Σήμερα ​η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.

Η Σελήνη βρίσκεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα της θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην επίτευξη ζητημάτων που αφορούν γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Δώσε προτεραιότητα σε αυτά καθώς φαίνεται πώς θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας με επιτυχία. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αποκτάτε και πάλι το πάνω χέρι στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή σήμερα φίλοι Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει χαρά, ευχαρίστηση και ζωντάνια στις πάσης φύσεως σχέσεις σας. Μην οπισθοχωρείτε στις επιθυμίες και τις βαθιές ανάγκες της καρδιάς σας, αρκεί να τις μεταδώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, με ρομαντική και δοτική διάθεση, οι αδέσμευτοι ξεχυθείτε στην μάχη του φλερτ, ένα εξαιρετικό ειδύλλιο κεντρίζει το ενδιαφέρον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα φλερτάρετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η προσιτή σας στάση θα ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σωστές, οι επιλογές σας δε θα αποδειχτούν λανθασμένες. Με απόλυτη ειλικρίνεια θα σας μιλήσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, πιστέψτε στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η ημέρα αγαπητοί Ταύροι, είναι άκρως ευεργετική για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες στο πλευρό των οικείων σας και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ισορροπήστε την διάθεση και τις πράξεις σας στους γύρω σας, μην είστε ούτε πολύ διαχυτικοί με πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά, ούτε απόμακροι κλεισμένοι στους φόβους και τις όποιες ανασφάλειές σας. Μια νέα γνωριμία δείχνει ενδιαφέρον για την μοναχική καρδιά των αδέσμευτων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, από σήμερα ανακτάτε ξανά τις δυνάμεις σας, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να κλείσετε οριστικά ένα αρνητικό ερωτικό σας ζήτημα, σε περίπτωση χωρισμού καταφθάνει επανασύνδεση. Εσάς τους ερωτικά μόνους, ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα κάνει την προσπάθεια να σας φλερτάρει, αξιοποιήστε τα συμβάντα. Καταφθάνει αποτέλεσμα θέρμης ερωτικής ένωσης που θα ανανεώσει την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Επικοινωνήστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι με πρόσωπα από το παρελθόν που είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σας κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον για μια συνάντηση, για μια αναθέρμανση μιας προσωπικής ή συναισθηματικής σας σχέσης. Η σημερινή μέρα στηρίζει τις προσπάθειές σας για μια επανασύνδεση με ερωτικό ταίρι που ακόμα ερεθίζει τους παλμούς της καρδιάς σας, μην αφήνετε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη, εξωτερικεύστε τα πραγματικά και ανιδιοτελή σας αισθήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να επικοινωνήσετε με αισθησιακό ερωτισμό, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός καινούργιου ατόμου. Συγκαταβατική στάση θα έχετε στο ταίρι σας, βασικός σας στόχος θα είναι η ηρεμία και η ισορροπία του δεσμού σας. Η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε σοβαρές συζητήσεις, είναι πολύ πιθανό να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας πορείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αρκετά ευνοϊκές και καλότυχες είναι οι σημερινές αστρολογικές κινήσεις του σύμπαντος αγαπητοί Καρκίνοι, για να σπάσετε τον πάγο με αγαπημένα και προσφιλή σας άτομα, για να επαναφέρετε στην μνήμη και στην καθημερινότητά σας μια σχέση του παρελθόντος που είχε απομακρυνθεί από την καρδιά σας, για να έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι που αγαπάτε, αψηφώντας όλες τις παγίδες και άλλες τόσες προκλήσεις, για να απολαύστε συναρπαστικές και σημαντικές στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συγκρατημένη και αρκετά προσγειωμένη θα είναι η καρδιά σας, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν. Σήμερα η συγκαταβατική σας διάθεση θα βάλει τα πράγματα σε ισορροπία και τάξη, αν είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας θα τα βρείτε, βρίσκετε λύσεις σε δύσκολα ζητήματα. Μην περιορίσετε τον έντονο αισθησιασμό που θα νιώσετε, θα λάβετε πρόταση απρόοπτη και αναζωογονητική.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μια ημέρα γεμάτη ενδιαφέροντα είναι η σημερινή φίλοι Λέοντες, ως εκ τούτου ασχοληθείτε περισσότερο με τις ομαδικές δραστηριότητες, βοηθώντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δουλειές που αφορούν την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση του συνόλου, αισθανθείτε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που σας αγαπούν οι φίλοι και ο άνθρωπος που συντροφεύει την συναισθηματική σας ζωή, διώξτε τα προβλήματα και τα διλήμματα από την σχέση σας, δείχνοντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, πολύ καλά θα κάνετε και θα ξεδιπλώσετε την αισθησιακή ίσως και κάπως παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητα σας, ανταπόκριση θα βρείτε από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Θα είστε δεχτικοί και ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, θερμή θα είναι η στάση σας στις νέες ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, ανοίγεται νέος ερωτικός ορίζοντας στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μια γλυκιά κατανόηση, μια ζεστή ανταπόδοση συναισθημάτων και μια ειλικρινής συζήτηση με άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, είναι ικανά να φέρουν σήμερα αγαπητοί Παρθένοι την χαρά και την ικανοποίηση που από καιρό περιμένετε. Η υπομονή και η ανεκτικότητα με το ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά ανταμείβονται, οι γκρίζες εικόνες του παρελθόντος δίνουν την θέση τους σε πολύχρωμες, ευχάριστες, δοτικές στιγμές, οι αδέσμευτοι δεχτείτε το ζεστό φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα έχετε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις συναισθηματικής πίεσης. Εσείς οι ελεύθεροι θα προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, καταφθάνει ευχάριστο ερωτικό γεγονός, μια απρόσμενη πρόταση θα δώσει ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Θα υπάρξει νέο ερωτικό άνοιγμα, καταφθάνει καινούργια γνωριμία με πρόσωπο που ενδεχομένως να ερωτευτείτε. Αν θέλετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα, κινηθείτε δυναμικά, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας ανατέλλει μια όμορφη, ξέγνοιαστη και ολοζώντανη ημέρα φίλοι Ζυγοί, που μπορείτε να πλησιάσετε ακόμα περισσότερο τα οικεία σας πρόσωπα, να αισθανθείτε ότι σας φροντίζουν και ότι σας αγαπούν, να νιώσετε τον έρωτα και το πάθος του άλλου σας μισού να διώχνει όλες τις αμφιβολίες και τις αγωνίες σας για το αύριο του δεσμού σας. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στις στενές συναισθηματικές σας σχέσεις, αφουγκραστείτε τις αδυναμίες και τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις σε τυχόν προβλήματα, κάποιοι από εσάς θα ανοίξετε συζητήσεις περί δεσμεύσεων. Σε συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα αναπτυχτεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό που θα δώσει νέα προοπτική στις επαφές σας. Θα είναι καθαρά στη δική σας διάθεση αν θα προκύψει επανασύνδεση, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες των αποφάσεων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι μια ιδανική ημέρα αγαπητοί Σκορπιοί, για να γνωρίσετε καινούριος φίλους και να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους παλιούς, για να περάσετε στον ερωτικό σύντροφο ιδέες και προτάσεις για έξοδο με γλυκό και τρυφερό τρόπο, για να αναζωπυρώσετε τον έρωτα σε μια σχέση που είχε βαλτώσει από στασιμότητα και μουντάδα, για να σβήσετε πάσης φύσεως αμφιβολίες και ανασφάλειες της καρδιάς σας, για την ακεραιότητα του άλλου σας μισού. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και ζήστε με πάθος κάθε στιγμή που περνάει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στη λογική σας σκέψη, ο ορθολογισμός σας θα σας οδηγήσει στα σωστά βήματα. Θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που η κατάληξη της θα ξεμπερδέψει σημεία που έφεραν παρεξηγήσεις ή χωρισμούς. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, ανοίγεται δίοδος μακροχρόνιου δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα αντιλαμβάνεστε με το παραπάνω, πως είστε σε θέση ισχύος για να κατακτήσετε τους ερωτικούς και ατομικούς σας στόχους φίλοι Τοξότες, μόνο αν κάνετε ψύχραιμες και ήρεμες κινήσεις προς τους ανθρώπους που επικοινωνείτε και συζητάτε, αν προσεγγίσετε τις καταστάσεις γύρω σας με ουσιαστικές επιλογές και καθοριστικές αποφάσεις. Ο έρωτας και η αγάπη παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, για αυτό οι αδέσμευτοι μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για μια νέα, τρυφερή γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, από σήμερα ανοίγονται συναισθηματικές συζητήσεις που θα φέρουν ξεκαθαρίσματα, λύνονται διαφορές, εσείς οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε. Άμεση και δυναμική θα είναι η στάση σας, η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε επιτυχημένες προσεγγίσεις. Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για έναρξη σταθερής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας, χαίρεστε με την καρδιά σας, δημιουργείτε τις κατάλληλες εκείνες προϋποθέσεις για να ηρεμήσουν και να ημερέψουν τα πράγματα στην προσωπική και την συναισθηματική σας ζωή, απολαμβάνετε την ομορφιά της φύσης πλάι σε προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Πάρτε πρωτοβουλίες στον έρωτα οι αδέσμευτοι, μην αποφεύγετε ένα εξαιρετικό, νέο ειδύλλιο, γοητέψτε με την φλογερή σας λίμπιντο το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας, είτε επρόκειτο για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ερωτικό ταίρι. Καταφθάνουν ευχάριστες ερωτικές ανατροπές, αξιοποιήστε τα συμβάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Υδροχόοι, είναι μια ρομαντική και τρυφερή αχτίδα φωτός απέναντι στις εντάσεις και τις προκλήσεις που δέχεστε, εξημερώνει τα κρυφά και βαθιά σας ένστικτα, σας παροτρύνει να δείξετε στοργή και φροντίδα και να λάβετε αμοιβαιότητα αισθημάτων από τα οικεία σας άτομα και το ταίρι που σας ενδιαφέρει. Είσαστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα για να κρατήσετε κοντά σας τους φίλους και τον δεσμό σας, μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητες και την αξιοσύνη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα περάσετε σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις, νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν τις διαθέσεις σας. Για εσάς τους τσακωμένους, συναισθηματική συζήτηση σχετικά με αμφισβητήσεις και παρερμηνεύσεις θα λύσει τον κόμπο που πρόκυψε απ λανθασμένα συμπεράσματα, έρχονται ουσιαστικά και τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα. Εσάς τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει, ανοίγεται νέα προοπτική.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η καλή παρέα αγαπημένων συγγενικών και φιλικών προσώπων σας αναζωογονεί την διάθεση σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, αναπτερώνει το πεσμένο σας ηθικό, τροφοδοτεί τις ουσιαστικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας, σας γεμίζει με όμορφα, τρυφερά, ξάστερα και ισορροπημένα συναισθήματα. Πραγματοποιήστε τα αισθησιακά σας όνειρα και τα κρυφά, δοτικά σας θέλω με το ταίρι σας, αξιοποιήστε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, για να συγχωρήσετε τυχόν λάθη του ερωτικού σας συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η ερωτική σας στάση θα είναι προσιτή, ανοιχτή και δοτική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις αλλά και για γνωριμίες με ολοκαίνουργια άτομα. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξέλιξη των επαφών σας είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε αλλαγή επιθυμιών. Θα ανακατατάξετε τις προτεραιότητες σας, βασικός σας στόχος θα είναι η σταθερότητα και η μακροχρόνια πορεία.

Πηγή: pierianews.gr