Σήμερα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα.

Ο Ήλιος αργά το βράδυ θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει και θα ενισχύσει την εξωστρέφεια και την ανάγκη να περάσεις λίγο χρόνο χαλαρώνοντας, να κάνεις διακοπές και να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου επιθυμίες. Ο Ήλιος εδώ θα μπορούσε να σημάνει και την έναρξη των διακοπών όπως και της θερινής ραστώνης. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ψυχραιμία, αυτοέλεγχος, αντοχή και υπομονή, αυτά είναι που θα πρέπει να επιδείξεις σήμερα. Η σημερινή μέρα θα σε επιβαρύνει με εκνευρισμό για τα όσα απαιτούνται να γίνουν από σένα με συνέπεια την κούραση που θα ρίξει σε δεύτερο πλάνο την επιθυμία σου να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τα θέλω σου και αυτά που σε διασκεδάζουν. Προσπάθησε λοιπόν να παραμείνεις ψύχραιμος, ώστε να περάσει αυτή η δύσκολη συγκυρία χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, πνοή ανανέωσης έρχεται καταπάνω σας, θα είστε δεχτικοί στις απρόοπτες προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Σήμερα ενδέχεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να δώσετε οριστικό τέλος με πρόσωπο που προσπαθεί να σας πιέσει ή να σας βάλει στα καλούπια του. Για εσάς που αναζητάτε έναν ξέγνοιαστο και πιο ανέμελο τρόπο ζωής, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε ωθεί να αναθερμάνεις τις φιλίες σου, να διασκεδάσεις. Η μέρα φέρνει ανατροπές στα σχέδια που κατέστρωσες ή από απρόβλεπτα έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου ή κάποια ανασφάλεια που προκύπτει στα αισθηματικά σου, και που σου χαλάει την ευχάριστη διάθεση.  Πρέπει επίσης να ρίξεις και λίγο το βάρος στα όσα δεν έχεις τακτοποιήσει, ώστε να μην έχεις εκκρεμότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ζωηρέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα εστιάσετε στην έλξη που θα νιώθετε για το ταίρι σας. Θα έχετε τη διάθεση για αποκαλύψεις, εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε νέα γνωριμία, θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, η συνομιλία σας με γοητευτικό πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει. Σήμερα οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές θα έχουν ορμή και παρόρμηση, θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τις υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικογενειακά σου και κυρίως τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τα οικονομικά και υποθέσεις που απαιτούν λύσεις. Κρατάς το ταίρι σου έξω από αυτά που σε απασχολούν και είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί από την μια το προστατεύεις και από την άλλη δεν το κάνεις συμμέτοχο, άρα απόσταση. Το SOS της ημέρας πάντως είναι η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία για να μην επιδεινωθούν οι ήδη δύσκολες καταστάσεις εξ αιτίας σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη σχέση σας σε ισορροπημένο επίπεδο, με το ταίρι σας θα έχετε συνεννόηση, τα λόγια σας θα είναι ευχάριστα χωρίς εντάσεις. Εσείς που είστε σε δεσμό κάτι θα οργανώσετε, ίσως να είναι διακοπές, ίσως μελλοντικά σχέδια. Για εσάς τους μοναχικούς είναι πολύ πιθανό σε φιλική συνάντηση να υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας να ανοίξετε πορεία σταθερού δεσμού. Θα είστε σε θέση να γοητεύσετε, χειριστείτε τις περιστάσεις έτσι όπως εσείς επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η συντροφικότητα σου υποδεικνύει ότι θα πρέπει να κανείς κοινωνούς τους δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς,  ώστε να συμμετέχουν σε όσα θέματα σε κρατούν σε εγρήγορση. Η μέρα θα σε απομακρύνει από κάποιους συγγενείς σου, αρκετά κοντινούς, αλλά και λίγο μακρύτερους, εξ αίτιας του ότι η στάση τους σε ξενέρισε γιατί δεν ήσαν υποστηρικτικοί στις επιδιώξεις σου, με συνεπεία να δημιουργηθεί χάσμα στις σχέσεις σας. Αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό, αλλά μην πέσεις στην παγίδα ώστε να χαλάσουν σχέσεις σας. Οι υπερβολές είναι κακοί σύμβουλοι στην παρούσα φάση, οπότε  δέον να τις αποφύγεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα κλείσουν με θετικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό ταίρι σας θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που είχαν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Όσοι από εσάς είστε μόνοι ή έχετε πάρει απόφαση να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει η δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου γεννά ανασφάλεια κατά πόσον οι δυνατότητες και οι ικανότητες σου έχουν  υποχωρήσει σε βαθμό να μην μπορείς να ανταποκριθείς σε όσα είσαι υποχρεωμένος/η. Η μέρα δεν σε αφήνει να κάνεις κάποιες πιο ευχάριστες σκέψεις που να αποσπάσουν την προσοχή σου από τα όσα απαισιόδοξα σε ταλαιπωρούν, ευτυχώς μόνο προσωρινά. Όμως, όπως λέγεται, ¨αύριο είναι μια άλλη μέρα¨ και τα δυσάρεστα συναισθήματα θα εξαφανιστούν όπως ήρθαν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, τρυφερή και ευγενική θα είναι η στάση σας ως προς το αντίθετο φύλο. Αν πάρετε απόφαση να ανοιχτείτε συναισθηματικά σε πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του, να ξέρετε πως θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα και μάλιστα σε χρονική στιγμή που θα σας βρει τελείως ανυποψίαστους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη δημιουργεί την τάση να ασκείς κριτική ιδιαιτέρα μεροληπτική και πολλές φόρες άδικη στους πάντες, ακόμη και προς το ταίρι σου, εξιδανικεύοντας παράλληλα τον εαυτό σου. Η μέρα σε κουράζει, σε εκνευρίζει και σου χαλάει την διάθεση επειδή σου προκύπτουν οικογενειακά ζητήματα που πρέπει να φροντίσεις. Βάλε νερό στο κρασί σου, γιατί αλλιώς μόνο επιδείνωση την προβλημάτων να περιμένεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα θα ζωντανέψουν για τα καλά την καρδιά σας. Γι’ εσάς τους ελεύθερους και μόνους, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, αν κάνετε βήματα προσέγγισης θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση με πορεία σταθερής σχέσης. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, μην περιοριστείτε μόνο σε ματιές και βλέμματα. Γι’ εσάς τους χωρισμένους συνάντηση θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, καταφθάνει επανένωση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Απαισιοδοξία και μελαγχολία είναι αυτά που σου φέρνει η μέρα, γιατί έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα μαύρα σχετικά με το τι δρόμο θα πάρουν  όσα προγραμματίζεις σε όλους τους τομείς, σχέσεις διαπροσωπικές, επαγγελματικές και τα οικονομικά σου. Με δεδομένη την κακή ψυχολογία σου, δυσκολεύουν οι σχέσεις σου στο οικογενειακό περιβάλλον, εξ αίτιας και των δυο μερών, οπότε θα προκύψει για λίγο μια αποστασιοποίηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, το μυαλό σας θα είναι στις αποδράσεις, οι πράξεις σας θα είναι απελευθερωμένες ίσως και κάπως ρομαντικές. Μια συνάντηση και μια ευχάριστη συνομιλία με άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδράσετε από καταπιεσμένες καταστάσεις. Θετικοί θα είστε στο ξεκίνημα σχέσης με καινούργια γνωριμία. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τον τομέα των φιλικών σχέσεων σου και τη σύσφιξη τους. Η μέρα χαλάει το κλίμα από την άτσαλη παρόρμηση σου να κριτικάρεις τις επιλογές των φίλων σου. Εσύ μπορεί να έχεις καλές προθέσεις αλλά πρέπει να τις εκφράσεις με διπλωματικότητα και μόνο αν σου τις ζητήσουν, για να εισακουστούν οι υποδείξεις σου, αν και οι φίλοι σου το θέλουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ίσως να εμφανιστούν στην επιφάνεια παλιά συναισθηματικά απωθημένα, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κυνηγήσετε τους εσωτερικούς σας πόθους. Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αξιοποιήστε τις απρόοπτες συναντήσεις που θα προκύψουν, τα τυχαία συμβάντα θα κινηθούν υπέρ σας. Νέα πνοή θα διαπεράσει την καρδιά σας, τολμήστε να περάσετε σε προσεγγίσεις, μην παραμελήσετε τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα που άπτονται της επαγγελματικής σου εξέλιξης και βελτίωσης. Όμως η μέρα σε διδάσκει, ότι κάθε επιτυχία πρέπει να έχει γερά θεμέλια, ώστε να διαρκέσει. Απαιτείται να είσαι οπλισμένος/η με διάθεση για δουλεία, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία για να μην τα παρατήσεις με την πρώτη δυσκολία και να φθάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σιγουριά, ισορροπία και ασφάλεια. Αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα χωρισμού, η στάση σας και η σκέψη σας θα είναι ιδιαιτέρως συγκαταβατική. Με πρόσωπο που δεν έχετε προχωρήσει ακόμα σε σχέση, θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Απρόοπτη συνάντηση θα σας δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη αφήνει το μυαλό σου να ταξιδεύει, να προγραμματίζεις διασκεδάσεις και ξεκούραση. Η μέρα θα σου φέρει ανατροπές με κάθε είδους υποχρεώσεις που θα σε απογοητεύσουν με συνεπεία τον εκνευρισμό. Καταλάγιασε τον και μην τον εξωτερικεύεις στους άλλους, γιατί θα ψυχρανθείτε χωρίς πραγματικό λόγο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις, σήμερα θα ακουστούν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, μην φοβηθείτε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Αν προτείνετε επανασύνδεση θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Απελευθερώστε σκέψεις και αισθήματα, δείξτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει το βάθος των αισθημάτων σας και τις ειλικρινείς σας βλέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα η μόνωση και οι αναμνήσεις που προβάλλουν έντονα θέλεις να είναι η μοναδική σου συντροφιά. Η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως θα σε αποξενώσει από τους φίλους σου που θα νομίσουν ότι τους αποφεύγεις. Στο χέρι σου είναι να τους παρουσιάσεις με σωστό και εύσχημο τρόπο τους λόγους της αποχής σου από τις παρέες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε κλίμα αρμονίας και ισορροπίας μέσα στη σχέση σας, σήμερα θα φανερώσετε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλώσει τα θερμά αισθήματα που τρέφει για εσάς, θα ακουστούν λόγια που ανεπιφύλακτα σας συμβουλεύω να τα εμπιστευτείτε. Αν επιθυμία σας είναι η σταθερή σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει η μεγάλη αρχή!!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα η μέρα ρίχνει το φως της στα όσα αφορούν τις κάθε είδους σχέσεις σου, είτε διαπροσωπικές, είτε επαγγελματικές. Όμως η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει δυσκολίες σ’ αυτές, εξ αίτιας της παρορμήσεως σου να φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν κάνοντας κριτική που άφορα πράγματα άσχετα με σένα. Καλλίτερα για σένα θα είναι να επιδιώξεις να απομονωθείς γιατί έτσι θα αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και ζημιές στις σχέσεις σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα νομίζετε πως είναι η συζήτηση σας με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρεθείτε σε συνομιλία, ωστόσο προς το τέλος της κουβέντας σας, θα συνειδητοποιήσετε πως οι αποκαλύψεις σας έχουν πάρει τελικά αισθηματικές διαστάσεις. Πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα κρύψετε την έλξη που θα προκύψει, σας διαβεβαιώνω πως οι εξελίξεις δεν πρόκειται να έχουν δυσάρεστες ή αρνητικές ανατροπές.

Πηγή: pierianews.gr