Σήμερα η είσοδος Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Σελήνη περνά στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο του Υδροχόου καταδεικνύοντας πως η σημερινή ημέρα θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για επαφές με φίλους αλλά και συλλογικές δραστηριότητες. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα έχεις φαίνεται πως θα ενισχύσουν τους φιλικούς δεσμούς και θα φέρουν χαρούμενη διάθεση. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ώριμη και διαλλακτική θα είναι η στάση σας, τις πράξεις σας θα τις σκεφτείτε πολύ καλά. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που ενδεχομένως να κρατούσε από το παρελθόν. Συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, απ’ πλευρά σας θα λείψουν ανταγωνισμοί και εγωιστικές ενέργειες. Στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και το συλλογικό αποτέλεσμα. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητα και τις αντιδράσεις σας, δε θα θελήσετε σε καμιά περίπτωση να παραταθούν οι έκρυθμες καταστάσεις. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει θα καταφέρει να δώσει νέα πνοή στην ψυχολογία σας, θα τονωθεί η θετική σας διάθεση και ενέργεια. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες επαφές φιλικές αλλά και οικογενειακές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, πνοή ανανέωσης εισέρχεται στον τρόπο σκέψης σας, αλλά και στις πράξεις σας. Θα νιώσετε ανάγκη να αλλάξετε τις ερωτικές σας συνήθειες, στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από το καθιερωμένο. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάση επαναστατικότητας και η επιλογή σας να αλλάξετε στάση ζωής, θα έχει ως κατάληξη να εντάξετε στην καθημερινότητά σας καινούργιο ερωτικό ταίρι. Μην κάνετε το λάθος να φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, σε περίπτωση που ερωτευτείτε περάστε σε τολμηρές προσεγγίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα συναναστραφείτε, θα συναντηθείτε και θα διασκεδάσετε. Θα έχετε την ανάγκη να προβείτε σε απελευθερωμένες ενέργειες απ αυτές που τονώνουν τις διαθέσεις και τις σχέσεις.  Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα προσέγγισης αυτή τη φορά δε θα αναστείλουν τη δράση σας εσωτερικές φοβίες ή αναστολές. Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με έξυπνο τρόπο θα περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Εσείς που θέλετε να βγείτε από τα προκαθορισμένα, δεν θα φανείτε διστακτικοί στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει συμπάθεια και διάθεση για επικοινωνία, θα δοθεί έκταση στις προσωπικές σας επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε ώθηση στις ερωτικές σας διαθέσεις, κρατώντας απόσταση από οτιδήποτε ψυχοφθόρο. Η σημερινή όψη, θα σας δημιουργηθεί έντονα η διάθεση να διαγράψετε από την ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές προκλήσεις και ο πολύ θερμός τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές περιπέτειες. Η θερμή και η απελευθερωμένη σας στάση, θα σας κάνει ιδιαιτέρως ερωτικούς, η νύχτα σας θα κλείσει με ευχάριστες εξελίξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν κινηθείτε με μεθοδικότητα και οργανωμένες κινήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε επιτυχώς εκκρεμότητες και υποθέσεις που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αλλάξει βλέψεις και πεποιθήσεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τακτική χειρισμού και αντιμετώπισης. Σήμερα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία και ηρεμία, με αφορμή μια πρόταση που θα λάβετε θα καταφέρετε να τερματίσετε ανοιχτά ζητήματα που σας δημιουργούν αρνητισμό και άγχος. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από συνθήκες πίεσης, με ορθολογισμό και αυτοπεποίθηση θα οδηγήσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά, αν λείψουν οι υπερβολές και οι βιασύνες θα μείνουν όλα υπό τον έλεγχος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα παίρνετε απόφαση να περάσετε σε ριψοκίνδυνες διεκδικήσεις, έχοντας ως στόχο να εναντιωθείτε σε ό,τι σας προκαλεί στασιμότητα, ανία ή πτώση. Απρόοπτη συνάντηση θα δώσει ερωτική πνοή στη μέρα σας, θα εμφανιστεί καινούργιο ερωτικό πρόσωπο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη να αποκτήσετε μια περιπετειώδη ερωτική ζωή. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, η κατάληξη δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο χειρισμός των καθημερινών σας υποθέσεων θα είναι μετρημένος και ώριμος, θα λείψουν οι υπερβολές. Τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε με οργανωτική διάθεση. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, δεν θα υπάρξουν επικίνδυνα ρίσκα, πρόσφορο έδαφος θα βρειτε για αλλαγές όρων και για διαπραγματεύσεις επάνω σε νεες βάσεις. Εσείς που αναζητάτε νέο ξεκίνημα ή κάποια νέα ευκαιρία να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε μπροστά σας, μην αφήσετε κανένα γεγονός αναξιοποίητο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική σταθερής εξέλιξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανέμελη θα εμφανιστεί η στάση σας, με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε απ’ την πίεση, θα θελήσετε να ζήσετε ευχάριστες ερωτικής στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό. Σήμερα θα εμφανιστεί στην ζωή σας ευκαιρία για νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί θα σας προωθήσει σε ένα διαφορετικό και βελτιωμένο επίπεδο ζωής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Με αισιοδοξία θα κινηθείτε, απεγκλωβίζεστε από ψυχολογικό βάρος που σας έριχνε τη διάθεση και τη ζωτικότητα σας. Υποχωρούν οι συναισθηματικές αναταράξεις και οι εσωτερικοί διχασμοί, καταλαγιάζουν τάσεις για εξουσία και υπεροχή. Αυτή τη φορά δε θα πέσετε στην παγίδα του ψυχοφθόρου ανταγωνισμού, θα είστε σε θέση να αποβάλλετε την πώρωση. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία σας, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς πίεση. Σήμερα δεν θα λείψουν οι συναντήσεις φιλικές και οικογενειακές, θα είστε σε θέση να περάσετε σε προτάσεις, να ανοιχτείτε και να κινηθείτε με ευχάριστη διάθεση. Στις επαφές σας θα εκδηλωθείτε, αυθορμητισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να γίνεται προσιτοί, διευρύνονται οι γνωριμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, στη σημερινή μέρα θα βάλετε εσείς οι ίδιοι περιορισμούς και όρια στη ζωή σας. Αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί τώρα. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη μην ανησυχείτε, γιατί η κατάσταση είναι προσωρινή. Έχετε την τάση σήμερα να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα και αυτό είναι κάτι που οφείλεται στην συμπεριφορά των άλλων. Νιώθετε επίσης ανυπόμονοι και επαναστατικοί απέναντι στους άλλους. Έχετε την τάση να λειτουργείτε παρορμητικά, απλά και μόνο επειδή βρίσκεστε σε σύγχυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οργανωθείτε και ξεκινήστε τα εγχειρήματα σας, μην δημιουργήσετε επιπλέον καθυστερήσεις ή αναβολές. Θα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε πράξη σχέδια που από καιρό έχετε στο νου σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τη δυναμική και δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, την εμφάνιση τους θα κάνουν καινούργια ενδεχόμενα. Στις κοινωνικές σας επαφές, συναντήσεις και συνομιλίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, η κατάληξη θα είναι επιτυχημένη, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να εκφραστείτε χωρίς ανασφάλειες. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα μιας ιδέας ή μιας επιχειρηματικής κίνησης δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα προσόντα σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της μέρας θα σας βοηθήσει να καταχωνιάσετε τις ανασφάλειες σας, τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε τολμηρές ερωτικές προσεγγίσεις. Αυτή τη φορά θα κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, ναι μεν θα δώσετε αξία στην ηθική, ωστόσο θα αποφύγετε την υπερβολή που δημιουργεί φραγμούς. Εσάς τους ερωτικά μόνους, προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Ελκυστικό θα σας φανεί το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, κρατήστε δεχτική στάση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ζωτικότητα που θα σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Στο εργασιακό σας περιβάλλον με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα ανοίξει προοπτική ανόδου ίσως και χρηματικής βελτίωσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δείξει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτεί δίοδος νέας συνεργασίας που θα έχει θετικά και άμεσα αποτελέσματα. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν ηθικά και οικονομικά. Προχωρήσετε σε δυναμικές πράξεις, σε θέματα διεκδίκησης μη κάνετε πίσω, ανακτήστε τις δυνάμεις σας. Σήμερα θα θελήσετε επαφές κοινωνικής φύσης, βγείτε έξω με φίλους, κάντε τις προτάσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα μπορεί να υπάρξει μέσα σας μια ανεξέλεγκτη συναισθηματική αναστάτωση, που θα σας ωθήσει σε πράξεις ασυνήθιστες, ίσως και παράτολμες. Σήμερα, μία συνάντηση και μία θερμή συνομιλία με πρόσωπο ερωτικό, θα σας βοηθήσουν να ζήσετε ευχάριστες στιγμές, οι εξελίξεις θα σας δώσουν χαρά, θα αναπτερώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Εξομολογητικά λόγια θα δημιουργήσουν πεδίο ερωτικής δράσης, κινηθείτε αυθόρμητα, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα εμφανιστείτε τολμηροί και συζητήσιμοι, σήμερα θα εκφράσετε ελεύθερα σκέψεις, ιδέες και προτάσεις χωρίς ενδοιασμούς και κομπιάσματα. Φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, θα καταφέρετε να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Η ειλικρινή σας στάση θα σας βγάλει κερδισμένους, ωστόσο αν θέλετε να τερματίσετε εντάσεις ή διαφορές θα πρέπει να αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στην αναζήτηση καινούργιων τρόπων ή μεθόδων συμπεριφοράς, με στόχο να ανανεώσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάσετε το δεσμό ένα σκαλί πιο πάνω. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, κάπως αναστατωμένη και ανήσυχη θα είναι η καρδιά και η στάση σας, μέσα στην συναισθηματική ένταση θα ‘ρθει να προστεθεί και μια αναπάντεχη συνάντηση. Θα ‘ρθείτε αντικριστά με άτομο, που από τα πρώτα σας βλέμματα, θα υπάρξει μεταξύ σας έντονη και αμοιβαία έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι διαθέσεις σας θα είναι δημιουργικές, καινούργιες ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική υπομονή, γι αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν εποικοδομητικά. Τώρα θα δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο δοτικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις, θα διαφοροποιήσετε τις απόψεις σας. Η προσιτή και θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Πλησιάστε και προσεγγίστε, θα είστε σε θέση να κάνετε τους συνομιλητές σας να σας εμπιστευτούν. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών διαπραγματεύσεων καλό θα είναι να αποφύγετε τον κάθετο ή ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, καινούργιες αναζητήσεις, ριψοκίνδυνοι στόχοι, και αλλαγή πορείας θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, η ζωτικότητά σας θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε ασυμβίβαστοι και απόλυτοι σχετικά με θέματα που αφορούν την ατομική σας ελευθερία. Εσείς που είστε σε σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αν αυτό που ήδη έχετε σας αρκεί ή αν θα πρέπει να κινηθείτε προς άλλη κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έρχονται συμβάντα που θα ανανεώσουν και θα επεκτείνουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις ίσως και τις οικονομικές, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να επεκταθεί σε καινούργια αντικείμενα εργασίας. Θα υπάρξουν γεγονότα πολύ ευνοϊκά που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές, η δράση σας θα είναι αισιόδοξη και δυναμική. Σε περίπτωση που έχετε νέες επαγγελματικές ιδέες τότε μην καθυστερείτε άλλο, περάστε σε προτάσεις, διατυπώστε αυτό που σκέπτεστε. Οικονομικό άνοιγμα θα προκύψει, ευνοϊκοί θα γίνουν κάποιοι όροι σε περίπτωση που έχετε υπογράψει δάνειο ή συνάψατε συμφωνία συνεργασίας. Ομαλό θα είναι το κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα συμπαρασταθείτε θα προστατέψετε και θα προσφέρετε τη φροντίδα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξει συναισθητική ένταση στην καρδιά σας, που όμως θα είναι ευεργετική, γιατί θα σας ωθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανό τα γεγονότα και οι ευκαιρίες να σας κάνουν τολμηρούς και απρόβλεπτους. Ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις δεν θα αφήσουν το τοπίο της καρδιάς σας να συννεφιάσει. Θα σας ομολογήσω πως έρχεται έντονο ερωτικό συμβάν, που θα δώσει άνοιγμα καινούργιας κατεύθυνσης στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η συγκαταβατική σας διάθεση ευνοϊκές θα κάνει τις επικοινωνιακές συνθήκες, οι συζητήσεις σας θα προχωρήσουν με ομαλότητα, δε θα υπάρξει αντίξοο κλίμα θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Στις προστάσεις σας δεν θα υπάρξουν αρνητικές απαντήσεις ή εμπόδια, σταθεροποιούνται οι επαφές σας, προχωρήσετε στις προσεγγίσεις σας. Ενδεχομένως να έχετε τη διάθεση να κάνετε αγορές, συνετές θα είναι οι επιλογές σας, δεν θα ξεφύγουν τα ποσά που θα ξοδέψετε. Ήρεμη και οργανωτική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε και να τακτοποιήσετε. Στον οικογενειακό σας τομέα, ο προσωπικός διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει τυχόν διαφωνίες των προηγούμενων ήμερων. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα θα καταφέρετε να εξακριβώσετε και να πείσετε. Τερματίζουν εντάσεις, δυναμώνουν οι προσωπικοί δεσμοί, ίσως να ακουστούν υποσχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα φέρει μια ελαφριά σύγχυση στο εσωτερικό σας κόσμο, έρχονται αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, παίρνετε απόφαση να δράσετε ριζοσπαστικά. Αυτή την φορά θα περιορίσετε κινήσεις συμβιβασμού, με έντονη παρορμητικότητα θα διεκδικήσετε ριζικές αλλαγές. Για σήμερα προμηνύονται δυνατές ερωτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα φέρει πνοή ανανέωσης με μελλοντικές προοπτικές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ανάγκη σας θα είναι να υπάρχει συνεργάσιμο κλίμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας ανταγωνιστούν ή που δημιουργούν καταστάσεις που δυσκολεύουν την απόδοση σας, ατομική και ομαδική. Εσείς οι συναισθηματικά πιεσμένοι θα αναζητήσετε τρόπο να αποφορτιστείτε, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους τάσεις φυγής. Θα κρατηθείτε μακριά από προβληματισμούς και από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σας, σήμερα θα επιλέξετε τις συντροφικές παρέες και τις ελαφριές ανέμελες συζητήσεις. Προσκολλημένοι θα είστε με τα οικογενειακά σας άτομα, στις κουβέντες σας τα λόγια σας και οι προθέσεις σας θα είναι θερμές. Η στάση σας θα είναι προστατευτική και ήρεμη, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις θα βρείτε τρόπο να ξεδιαλύνετε τα αρνητικά σημεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθύς, νέες επιθυμίες θα ξυπνήσουν μέσα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να παραβλέψετε τον κίνδυνο και να κυνηγήσετε περιπέτειες, ίσως και έναν διαφορετικό τρόπο ερωτικής ζωής. Κλίμα αισιοδοξίας περνά στην καρδιά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει ολοκαίνουργια διαδρομή, με κατάληξη το ξεκίνημα μιας ρομαντικής και πολύ θέρμης ερωτικής σχέσης. Τώρα θα καταφέρετε να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα νιώσετε έτοιμοι για καινούργια ανοίγματα.

Πηγή: pierianews.gr