Σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία στους Ιχθύες.

Η επαφή Ηλίου-Δία φέρνει τύχη μέσα στην ημέρα και εύνοια σε υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις σήμερα. Να θυμάσαι πως ακόμα και σε δύσκολα ζητήματα ο Θεός της τύχης θα κάνει την εμφάνιση του και θα ανατρέψει προς όφελός σου τα δεδομένα. «Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς» αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές στα ζητήματα που σε απασχολούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οριοθετείτε τις αντιδραστικές σας διαθέσεις, σήμερα η οπτική σας θα δώσει συναισθηματική μορφή στη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε παλιές ενέργειες, τώρα θα εντοπίσετε ποιες καταστάσεις και ποιες φοβίες σας οδήγησαν σε λάθη. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε τη ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος άτομα.

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας ωστόσο κρατήστε ελεγχόμενο τον ενθουσιασμό σας. Η θετική σας διάθεση και ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ξαφνική εισβολή ενός προσώπου στη ζωή σας θα ταράξει σκέψη, καρδιά και επιθυμίες. Τηλεφωνήματα θα αλλάξουν τη ροή της καθημερινότητάς σας, θα αποκτήσετε την επιθυμία να ακολουθήσετε έναν ζωηρό και έντονο ρυθμό ζωής. Δίνετε τέλος σε καταστάσεις ρουτίνας, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα κυνηγήσετε τις αλλαγές, ωστόσο προσοχή να μην κινηθείτε παρορμητικά, κρατήστε ελεγχόμενο το πάθος σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα ιδιαιτέρως συναισθηματική θα είναι η προσέγγιση σας, ίσως να εμφανιστεί ένα είδος ρομαντισμού στις διαθέσεις σας, είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείτε από τα αισθήματα που θα νιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αδυναμίες σας, θα έχετε τον ορθολογισμό και τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από τις εξαρτήσεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, η απάντηση σας θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενη, δε θα βιαστείτε για το τελικό αποτέλεσμα.

Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα έχετε την τόλμη να μιλήσετε με ειλικρίνεια γι αυτό το αποτέλεσμα που θα προκύψει δε θα είναι αρνητικό. Ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις, βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα τονώσουν τον δυναμισμό σας, απαλλάσσεστε από τυχόν αυταπάτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αόριστες θα είναι οι επιθυμίες σας, μπερδεμένη η στάση σας. Η εμφάνιση ενός προσώπου μέσω social media θα ενισχύσει την ενεργητικότητα σας, δεν αποκλείεται να κινηθείτε παθιασμένα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την ένταση των αισθημάτων σας. Ανεξέλεγκτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα την αφήσετε να παρασυρθεί προς όποια κατεύθυνση φυσήξει ο άνεμος. Προσδιορίστε κάπως τις επιθυμίες σας, προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σχέσεις, επαφές και συνομιλίες θα πορευτούν σε κλίμα ομαλό και ευνοϊκό, σήμερα καταφθάνουν θετικά ανοίγματα τόσο στον οικονομικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Μια συνάντηση που θα αφορά επαγγελματικό ραντεβού θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια συνεργασία, μπείτε σε σκέψεις, μην απορρίψετε ή αδιαφορήσετε.  Καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, φροντίστε να τα επενδύσετε και όχι να τα καταναλώσετε άσκοπα, ψάξτε για επενδυτικές κινήσεις ή αγορές.

Σήμερα κοινωνική θα είναι η στάση σας, ανάγκη σας θα είναι να συζητήσετε με τους φίλους σας μέσω social media. Διαλλακτική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θερμές θα είναι οι διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Βγαίνετε από τυχόν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα οι αντιδράσεις σας θα ποικίλουν, θα διακατέχεστε από διαφόρων ειδών διαθέσεις παθιασμένες ή νωχελικές. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα στρώσει έδαφος για εκρηκτικές εξελίξεις, ενδεχομένως να διχαστεί η καρδιά σας. Φλογερή θα είναι η στάση σας, με φανερή την επιθυμία να ζήσετε στην ένταση και όχι στην παθητικότητα. Καταφθάνουν δυνατές ερωτικές στιγμές, με πρόσωπο που θα μπλεχτείτε στα ερωτικά του δίχτυα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αυθορμητισμό και απελευθερωμένη διάθεση, φεύγει το ψυχολογικό στρες και η εσωτερική πίεση, οι κινήσεις σας θα είναι ελεύθερες χωρίς αναστολές. Δεχτικοί θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Καταφθάνει άνοιγμα για μια ουσιαστική συμφωνία που θα τερματίσει τα εμπόδια σχετικά με μια συγκεκριμένη σας οικονομική υπόθεση, ίσως να πρόκειται για ένα είδος διακανονισμού.

Για εσάς που προσμένετε είτε μια απάντηση, είτε μια πρόταση, λήγει το στάδιο της αναμονής, έρχονται θετικά μαντάτα που θα σας ανανεώσουν, παίρνετε τα πάνω σας, ξεκινάτε νέα αρχή. Προσπαθήστε τα σχέδια και οι ενέργειες σας να αποσκοπούν όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστούν γεγονότα που θα σας αποσυντονίσουν, οι πράξεις σας θα είναι κάπως ασυνήθιστες ίσως και μη σκεπτόμενες. Θα υπάρξει νέο ερωτικό άνοιγμα και σε συνδυασμό με την έντονη ενέργεια που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή. Εξομολογήσεις θα φέρουν αλλαγές στην ερωτική σας πορεία, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να παρασυρθείτε από το πάθος σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο χειρισμός των καθημερινών σας υποθέσεων θα είναι μετρημένος και ώριμος, σήμερα θα λείψουν οι υπερβολές. Τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε με οργανωτική διάθεση. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, δεν θα υπάρξουν επικίνδυνα ρίσκα, πρόσφορο έδαφος θα βρειτε για αλλαγές όρων και για διαπραγματεύσεις επάνω σε νεες βάσεις.

Εσείς που αναζητάτε νέο ξεκίνημα ή κάποια νέα ευκαιρία να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε μπροστά σας, μην αφήσετε κανένα γεγονός αναξιοποίητο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική σταθερής εξέλιξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα μπερδεμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, αψυχολόγητες οι πράξεις σας. Θα φανείτε εκδηλωτικοί και παθιασμένοι, τα συναισθήματα σας θα τα βιώσετε στην υπερβολή τους. Δυνατό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενο τηλεφώνημα που θα τονώσει τον ερωτισμό σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να πορευτείτε προς μια καινούργια ερωτική κατεύθυνση. Αν καταφέρετε να κρατήσετε σταθερή στάση, τότε πολύ σύντομα θα καταλήξετε σε έναρξη δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η ανάγκη σας για εσωτερική και ψυχολογική ισορροπία σήμερα θα σας κάνει χαλαρούς, ενθουσιώδεις, ίσως και αρκετά ρομαντικούς. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διανοητικά θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές αποτυχημένες ενέργειες, σήμερα θα κινηθείτε άνευ προκαταλήψεων, ουσιαστικά θα επικεντρωθείτε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων.

Η απόφαση σας να ξεφύγετε από τα παλιά, θα είναι η κινητήρια δύναμη που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό. Ίσως να θελήσετε να αποδράσετε από την ρουτίνα και τις καθημερινές αναγκαστικές συνήθειες, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε τελικά τον τρόπο να ξεφύγετε και να αναζωογονηθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν έναν μικρό διχασμό στη σκέψη σας, ίσως να μην είστε σε θέση να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε. Άστατος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, οι αλλοπρόσαλλες διαθέσεις σας θα μπερδέψουν πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά. Θα βρίσκεστε σε μια εσωτερική σύγχυση, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δείξτε επαγγελματική ωριμότητα στις εργασιακές σας υποθέσεις, σήμερα έρχονται χρηματικές απολαβές καλό θα είναι να μην κινηθείτε επιπόλαια, χειριστείτε τα χρήματα σας έξυπνα και προνοητικά. Διεκπεραιώστε ανοιχτά ζητήματα, προσπαθήστε να δώσετε οριστικά αποτελέσματα και να κλείσετε συμφωνίες. Σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πρόσωπο που αναμένει από εσάς οριστική απάντηση καλό θα είναι να αποφύγετε να τρενάρετε ανοιχτές υποθέσεις.

Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, προσπαθήστε να εμβαθύνετε στον  εσωτερικό σας κόσμο, προχωρήστε σε ένα βαθύ ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς σας συμβαίνει. Σε κοινωνικό επίπεδο κινηθείτε αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε θελκτικοί και ευχάριστοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει και θα αφήσετε τις ερωτικές σας τάσεις να σας οδηγήσουν όπου θέλουν αυτές. Θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να αναζητήσετε ριζοσπαστικές αλλαγές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, ωστόσο χαλιναγωγείστε την παρορμητικότητα σας, προσοχή στις συναισθηματικές παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα η έντονη διαίσθηση σας θα δώσει διάσταση στις πνευματικές σας ικανότητες, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά. Σήμερα οι θετικές σας διαθέσεις θα απελευθερώσουν την αισιοδοξία σας, έκταση θα έχει ο οραματισμός σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, πρόσωπο που εμπιστεύεται τις ικανότητες σας θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.

Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα απουσιάζουν τα σκαμπανεβάσματα, οι απόψεις και οι επιθυμίες θα είναι σταθερές. Οι φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις σταθεροποιούνται και ισορροπούν, θα έχετε ευχάριστα τηλεφωνήματα. Κοινωνική και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, εκδηλωθείτε και εξωτερικεύεστε, μιλήστε με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα δημιουργήσουν μεταστροφή τόσο στις επιθυμίες σας, όσο και στους στόχους σας. Ένα ελαφρύ συναισθηματικό μπέρδεμα θα βγει στην επιφάνεια και ίσως να χαρακτηριστείτε αψυχολόγητοι, ωστόσο καμία σας σκέψη δε θα είναι απαισιόδοξη. Η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα ζωντανέψει τον ερωτισμό σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε έντονα ερωτικά αισθήματα και μάλιστα χωρίς περιορισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, για να αποφύγετε τις επιπόλαιες πράξεις σας συμβουλεύω να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας και τις προτεραιότητες σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι αναζητάτε και τι είναι αυτό  που πραγματικά έχετε πρωταρχική ανάγκη. Αναρωτηθείτε τι είστε σε θέση να θυσιάσετε ή να παραγκωνίσετε για να μπει η επαγγελματική αλλά και η προσωπική σας ζωή σε πορεία βελτίωσης.

Σκεφτείτε λογικά και αντικειμενικά, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας και να δώσετε εξηγήσεις σε ανασφάλειες που ενδεχομένως να είναι υποσυνείδητες. Συγκαταβατικοί και εκδηλωτικοί θα είστε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα τα γεγονότα θα σας βάλουν σε σκέψεις, ίσως να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας. Με καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε μέσω των social media, θα ερωτευτείτε, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην κινηθείτε βιαστικά. Θα υπάρξουν απρόσμενες ίσως και κάπως μυστήριες εξελίξεις, που ενδεχομένως να μπερδέψουν το ερωτικό σας κουβάρι. Προσοχή στα απρόοπτα διλήμματα και στις παρορμητικές αποφάσεις!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα στις συνομιλίες σας θα υπάρξουν αποκαλύψεις, μην αγνοήσετε ή αδιαφορήσετε για αυτά που θα ακούσετε. Σκεφτείτε με ορθολογισμό, αποφύγετε τις συγκρούσεις και τον αρνητικό τρόπο σκέψης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει με σαφήνεια και ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να λάβετε απαντήσεις και να λύσετε απορίες. Σας δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείτε και να μην κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

Στον οικογενειακό σας τομέα κάντε την προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, περάσετε σε συναισθηματικές συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα να αναθερμανθούν παγωμένες σχέσεις ή επαφές. Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα που δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας προσπεράσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως απρόβλεπτοι, με συναισθήματα έτοιμα να φτάσουν στο κόκκινο. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, γι’ αυτό το νου σας να μη δώσετε λάθος εντύπωση. Ξαφνικό και απρόσμενό τηλεφώνημα θα ταράξει την συναισθηματική σας ισορροπία, δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση. Έρχονται αλλαγές στην ερωτική σας ζωή που ίσως να σας βρουν απροετοίμαστους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις, ίσως να μάθετε για καταστάσεις και γεγονότα που δε τα γνωρίζατε, καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση στις αντιδράσεις σας. Στις συζητήσεις σας ξεκαθαρίστε και τακτοποιήστε τις υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος ή αναστολές, ψάξτε τις απαιτούμενες αποδείξεις, περάστε σε αναλυτικές εξηγήσεις. Στους διαλόγους σας στοχεύσετε στην ειλικρίνεια, μη βιαστείτε να βάλετε συμπεράσματα δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Προσοχή σε ξεσπάσματα ή λόγια ανάκτησης, θα εναντιωθείτε στα καταπιέστηκα δεδομένα, ίσως να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ανατρεπτικές ενέργειες. Σε προσωπικά σας ζητήματα αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις, σας δίνω τη συμβουλή για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τα ζητήματα που σχετίζονται με την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα δημιουργήσετε ακραίες καταστάσεις γιατί θα διακατέχεστε από έντονα συναισθηματικά συμπλέγματα. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες, να εκδηλωθείτε με πάθος. Η παρορμητικότητα σας ίσως να ξεφύγει από τα συνετά όρια, προσοχή γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανεξέλεγκτο συναισθηματισμό και να καταπατήσετε βασικές σας αρχές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα αφήστε στην άκρη τον αρνητισμό και την αντίδραση, καταφθάνει τυχερό άνοιγμα που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Έρχεται θετική ίσως και κάπως απρόοπτη πρόταση που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα, βγαίνετε από τις δύσκολες συνθήκες που βιώσατε το τελευταίο διάστημα, οι αλλαγές θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Εσείς οι απογοητευμένοι θα  αλλάξετε διάθεση τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά,  θα νιώσετε πως όλα μπορούν να διαφοροποιηθούν αρκεί να είστε σε ετοιμότητα.

Στις κοινωνικές σας σχέσεις και επαφές θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, η διάθεση σας θα είναι θετική, θα  μιλήσετε με ξεκάθαρο τρόπο. Διατηρήστε τη σκέψη σας αισιόδοξη, βάλτε μπροστά τη λογική και τον ορθολογισμό, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα που από καιρό σας απασχολούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα το πάθος θα υποσκιάσει τη λογική σας. Η συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προκαλέσει έντονες αντιδράσεις κάτι θα ξεφύγει από τον έλεγχο σας. Τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε ένταση, προσοχή στις υπερβολές και στις παρερμηνεύσεις. Έρχεται δυνατό ερωτικό άνοιγμα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα προγραμματισμένα σας σχέδια, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες.

Πηγή: pierianews.gr