν ήταν στη ζωή σας τίποτα άλλο, παρά ένας στενός κορσές. Θα προκύψουν αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας αυτοσυστηθεί, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Συναισθηματικά θα είστε κάπως φορτισμένοι, ίσως οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας να είναι μπερδεμένες, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να κινηθείτε ή να αποφασίσετε. Αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε προσωπικά,  η εσωτερική σας αστάθεια ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιλογές για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Κάντε την προσπάθεια να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας ορμές και αντιδράσεις, αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να γλυτώσετε από παρορμητικά λάθη. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ανοιχτείτε και επικοινωνήστε, σας συμβουλεύω να μην κρατήσετε κλειστή στάση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συζητήστε το με ωριμότητα και θετική διάθεση.  Μην αφήσετε καχύποπτες σκέψεις να βγάλουν τις εικασίες σας εκτός πραγματικότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματική κατανόηση θα σας φέρει η σημερινή όψη, γεγονός που θα δημιουργήσει ισορροπία στην επικοινωνία σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε τι ακριβώς νιώθει και σκέπτεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητά σας, ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις. Η μέρα θα σας ερωτικούς και ελκυστικούς. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πιάσει την κουβέντα, έρχονται νέες ερωτικές περιπέτειες ευχάριστης κατάληξης!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Περιορίστε τις πράξεις ή τις επιλογές αβέβαιης κατάληξης, αναζητήστε σταθερότητα επαγγελματική και οικονομική. Θα σας κουράσουν τα σκαμπανεβάσματα, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή στις ανασφάλειες και στο άγχος σας.  Σας συμβουλεύω για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τις ριψοκίνδυνες κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, στην προκειμένη φάση ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας τα επικίνδυνα άλματα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν εσωτερική πίεση και στρες. Διατηρήστε επικοινωνιακή την στάση σας,  καλό θα είναι να μην αρνηθείτε να συζητήσετε και ξεκαθαρίσετε. Εσείς που νιώθετε κουρασμένοι ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας αποφορτίζουν από τις καθημερινές έγνοιες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας κάνει επιρρεπείς στην εμπλοκή υποθέσεων ζήλειας ή καχυποψίας, προσοχή να μην υποπέσετε σε συναισθηματικά σφάλματα. Θα έχετε τη διάθεση να μετατρέψετε τους διάλογους σας σε συζητήσεις συναισθηματικού βάθους, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αποκτήσετε σταθερό ερωτικό ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αποφύγετε τις αόριστες σκέψεις μη μπερδέψετε το μυαλό σας και στο τέλος αδρανήσετε. Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις. Τα γεγονότα θα δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά σας ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα ανοίξουν δίοδο νέων συνεργασιών. Θα λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη πρόκληση, καλό θα είναι να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη, βάλτε φρένο στις ανασταλτικές θεωρίες. Σας συμβουλεύω να μην δώσετε έκταση σε αρνητικές αμφιταλαντεύσεις, προμηνύονται θετικές εξελίξεις. Θα έχετε επαφές και συναντήσεις, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, σε επαφή θα έρθετε με καινούργια πρόσωπα, εκφράστε σκέψεις και ιδέες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα ενδέχεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα είδος συναισθηματικού συμπλέγματος, ωστόσο το ταλέντο σας να βάζετε τα πράγματα σε τάξη, θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος και να πάρετε σωστές αποφάσεις δίνοντας νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή. Η οξυδέρκεια και η διαίσθησή σας θα σας βγάλουν από το δίλλημα που θα εμφανιστεί. Κατόπιν βαθιάς συναισθηματικής συζήτησης με πρόσωπο ερωτικό, θα καταλήξετε σε υποσχέσεις που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα δύσκολα θα κρατήσετε συγκροτημένη τη σκέψη σας, σε θέματα οικονομικά καλό θα είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, σας συμβουλεύω να μην ρισκάρετε. Μπερδεμένοι θα είναι η αντίληψη σας, ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε, να αποδεχτείτε και να εμπιστευτείτε. Προσπαθήστε στις αντιδράσεις σας να μην υπάρχει η υπερβολή, αποφύγετε τις ακρότητες. Το μυαλό σας θα είναι στις αποδράσεις ίσως να εμφανιστούν τάσεις φυγής είναι πολύ πιθανόν να πέσετε στην παγίδα σπασμωδικών ενεργειών.  Η ανάγκη σας  να απεγκλωβιστείτε και να ξεφύγετε θα σας κάνει ανυπόμονους, καλό θα είναι να μη βιαστείτε, δώστε χρόνο στα γεγονότα.  Σας δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείτε, να μην αφήσετε τις απαισιόδοξες σκέψεις να κατευθύνουν τις κινήσεις σας.  Βγείτε έξω με φίλους, χαλαρώστε, αποφύγετε τους εσωτερικούς προβληματισμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα η γοητεία σας θα κάνει θραύση, δεν αποκλείεται να χτυπήσει νέος έρωτας την καρδιά σας. Η όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με ένστικτο και αυτοπεποίθηση, αφήστε την ερωτική σας έλξη να σας οδηγήσει εκεί που θα επιθυμούν οι αισθήσεις σας. Αν κάποιοι από εσάς προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να απαλλαγείτε από μια καταπιεστική ή αποτυχημένη ερωτική σχέση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι ίδιες σας οι σκέψεις θα σας δημιουργήσουν ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, οι εξηγήσεις που θα προσπαθήσετε να δώσετε είτε για αυτά που νιώθετε, είτε γι αυτά που συνέβηκαν, ενδεχομένως να είναι κάπως παρατραβηγμένες. Ο εκνευρισμός, ο αρνητισμός, και η αμφισβήτηση, θα κάνουν αδύναμη την κρίση σας.  Καλό θα είναι να μην βγάλετε πεισματική στάση, χαλιναγωγήστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, μη μείνετε προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας εκδοχές. Αφήστε ανοιχτό ένα παράθυρο συνεννόησης, κινηθείτε συγκαταβατικά και διπλωματικά.  Σας δίνω τη συμβουλή να διατηρήσετε την ανάγκη σας για φιλικές συναντήσεις και συναναστροφές, οι συνομιλίες με φίλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ορθή και αισιόδοξη σκέψη. Για προβλήματα ή για θέματα που σας βαραίνουν ψυχολογικά ακούστε και τις συμβουλές ή τις απόψεις τρίτων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει ισχυρές διορατικές ικανότητες ενισχύοντας κατά πολύ τη διαίσθησή σας. Θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τη σκέψη σας, θα κρατηθείτε μακριά από λάθη και άστοχες επιλογές. Οι κινήσεις σας θα είναι σταθερές και οξυδερκείς, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας, σήμερα θα λύσετε καταπιεστικούς συναισθηματικούς κόμπους. Η γοητεία σας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, που αργά ή γρήγορα θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία μην απογοητεύεστε και μην καταθέτετε τα όπλα, διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας. Μη περιορίσετε τις βλέψεις σας, οραματιστείτε, οργανώστε τις προσπάθειες σας, κάντε το βήμα να  δοκιμαστείτε και σε αντικείμενα ή δραστηριότητες πέρα των συνηθισμένων σας επιλογών. Στις συζητήσεις σας  προσπαθείτε να είστε ξεκάθαροι, αποφύγετε τις μπερδεμένες και διφορούμενες απόψεις. Τις προτάσεις σας φροντίστε να τις διατυπώστε με σαφήνεια, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε διπλωματικά, κρατήστε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, μην κλειστείτε στο σπίτι σας, μιλήστε αυθόρμητα  συναναστραφείτε με θετική διάθεση.  Επαφές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα θα συμβάλουν στην εσωτερική σας ισορροπία, δεχτείτε τις προτάσεις που θα ακουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αυτή την φορά η διαίσθησή σας θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια, φροντίστε να την ακούσετε. Πρόσφορο έδαφος θα βρει η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή θα το νιώσετε ως περαστικό, η εξέλιξη θα σας διαψεύσει. Αυτό το άτομο θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τις βάσεις της ερωτικής σας ζωής, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, δείξτε εμπιστοσύνη στα γεγονότα που θα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ίσως να εμφανιστούν προβληματισμοί ή ανασφάλειες, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε το άγχος. Καλό θα είναι να μην αδρανήσετε σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, μην αφήσετε για αύριο δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα. Αν έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς προσπαθήστε να τους κλείσετε ή έστω να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ή μια τακτική σταδιακής εξόφλησης. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε καλό θα είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και σαφήνεια, αποφύγετε τα αόριστα λόγια για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε,  ωστόσο προσοχή στα ποσά που θα καταναλώσετε. Στις οικονομικές σας ενέργειες φανείτε συνετοί με προσγειωμένες επιθυμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, συγκρατημένους θα σας κάνει η όψη της ημέρας, στις πράξεις σας θα υπάρχει μεθοδικότητα και όχι ασυγκράτητος παρορμητισμός. Ρεαλιστικές και προσγειωμένες θα είναι οι ερωτικές σας προσδοκίες, θα είστε εξοπλισμένοι με ένστικτο και διαίσθηση. Από μόνοι σας θα επιλέξετε να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας σε συνετά πλαίσια, γεγονός που θα σας γλυτώσει από αστοχίες και απογοητεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Διφορούμενες διαθέσεις ίσως να σας κάνουν αναποφάσιστους,  άτοποι δισταγμοί ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους,  σήμερα δεν αποκλείεται να  αναβάλετε και να ακυρώσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε την αδράνεια, δραστηριοποιηθείτε και προχωρήσετε στη διευθέτηση των καθημερινών σας ζητημάτων. Λειτουργήστε πρακτικά και άμεσα, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, αποβάλετε το άγχος, κινηθείτε οργανωμένα.  Δείξτε μεγάλη προσοχή στις  οικονομικές σας κινήσεις, δεν θα πρέπει να υποκύψετε σε παραπλανητικές αγορές ή σε περιττά έξοδα.  Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπατάλες, καλό θα είναι το ενδιαφέρον σας να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς που πρέπει να εξοφληθούν. Διαθέστε χρόνο στις οικογενειακές σας υποθέσεις και σχέσεις, μη βγάλετε συμπεράσματα αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε, περιορίστε την καχυποψία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία. Αλλαγή πορείας φέρνει η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο, που θα βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην ερωτική σας ζωή και θα το πετύχει. Φανείτε δεκτικοί και δοτικοί, θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις. Η όψη της ημέρας θα σας δώσει τη δύναμη να αποκοπείτε από σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, θα σας ενθαρρύνει στο να ξεκινήσετε νέα αρχή.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα προσοχή να μην σας αγχώσουν ή καταβάλουν οι αρνητικές σκέψεις. Απαισιοδοξία θα κάνει την εμφάνιση της, είναι πολύ πιθανόν να αναβάλετε ή να τρενάρετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν ή σας προβληματίζουν. Επιθυμία σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις, προσοχή σε εκνευρισμούς, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να αποφύγετε βιασύνες και επιπολαιότητες, σκεφτείτε πολύ καλά που θα εναποθέσετε τα χρηματικά σας ποσά.  Σε οικογενειακά θέματα και γενικότερα σε υποθέσεις που απαιτούν ξεκαθάρισμα, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ηρεμία θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, αν η στάση σας είναι μπερδεμένη ή αδιάφορη τότε δύσκολα θα βρεθεί η άκρη του νήματος. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ωριμότητα, κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις καλό θα είναι να μην εξακολουθείτε να τις τρενάρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η διαίσθηση και το προαίσθημά σας ενισχύονται, ωστόσο προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Μεθοδικός και προμελετημένος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να συμπαρασταθείτε. Σήμερα θα εστιάσετε στην ερωτική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας θα είναι τρυφερή, συγκαταβατική και ιδιαιτέρως θερμή. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει σήμερα!

Πηγή: pierianews.gr